Yey!!!!

Idag var det en av de bästa dagarna på länge. Jag var på stranden hela dagen och var mest i vattnet för att det var 42 grader varmt. Det brukar vara så varmt men jag tror att idag slog det alla rekord. Jag har blivit rött som en krabba. Jag drack och åt som aldrig för. Det var så gott att man önskar sig att stanna här för alltid. Lyckligare än så här kan man inte vara just nu.
Jag kan verkligen slappna av.
Just nu sitter jag och bloggar på en kaffe och det är så varmt att jag önskar mig ett isbad. Nu ska jag och sova för att jag har ganska mycket som jag vill hinna med imorgon.
Puss på er alla underbara läsare♥
Jätte röd i ansiktet så därfår får ni inte se mer än så:))))

Semester

Hej alla underbara läsare. Vet ni att ni är de underbaraste läsare som finns. Jag måste beröma er för att ni är fortfarande där och har inte lämnat mig än. Jag älskat er<3 Just nu sitter jag på flyget mot ........ Hahahaha ja, nu är det dag att jag ska få vila. Nu ska jag iväg och jag kunde inte säga det för för att det var inte säkert före jag kom in i flyget.
Just nu sitter jag här och väntar att de ska stänga dörrarna så att jag ska bara lämna allt back i mig och vila. Jag kan inte beskriva min glädje just nu för att det känns som evighet sen sist då jag drogg någonstans för att vila.
Nu är det klart och betalt.
Jag älskar mitt liv just nu, då kg kan bara önska mig resa och kan resa i samma ögonblick.
Hahahaha har jag sagt hur glad jag är??? Super glad!!! Yey!!
Nu ska vi åka så jag har ladat lite filmer på min data så att jag kan bara njuta av både flyget och början på min mini semester.
Puss och vi hörs snart<3

Lördag<3

God morgon alla vakna barn:-) Lördag idag och jag vaknade med en stort Smile på mina läppar. Vem är lyckligt om den få jobba på en lördag? Jag!!! Jag älskar mitt liv/jobb. Jag kunde ha varit och festat idag och redan igår men jag är så lyckligt att jag har jobb och jobbar att mina ord räcker inte.
Igår dagen var fantastisk och kag möte många underbara människor så jag kunde inte sluta skratta och smila hela vägen hem. Jag var och åt på ett nytt plats igår och de hade fantastiska pilgrimsmuslor som jag älskar men de här var super goda. Jag skulle inte ha varit så sent uppe men man är nyfiken på starten på Olympiska spelet. Jag såg en liten del och sen så slocknade jag framför tven.
Nu ska kag till min älskade jobb så jag kan önska er en fantastisk fortsättning på Lördagen alla underbara. Jag har faktisk en överaskning men den få ni höra lite senare.
Tyvärr så kan jag inte vara på PDOL inte ens idag efter jobbet för att det fanns inga biljetter som går på eftermiddag. Jag har kollat upp det och blev besviken då jag sågat sista flyget är kl 08.30???!!'
Jag skulle vilja vara hemma nu ikväll men så lyckades jag inte.

Just…...

Just nu liger jag i sängen hellt slut och är arg på mig själv att jag somnade inte förre kl 22.00 som jag ville och som jag skulle. Jag ska jobba tidigt imorgon och skulle vara för länge sen i sängen sovande. Jag hade en jätte stressigt dag idag för att det var expressen som gick inte och sen så missade jag min träning pga det. Dagen gick inte som jag ville så nu ska jag bara stänga ögonen och somna.
Jag hoppas att ni mår bra där ute och tar hand om er.
Jag ska också ta hand om mig.
Sov så gott och dröm sött alla underbara.

Som det är!

Vaknade tidigt och sen dess har jag försökt att boka en resa från här till bara någonstans och jag tror att jag äntligen har lyckats. Jag KANSKE åker nu till veckan. Jag ska åka själv och det ska vara min första gången någonsin att göra det ensamt. Jag är så ledsen och jag behöver tid för mig och ingen annan än mig. Jag ville åka till min älskling( min Stella) men som det ska vara typiskt mig så finns det inte resor till de just då jag vill. Jag tror att jag tar min puck och pack och åker ensamt bara för att sola, äta gott och njuta av de tre dagar ledighet.
Varför inte eller hur? Jag ska nu bestämma mig och boka mina biljetter så att jag ska vara redo då det verkligen kommer till det.
Nu ska jag försöka att sola mellan regndropparna. Hahaha

True!!!

"Life is too short to wake up in the morning with regrets. So love the people who treat you right, forget about the ones who don't and believe that everything happens for a reason. If you get a chance, take it. If it changes your life, let it... 
Nobody said that it'd be easy, they just promised it would be worth it"

Inaf is Inaf!

Med sorg i hjärtat ska jag säga att idag är det nog!!! Jag orkar inte med den psykiska terrorn jag har fått nog idag. Ändå så var jag super dum att tro att det skulle ändå fixa sig men det blev inte så.
När jag blir arg nu för tiden så brukar jag bara lyssna och låta den andra att prata hur mycket och länge den vill och det brukar uppfattas av den andra att den har rätt i det hon/han säger!!!! Jag är så less så jag orkar inte ens käfta emot.......
Dum som jag var att tänka så så köpte jag tills och med en fint parfym lång lång härifrån. Jag tänkte inte att dumbon var jag! Jag blev jätte arg på väg till jobbet efter en j***a incident och ändå efter några timmar så går jag och köper parfym!!!!
Hur dum kan man vara??? Ja, ja jag ska då ta lära av det och tänka bara på mig själv. Istället att jag ska köpa åt mig parfym som jag hade önskat mig för att det finns inte här det jag vill ha, tänkte jag att jag kan vänta och att den här gången skulle inte bara vara jag!!!!
Jag är så arg just nu att jag vet inte vad jag ska tänka. Nu ska jag ta och se alla SCI Miami på datorn tills jag somnar. Jag ska ta och äta choklad i massor och dränka min sorg i sorgliga filmer. Jag vet inte än om jag jobbar imorgon men det lär jag veta tills kl 23.00 tror jag.
Nästa vecka ska jag hälsa hem för 4-5 dagar:) Det ska vara både business and pleasure (kvällarna ska spenderas med mammi♥)
Nu ska jag se filmer!!!!
Ha en trevligt fortsatt kväll alla underbara där ute♥

Yoga

♦Var ska man börja?? Idag har det inte varit min dag. Jag började med att jag kunde inte sova pga att jag funderade mycket på det vi pratade med min kompis så att jag undrade hur det ska gå med mina framtida planer. Jag träffade min kusin och åt lunch med henne.
Det var jätte mysigt och vi satt ute fast det var inte så soligt men det var inte heller kalt så det var jätte trevligt.
Efter det så började diskutera vild och det slutade med att jag sa upp vänskapen med denna person.
Fattar inte att man kan säga ens sådana saker som vi sa till varandra, men, men gjort är gjort. Jag var så arg att jag drog till Yogan och svettades allt det onda så att jag kan somna nu.
Jag ska väldigt tidigt upp så jag måste önska er sov så gott och dröm sött alla underbara.
♥♣

ush

Hej alla underbara. Först så vill ursäkta mig för min frånvarande men jag hade lite för många saker att ta hand om. Jag har försökt att göra och fixa allt men det har tyvärr inte fungerat som jag ville. Jag har bara modstånd framför mig. Jag pratar med människor som förstår mig inte. Vad än jag säger så spelar det ingen roll och de fortfarande tänker och säger det de har redan i huvudet. När det blir så så jag bara slutar att prata och låter de säga vad de vill och samtycker. Jag har förstod att det är ingen ide att ens förklara hur det ligger och vad är det som gäller. Tro mig när jag säger att jag är jätte les!!!! Folk förstår inte det jag säger ändå så whats the point???Jag försöker att göra den rätta och få bara skit och otrevligheter tillbaka.
Annars så hade jag en fantastisk dag idag i Stockholm. Jag träffade Ebba och vi spenderade en dag bara pratande och sittande här och där. Det var verkligen jätte avkopplande och jag fick veta en och en annan sak som har fått mig att vara jätte oroligt för framtiden så nu ikväll har jag spenderat min tid med att leta på internet det som jag behöver och jag har faktisk hittat ett eller några möjligheter till att få känna sig tryggare.
Nu ska jag se CSI på datan och sen ska jag sova för att om jag skulle nu försöka att sova så tror jag inte att det skulle vara möjligt från alla mina tankar som snurrar i huvudet.
Till alla vakna så önskar jag er en fantastisk fortsatt kväll och sov så gott♥

Tidigt

♥Idag var det jätte tidigt, så tidigt att bussarna var inte ens igång. Jag behövde ta taxi för att komma i tid. Ibland så måste man ta sina måste och i en sådant dag är det mina måste som måste komma igång. Undrar om ni förstod? Jag tror att ni har det. Jag hade en fantastisk dag idag och jag har avslutat det perfekt så jag är mera än nöjd.
Jag har inte hört av Stella idag och bara det som gör dagen in te riktigt komplett.
Idag hade jag en fantastisk dag, jag promenerade, hade kull samt åt Italienskt på en fantastisk restaurang.
Just nu ska jag jag lägga mig för att jag är nu trött och imorgon så väntar det mig e hård dag.
Jag ska försöka att vara lika roligt för mig själv imorgon också.
Just nu så började jag att små titta på Dillinger på tv4 så jag glömde vad jag ville skriva så nu ska ja önska er sov så gott och dröm sött alla underbara där…..
Vi hörs imorgon♥
Bara mina bilder<3

AARrrrrrrrrrrrrrrrrrg!

Vet ni vad som är tragisk? Då ska jag berätta. Jag hade längtat att få någon dag för mig själv då jag ska ha gjort allt som behövdes så att jag skulle bara titta på saker som jag har nu längtat efter. Den dagen var idag. Jag är helt klart och sminkat och klädd fint och sitter i soffan med datorn för att få just den sak som jag ville och vad ser jag min favorit bloggerska är borta!!!! Va hände med min favorit Natacha Peyre????? Jag har inte varit länge på mina bloggar som jag älskar för att jag vill njuta av tiden då jag läser om dem och hade sparat det för en riktigt bra dag så att jag kan läsa i flera timmar, men nej du hon är inte kvar.
Sist jag kollade så var det krig mellan henne och en annan bloggerska men jag trodde inte att just min Natacha skulle ge upp så lätt.
Jag älskade hennes blogg för att den var ganska inspirerade lika som min andra älskling Foki och full med nya intressanta saker som hade med livet att göra och inte ens vardag bara.
Jag hoppas att det är bara någonting tillfälligt och att hon kommer att komma tillbaka så fort hennes sida har blivit fixat eller nått. Jag kommer att vara jätte ledsen över det just nu. Det är verkligen synd.
Jag gör ingenting än att vänta så jag ska vänta lite till och sedan ska jag ta min älskade lång promenad 1,5 timme runt stan. Det är inte så lång så jag undrar om jag ska nu inte ta och ändra det lite grand så att jag kan göra det längre.

Åska, igen?

Inte att jag klagar men vad hände med sommaren? Jag älskar åska och den fantastiska vädret när det är mörk och det spö regnar och åskar med vad är oddsen två dagar i rad????
Ja, jag jag älskar ju det så det är bra. Idag var jag jätte duktigt, var och tvättade nästan alla kläder som jag har här och sen var jag bjuden på lunch.
Efter det besökte jag kusin och hade lite trevligt med henne. Nu är jag nästan klart med mina kläder så jag ska ta en lång promenad runt stan. Jag gjorde det igår också och jag kom hem klockan 00.30. Det tog en och halv timme att göra min promenad så jag ska göra det igen för att det var super trevligt.
Jag är sådant, när jag tycker om någonting så ser jag att över göra det så att jag ska det maximala njutningen och på en gång!!! Är någon mera som jag?

Ledigt

Hej alla underbara. Jag är ledigt idag och vet ni vad jag gör då???? Jag ringer och frågar om det finns jobb. Hahahaha det är då typisk mig. Jag kan jobba vad som helst då jag är ledigt. Jag kan ringa mina gamla jobb och jag vet att de har alltid älskat mig så jag vet att jag ska få jobba hur som helst. Idag saknar jag Stella jätte mycket och jag vet att jag kan inte vara där så det dödar mig.
Jag pratade med henne på Skype men det är då inte tillräckligt. Jag har träffat min älskade kusin och hon hade en fantastisk färg och hon såg så fantastisk ut att jag önskade att jag kunde fara på semester just nu.
Jag ska inte vara ledsen för att efter ett år är det min tur att fara på semester så jag tror att jag kan hålla ut, eller hur??
Jag är inte ledsen jag har redan fått det jag har önskat mig:JOBB Då är man mera än nöjd.
Jag har fått massor av presenter idag så jag tror att jag ska vara nöjd så. Nu ska jag ta en 10 km lång promenad och lyssna på bra musik i mina speciella öron snäckor eller vad det heter. Puss på er och vi hörs då jag kommer tillbaka.

UT!!!

Nu ska ut ensam!!!! Japp jag saknar min älskling enormt och jag är helt borta i skalen så jag ska ut och äta hamburgare. Ja det vi åt med Stella. Jag som brukar aldrig äta hamburgare ska nu äta varje vecka???!!! Eller hur. Det har stort betydelse hur man mår och jag är ensamt. Jag hoppas bara att min uniform passar efter allt det ätande :)
Hahahaha hur kan man ens tänka på sånt!!!
Nu ska jag önska er en fantastisk kväll och jag tror att jag kanske drar till bion men jag är inte så säkert på det för att det för mig att känna mig ännu ensammare.
Jag är nu jätte konstigt.
Jag drivs av lukt. Jag duschade mig med en fantastisk dusch skum och satte på mig den fantastiska parfymen, jag det blev rätt parfym efter allt. Nu när jag känner lukten av dem fantastiska lukterna( passande tillsammans) vill jag göra 1000 saker.
Hur kan detta vara möjligt???
Hur som helst nu måste jag ut och äta för att jag har ännu inte ätit idag:(
Its that sun???
NO! Thats just me;)
Oh yes just me<3<3<3;))))

:(

Hur deppig och ensam kan man egentligen känna sig????? Jag känner mig jätte ensamt utan Stella. Även om hon var lång härifrån så visste jag att jag kan träffa henne då det gick inte nå längre att vara ensamt. Nu är hon inte ens i närheten av "här i närheten".
Idag var jag och fixade mina naglar och sen så faktiskt så vara det soligt så jag la mig i gården under lägenheten och solade. Det är nästan ingen kvar i den här byggnaden för att alla är på semester någon stans. Jag kramas ensam med ensamheten och försöker att uppmuntra mig själv att jag behöver inte oroa mig för att jag vet att vad än som är skriven kommer det att hända värken att man vill eller inte!!
Nu ska jag ta min glas och njuta av mina lediga dagar och bara önska allt det fantastiska so0m kan hända min dotter och hoppas att hon njuter för mig med.
Jag faktiskt kollade upp biljetterna upp till de men det fanns inte en bra väg tillbaka så jag kan avvakta. Jag säger det bara: man vet aldrig med mig vad som kommer i min huvud;)
Jag ser hemskt ut så ni få nöja er med den bilden♥

Toblerone<3

åååå vad jag är glad över min kvällsnaks. Det är toblerone och tv. Det är inte ofta jag kan se på tv så nu njuter jag till 100% och äter gott. Jag hr träffat jätte underbara människor på jobbet och våra kunder var super trevliga så man är extra glad idag. Imorgon ska jag till Stockholm och fixa mina naglar för att nu har de växt och då ser det inte så jätte fint ut. Imorgon kommer min stora kusin hem så jag ska försöka att träffa de dem här dagarna men jag vet hur det är att komma hem och att vilja villa från allt och alla så jag ska kanske vänta tills de ringer.
Nu har min film startat igen så jag ska önska er god natt och sov så gott.

Hihi

Ha haha hur ska jag kunna säga det……. fick chansen att köpa mig en fantastisk parfym och jag provade en massa och till slut så tog jag det som jag skulle inte ha för att den luktade minst på mig. Den luktar bra men försvinner efter ett väldigt kort tag. Jag ska försöka att köpa den ändå för att den är en fantastisk parfym som sagt.
Det är så att jag har använd en och samma parfym i 11år men det är så att mina kompisar och nära och kära runt omkring mig började älska den parfym också och nu är vi alla som luktar som bara jag en gång luktade. Jag har alltid tyckt om att vara ensam runt omkring mig med det och därför ska jag nu försöka att skilja mig från dem andra igen. Jag förstår dem att dem ville lukta så som jag gjorde för att den parfym på mig var ett fantastisk kombination. Alla parfymer luktar annorlunda på olika människor och dem på mig var ett måste för alla andra att gå till affären och köpa den. Den då luktade annorlunda på dem men de trivs så det är det som räknas, eller hur?
Nu ska jag göra mig klar för att ja ska och jobba snart. Ha en fantastisk dag mina underbara läsare♥

Saknad

Hej alla fantastiska människor.
Jag är ensamt och ledsen för att min dotter har åkt och jag är ensamt. Jag är och jobbar så det är det endaste bra sak just nu med mig. Stella var jätte roligt igår för att vi snakade på Skype då hon var på flyget hon gjorde något som fick mig att tänka att och inse att hon är fortfarande ett litet barn, fast jag skrattade förstås. Sen så väntade jag tills hon kom fram och hade slocknad på en gång. Jag blev väckt ut eav regnet som slog mot fönstret. Jag älskar att bli väckt av regn. Jag måste ha sovit extra gott för att det hade regnat hela natten.
Nu ska jag ta och vila lite för att jag är så trött att jag kan inte behålla ögonen öppen. Jag älskar det hotellen för att dem har super duschar Azzaro som jag älskar deras lukt. jag har duschat och det luktar underbart i hela rummet. Jag funderar på att gå och e vad hotellet har att erbjuda för mat. Jag är inte hungrig för att jag är fortfarande uppsvält men då det har gått ner svullnaden så kommer jag att känna mig jätte hungrigt tror jag.
Jag precis fått meddelande att Stella handlar vild kläder och skor. Jag älskar henne så enormt mycket att det kommer att vara svårt utan henne.
lite att göra:)

Stella

Hej alla underbara läsare. Jag är då den lyckligaste människa idag för att Stella är här och jag mår bra just nu. Hon kom tidigt på morgonen och vi åkte hem och sov ett tag. Sen då vi vaknade var det lite"eftermiddag" så vi gjorde oss klara och for ute för att äta. Jag ska presentera den godaste hamburgare till Stella. Vi var lite tidigt ute så vi kam tillbaka ill lägenheten för att vänta. Jag gjorde det med ett glas rött och Stella med dem godaste jordgubbarna som finns.
Nu blev det dags att stella sig i kö för dem godaste hamburgare så jag måste bara säga Ha det:)
Nu ska vi vi gå men varför jag inte bloggar oftare är för att jag har fortfarande problem att gå in genom min telefon så jag måste blogga genom min data som tar evigheter.
Ha en fantastisk dag mina vänner och jag lovar att så fort jag har kommit hem så kommer jag att blogga;)

Buuu

Hej alla underbara. Jag kan inte logga in på min blogg och det gör mig jätte förvirrad. Jag har nu loggat in genom internet och kan fortfarande inte ligga in genom min app. Är det någon som vet vad som händer och om det är många som har detta problem just nu? Skulle uppskatta lite svar här:-) Jag har haft jätte trevliga dagar med jobb och igår kom jag hem så jag bite skor och åkte till stan för att äta sushi. Det var efterlängtat ska jag säga. Jag funderade på bio men sen skulle det vara jätte sent så kag åkte hem och somnade istället. Jag somnade och sen blev jag väckt kl 10.30 och jag var vaken tills kl 02.00. Gissa om jag är trött kust nu? Ja det är jag:( Nu är jag på väg till jobbet och ville bara se om jag kunde logga in den vägen så vi hörs snart och ha en fantastisk da<3R

Yey

Vem säger att när det blir ändrade planer blir det dåliga planer?
Ingen så det är just därför idag är det en fantastisk dag.
Haha jag älskar när det går så där totalt ändrade planer.

Jag var på väg till stan när jag fick veta att jag ska ändra mina planer så jag gick tillbaka hem och startad min packning av kläder.
Nu sitter jag på tåget mot jobbet men jag hann inte äta och inte ens dricka något kaffe.
Det spelar ingen roll ska ni veta för att jag älskar det jag gör:-)))
Vad ska mi göra en så underbar dag sim detta?

Jag kommer att uppdatera så fort jag kan men för nu så vill jag önska er en fantastisk fortsättning på Fredagen<3Spiderman<3

God kväll mina underbara läsare. Jag är hemma efter en lång men super trevligt kväll. Jag var ensamt och det var min största och den enda problem. Jag hade ingen att dela min glädje (som vanligt) och därför så kändes det inte så som jag skulle vilja. Jag har nu köpat lite och har gått 22 km, ätit en stor hamburgare samt set nya Spiderman. Det har varit en super dag.
Imorgon ska jag jobba och jag kunde inte tänka mig av ett bättre avslutning på dagen än att ta sista Spiderman för kvällen.
Jag blev berörd så det är helt värd att se den nya Spiderman. Jag ska se den igen då Stella kommer fast vi ska se det på 3D.
Jag ska nu och sova för att jag vill inte sova hela dagen imorgon. Jag vill vakna och äta frukost/lunch i stan och sen ska jag jobba.
Nu är det inte så jätte lång tills min älskade dotter ska komma så att jag kan krama och pussa henne så länge hon är här. Sov så gott och jag hoppas att ni få en fantastisk dag imorgon om jag hinner inte önska er det.

Köpa

Idag har det inte varit något soligt dag. Jag vaknade och så fort jag öppnade mina ögon insåg jag att jag var lyckligt då det var soligt och jag var ledigt. Det var lyx kan man lugn säga. Ny har jag lång byxor men det är varmt men solen är totalt täckt med moln. Jag har varit runt affärerna och handlat. Jag köpte bar sport igen( när ska jag sluta med det?)
Jag är så ensamt just nu så jag kunde inte komma på någonting nytt så jag valde att äta den underbara hamburgare igen. Jag upptäckte en plats utan skylt eller namn utanför som det finns 1,5-2 timmars kö för att komma in. Hamburgaren är fantastisk och jag som äter inte sådant kommer för andra gånger på två dagar:-)

Bilder:


Stranden<3

Just nu ligger jag och solar. Vill bli riktigt brun, brun som en pepparkaka. Jag skulle kunna vara det om jag kunde behålla min färg. Jag har nämligen tendens att flagna så min färg försvinner nästan på en gång, hittills i alla fall!
Jag har med mig nästan allt som jag ville men i brådskan att komma förre det blir sent så glömde jag mina jordgubbar. Jag har handduk, tidningarna, vattnet och det godaste var att jag köpte mig två Macarons som jag svimmade nästan av, så goda var de!!!
Nu ska jag ta och läsa mina tidningar som jag har haft i väskan i över en månad som jag har inte haft rid att läsa. Nu ä denna tiden kommit eller hur?Sol:-)

Dagen bjuder på dem mest varmaste och soligaste dagar i Stockholm. Igår hamnade jag på en strand som ägs ut av en klubb. Jag var ensam där och försökte att bara koppla av men det blev inte som det var planerat. Jag hamnade i tel och snackade i1timme så då vart det klart sen med min villa. Eftersom jag logg konstigt så är jag jätte konstigt bränd också. Ja, jag är jätte bränd på en sida av kroppen. Jag vill gå och sola andra sidan av min kropp idag. Först ska jag och äta i stan och sen ska jag köpa en stort hat så att jag kan försvara ansiktet för att jag är som en tomat. Den platsen som jag var igår på var jätte fint men dem har ingen bra kaffe! Jag ska köpa allt det jag behöver med mig idag som vatten och sen ska jag fara där. Igår det var väldigt oplanerad så jag hade bara en tunt tröja att ligga på.
Idag ska jag ha den dagen bara för mig eftersom jag kund inte åka hem som jag ville så istället att jag ska ha ångest känslor att jag kan inte vara där så ska jag göra det bästa av det: Katias dag<3

Ja en fantastisk dag mina läsare<3
En bild från igår<3


No name..

Hej alla underbara läsare. Först så vill jag be om ursäkt för att jag har varit borta men jag mår inte så bra. Det jag skrev tidigare om vad folk tror om mitt liv har upprepats idag. Jag fick samma respons idag att jag hat inte några problem att jag lever bra. Bara för att jag skriver mitt alldeles privata saker i bloggen betyder inte att jag har inga problemer. Jag har och jag är också en alldeles vanligt människa.
Skull det vara bra att skriva om tråkiga saker som händer mig?
Nää det tror jag inte. Jag vill inspirera och vara glad så att jag kan påverka folk positiv.
Jag ska återhämta mig och fortsätta att vara glad och roligt.Äntligen

God eftermiddag mina älskade läsare. Jag hade skrivit ett lång roman men det försvann förstås. Jag orkar inte dra det igen så jag låter det vara. Jag skrev hur besviken jag var på livet och hur mycket jag älskade mitt jobb och att det var det enda som håller mig stark och glad just nu. Jag påpekade att allt jag gör varken syns, märks eller att ens någon förstår det. Folk tror sig att mitt liv är dans på rosor och bara för att jag låter det se ut så så tror dem det. Vissa dagar som detta har man lust att kasta handduken och fortsätta vara i sängen.
Ibland känns det verkligen att jag orkar inte!
Jag var på morgonen och åt frukost på min favorit bageri och det fick mig att må mycket bättre.
Nu ska jag till jobbet men det är så finns väder att mitt hjärta gråter. Jag saknar eller rätt sagt jag känner en så stort längta till den varma stranden med den underbara hav som jag har saknat.
Nu har jag äntligen köpt Stellàs biljet så att hon kan få pappas kärlek och varmt underbart sommar med fantastiska varma havet och det goda strand maten beståendes av fisk och andra härliga maträtter som man saknar i Sverige.

Oh saknaden börjar bli outhärdlig!!!

Nu ska jag till min älskade jobb som gör mig glad och få mig att glömma om mina problem.
Ha en fantastisk söndag mina älskade läsare<3

This picture is so ME!!
Read it!!!

 


Gott var det

Inte så mycket att göra. Trevligaste passagerare och dem snällaste. Det var jätte trevligt att åka hem även om det var dör 25 min. Det var några som kände mig och tittade många gånger men vågade inte fråga.
Ja, ja det kommer att hända ofta nu.
Onsdag var jag och åt som ni vet på Mood och jag ville bara säga att det var gott. Jag tror att jag ska besöka det en gång till och det blir kanske idag. Det var billigt och gott. Jag såg några saker som jag gärna vill prova. Det ska vara bra efter en arbetsdag som detta. Det var så trevligt, så trevligt. Jag skrattade jätte mycket idag.

Nu ska jag ta och förbereda mig för att åka iväg<3
Bilder:


RSS 2.0