Vi målar ägg

Vi målar ägg dagen före ;)
Min familj<3
JAG ÄLSKAR ER


sötast<3


Min älskling <3
Och lite från påsk;)
Hon vill alltid ut;)
Här så försöker att ta Nikis skor och smitta;))
Så söt;)))

Påsk<3

Min mamma är världens finaste mamma. Hon har åter igen ordnat en påsk åt sin familj helt underbart och oförglömligt. Vi älskar henne och uppskattar allt hon gör för oss. Hon är en kvinna som vet hur och kan tillfredsställa allas människor och önskningar. När man är hos min mamma så känner man sig som att allt uppmärksamhet är inriktat på en och man behöver bara njuta för att vi vet att hon är där för med alla våra små idéer och önskningar. Jag önskar att alla människor ska ha upplevt det för att första vad jag menar. Mamma dukar bästa matbord och lagar fantastiska rätter men väldigt fint dekoration.
Här kan ni se bilder från påsk, allt är mamma och hos mamma:)
Maten:)))

En kväll före påsk

Hej, jag hade gått igenom något som jag kommer aldrig att glömma. Jag var på väg till stan, Stella skulle sova hos en kompis och jag tänkte att jag kunde promenera så jag gjorde det. På vägen ringde en kompis och vi pratade hela vägen. Redan då jag gick hemifrån så märkte jag att det var inga människor eller bilar på vägarna. Jag tänkte och tänker att det är helt normalt med tanke att imorgon alla skulle festa och fyra påsk så var det tomt överalt. Jag var smått rädd och jag tittade runt för att se om någon var där. Jag hade hörlurarna på mig så jag vände mig hela tiden då plötsligt jag ser en enorm björn på sidan om vägen. Jag blev så överraskat att jag grepps av panik med att stanna och titta på. Den blev överraskad också för att det bloste åt fel håll. Den sprang över vägen bara några meter från mig och försvann in i skogen. Jag sprang förstås (DUMT) och hoppades att träffa en bil eller nått men det blev ingen bil först efter 10 minuter. Jag återvände sedan med bil och tog bilder av platsen. Jag ringde polisen och varnade om det.
den kom från skogen och gick rund, jag tror att det nosade något;))))
Jag kände med fingrarna efter klorna och det var djupt

Fysik


Hej

Hej, jag har inte bloggat men jag hade ganska mycket och plus att jag jobbade påsken. Jag klagar inte! Tvärtom jag älskar mitt jobb och jag var jätte glad att jag jobbade även om det var påsk. Jag hade fantastisk påskhelg hos mamma, vi åt och drack i tre dagar hos henne. Hon hade gjort allt och det var underbart trevligt. Jag kommer att lada upp bilder så att ni kan se hur vackert det vart och se vad vi hade för mat. Nu ska jag fortsätta att plugga fysik så att jag kan se en film kväll:)
Nämligen så älskar jag mig! hahahahah nää men jag älskar mitt hår<3

Ush vad trött

Idag är jag jätte trött så nu vill jag lägga mig i sängen och dö! Nää seriös men jag vill bara sova nu och det som är problemet för att jag kan inte ta mig till sängen. Jag ska göra allt i min kraft för att komma eller för att ta mig till sängen. Jag har spelat in en video så jag hoppas att ni förstår mig när jag säger sov gott och dröm sött.

Vag kul;))


Me!

Blä på mig!

Bättre så


Fan!


Våfflor


mot sängen


Äntligen

Ja, nu är jag hemma:)))

NU: UT

Jag idag på väg till Träningen:)
hahahah
Ha en underbar dag ♥

Hej, mina älskade läsare

Nu ska jag ut och jogga i den fina vädret:) Jag känner mig inte så pigg men jag försöker hålla masken för att det ska fungera förstås. Jag ville osa mera men det för väll räcka för idag. Jag vet att när jag vill sova även i mitt eget hus så går det inte att göra det ibland:( Man ska väll utnyttja lägget istället för att göra andra saker som man inte hade tid med, eller hur? Vi hörs snart:)
)
Hahahah det är jag om några år;)

Godmorgon:))


och en till


De ?

Videorna som jag kunde inte spela upp tidigare, tro mig jag vet inte varför men det gick inte. Nu ser det ut att allt är i sin ordning så jag spelar upp de idag:))

Fysik

Hej, jag söker en frivilligt lärare till mig för Fysik A. Det är så att våra lärare i Piteå har slutat och Piteå har inte hunnit anställa någon än. Jag behöver lite hjälp med att läsa in det för att jag måste ansöka o ung. 8-9 veckor. Jag ska vara jätte tacksamt för allt hjälp jag kan ta:))
Tack på för hand Katia:)
Vilket av de tre böcker är det rätta nu?
Jag har ingen av de, jag har en annan:( helt annan boho

Ska göra mat

Nu ska jag laga GIGANTOS . Det är en grekisk maträtt somjag älskar. Jag älskar hemmagjord mat. Jag älskar att laga mat, speciellt då man tycker om den maträtten och då man njuter av att äta de.
Ja det heter Fasolia på grekiska ochmed det menas böner. Gigantes menas att de är enorma;)

Nu måste jag sova


Nästa- Mat:))


It´s me again…...

ahhh så så hahahahahha ja knepp:))))

Toy Story 3

Jag ska bara säga ; Det var fantastisk, jag hoppades på det men som jag har tydligare påpekat så tror jag eller snarare sagt trodde jag att bara första serien var bar och resten så är bara skräp. Nu kan jag säga att jag hade fel. Jag njut enormt:) Hahahaha hur kan en vuxen säga så där som jag sa nu? Jag älskar Disneys filmer och även som vuxen så kommer jag att älska de och kommer aldrig att låta de vara. Jag känner mig så JAG när jag ser på Disneys filmer och de ger mig lika mycket som vanliga filmer eller kanske lite till:))) Vad jag menar är att det är en säkert lina till då eller till det man vill uppleva när man känner för det! Tror inte att ni kan förstå vad jag menar men jag hoppas ett ni kommer att göra det:))

Lördag;)


gia sena


Nu åker jag


Ett handske för Miche<3


Dag 1 av mitt nya liv


Grattis Danne!


Jag


galen

Jag är helt galen som fortfarande förväntar sig att min stora kärlek väntar någonstans och att jag kommer att känna de känslorna jag ser på min favorit vilm:( kan det stämma eller är det bara lögn att varje en människa har någon där ute som ska vänta på en. Var är mitt liv, när kan jag börja leva dett? Jag har väntat så länge, vet inte om jag orkar ens. Jag gråter just nu och tänker att kanske min största körlek är borta,död eller något sådant. Kanske är jag straffad i den här livet att jag ska dö själv levande efter vad andra anser är bra för mig:( Om det stämmer så vill jag inte delta i detta. Hellre död än levande död!!!! Jag kan inte fortsätta den här livet som jag lever!!!  Jag vill leva livet inte lida livet!!!! Fan vad jag hatar att bli påverkad av känslor. Men jag är sådant lätt påverkat av de vackra känslorna som folk lever med och känner för varandra. Jag kan säga att jag är avundsjuk på varje en som känner kärlek och som kan leva med det!
Kärlek:
Det är kärlek för mig:

Till skolan


Sängen

Nu är jag jätte trött och jag ska i sängen. Jag har fixad Stellas garderob och nästan min. Jag var igång sedan jag gick upp från sängen fast min huvudvärk, så jag känner mig extremt duktigt. Imorgon ska jag till skolan och sen så vill jag laga något jätte gott, så jag tror att jag måste skaffa mig ett recept som jag äger inte. Jag ska se hur jag ska göra med det. Jag vill göra fläskfile med ris eller grönsaker.Det ska se ut så här men jag ska se om jag kommer ihåg receptet.
Gött vill jag äta, efter alla dessa bilder som jag la i de tidigare inläget.
Nu ska jag önska er sov så gott och god natt;)))<3♥

Film

Ikväll jag och Stella såg på tredje serien:
Vi såg inte det hela men kanske hälften. Jag måste säga att när jag tittar på denna film så känner jag varje ton av varje låt och varje ansikte utryckt som skådespelarna bjuder på. Jag lever in i filmen upp till 150%. Jag kan inte säga det om andra filmer men just denna ger så jätte mycket att sen så lever jag in i den filmen för några dagar. Gör ni det eller är det bara jag små känner så här!

Liten video


Min Bildserie

Jag skulle presentera ett bildserie och jag valde att presentera just min helg i Stockholm. Jag hade otrolig roligt  så jag tycker att det skulle vara det bästa för mig att presentera. Här är det: Det jag ville säga är ett resa till Stockholm och alla dessa mat och skumpa:)
Vår första frukost med härliga räkmacka och vitt vin.
Det var vad som kom med kaffet vi drack. Det är på Grand Hotel:)
Köpa:))
Middag:))) mums
Götttt:))
Frukost:))) Skumpa:))
Eller hur?
Sluttttt fan nu bleb jag sugar på den goda matten:)
Jag vill bo i Stockholm för alltid och aldrig komma hit igen. Bara kanske för att köpa mig Kalix löjrom :))
Javisst!

På väg eller

Ser ut att jag älskar att stå framför kameran så det blir inte lätt att åka iväg, hahahahahahaha

Ut och fota;)))

Jag har ganska trevlig dag idag, när man bortser det att jag har knappt sovit. Men man kan inte få allt eller hur?
Nu ska jag ta bilder för min fotokurs som jag går på Musik högskolan i Piteå:)
Det är jätte trevligt men man kanske måste göra eller ta bilderna i rätt tid;)
Vi hör snart:)
Vadå älskar mig?
Hahahaha

Jobba, jobba


Mot skolan


Skål för min Svako!

Han lämnade oss på denna dag för 11 år sen. Jag har aldrig kommit över det och fortfarande så känner jag saknaden och onde n i mitt hjärta. Han var där för oss alla som ett pappa. Jag kan fortfarande känna den goda doften av hans parfym tidigt på morgonen. Det var så att varje morgon då han vaknade så rakade han sig och satte på sig parfym, sen så gick han ner för att äta. Vi sov uppe och det var det mest underbaraste uppväkning man kunde få. Jag saknar dig och älskar dig i massor min kära SVAKO<3 Jag kommer aldrig att glömma dig.

new!!!!!

skål med pink champagne:))))
Jag har klarad en till tenta:))<3 Nu är det nästan klart:))))
Wooohooooo
see ya:9<3

RSS 2.0