Ledsen

Jag är jätte ledsen idag. Jag tjusade Richard till Flygplatsen och sedan dess har jag varit i Luleå runt affärerna. Jag var med min familj och vi hade det jätte roligt och trevligt men när vi kom hem så blev jag enorm ledsen. Jag känner mig bedragen och att det är bara jag som bryr sig. Jag känner mig ensam. Känslan är veldigt tungt att bära och gör enorm ont i bröstet. Känns som att det har bara varit jag som har slagits med alla och mot alla, att om jag slogs inte så det skulle vara som den sa: egentligen så spelar det ingen rol!


Hem

Hej bloggen:) Det var ett tag sen men det är pga att jag behövde ta ett paus från allt. Jag känner mig helt slut efter att så intensiva veckor. Jag kom hem och fixade bagaget både min och Stellas. Det tog ett tag. Idag har jag julpyntat och just nu kl. 00.10 var jag klart med det jag hade inne i huset. Jag ska fortsätta imorgon med allt det jag har ute. Imorgon ska vi till luleå och handla lite men efter jag har kommit tillbaka då ska jag fortsätta med ute som sagt. Det känns nytt till att vara hemma så jag tror att det kommer att ta lite tid till jag lugnar ner mig. Jag väntar vid datan för att se om jag har fått något erbjudande om jobb:(
Nu ska jag ta och sova för att imorgon ska jag jätte tidigt uppe!
Sov så gott ni alla underbara människor <3
Den ena photo är från NK och den andra är från mammas hus:))


Champagne

Nu är det champagne! Jag dricker så att det skakar! Jag ska ut och fästa som aldrig för! Skål mina vänner! Jag älskar er! Jag har faktiskt namnsdag idag:( det var ingen som grattade mig:(

Jag älskar rosa champagne <3


Mera


Och mera


Mera


Mera:)

Vilka fantastiska veckor:)


Mera bilder

Det är något fel med min blogg så jag kan lada vara två två bilder:(


Sista dagen

Idag är det sista dagen på skolan och sista testen:) The Grand finale!
Jag klarade testen och nu har vi haft lite smink och frisyr och nu ska vi ta och fira oss med lite champagne :)))
Nu är vi färdig utbildade: nu är vi Flygvärdinnor<3
Vi blev bjudna på en trevligt lunch och sen så hade vi sista lektionen. Jag måste säga att jag kommer att sakna dom människorna enorm mycket lärarna som mina klass kompisar! Ni ska bara veta hur mycket jag tyckte om dom på dem två veckor. Tanken att det är sista dagen med dom gör mig enormt ledsen:(


Middag

Igår var det lite Libanesisk mat. Det var så himla gott att jag saknar ord. Jag åt så mycket att jag skulle spricka. Jag drack Libanesisk vin och åt kadaif:) Jag åt persilja sallad och det älskar jag. Med andra ord saknar jag ord!
Lite bilder:)
Det var så gott att jag kom på att ta bilder bär maten och desserten var nästan slut!


Frukost<3

Idag som varje dag gick jag till Gateau och köpte jag min älskade Croissant med choklad och kafe:) sen bar det dags för skola och för Medical provet. Det gick perfekt och sen så tog vi näst sista dagen av skolan. Efter lunchen var vi alla helt slut och nästan somnade vid bänkarna. Jag har så otroligt roligt med men klass att jag måste erkänna att kag har aldrig haft ett bättre klass. Vi alla skrattar bara vi tittar på varandra. Alla har sina personligheter och vi passar perfekt med varandra. Jag trivs enorm. Imorgon är det sista dagen och vi kommer att ta några glas Champagne<3
Just nu ska jag ta och gå ut för mat och sen blir det sista plugget:)


Prinsen<3

Jag hade jätte roligt igår. Då jag slutade skolan åkte jag hem och pluggade tills kl20.00 sen bestämde jag mig att åka ut och äta. Jag gick till en fantastisk restaurang som heter Prinsen. Jag åt en fantastisk fisk. Jag drack vin och hade det fantastisk. Sen så åkte jag hem och pluggade till 01.30. Lite bilder från igår:))


Tidigt:)

Jag är jätte tidigt idag och då jag kom till T- centralen så var tåget försenad igen. Så det är att bo i Stockholm. Jag ska ta en kafé och sen tills jag har promenerat till skolan så äter jag frukosten choklad Croassan<3 (Jag måste lära mig stava det också :)
Idag ska vi ägna oss åt att alla sjukdomar och hur vi ska lära känna dem skillnader som fins mellan varje sjukdom:)
Ser fram emot :)
Lite bilder från då vi hade vår Pilot:)
(sista är förstås inte från samma dagen)


Tidigt:)

Jag är jätte tidigt idag och då jag kom till T- centralen så var tåget försenad igen. Så det är att bo i Stockholm. Jag ska ta en kafé och sen tills jag har promenerat till skolan så äter jag frukosten choklad Croassan<3 (Jag måste lära mig stava det också :)
Idag ska vi ägna oss åt att alla sjukdomar och hur vi ska lära känna dem skillnader som fins mellan varje sjukdom:)
Ser fram emot :)
Lite bilder från då vi hade vår Pilot:)
(sista är förstås inte från samma dagen)


Bilden försvann :(


East igen!

Jag tror jag hade en gång tidigare samma rubrik, vist?
Just nu så sitter jag igen på East och äter ensam:) Jag kramas med min glass vitt vin och sitter ensam vid slutet av baren. Jag tror att varje gång jag ska vara ensam så ska jag boka träff med East för middag. Ikväll var maten bäst från alla andra gånger!
Jag ska ta och åka hem nu för att plugga;)) ha det gött<3

Provade lite byxor:)
Hur sitter dem? Ska jag ta dom?


Medical

Skolan idag gick super bra. Jag hade två test med 100% bege två:) jag har upptäckt det bästa Stockholms bageri det är då gott att jag har inga ord. Deras kafe är också fantastisk. Jag äter croassan ( stavnings fel) med chocklad och tar kafe. Jag vet inte hur jag ska klara mig hemma utan det. Men jag ska inte sörja för länge för att jag ska komma och bo här nu!
Kan knapp vänta. På torsdag har vi det största hittills test som tar hela anatomi ( nästan) och det heter Medical:) Kag måste plugga ganska mycket så att kag ska aldrig fundera vad som är fel med människan framför mig. Man ska bli halv läkare då man är klart med Medical :) nu ska jag försöka att fixa håret:)
Vi hörs sen:)


Stockholm by night

Först en från dagen:)


NK fort.


Julen är snart här!

Stockholm är klart. Redan på söndag efter kafét så hade NK öppnat sina skyltfönstrar åt folket:))


Mera

Efter att vi hade släckt allt eld så tömde vi Halon flaskorna ute på marken:))


Mera bilder


Räddning :)

Idag hade jag jätte roligt på skolan. Efter testet åkte vi till Arlanda och gick in i en Flugplan som i själva verket hade kraschat år 1991 och som var nu en tredje del av det som varit. Vi tränade att servera och sen så tränade vi på att släcka riktiga eld som startades på 6 olika platser. Vi släckte alltså riktiga eld med Halon! Det kändes otroligt.
Vi evakuerade flygplanet krypande och rädandes samtidigt några saker utan att kunna se för att hela flyget var ful med rök, på riktigt! Det var hur koll som helst!
Jag måste lada bilderna två åt gången för att min telefon blockerar annars:))

Jag tog bilder på dem och dem på mig så jag ska återkomma med mera bilder:)


Middag:)

Jag vet att jag st varit otroligt segt på att blogga men jag har faktiskt mycket att göra. Igår efter kafét åkte jag hem och satt mig framför datorn för att göra läxorna och varje timme fr kl 15.00 tills 20.30 har jag tänkt att nu ska jag gå och handla och sen äta. Gissa om jag gjorde det;
Näää det gjorde jag inte. Jag for sen och åt men det blev sent. Min ena test som jag gjorde på datan var 3 timmar:)) Jag älskar det ändå så no hard feelings
Bilder från gårdagens mat:


Qatar:)

Dagen började med att jag var stressad med att göra mig fint för Qatar intervjun. Det var min första intervju som Cabin Crew:) Det var på Sheraton och det kom jätte många tjejer. Hälften såg ut som fotomodeller. Det var extrem fint information som vi fick från dom och jag älskade allt dem sa. Jag åkte till Café Albert för att äta frukost och att invänta samtalen frön dom. Dem ska ringa innan kl 16.00 så nu är det bara att vänta och hoppas att man kommer in. Jag är enormt nervösa och kan knappt vänta för dom att ringa. Sallaten här är fantastisk och de har redan pyntad, inte bara här men i hela Stockholm. Jag väntar på NK's pynt för att jag vet och har set och har hört att det är någonting man måste se:) idag när jag passerade var det stängda fönster med rött färg.


Bio!

Idag hela dagen har jag varit i sängen och kände mig enorm trött. Servar kanske för att jag la mig 3 eller 3:30 och vaknade kl 09.40. Sen dess har jag varit vaken och trött. Jag och Dunda gjorde oss klara och åkte till East(igen) för att äta mat. Jag älskar Sushi så jag kommer inte att vara trött på att äta sushi. Sen för att det var lördag och vi var ute förre alla andra tänkte vi att vi kan åka och se en film. Vi åkte till Kungens kurva till Herron city och såg på Immortals på 3D. Det var ok :)
Nu ska jag i sängen för att jag har ganska viktigt dag imorgon.
Puss på er alla<3


East!

Jag kunde inte avsluta min föra inlägg för att jag bara kunde inte men nu ska jag fortsätta. Efter skolan kom jag hem duschade och sedan så slocknade jag lite framför tv'n. Jag vaknade för Idol. Öppnade en flaska vin och små åt medan jag såg på Idol. Sen åkte jag ut och jag och Kremi åt på East och drack vin. Vi satt och pratade länge och bara njut av vår stund tillsammans. Vi kom hem ganska tidigt ändå för att vara oss. Jag kunde inte sova och hade mardrömmar.East!

Efter provet på fredag kom en Pilot till oss och vi hade lektion med han. Jag lärde mig många saker och nu kan jag garantera er att jag kommer aldrig att vara rädd från start och landning. Nu vet jag. Efter skolan jag och en klass kompis for till HM och fixade kläderna som vi skulle egentligen köpa för att det var ingen av oss som hade det men vi behövde dom för att göra bilder som vi ska skicka för en intervju imorgon. Det var väldigt roligt för att vi gömde oss av personalen för att man ska inte ta bilder inne på affären. Ni ska få se bilden snart. På bilden ska man vara med håret uppsatt och lång kjol och med kort armar skjorta. Jag set inte klokt ut men det för duga!


Tunnelbana

Jag var försenad idag. Jag var i tid och allt gick så bra som det kunde men sen efter första stationen så sa dem att tåget ska vända. Jag åkte lite fram och tillbaka tills jag kom tillbaka från där jag började och tog en tåg som hick 2 våningar under. Jag visste inte att man hade flera våningar på just detta station. Då jag kom fram var det mera än halva klassen som saknades. Dom sa: för er dom vet inte det är så att bo i Stockholm, man blir försenad väldigt ofta.
Nu har jag skrivit testet och nu ska vi starta bår 5 dag på skolan.
Jag älskar allt detta<3

Fönstret från vår fantastiska klass rum:))

Det är boken som vi måste kunna :))))


Vad hände?

Igår var det en fantastisk dag. Jag var helt slut det var också varför jag hann inte blogga. Kl 05.20 var jag redan klart och redo att åka till Sollentunas sim hall. Vi gjorde som att v skulle ha nödlandat i hav. Det var jätte roligt och intressant. Tyvärr med det var ingen av oss som hade kamera och det var ingen häller som kom på att ta telefonen in:(
Sen på förmiddagen och eftermiddagen hade vi två prov! Det gick fantastisk på dem också. Jag åkte hem åt och la mig kl 10.30, ja jag var helt slut.


100%

Hej bloggen. Igår hade jag min första test på det nya skolan och resultatet mäts i % . Jag hade 100%;))) Gissa om jag var glad:) Idag har vi den andra testet. Vi kommer att ha test varje dag. Just nu äter jag min frukost och snart ska jag i väg för att det finns en tåg kl 08.10 som jag vill åka med.
Jag skriver mindre för att vi har enorma läxor varje dag. Jag måste plugga ganska mycket då jag kommer hem, allt är på engelska och det är ett hav med nya ord för mig. Jag ska lära mig allt jag måste kunna för att jag vill träda på jobbet som en proffs! Vist låter det som en fantastisk ide?'
Nu ska jag önska er en underbar dag och vi hörs lite senare då jag har lunch:)))


Lite bilder;
Det är en av dom äldsta skylt i Stockholm.
Ska försöka att ta en bättre bild men skylten är lite långtifrån:))


Test nummer 1/)

Idag är jag på väg mot min första test på skolan. Jag tror inte att jag någonsin varit så förbered för en test som idag. Jag har alltid pluggat även dom sista sekunderna fler man får in men idag jag vet att jag är redo ;)) nu ska jag stiga av tåget;)€


Mat

Det var en till gott middag:)) Jag promenerade hit och då jag kom själv var reaktionen enorm, vid dörren sa dom; Oj, är du ensam, men jag hoppas att det går bra ändå:)

Hahaha jag måste vara det ända som kom hit själv. Jag beställde och som vanligt tog jag så stark att tjejerna började hosta av ångorna. Det är så typisk jag:)) nu ska jag ta vägen tillbaka och sätta mig ner och plugga:)) vi hörs
Bilder från vägen hit:


Skolan

Idag började jag skolan kl09.00. Vi var hela dagen och det var väldigt intensiv. Vi var alla och åt lunch tillsammans och det var jätte trevligt. Nu är kl18.00 och jag kom precis hem från skolan. Jag måste säga att jag tror inte att jag orkar stå upp men jag måste plugga och vi har första testet imorgon! Vi har fått jätte läxa och allt är på engelska. Jag är hungrig och därför ska åka först ner på stan för att äta nåt. Jag måste vara jätte snab för att jag ska som sagd plugga. Det är så fantastisk allt even det att vi har fått läxa. Jag älskar Stockholm och alla som bor i Stockholm. Jag är förälskat i möjligheterna som jag ser i att bo i Stockholm.
Nu ska jag dra!

Lite bilder från igår:)))


Underbart!

Idag har jag inga ort om min dag. Det har varit så fantastisk att jag saknar ord! Jag har tagit klart min första steg och sen dess har jag festat som ingen annan. Sen åkte vi till NK och då hick jag in i UGD som jag älskar. Sen kl 14.00 har jag bara druckit champagne och mått väll. Nu är jag på väg ut för att äta middag. Jag kommer att ta massor med bilder som ni kommer att uppskatta. Pöss och vi hörs.


Yes

Nu är steg nummer ett avklarat.
Idag var jag hos doktorn och det var sista steget före vi börjar kursen som ska ta mig till mitt nya liv. Jag klarade det galant och då vart jag välkomnad som student hos dom. Nu sitter jag på Stockholms fisk fast i hotellet och äter ett skaldjursgryta och firar starten. Då jag gick hos doktorn hans sista ord till mig var: Gå och sov för att imorgon startar det mest tuffaste utbildning.
Ja, jag ska bara fira lite och sen så ska jag hem och vila:))
Skål och ha en underbar förutsättning på dagen<3<3<3Doktor

Idag ska jag besöka doktorn:)
Ja, trots all detta drickande igår mår jag jätte bra idag. Jag drack bara rosa champagne och jag sluttade dricka tidigt så att jag skulle frisk till doktorn. Nu sitter jag i taxi på väg till början på det nya livet. Så spännande!


Step 1

Idag har det varit underbart. Just nu sitter jag och äter mun middag som var jätte efterlängtat. Jag var hungrig men jag hade inte tid till att få äta. Jag älskar vårt middag och jag har älskat min dag så om vi kan säga : jag älskar mig i Stockholm. Här kommer det lite bilder från idag. Jag mår bra och jag kommer att sätta igång mig dör att fortsätta att må bra resten av kvällen.
Se här:Stockholm

Att komma till Stockholm räknas som steg 1.
Nu börjar livet som jag har längtat och väntat. Nya livet börjar redan vid flygplatsen. Det kommer att bli väldigt trevligt dag idag. Jag tror att kvällen kommer att vara ännu bättre. Stockholm, akta er. Här kommer jag:)))
Hahahaha


Steg 1

Idag är det steg 1 av mitt liv. Jag kan knappt vänta att få börja mitt nya liv. Jag ska göra allt som krävs för att uppnå det jag vill;))
Nu åker vi!
Jag älskar dig! Du vet<3


Idol

Ja, hur blir det? Det blir verkligen intressant att se. Jag har mina favoriter och det är synd när man börjar tycka om dem andra också så nu ska en av dom alla måste åka ut. Jag personligen kan inte välja en av dom som jag skulle säga: han/hon kan åka ut.

Oj, spännande eller hur?


Städa

Idag har jag städat, bakat och packat. Jag är klart så nu ska jag se Harry Potter och sen idol. Jag ska åka ut och äta men jag vet inte vad, kanske i slut endan så stannar jag hemma och äter det jag har. Vad ska ni göra?

Hemma<3

Jag älskar mitt hem speciellt på kvällen då vi kommer hem och eldar, kryper upp på soffan bredvid varandra, startar någon film som vi älskar och njuter av den gripande berättelse under den sprakande veden i den öppna spisen och skimrande mjuka ljus av alla dem värmeljus spridda över hela huset.
Vad ska jag säga mera:)
Jag låter bilden visa er istället :

Ändå så tror jag man måste se och uppleva det för att förstå och känna det.


Mat

Ikväll blev det Sunes:)) Jag ska äta stort för att jag är jätte hungrig. Jag vet att när man är sjuk så tappar man aptiten. Jag har aldrig det problemet. Kg blir extra hungrig då jag känner mig lite sjuk. Så fort jag tror eller känner mig sjuk så börjar jag fantisera om mat med vitlök och alla dem goda saker som existerar i världen, jag kan komma på det mest otroliga mat rätten som finns:)) Det är typisk jag.

Sunes på kvällen:Te<3

Jag älskar te och jag dricker alldeles för mycket. Jag har en favorit plats som jag köper min te och det är i Gallerian i Piteå. Det finns över 290 sorters te. Här finns det det mest fantastiska choklad som är Rättvisemärkt och som butiken har många diplomet angående just detta saker. Ägaren köper och tar in produkter som är väldigt special och Sam gör att man hjälper naturen och människorna sim jobbat med det. Varje en produkt har sin berättelse och sin historia.
Om ni har vägarna förbi så måste ni besöka denna lilla te butik och be han att berätta var det kommer ifrån, hur och hur erat köp påverkar människorna och naturen<3
Sängen...

Hej alla söta läsare. Jag ska sova snart men före jag gör det så ville jag tacka er för att ni är verkligen underbara som stannar med mig och som ger mig så fantastiska kommentarer. Jag hade inte något större tur med tv-n idag så till slutet så gav jag upp och la mig. Nu ska jag sova för att som sagt har jag jätte mycket att göra och jag måste vara utvilad. Jag måste se till att sova ordentligt för att då jag åker iväg kommer jag att sova väldigt lite. Jag önskar er en fantastisk dag idag och glöm inte att smila:)))

Fel 4

Jag har varit igen hela dagen ute för att fixa små saker före resan. Jag var och hämtade min nya box från Canal Digital , så nu har jag ett HD box. Jag installerade den och kopplade in den men då kom det ett meddelande Fel 4! Ja, då var det dags att vänta i två timmar för att se tv kanaler igen.
Jag säger igen för att det sista månaden så hade jag samma problem 4 gånger. Det är roligt att det händer då jag ska se mina favoriter.
Måndag kväll, tisdag och idag onsdag! Jag bara hoppas att det funkar på Fredag för att så jävla!
Jag vill se Idol och vill ha en mysigt kväll med min dotter då vi ska se det. Den dagen vill jag helst vara hemma, tända ljus och lägga i ved i öppet spisen:))) Fins ingenting mera romantisk än det( ändligt mig förstås)

Nu ska jag hämta Stella från träningen, sen ska vi fortsätta våran Harry Potter film:))


Morning:))

Hej:)) Idag satte jag telefonen till att väcka mig för att jag måste hinna med alla sakerna jag har att göra. Jag ska nu gå upp och göra mig frukost. Sen ska jag lätta lite hoteler och sådana saker. Sen så måste jag boka min biljet och efter det är jag kanske klar. Idag vaknade jag väldigt lätt för att solen försökte ta sig igenom pasienterna. Vet inte om man stavar det så:(
Se själva:


Sova!

Jag var på väg att sova men ni är jag helt vaken och sitter framför tv-n. Jag tror att det blev omvändning då jag drack te. Ny ska jag se klart min film och sen ska jag försöka att somna. Jag har ganska mycket att göra imorgon så jag måste vakna tidigt. Nu ska jag önska er sov så gott och vi hörs imorgon;))

En bild då vi satt hos mamma:)) Barnen är fantastiska hur dom sitter i köket och pratar i timmar:))


Dagen

Jag är lite stressad över att jag ska snart åka och jag mår dåligt men jag måste börja packa min väska. Det är inte saker jag ska ta med mig:(
Jag jag svårt att packa för en dag och nu ska jag packa för två veckor. Hur ska detta gå?
Det tror jag knappast att jag klarar. Börjar fundera på att kanske åka med bilen för att ta med lite mera kläder.
Kan detta gå?
Jag idag, kan ni se hur sjuk och trött jag ser ut!


Mat

Hej bloggen. Idag har jag varit jätte duktigt som fixade nästan alla saker före jag åker på lördag. Jag var på en masa platser fast jag mår ingen bra. Jag har fortfarande ingen feber men jag har jätte ont i huvud och i kroppen.
Jag är hos mamma och vi lagar mat. Det ser lovande ut och vi ska nu sätta oss när och äta. Vi hörs snart

Pöss;))


Va?

Det är så där: jag blir aldrig sjuk!
Jag blir aldrig min sjuk är att ha bara ont i huvud, ont i halsen och att känna mig som om en lastbil har kört över mig. Jag var och jobbade idag. När jag kom hem frös jag lite så jag kastade mig i sängen efter att jag duschade. Nu när jag vaknade så har jag enorm ont i halsen. Jag kan knappt prata.
Nu så dricker jag te och ska ut och handla mat för att jag ska göra middag. Jag ville äta fisk men Stella hade redan ätit på skolan fisk idag. Hennes önska är min command så jag ska göra: nudlar med kyckling:)))
Jag gör allt från à till ö!
Jag steker kycklingen med speciella kryddor så att det blir oemotståndligt att inte vilja ha det igen och igen och igen............. ja ni fattar:))))


Haha kan ni se mig?:))))


Harry Potter <3

Nu var de det väll dags för vår Harry Potter maraton. Vi har gjort det varje vinter när det är ny fallen snö, men i år så tror jag vi kommer att se den två gånger. Det fins varken något snö och det är inte ens riktigt kalt ute. Vi har tänd ljus och jag har bakat (igen ) min favorit äpple kaka;)) Vi ska ha ett jätte gott te till det till det.
Det både låter och smakar gott.
Mmmmmm nu ska jag dra igång min älskade kväll<3
Vi hörs senare<3<3<3


Sjuk än:(

Jag vaknade med samma ont i nacken, axlarna och huvud. Jag mår inte bra. Kanske så skulle jag låta bli att dricka igår. Men jag drack med måtta och jag drack en så kallad medicin: Rakia. Det är en gammalt alkohol dricka som mina far och farföräldrar har druckit och några av dem har levt till 100 år:))
Hahahaha det är bra att tro på såna saker, dagarna går ju lättare.
Nu ska jag se lite tv och hänga i soffan.


Alla Helgonens dag.

Jag har varit sjuk hela dagen och har varit på soffan och försökt att slappna av. Det har inte gått så jätte bra som jag skulle vilja men åtminstone så låg jag på soffan. Nu har jag kämpat mig upp ur soffan och har duschad så nu sitter vi hos mamma och äter.

Det är traditionell att komma och äta hos mamma. Jag älskar dom stunderna sim vi spenderar hemma hos mamma.
Här kommer lite bilder:


Sjuk

Tyvärr då är jag inte på topp idag. Jag är sjuk och är ganska låg. Jag har inte haft något roligt stund idag och med det så har jag bråkat med alla idag. Jag känner mig övergivet och att alla har struntat i mig. Känner som om det är bara jag som står emot stormen och jag har inte en endaste stöd bak i mig. Jag känner mig ensamt.
Det är en sådan otroligt tyngd känsla att jag vill inte önska det till någon jag känner.
Just nu så ser jag på Idol och snart ska jag börja min Pirates maraton;)
Vem tror ni ska vina Idol.
Amanda F bara växer och växer i mina ögon samt Robin. Molly är och kommer att förbli min idol. Moa är fantastisk och André är charmör så jag har jätte svårt till att bestämma och jag är otroligt glad att det är inte jag som ska bestämma det för att då vet jag att jag kunde inte göra det.


Sova:)

Nu har vi set en till film med Stella och ätit ännu mera kaka;)) Imorgon ska det vara min första morgon från tre veckor nu som jag ska inte behöva vakna av klockan. Jag ska nu stänga alla telefoner och ska ta bort alls som kan väcka mig så att jag kan verkligen sova imorgon. Jag hörde att några av mina kompisar är i stan, eller i stan bredvid mig men jag har inte hört av dom. Jag undrar om jag ska inte ta och ringa dom så att jag ska få träffa dom:) det kommer att vara trevligt, eller hur?!!!

Nu ska jag sova;))
Sov gott alla ni där <3<3<3


Hmmm!

Vet ni filmen, ja filmen som jag nämnde tidigare, det var super! Det var en fantastisk härligt film. Man fick en jätte bra känsla och sen så blev det ledsen men man behöll ändå den sköna känslan. Vi drack te och åt min otroligt goda kaka. Jag måste säga att av alla kakor som jag har ätit i mitt liv den tar priset. Den fyller ens mun, hjärna och sinne med en smak och doft som ni har aldrig tidigare upplevd. Mamma hittade den recepten och jag blev kär i den. Jag tvingade henne att baka den igen för mig, fast hon hade bakat den två dagar tidigare. Hahaha men mamma är sim sagt den mest fantastiska och underbaraste mamma så hon gjorde det utan att ens ifrågasätta det!

Ny ska vi se en till film, tills mamma ringer förstås:)))
Ha en fantastisk fortsättning på eftermiddagen:))


Trött:))

Jag är jätte trött idag och jag vet inte riktigt varför. Jag har inte jobbat ihjäl mig men jag är yr och känner mig nere. Jag är lyckligt och har inte heller någonting att känna mig nere för men jag gör det ändå! Jag var och jobbade i Älvsbyn och jag älskar att jobba där. Man känner sig att man är i sista stan på jorden, och fråga inte : Varför?
Jag bara känner så. Jag är hemma nu och jag och Stella ska se en film. Jag eldar och vi ska kramas lite i sidan före mamma har ring och sagt att maten är klart. Idag ska vi alla äta där för att det är en favorit som hon gör och det är : Spenat soppa.


Jobba

Idag var jag och jobbade från 06.00, det innebär att jag kunde inte vila idag heller. Men jag är så lyckligt att jag bror mig inte så värst:))
Efter jobbet åkte jag hem väckte jag Stella, hämtade jag mamma, syran och Nixan och åkte till Luleå. Vi var och tittade lite på affärerna, plockade lite idéer och var med varandra.
Sen kom vi hos mamma åt tillsammans och bakade en fantastisk äpple kaka.
Gud vad gott det var:))

Så såg det ut då jag var på väg till jobbet idag:))
Känns så fantastisk att se det, man tror att hela världen sover och att man har täckt det med ett mjuk rosa filt så att man är själv vaken och vaktar det underbara soluppgång<3<3<3


I did it!

Nu ä är jag verkligen välkommen och mottagen till Cat of Sweden;))
Jag faktiskt fick jätte bra eller lite bättre än jätte bra poäng:)
Jag träffade mina kusiner och min muster. Vi drack champagne och firade min lycka. Jag och min kompis åt middag och det var mera än suveränt som vanligt. Jag känner mig som hemma här så det skulle aldrig vara nå problem till att flyta hit.
Jag är då lyckligt att jag saknar ord. Nu ska jag ta och smälta allt detta som har hänt:))

Lite bilder:


Expressen:)

Nu är jag på Arlanda Express på väg till stan. Jag tänkte gå och träffa min kusin sim är i stan och jobbar. Jag vill titta lite i affärerna så att hänga med modet. Vi uppe i Norr har väldigt konstigt mode. Det förstår nu väll. Vi har stora tunga jackor och mössor med vantar, hahahahahaha. Skojar bara!
Nää men det jag vill säga är att det blir svårt att vissa lite fina kläder, bara då man kommer in på nå ficka, man kan inte klä av sig då man kommer in på en affär.
Hahahaha vad konstigt det skulle vara. Nu ska jag stiga av;))
Vi hörs<3


Stockholm<3

Just ny sitter jag på Luleås Flygplats och väntar att dom ska kalla in oss. Det ser ut att flyget är lite försenad. Jag hoppas verkligen att kg kommer i tid till mitt prov. Jag ska på en så kallad engelska prov för att vissa vilken nivå jag är på. Det är obligatorisk och jag är lite sur för det. Varför:
Man spenderar både sina pengar och tid för att plugga det på gymnasiet ,eller som mig fick betala för att plugga på detta ämne på Folkhögskola. Nu så ska man betala 400 kr och vissa vilket nivå man är på???? WTF!!!
Det ska väll inte vara nå problem för mig men jag är lite stressad av att det är ett prov!
Lärarn är från England och jag ska förstå vad han säger, med en liten problem bara: jag fattar aldrig vad en engelsk män säger! Det skulle aldrig vara ett problem om han var American:)))


Joker!

Ja, det var jag på lördag kväll. Efter middagen hos mamma så åkte jag ut med några kompisar. Stan var fantastisk, små ljud från alla öppna fönster och klädda unga människor överallt. På nattkuben allt var täckt i spindel nät och det var alla möjliga roll figurer. Jag har några bilder som jag kom på att ta medan jag var upptagen av att ha kull. Jag hade det fantastisk lördag kväll. Det händer inte ofta då jag säger att det var verkligen fantastisk, men nu måste jag säga det med stora bokstäver: DET VAR FANTASTISK!!!
Jag älskar Halloween<3<3<3
Jag var Joker och det var Stellas ide och det var hon som sminkade mig:)))


RSS 2.0