Middag;))

Jag älskar middagar hos mamma. Det var på lördag då släkten samlades runt mammas bord. På menyn så var det mousaka:)) mamma hade också bakat en kaka som var extremt fräsch och god. Vi åt, drack och pratade i flera timmar. Vi har alltid så kul, åh vad jag älskar min släkt!


Vila!

Ja det skulle man önska sig. Jag skulle vila idag men jag började att plocka lite och avslutade med att jag skurade golvet tvättade kläder och städade ordentligt. Nu ska jag klä på mig och åka hos mamma för att hon har bakat och vi är bjudna som försöks kaniner med Stella för att smaka på en nyhet som hon bakar för första gången förstås.
Jag och Stella spelade sing star;))) Stella van om och om och om, ja ni förstår visst :)))


Luleå:))

Efter tentan behövde jag gå och jobba. Jag måste sägs att jag har varit i många ICA affärer men den ICA var enorm speciell. Först så hade dem absolut den mest anorkunda maten som man kan göra i en Ica affär. Det sågs gott och det luktade jätte gott. Sen så hade dom olika diskar med olika saker som jag blev fashinerad över av att se det just här uppe i Norrland. Allt var fräsch och med stort sortiment.
Det var jätte rent och prydligt,väldigt många som jobbade just denna dag (på en torsdag), helt enkelt chefen som hade ICA var väldigt mål inriktat: att vara och ha bästa affär för att kunna tillfredsställa sina kunder på bästa möjliga sätt.
Då jag kom hem så blev jag överraskad av min dotter som hade kul med sina vänner och vetande på mig hem så där;)))

Jag är klar!

Jag glömde att säga något! Nu på torsdag så hade jag tenta. Jag for till Luleå och jag var två minuter försenad på grund att det fanns inte en endaste plats på parkeringen för att det var tenta period och alla skrev denna dag förstås:) Jag trodde att han skulle kugga mig för att jag kom sen:( Jag satt mig ner, han gav mig tentan och jag skrev det på 35 minuter. Jag vet inte hur och varför men jag har aldrig varit så avslappnad som jag var just då på en tenta. Jag gav tentan till han och han trodde att jag hade frågor. Jag sa tre eller 4 gånger att jag var klar och st jag skulle skynda mig till jobbet. Han sa att han skulle rätta det på en gång och att han skulle meddela mig genom telefon.
Jag parkerade framför jobbet och tordes att gå in och jobba. På bara några minuter så fick jag hans meddelande.
Jag hade inte bara klarat det men jag hade 59 poäng och hade fått VG. Det är min första VG och sista tenta någonsin. Jag vara bara två poäng från att spika tentan:)))

Grattis till mig. Jag avslutade min utbildning med högsta poäng för mig.
Nu har jag officiell avslutat min utbildning som mäklare.
Så där såg det ut sista dagen förr tentan, inte vara jag men Stella hade också prov så hon pluggade också:)))


Mamma<3

Jag älskar att vara hos mamma. Hon är världens underbaraste mamma i världen. Jag vet att jag har skrivet det förr men jag lovar er att skriva det minst 10000000000 g. mera, hahahah. Det är bara så!
Mamma är en liten kameleont som kan forma sig till vad som helst med vem som helst. Vi pratade jag hon och Niki som om vi alla var på samma ålders gräns. Vi pratade öppet och var med Niki som är bara 14 år gammalt. Suveränt, hur kan man göra att ett varm som är 14 och en gubbe som är 50 och en kvinna som är 30 att mår lika bra och att alla ska känna sig super välkomna och tillfreds:))
Hos mamma, det är hon som har målat och fixat allt;))


Älskar hennes orkidéer;)))


Nixan

Att vara med min systers dotter är så otroligt roligt. Varje fång jag är med henne så skrattar jag och vi har det bra. Efter vi åt på affären så åkte vi hos mamma och skrattade lite till. Hon är naturell roligt:)
Hon kom sminkad som en spöke för att de hade Halloween fest på skolan. Hon kommer att döda mig om jag visar bilden på henne men jag tycker att hon är jätte duktigt på att sminka sig och att måla naglar. Extrem duktigt om jag få säga som jag tycker. Om ni ser så har hon gjort en sår på kinden. Det såg så verkligt att jag trodde på det först.


Idag

Hej alla där. Idag har jag bara jobbat:( Men jag älskar att göra det så det kvittar. Jag var jätte tröt för att som ni nu vet så var både jag och Stella vaken till 2.30, då är det inte lätt att vara glad hela dagen och jobba dessutom. Jag kom hem tog Nicole och åkte till an butiks öppning. Dom bjud på fika och kaffe och det var just det jag behövde för stunden.


Akuten!

Vi är på väg till akuten och kl är 00.34. Jag är orolig för Stella för att hon har en sak som jag inte tycker ser något vidare ut. Akuten sa: kom in med henne, det kan vara en blodpropp!

WTF!? Nu väntar vi på taxin och hon är trött och vill sova så jag är inte exakt den mest älskade för stunden. Inte nog med det, hon har ett stort prov imorgon.
OMG! Hjälp!


Plugg

Nu är det sista jag pluggar för den här året för den här ämnet! Jag var jätte tröt och ledsen igår men jag vet att det är för att jag sitter och pluggar 24 timmar( nästan) Jag biltät jätte deprimerad av att bara sitta! Nu idag vaknade jag med tanke att imorgon är det klart med det, så därför jag mår lite bättre. Viktigaste och mest intressantaste för mig börjar efter att jag är klart med det här. Det är också varför jag har ångest.
Nog med mina tråkiga problemer, hoppas att ni mår bra och glöm inte att smila!:)))<3<3<3

Ingen dåligt frukost, va?

Nu eldar vi :))) mmmmmm jag älskar det!


Lång kväll

Ikväll blev det en lång kväll också. Nu ska jag sova för att kunna orka imorgon. Jag längtar att få avsluta denna kapitel av mitt liv!
Jag längtar verkligen!

Sov så gott mina vänner<3<3<3


Igen:(

Det är sent igen och jag sitter och pluggar, men idag så har jag ingen ork alls. Vart tog all energi vägen?
Jag trodde att jag mådde jätte bra och pigg idag men jag tror att jag hade fel: IGEN!
Det händer ofta nu. Jag förstår inte hur kan man bli så tröt av att sitta på en stol!!!!
Nu ska jag försöka att plugga lite till och sen så blir det: sängen.
Jag ska gå och lägga mig tidigt idag för att kunna vakna okej då tentan ska vara:)))
Nu ska jag plugga:)<3


Michelle<3

Idag då jag bläddrade runt mina bilder så såg jag en söt bild på min systers lilla dotter Michelle och jag kom ihåg att jag har inte visat bilder från hennes födelsedag:)) Hon var så söt och roligt att det var svårt att lämna henne. Förrgår dem kom väldigt snabbt och jag pussade henne på halsen och jag kom ihåg hur underbar barn kan lukta. Jag saknar den lukten.
Efter att jag kände den fantastiska lukten så ville jag äta upp henne, så jag pussade henne så mycket att till slut så sa hon ifrån sig.

Här kommer det lite bilder:


Sova.....

Jag gick och la mig kl 04.00 och vaknade kl08.10. Kg var vaken till kl 10.00 men jag bestämde mig för att gå tillbaka till sängen för att orka plugg hela dagen och natten. Jag somnade och vaknade kl 14.30 då blev det panik plugga ett tag. Jag har enorm ont i kroppen för att jag tränar INTE just nu! Visst ska det var tvärtom eller ?
Ja, det ska det men efter så många år med intensiv träning så kroppen lär sig att vara igång och när man sluttat bara så där så säger kroppen ifrån!
Jag var och till Yoga och sträckte kroppen lite så att jag kan fortsätta att plugga nu hela natten.
Lite bilder på saker som är på bordet då man pluggar:))Stella<3

Om ord kunde beskriva min kärlek till min dotter så skulle dem vara det vackraste som någonsin någon skulle säga på denna jord.
Det finns ingenting vackrare än kärlek mellan mamma och barn. Det är det sannaste kärlek som man kan uppleva någonsin:)
Jag är välsignad som har en sådant fantastisk dotter!
Jag upptäcker mera och mera, med varje dag som går hur underbar hon är och hur fantastisk hon blir. Hon är en av dem mest intelligentaste och klipsk samt smart tonåring som jag har träffat! Jag säger inte det för att hon är min dotter, jag säger det för att jag verkligen menar det!
Tack för att du är min dotter.
Jag älskar dig<3<3<3


En jätte stolt Mamma<3


Stella här!

Hejsan alla mammas bloggläsare!
Håller på med hennes design, så den kan se lite konstig ut nu.
Men snart blir den fin, hoppas jag!
Klicka HÄR för att komma till min blogg! :)

Nu då!


Video….

Jag har försökt att få upp nå video men jag har misslyckats stort. Jag vet inte varför men jag kan inte få ihop det! Jga kunde lada upp dem hittills men nu så har dem ändrat någonting så det går inte så bra.
Är det någon som vet hur man fixar det?
Jag är jätte tröt så ni få en mun bild istället.
Vi hörs snart:)

Oj!

Jag försöker att lada in en Video men det ser inte ut att gå bra! Varför?
Hhhm........ tänker, tänker men jag blir inte klok på detta. Det finns inte så många val här. Det finns antigen eller. Hur kan man göra fel då?
Hahaha det måste vara fel på deras inställningar:)))
Nu ska jag sova:)))


Sängen!

Nu vill jag gå i sängen. Jag är så tröt att jag kan knappt sitta uppe.
Nu är klockan 2.30 och jag har suttit på den stol sen kl 11.30:(

Jag vet inte hur detta sittande på arslet kommer att resultatäras senare i livet! Vad tror ni?
Jag tror att jag kommer att ha ont i ryggen då jag ska bli gammalt. Jag hoppas verkligen att jag har fel! Om jag ska få jobba det jag vill så vet jag att jag kommer inte att sitta så ofta som jag gör just nu, så det håller min hop uppe. Jag vill röra på mig! Jag vill springa och träna eller åtminstone röra på mig lite, men inte att sitta i flera dagar på arslet som jag gör nu!
Ja, ja. Nu ska jag önska er sov så gott så hörs vi imorgon:))


Skriva, skriva!

Ny måste jag iväg till stan och köpa mig ett kollegieblock för att min är slut. Just då man är mest bestämd och koncentrerad så måste man upp och avsluta detta. Jag har svårt att just koncentrera mig på en sak då det finns en massa saker jag vill göra, men ny detta.

Ja, ja, om man måste, så måste man, eller hur?

Det är andra kollegieblock på dem gången!


Frukost

Igår så hade vi ett lång och trevligt frukost. Det är inte så ofta vi äter så senna och långa frukost men igår så blev det. Det är trevligare att ha dem frukosten då det börja bli lite tråkigt väder ute. På sommaren så vill man skynda sig för att gå ut och på hösten så saktar man lugn in.

Jag älskar att göra mat och att njuta av maten länge.
Skam

Jo jag vet att jag sa att jag ska uppdatera som förr men jag har verkligen fullt upp just nu. Jag måste lära mig att prioritera det som är verkligen viktigt. Jag har ätit frukost så nu ska fortsätta att plugga för att jag har bara 4 dagar kvar.

Jag ska försöka att uppdatera lite mera idag än igår. Ha en bra dag:)<3


Man måste inspirera sig på något set eller hur. Här är min:
Eftermiddag

Fattar inte att klockan är redan så mycket och jag är än på mat affären. Jag skulle bara handla lätt och gå hem och äta frukost. Nu blir det brunch och en jätte sen middag. Tycker verkligen inte om det men jag kan inte alltid klaga eller hur. Jag älskar vädret( föredrar sol och värme förstås) just nu för att nu när jag åker hem så ska jag sätta mig i vardagsrummet elda och lyssna på regnet medan jag pluggar.

Ha en fantastisk lördag alla ni där!


Lördag<3

Idag är det en fantastisk dag för att det är lördag och bara det så gör det att idag blir speciell. Jag är fortfarande i sängen men snart så ska jag upp och då vill jag ha en fantastisk frukost. Jag vill ha rostat bröd med oliv olja, får ost, en speciell krydda som man köper bara i Bulgarien, tyvärr, sen så vill jag ha chili. Det passar också fykonmarmellad och Te.
Oj nu blev jag verkligen hungrig så nu ska jag upp och förbereda. Good morning My dears<3<3<3
Robin!

Men oj! Det var enastående framträdande från Robins sida eller hur? Det trodde jag inte, verkligen. Just nu, just ikväll så tror jag att Robin gjorde en fantastisk tolkning av Beyonce! Det var oväntade. Heja Robin!

Nu ska jag fortsätta med min pluggande och se hur länge jag kan hålla mig lugn.


Idol!

Älskar att se på idol. Jag har tagit ett paus fö att då se på Idol. Vem tycker ni ska få vinna Idol? Jag tycker att det finns en värdigt vinare: Molly !
Men jag har börjat öppna mina ögon för Amanda F . Hon tolkar alla låtar på ett väldigt fantastisk set genom vilket är jätte svårt att inte tycka om henne. Men Molly har hittills bästa Sverige röst som har kommit genom Idol!

Det tycker jag och håller 100 på min vall!

Vem vill ni ska vinna Idol?


Älskad:)))

Jag har inte gjort så mycket än att bara plugg och sitta på arslet idag. Jag har haft lite gäster men det var allt för idag. Min gäst stannade som 10 minuter och sen så blev jag och Stella ensamma igen. Det var så underbart för att Stella spelade gitar från sin rum och det var bara sköna gudingar som man kunde. Jag har tänd en miljon värme ljus överallt i huset så att det ska inte bli alldeles för tråkig då man pluggar en fredags kväll, eller hur?

Jag har fått ett present idag som gjorde mig extremt glad. Jag är som alla andra kvinnor och älskar att bli älskat, uppvaktat, uppskatar och att få små presenter då och då!

Jag älskar det<3<3<3Förlåt :(

Jag vet att jag har inte bloggat bra igår och att det finns många som är besviken men jag lovar att blogga som vanlig nu. Jag ska sitta och bara plugga idag, eller det är åtminstone det jag vill. Jag ska egentligen på en fest idag som jag har lovat att gå med men jag ser att det är kanske alldeles för ambitiös. Jag måste plugga för att jag har jätte mycket igen. Många bollar i luften, det är typisk mig:))
Jag måste boka tid för att åka till Stockholm igen för att jag måste göra en engelska prov.

Igen:(

Åter igen så sitter jag och pluggar. Det är aldrig roligt det. Just därför så hittar jag på att göra massa andra saker då jag pluggar. Jag måste vara den enda som gör så, eller?

Se vad finna bilder jag tog nys på min lilla figur jag köpte i Tokyo:))


Spa<3

Idag har min dag började så fantastisk att jag saknar ord! Först så åkte jag till Pitehavsbad för Spa hos den fantastiska Jeanette:))) Det finns bara en Jeanette där och det är hon. Hon är inte bara hudterapeut hon är en av mina bra kompisar som jag lärde känna redan då jag kom, och det är sen ganska länge sen, hahahaha
Man blir pånyttfödd efter att man har varit hos henne. Sen så blev det Yoga och efter det så hörde jag det goda nyheten som jag skrev i föra inlägget.
Fantastisk, önskar att alla kan ha en fantastisk fortsättning på dagen<3

Ja, nu blir det sushi förstås!
Sushi in My heart <3<3<3


Yes!!!!

Yrs jag har fått svar: Ja, du är antagen och välkommen att starta i Stockholm den 14 november:)))
Jag trodde inte först men nu så funderar jag om jag ska börja eller inte. Det är så att jag hittade ett bättre erbjudande igår som kommer att ge mig samma utbildning utan att jag ska behöva påkosta mig det jag ska betala om jag börjar själv bu!
Vad ska jag göra?
Nu blev det svårt!Yoga

Yes då var det dags för min favorit: Yoga. Det känns extra skönt nu när jag har varit borta två dagar från Yoga. Man måste utföra Yoga på tomt mage och jag är lite hungrig just nu. Jag är jätte sugen på en enorm hamburgare. Mums det känns som jätte länge sen men jag åt föra veckan en:( Kanske det är bara hungriga magen som pratar just nu:)))Överraskning:)

Idag så kollade jag genom min e-mail och såg att det efterlängtade e-mailen hade kommit. Jag visste att så fort jag skulle åka till Stockholm ska dem som jag har väntat så lång tid skulle ringa just då. Idag skickade mitt CV till en av dem största Mäklare i Stockholm. Jag ska nu vänta från två platser och just nu kan knapp vänta.

Jag ska börja plugga nu så jag måste säga hej då för nu.Puss och kram

Hem:)))

Borta bra men hemma bäst<3
Jag skulle säga själv till mig: booooo på dig Katia!
Men nu så tycker jag att hemma var bäst för att i en sådant väder är hemma bäst. Det gör det mitt stora hus med alla dem små lamporna hit och ditt, med min underbara dotter och med öppen spisen förstås. Det är ingenting som slår att vara vid öppen spisen med en kopp Te och att det stormar nästan ute! Man slappnar på ett set som man kan inte göra det annars.


Jag älskar mitt hem:)))<3<3<3


På väg hem

Nu så har man varit i Stockholm och ätit och haft det kul på den lilla tiden man hade. Nu så sitter jag på flyget och önskar mig att jag slapp göra det och att man bodde här istället. Livet är inte som man har tänkt sig men man kan inte heller klaga tycker jag. Nu ska vi flyga. Pöss så hörs vi då jag har landat.


Intervju

Det ve roligt intervju. Jag lärde mig också vissa saker. Nu är jag klart med min jobb här så nu drar sig till stan och ta en café. Jag kan bara hoppas att dem tyckte om mig och att dem ser mig som ett tillskott:)) det kan man alltid hoppas på, eller hur?

Nu är jag i stan så ska jag ta och kolla lite affärerna:)))
Det är så trevligt att komma till Stockholm:))) Alltid det!


Stockholm<3

Det är alltid så underbart att komma till Stockholm. Känslan är fantastisk. Jag landade för en timma sen, jag åt på Arlanda och åkte sen mot intervjun. Just nu är jag bara 20 min ifrån min första steg mot framtiden. Jag är jätte positive laddat och jag hoppas att allt går bra.


Jag önskar er en fantastisk dag idag<3<3<3Stressad

nu är jag klart ned middag och Stella är i sängen. Jag har fixat de sista sakerna som jag ska behöva göra imorgon. Nu ser jag lite på tv och sedan ska jag i sängen för imorgon ska jag jätte tidigt upp. Nu när jag har inte gått upp tidigt så det kommer att bli tufft imorgon då jag ska så pass tidigt. Jag kan inte somna just nu så jag ska vänta lite för att bli lite tröt.
Nu ska jag fixa mina naglar och sedan ska jag förbereda lite till saker. Sov så gott mina vänner.♥
OMG så otroligt söt♥♥♥

Hej Bloggen.

Hej, hela dagen så har jag betalad räkningar och pratat i telefon. Det låg runt 2000kr som jag behövde inte betala. Det är bra att man ska ifrågasätta alla räkningar.
Tidigt på morgonen så bokade jag biljet till Stockholm så jag flyger ditt imorgon. Jag är lite nervöst om det och jag har börjad redan att skaka. Nu ska jag ta och åka till stan för att jag måste dra ut något fyllnings blankett. Jag är lite stressad idag men jag ska uppdatera så mycket som det går.
Ha en trevligt fortsatt dag:))
Kram på er<3

Va?

Hur kan jag helt plötsligt ta så otroliga bilder med min telefon. Jag tror att Apple har gjort något med inställningarna för att nu är det en lek som uppfyller ens fantasier. Att kunna fånga momenten i en bild då man har inte en system kamera var omöjligt, men inte nu längre.

Här kommer några bilder som jag tog med min IPhone idag.Underbart

Så härligt dag idag. Vi har jobbat hela dagen med att flytta ved och vi fortsätter. Det kommer att ta hela eftermiddag och det kommer att bli sent middag också. I år så känns det dom både sommaren och hösten har varit helt underbara, exakt som sommar och höst ska vara. Dem vackra och milda sena höst dagbarns ger mycket inspiration, hela dagen idag så ser jag par som promenerar hand i hand. Jag njuter av att se glada och lyckliga människor. Det ger hösten ytterligare färger på det redan vackra atmosfären.

Att ta finna bilder på hösten är inte svårt men jag är verkligen förvånad över att ta så underbara bilder med min IPhone :))Varmt:)

Idag vaknade jag och såg att det var 12• varmt ute. Men det känns i luften att det är nu slutet av hösten. Har ni känt också det då det luktar varmt sommar och kallt vinter?

Jag vet hur det luktar och just idag fast att det är varmt ute så luktar det kallt.

Just nu så är vi på gång för att hämta resten av veden så att vi kan var klart någon gång.


Hemma<3

Just nu sitter jag och Stella och mumsar på goda kakor. Vi ska se en film och softa i soffan. Idag blev det hemma för att jag blev jätte trött av att flytta ved. Det konstigaste var att min rodnad kom tillbaka utan ens att jag hade rört nå dricka. Jag tror att det kan bero på att jag blir extremt irriterad eller något.
Nu ska jag önska er en trevligt fortsättning på lördagen och sov så gott:))

Höst

Det är så vackert:))

Jag har älskat höst färgarna och alla årstider har sina unika vackra sidor:) Jag vill kunna uttrycka mig som jag tänker men det ska jag göra då jag har lärd mig all grammatik och viktigaste av allt att sluta göra så många stavnings fel! Det är verkligen igång och jag hoppas att ni kommer så småningom märka det.


Oj så söt<3

På väg från stan så träffade vi en liten vovve. Jag blev så förälskad! Jag vill mera än gärna ha en vovve men jag har allergi så jag kan inte ha, men det är ingen fel att drömma om det.

Här kommer lite bilder jag tog på den lilla söta. Den var full av energi så det blev bara två bilder:))
Frukost

Det är så fantastisk att börja dagen med nyheter och häpnande. Jag uppdaterade telefonen och då började bläddra inne på en gång.
Jag älskar att börja dagen med det och jag älskar lördagar då vi far och äter frukost på stan. Man är bland folk och äter och pratar och träffar dem som man har inte träffat på ett tag. Någonting som jag saknar hemifrån det är att när vi går ut får att dricka café så brukade vi dricka antigen Espresso eller Cappucchino;)) Det var ett tag som jag beställde Cappucchino så idag så beställde jag det. Nu är jag klar så vi åker för att lasta och såga min ved:))


Morning

Jag kunde inte sova så jag vaknade efter 7 timmar och man ska sova minst 8 timmar. Jag vet at om man inte sover 8 timmar så blir man gammalt i för väg. Det är kanske någonting som jag måste tänka i min ålder.
Nog om min ålder. Igår så skrev jag om Viber. Det fungerade perfekt för mig och mina kompisar, men jag vill veta om det fungerar internationell! Är det någon som vet? Jag skulle uppskata lite information. Jag är kanske lite sakta med det nya teknologin men idag så uppdaterar jag min telefon med OS 5. Det ger 200 nya uppdateringar och gör min telefon till en fantasi telefon med otroliga funktioner. Är det någon som kan det jätte bra så skulle jag kunna ta emot lite små tricks angående det.
Nu ska jag upp och äta frukost för att idag så har jag jätte mycket att göra. Jag ska fixa ved för att när vintern kommer så vill jag ha det mysigt och varmt hemma. Det är det endaste sak som för mig att klara den långa och hårda vinter här uppe i norr.
Jag vet inte men nu när jag såg bilderna så blev det varm av tanken att sita framför brasan med ett kopp Té fina stora snöflingor falande på marken.

Mat

När jag var i Japan åt jag varje kväll en och samma kvällsfika: Sojaböner!
Jag måste säga att det var det mest trevligaste fika som jag har ätit på kvällarna. Det är vist trevligt att få lufsa i sig något på kvällen och veta att mat blir varken uppblåst eller tjockt ut av det. Dem har sina underbara 7- eleven och säljer Sojaböner i små söta påsar. Allt som jag åt där var extremt söt och med nästan inga kalorier. Jag åt hela tiden och jag kom hem 2 kilo mindre än när jag åkte. Nu har jag hittat de här hemma och jag kan inte sluta äta dem. Jag äter dem med salt och dem blir exakt som det dom säljer i Japan. Jag älskar den landet och kan knappt vänta att återvända där. Både landet och människorna hat gjort en enorm intryckt på mig. Jag älskar Japan:)<3


Äta

Vet ni App'n Viber som man kan ringa gratis till varandra? Jag har pressis installerad det men kan inte prova det för att det är inte många som har det. Det ska vara suveränt om man kan verkligen snacka i telefon utan att betala nåt. Jag och Stella åt på en restaurang som har after work:)) Jag åt så jätte mycket att jag håller på att dö just nu. Det var inte mängden men jag åt laktos :( Det är värsta saken som kan hända mig då jag är ute, att man äter fel. Det finns ingenting sämre än det att man har klädd sig bra och helt plötslig efter en, två tuger så måste man försöka gömma maggen för att inte folk ska tro att man ska föda när som helst.


Stan

Jag kan inte stå still idag. Jag har tid att åka till steg nummer ett i mitt nya liv. Jag har studsat upp och ner och smilar konstant. Jag måste skaffa mig boende och måste få läsa lite om hur och var och allt! Nu väntar jag på mammsen så att vi kan åka till stan för att göra lite små saker. Jag älskar fredagar och jag ska se till att jag och Stella ska det mysigt hemma med gott mat och en bra film. Imorgon så hoppas jag att jag ska ta henne på Pitehavsbad för att lyxa oss. Lite bada, sola och bubbla:)) Nu vill jag önska er en trevligt fortsättning på fredagen:)


Banken:(

Hej, bloggen. Idag sov jag 12 timmar och jag känner mig fantastisk. Ja ska nu till banken för att jag måste betala lite små räkningar. Just nu så pratar jag på Skype med en kompis och skriver samtidigt men det går inte så bra för mig. Jag ska på intervju den 25-10. Kanske så kommer mina drömmar att bli sanna. Eller?
Jag verkligen hoppas att nu ska allt vända till det bästa. Nu ska jag i duschen och sedan ska jag verkligen till banken. Livet är fantastisk när man mår bra!
Jag ska åka nu!!!

Oj då

Hej, det var inte meningen att min inlägg skulle vara så kort men Stella skulle skynda sig till stan och jag bloggade med mobilen. Jag älskar tanken att uppdatera vart som helst och när som helst:) Jag har varit hela dagen med mamma och gjort många små saker. Först så träffade jag mäklaren och så sedan så gick vi runt för att söka en fint vinter jacka åt mammsen. Vi älskar att svamla på affärer med interiör så vi besökte många sådana. Vi köper hellre inredning än kläder. Vi köpte Te och choklad från min favorit plats Teterian i Gallerian i Piteå. Han har det mesta naturliga saker och det godaste te. Han har över 280 olika teer. Om ni ska till Piteås galleria så måste ni besöka den lilla butiken på nedre plan. Nu ska jag skjutsa Stella till ett event som hon ska till. Då hörs vi senare, puss!


Sushi

Nu är jag på väg att äta middag:)) Min favo sushi:)) Jag älskar sådant mat och om det var det ända mat i världen så skulle jag vara meta än nöjd:))


Imorgon

Jag är lite oroligt angående imorgon. Först så ska jag träffa mäklaren och sedan så ska jag göra väldigt många saker som kommer att betyda ganska mycket får mig. Jag ser dem sakerna som ett steg mot det nya livet som jag har förbered mig. Jag verkligen hoppas att det blir som jag hoppas och att alla små detaljer är inräknade. Nu ska jag försöka att sova så att jag kan vara vaken imorgon och tänka som man ska.

Min dag imorgon börjar med Yoga. Jag älskar dagen då det börjar med något man älskar att göra. Det kommer att ge mig krafter som jag kommer att behöva under dagen.

Nu mina älskade läsare ska jag önska er sov så gott och ta hand om er<3


Yoga

Just nu sotet jag på Yoga huset och bloggar. Faktiskt så tycker jag väldigt mycket om att blogga genom min app. Föra veckan så fungerade det två- tre gånger och sen så slutade det funka, men nu är det igång igen. Jag ska göra nytt header:)) Jag måste erkänna att det är min otroligt duktiga dotter dom gör det. Ni ska få se hur duktigt hon är då hon är klart med det. Nu ska vi börja snart så hörs vi sen:).


Kram mina kära vänner:)))


On my way….

Nu ska jag fara, men först så måste jag göra mig klar och det har jag sagt i två timmar nu. Jag har svarat på kommentarer och det tog ett tag , men nu ska jag lyfta arslet och kasta mig i duschen. Ha en underbar dag mina kära läsare♥
Det är verkligen en konstnärlig bild, eller hur?
XxxxxOoooo

Vad hände?

Hej, bloggen:) Tack alla för svaret och önskningarna:) Jag kunde inte somna men då jag hade somnat så sov jag till kl 12.00 Jag tror att jag skulle sova mera men en kompis ringde och jag ville prata med henne så jag vaknade. Imorgon så smäller det! Jag ska sälja stugan och sedan min hus och köpa ett nytt hus! Oj, det blev mycket eller hur? Jag hoppas att det går som jag hoppas på att det ska gå till.
Det är Stella som har ritat det! isst är det fint?

Inte igen!

Hej, klockan är 3.15 och jag kan inte sova igen:( Har ni set att Facebook har ändrat allt igen? Hur ska detta gå? Nu ska jag försöka sova så vi hörs imorgon.Sov gott mina vänner:))<3


Tv

Man förstår inte riktigt hur beroende men är av Tv. Jag började se på tv igen för ett månad sen och måste bara konstatera att jag ångrar det väldigt djupt. Jag ser på tv tills kl 03 eller 05. Hur ska man då må bra då man vaknar på eftermiddag? Jag tror att jag kommer att säga upp tv och vara som förr , utan tv. Man kan alltid hyra film eller gå på bio då man verkligen vill se något bra, eller hur?
Jaha!

Skola

Igår så ansökte jag till en skola och idag väntar på att de ska ringa. Jag vill inte säga än vilket skola för att jag vill överaska er. Det blir verkligen roligt och annorlunda. Jag har vaknat med värsta huvudvärk så jag ringde till mamma och hon bekräftade min huvudvärk med att hon hade också det. Vi i min familj känner av vädret så även om det ska bara blossa lite så känner vi av det med huvudvärk eller ont i kroppen ( alla leder). Just nu så ligger jag i soffan igen och hoppas att huvudvärken ger sig snart.
Jag ska bläddra här lite och se om jag hittar det jag söker så hör jag av mig så snart jag kan. Puss mina underbara läsare:))

Hhmmm

Jag har ont i kroppen av att ligga i soffan. Jag är och letar efter jobb eller skola som jag är intresserad av och sedan jag vaknade så har jag inte bit sida eller position. Hahaha. Min arsle har somnad och mina ögon är röda. Nu ska jag ge upp mitt letande så att jag kan göra mig klart för min Yoga. Sedan blir det mat och CSI.

Vad ska ni göra ikväll?
Måndag hela dagen:)

Jag vaknade ut av ett ganska speciellt samtal. Inån några minuter så blev det ytterligare en till samtal som jag hade inte hört på typ 10 år. Första samtalet blev som ganska konstigt för att det blev dagens ämne. Efter en timme så pratade jag ytterligare med en till person som jag hade inte hört på länge.

När det börjar så där dagen så hoppas jag att någon från jobbet kommer att ringa och säga : kom vi har en plats åt dig! Oj, det skulle verkligen göra min dag.Oj då….

Hur ska jag säga........ man mår som man förtjänar. Jag hade det jätte trevligt men glömde att äta lite stabilare så jag känner av lördagen. Antigen är man super gammalt eller så är man inte i form som för i tiden då man festade och må´d jätte bra dagen efter. Söndagen blev spenderat framför tv-n och i horisontal läge. Mammis kom med Cupcakes och gjorde min dag bättre, utöver det så fanns ingenting som var ens intressant att nämna.
Lördagen

Jag hade det jätte trevligt lördagen. Jag var inte på Pitehavsbad men vi hade det kul hur som helst. Vi började med att åka och äta frukost på stan. Stella kände sig lite sjuk så vi la bada på sidan om. Det var småsaker som vi gjorde hela dagen och vi skulle laga mat hemma också så vi var och handlade men tills vi var klara så blev det jätte sent för att börja ett maträtt som skulle ta över två timmar. Vi bestämde oss för att äta ute. Det var början på det roliga. Efter maten stannade jag ute och hade lite vuxen kväll. Jag blev trevligt överraskad med att jag ha trevligare än jag kunde föreställa mig.

Morning

Just nu så väntar på att Stella ska gå upp och jag har gjort som vi ska dricka före vi åker till Pitehavsbad. Vi ska åka och ha lite kul tänkte jag. Jag ska se om dem har tid med mig och Stella så att vi kan koppla av en lite stund i Spa-n. Jag är så glad att vi ska göra någonting bra och roligt. Jag tycker att det hjälper otroligt mycket mot min depression. Det känns mycket bättre efter middagen hos mamma. Att spendera hela dagen med mamma och göra roliga saker gav mig mera än vad jag kunde någonsin hoppas. Nu ska jag dricka mitt Té och sedan åka.
Ha en fantastisk dag mina vänner:)

Resultatet

Vi var hos mamma till ungefär kl: 23.00. Sen så hämtade jag Stella och kom hem. Stella var på Disko och hon hade det jätte roligt. Det är bra att dem få göra lite sådana saker då och då. Jag personligen tycker att det är alldeles för glapp mellan dom roliga saker som barn få göra här i Norrbotten.
Dem klara cupcakes♥
Ni måste göra dem och testa dem, det finns ingen godare jag lovar.
Palt. mums, mums, mums. Jag säger det igen det måste vara den rätta för att man ska älska dem!!!!

Stor middag

Oj vad jag älskar stora middagar med familjen. Jag och mamma gjorde allt mat och i slutet så kom hennes man för att göra det sista. Det var så här att jag och mamma bestämde oss för att göra Palt. OMG vad jag älskar Palt, men inte vilket som helst bara då mammas man gör det! Det finns ingen godare än det! Sen så gjorde vi Red Velvet Cupcakes. Dom är så gooooda att det vattnas i munnen av att bara tänka på dem. Det var så trevligt att jag saknar ord.
Jag kunde inte blogga från min mamma igår och jag vet inte varför. Jag försökte med det gick inte men men Iphone-n. Jag ska vissa er allt idag då istället.
image description
Dem ny bakade cupcakes men uten frosting:)))
image description
Vi förbereder för Palt. Jag lärde mig igår att göra dem så nu är jag jätte stolt över att säga att jag kan göra Palt nu:)))
image description

R.I.P Steve JobsHej, jag vill uppmärksamma detta trokiga händelse för att jag älskar talangfulla människor som honom. Jag tycker att sådana människor fins alldeles för få i denna värld. Jag älskar alla hans saker som han har uppfunnit. Jag älskar och lever varje dag med hans grejer : Iphone , MacBook Air mm. Jag tycker att alla som har hans produkter känner på samma set som jag gör. Det är sorgligt när en människa dör speciell när denna människa har gjort dig glad på ett eller annat set.

Åska!

Igår då jag skulle släcka mina ute lamper så såg jag att det åskade! Hur är detta möjligt? Kan det verkligen åska Oktober? Det är nämligen möjligt. Konstigaste var att jag har aldrig tänkt mig att det kan vara möjligt här uppe i norr. Jag visste att det åskade i utlandet och överalt jag har varit, men här uppe? Är det bara jag som tycker att det är konstigt eller?
Hur som helst så ska jag ta och göra mig klart för att åka till mamma för att vi ska ha en fantastisk eftermiddag och middag med släkten förstås.

Regn:(

Idag vaknade jag med ont i huvud och med tårar i ögonen. Jag trodde att det var över men jag trodde fel! Jag har pratat med en kompis i två timmar i telefonen och jag mår lite bättre just nu. Jag har startat Dirty Dancing i bakgrunden och jag ska städa och tvätta igen. Sen så har jag inte planerad någonting annat än det.

Jag önskar er trevligt fortsättning på dagen:))


Mums

Det blev ganska dyra kakor. Vit choklad och Metaxa 7 kärnor :))) Men smaken är helt fantastisk. Nu är vi på g för att göra mera kakor. Dem har alla längtat efter, så jag tror att dem kommer att ta slut redan ikväll eller imorgon( i bästa fallet) . Nu ska jag till min favorit träning nämligen : Yoga<3


Kaka<3

Oj, kan det bli godare än så :))
Man kan väll unna sig något gott i det tråkiga livet, eller hur? Vi ska fika och sedan ska vi och träna båda två. Det blir en bra dag efter allt. Solen är framme så man blir ju varm också:))


Baka<3

Oj vad jag älskar min mamma! Hon är den bästa mamman som finns! När man känner sig nere så kommer hon alltid med något sött förslag till mig. Hon sa att hon bakar och att hon snart skulle sätta på kaffe och om jag ville fika med henne och syrran. Hon hade bakat chokladmuffins, som jag älskar! Hur ska man tacka nej till ett sånt förslag? :')

Efter regn kommer solen:)

Idag vaknade jag med att jag smilade i min dröm, men tyvärr så kommer jag inte ihåg varför. Det är täcken att jag är ingen dålig människa och att även då jag är jätte ledsen och deprimerad så den glada jag vill smila och ha det roligt.
(Det kan man väll alltid önska sig)
Jag är kvar i sängen och jag tittar lite runt så se vad jag hittade:
http://www.apple.com/iphone/#video-4s
Titta på det:) Jag har väntat länge nu på det så nu är det ute den 28 october i Sverige och 7 om du har förbeställd och i USA den 12 kommer på Apple Stores.
Nu kan jag inte vänta länge, nu ska jag ut och se var jag kan köpa min länge-önskade  telefon;))))
Ha en underbar dag mina vänner♥

hemma..

Idag har det gått så där. Jag har städat, tvättat och vikt en massa kläder. Det var så många att jag har hållit på med det i 6 timmar eller mera. Sen så ringde mammy och sa att det var bullens-dag så jag lämnade Stella hos henne och åkte till min träning. Att träna har hjälpt mig till att inte gråta hela tiden.
Efter träningen så åkte jag hem till mammy och försökte vara social men så fort syrran åkte hem och jag blev själv så kom tårarna tillbaka och då åkte jag hem för att jag ville inte att mammy ska behöva veta vad som händer.
Nu ska jag jag ta och se en super deprimerande film så att jag kan få gråta ifred. Jag önskar er en fantastisk fortsättning på kvällen fast mitt otroligt deprimerande blogginlägg.

Hej boggen

Idag vaknade jag med tårar i ögonen. Jag mår dåligt än! Jag hatar mig just nu! Hur ska det gå det här!? Jag läste alla söta kommenterar och blev varm inne. Det värmde verkligen. Jag förstår inte, hur kan människor som är inte mina kära och nära bryr sig och de som satt närmast skiter i en? Jag fatar inte verkligen.
Det måste betyda att jag är en dålig människa, eller hur.
Det ända jag har försökt här i livet är att hjälpa andra och att försöka att behaga dom andra.
Vad för man för det ?
Skit!
Ursäkta språket men det är exakt det! Nu ska jag återgå till sängen och ska sova bort hela dagen eller det som är kvar av det. Ha en underbar dag, glöm min klagande och ta hand om er<3<3<3

Hej bloggen!

Idag har jag varit bara hemma och lattad mig framför tv-n. Jag var ute igår och träffade mina kompisar. Vi dansade och hade jätte trevligt.Jag var ledsen så det var ett väldigt bra ide att gå ut och ha kul. Jag är jätte besviken på världen och är i jätte dåligt humor. Jag hoppas verkligen att allt detta ska bli bra igen för att jag orkar inte nå mera. Vissa människor har tagit mitt godhet som min svaghet. Bara för att jag vill vara snäll och inte bråka så tror dem att jag är svag. Fattar inte att det finns fortfarande så jävla dumma människor där ute!!!
Jag är super irriterad och har ingenting mera att säga just nu!
Sov så gott god folk!

Sover!

Klockan är 10.30 och vi sover än. Jag vill föra någonting fint idag men vet inte riktig vad det ska vara. Jag ska snart väcka Stella så att vi kan äta frukost och sedan så tror jag att jag ska fara till Skellefteå. Jag vill kolla affärerna där. Jag tror inte att Stella ska följa men det spelar ingen roll! Jag har fortfarande enorm huvudvärk och om jag ska vara ärligt så påminner mig detta som då jag hade hjärnblödning. Jag är jätte oroligt men jag vet också att man måste bara ligga och sova och ingenting annat. Huvudvärken började igår då jag vaknade och fortsätter idag också. Jag har inte haft ont konstant och bara därför så hoppas jag att det är någonting annat.


Ok nu har jag förlorad resten av mina läsare!
Jag ska prata om någonting intressant istället. Eftersom jag saknar praktik eller jobb så har jag kommit fram till att jag ska till Stockholm och ska söka jobb. Hur låter det då. Jag hoppas bara att jag fixar boende först! Jag har pratat med en kompis som ska fixa en lägenhet före jag har åkt ditt så jag slipper allt snack!
Hahah nu ska jag önska er trevligt fortsättning på dagen så hörs vi lite senare! <3<3<3


RSS 2.0