Hemma

 
Kan knappt vänta på att fara till hotellet och somna tittande i min söta underbara prins ögon. Jag vet inte hur jag har levt hittills utan han framför mig.
 
Allt började i Luleå och nu är jag åter igen på denna fantastiska platsen. Många minne just här vart jag är och då passar det bra att drömma sig iväg mellan gamla och nya minne. Det var en liten geist och det var allt som behövdes för att få mig falla jag platt på mage.
 
Ni som känner han kan säkert konstatera samma sak som jag; de underbara ögon och hur han flirtar flitigt med de. Man kan drunkna i dem. Jag kan inte vänta på nästa säsong det är alldeles för lång. Jag vill nu!!!!!!!Nu alla säsonger, tack!!!
 
Nu ska jag faktiskt åka ut och äta ute med min familj och sen åka kanske buss tillbaka. Jag har tyvärr inte min data med mig så jag kan inte titta på han men när jag kommer fram ska jag se han och biljard scenen. Jag har kommit bara hit fram med det men jag försöker sakta när allt vad det går för att förlänga tiden tills de nya kommer annars kommer jag att se en och samma sak om och om igen. Jag tror jag börjar likna Stella. Hon gjorde det i Grekland och lått mig inte sova. Jag frågade henne; Har inte du set det?? - Ja, men man kan inte sluta, mamma du kommer att förstå det då du börjar med dem.
Jag trodde inte det, jag trodde att det var tonårs förälskelse, men nu har jag ställt mig bredvid min dotter och dreglar samtidigt med henne. Älskar våran underbara likadana smak.
 
Nu måste jag sluta för att jag kommer att skriva en romans.
hahahahahahahaha.
Pöss på er<3<3<3<3
 
 
min bild:))))
 

Just me

 
Hej alla underbara människor.
 
Jag bestämde mig igår att inte vara den onda och att ta hand om mitt liv på det bästa sättet. Istället för att gå ut stannade jag hemma, tränade samt åt jätte nyttigt, la mig tidigt och idag kl 07.00 var jag på Yoga. Nu sitter på arlanda expressen på väg till jobbet. Jag ska inte vara den idioten som alla förväntar sig jag ska vara bara JAG! Nog med dumheter.
Vill kärlek och trevliga människor se mig så kommer det alltid att hitta sin set för att få göra det. Jag är klart med otrevliga människor som har ingen respekt mot de andra. Jag ska leva som jag vill och det jag vill är att ta hand om mig och njuta av den lilla livet som är kvar på det bästa setet det går.
 
Nu ska jag hem och hälsa på folk som jag vill spendera tid med. Jag kan bara önska er en fantastisk fortsättning på dagen och vi hörs senare.
 
Känns bättre att vara den jag än den de andra förväntar sig av mig!!
 
 
 
 
Jag tvättade också kläder;)
 

Kärlek

 
Kan inte sluta tänka på han!!!!
 
Jag jobbade idag och jag dag drömde om han. Hur patetisk är inte det? Jag hade en fantastisk dag på jobbet och på grund det så straffade jag mig med en super hård Yoga direkt efter jobbet. Jag är helt slut nu och jag hade planerad en masa saker men nu ska jag njuta med ett glas i handen framför min favorit serie och dag drömma mig om dem blå ögonen som jag kan inte glömma.
 
Jag ha ren fantastisk schema imorgon så jag är till hundra tagat för imorgon och därför jag valde att stanna hemma ikväll för att njuta till max imorgon.
 
Nu mina och kära ska jag önska er god natt och sov gott för att jag kan knappt vänta tills jag hamnar i drömmarnas värld för att få se han där<3<3<3<3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
det var vackert men det syns inte bra på de bilderna:(
 

Onsdag<3

 
Än har jag piret i maggen!!!! ohhhh vad händer kan inte sluta tänka på dem blå ögonen!!!

Pirrigt i magen

 
Luleå gav mig bästa upplevelse hittills från jobbet. Som sagt sen dess har jag inte kunnat tänka någonting annat och jag har tills och med drömt om det. Jag har fjärilar i maggen.Vill att det ska bli mera än bara fjärilar.
Jag började min dag med att vakna ur en fantastisk sexigt dröm och att ha sovit mera än 10 timmar så jag mår jätte bra och mera än bra. Jag har startar dagen med ett fantastisk bild på Faustino 1 och Toblerone.
Nu ska jag ta en lång avslappnande promenad runt affärerna för att handla lite kläder för min semester och sen ska jag ta två pas som igår med yoga.
 
Det ska vara fantastisk dag tycker jag. Jag måste få drömma ifred om min prins så jag ska lada de super sköna låtarna och njuta......mmmmm
 
 
 
gissa om jag mår bra:)
 
se hur vackert det är på morgonen då man ska jobba<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
 
 
 
 
 
 
 

Hem igen;)

 
Halloi<3
 
Hur mår ni?
 
Jag mår jätte bra eller rätt sagt lite förrvirad! Nytt känsla som ett litet pyr i magen, hjärtat slår snabbt och jag måste andas lite djupare för att inta så mycket luft som möjligt för att dämpa och trycka ner det snabbt slående hjärta.
 
Vad hände, kan det verkligen vara sant ?????? Hur? Är det ? Nej!!!! Eller???Jag trodde att det var helt omöjligt. Ögonen………mmm blå som det mest fantastiska klara himmeln. Sportar lika mycket som mig, gillar många saker som jag håller hård för. helt underbar, listan kan gå och gå och gå och gå……….. Länge sen man gillade mera en 3-4 eller fem saker. Här gillar man hela paketet!!!
 
Nu är jag så lyrisk att jag saknar mark under mina fötter. Vart var jorden? hahahahaha
 
Nu ska jag ut och ha kull. Det tycker jag är 100% värd, eller hur? Nu ska man villa för att få jobba lite till och sen så blir det semester. Bokat och klart! Snart……..
Nu blir det alla dessa platser som jag lovade att inte fara med någon eller ens ensamt. Nu blev det ändring så jag bokade en resa för 25 dagar lite överalt. Satsa stort EN gång och själv är det bästa man kan göra.
 
Pöss mina älskade läsare
 
Då jg är galen:
 
Dansar
 
 
Sjunger och dansar.....
 
 
sjunger, dannsar, lysnar på musik.....
 
 
dansar, sjunger.....
 
 
näää, vadå posa???? Det är min naturliga hållning!!!
 
 
 
 
Hmmm, jag vet inte riktigt vad jag tänkte här.......kanske stänga av datorn?
 
 
du där!
 
 
 
och kanske du också
 
 
få se nu, om jag filmar mig från den sidan kanske?
 
 
muuu-uuuu
 
 
-Vad sa du?
-Hur galen var jag? Jag kan stå still också!
 
 
hahahaha nu stan♥

Yes this is my love<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


yes!!!! I love my LIFE!!!!
Im me and i love it!!!!
i feeeellllll just fine<3<3<3

I `m in love<3<3<3<3<3

http://www.youtube.com/watch?v=GatpwvK5LeY

Hmm...

Hej alla underbara. Idag har det varit det tuffaste dagen i mitt jobb någonsin. Tyvärr kan jag inte prata om det men jag måste bara säga att jag är helt slut och tackade nej till att fara och fästa. Man ställer sig en funderare var och hur man vill vara och med vem. När slutet är nära är vi alla jätte klucka men annars ignorerar vi möjligheterna att vi kanske en dag hamnar där vare sig vill vill eller inte. Jag tänkte bara skriva av mig lite grand men jag kan tyvärr inte göra det heller.
Nu ska jag iväg och träffa en kompis som jag har inte träffat på många år.....
Man vet aldrig var man hamnar med denna människa kanske direkt på flyget hem imorgon:)
Det ska vara intressant att se.

Ensamt igen:(

Ibland käns det extra hård och ibland ingenting alls!
Idag när jag var på väg hem önskade jag mig att jag kom hem till en fint städat lägenhet/hem med tända ljus och med färdigt serverat mat som man har längtat efter hela dagen och desserten skulle vara soffta framför teven med massage från just en människa. Oh vad jag kände för det och tills och med mina ögon fick sig en liten tår. Tanken var att i denna ålder skulle jag haft det. Nämligen så missuppfattat jag människorna tills nu runt omkring mig och har alltid trott att de kam det eller att dem skulle vilja det också men i slut ändan så tror jag att det var bara jag som ville det, tyvärr.
Vad vill en människa egentligen??
'Det är vad jag vill ha men igenom allt detta som jag beskrev ska det vara en tidligt kärlek. Är inte det alla vi som önskar sig detta? Kärlek, hem, värme, gott omkring sig, trevligt, längtan att komma hem, emotionen….. med mera.
Jag kom så trött hem att jag knappt orkade stana tills nu för att somna nu. Jag behöver massage och kramar och kärlek och mycket till.
Jo, hör ni nu ska jag gå och lägga mig för att jag ska upp kl 04.00. Jag sov så lite igår att nu ska jag ta det tillbaka. Hoppas att imorgon känner jag mig bättre och tänker inte på närhet för att här finns det inte…
Pöss mina underbara läsare<3

Julia<3

God morgon alla underbara!
Idag är det min älskade Julia som fyller år och jag kan tyvärr inte närvara. Jag skulle kunna men just nu är det försent och min dotter är inte heller där så jag bestämde mig att låta det vara. Snart ska jag ditt och jag planerar att ta min bil till jobbet så att jag kan köra själv fram och tillbaka. Jag vill göra det men jag vet inte om det ska gå för jag jag har bara super tidiga incheck.
En till super trevligt dag här hos min kusin som avslutas idag och jag måste återgå till min golv (hihi). Idag måste jag åka och fixa håret och sen ska jag ensamt på en bio förre jag säger god natt. Det ska vara bra att bara slappna av och koppla av förre man ska sova, eller hur?
Nu är det inte så länge förre jag ska hem och jag längtar redan.
Jag ska äta lite frukost nu och sen packa min väska och sen så ska jag till stan.
Puss mina fantastiska läsare och ha en bra dag<3<3<3
Längtar tillbaka<3<3<3

Onsdag 22aug.

God dag<3
Jag vaknade själv så det inbära att jag blev inte kallat för jobb som jag hoppades. Det var synd för att jag behöver det, jag behöver det mera än någonsin.
Här hos Kremi känns det underbart för att jag kan villa och det är super trevligt. Igår natt satt jag tills solen kom upp och kunde inte slutta att titta på de series. Jag har verkligen blivit adiktet to it!!!
Kremi är fortfarande på jobbet men snart ska hon vara på väg här så vi ska åka och simma efteråt. Det kommer att vara super skönt.
Sen igår har jag ändrat mitt ätande vanor och jag ska försöka att hålla ut med det för att se om jag blir bättre med min humor och mina krafter och sist men inte minst med min sovande. Nu när jag var iväg från jobbet möte jag en väldigt intressant tjej som presenterade mig till en helt nytt liv och ätande vanor. Inte att jag har inte vetat eller hört om det men jag har faktiskt inte varit intresserad av att lära mig mera av det för att engagera mig i det. Nu är det bestämt och påbörjat så nu ska jag se om det blir någon resultat inom en till två månader. Det kommer att visa resultat först då efter två månader. Jag kommer att vara besvärad i början förstås men jag tror till att det kommer att ge mig mycket positivt energi.
Eftermiddag kommer jag spendera med att lära mig mera av det liv stilen genom att googla fram allt det google har att erbjuda.

Tisdag 21 aug.

Hi there!
Åter tillbaka till Stockholm och bosatt hos Kremi för stunden.
Jag hade en fantastisk 4 dagars Göteborg. Jag träffade fantastiska människor som kommer att stanna i mitt hjärta för alltid och det konstiga är att alla de som kommer att minas längre i mitt hjärta har kopplingen med Göteborg. Jag lyckades att träna i Göteborg så nu har jag träningsvärk. Kvällarna spenderades med att se mina älskade vampyrer så jag vaknade på eftermiddagarna och startade dagen med att springa och drömma mig om filmen. Det låter bra eller hur? Göteborg är en fantastisk mysigt stan.Det finns små söta och otroligt trevliga kaffer samt mat platser som har jätte fina och trevliga priser förstås. Jag skulle inte tveka om att bo där.
Kom hos min kusin jätte sent och ska vara här för att min sov plats är upptagen i 3 dagar. Eget lägenhet är målet just nu, känns som om den är pryo 1. Det ska vara underbart det.
En kolega har köpt sig en super fint lägenhet där exakt jag letat efter och tills och med så tittade jag på den på Hemnet inte så länge sen. Tyvärr så kan jag inte göra mycket nu för att det är så många saker jag måste ha klart före jag köper det. Jag ska ta och se vad jag ska äta nu för att jag dör av hunger just nu.
Puss vi hörs<3
Saknar den fantastiska platsen.....

Göteborg

Haaalllloiii. Hahahahha som sagt så älskar jag mitt liv just nu och jag råkade hamna i en av dem bästa sälskapet igen. Jag har haft det super kull och roligt samtidigt och jag njuter till 100% av min tid med de människor. Vi har haft lite tufft på jobbet men vi har klarat det galant så nu kunde vi bara skratta åt det. Det var inte så lätt som jag beskrev det men vi klarade det perfekt.Vi var ute ikväll och jag skrattade arslet av mig. Jag tycker att det ska vara så då men har haft en svårt stund med andra som kan dela det med och även festa bort det. Jag tror att ni fattade ingenting så jag ska sluta här och fortsätta med mina series som Stella har smittad mig med. Jag kan tyvärr inte sluta att drömma om min prins Charmig och därför kommer jag alltid att följa sådana serier om vampyrer eller någonting som äger krafter för att styra sin öde eller åtminstone att kunna delta i!!!
Sov så gott och vi hörs<3<3<3

Iväg…..

Hej alla fantastiska människor:)
Det är så bra just nu med mig men jag som vanligt har missat att sova s jag är super trött idag. Stella kom hem igår kväll så jag väntade efter jobbet på henne i en och en halv timme på Arlanda så att jag kunde ta henne hem. Jag hade saknat hennes närvaro även om det var för igår som jag hade lämnat henne.
Nu har jag lämnat henne igen på flyget hem och jag själv åker iväg en vecka på jobb. Jag sitter på Expressen och skriver för att jag har sprungit som en jag vet inte vad för att fixa mina saker och jag måste säga hur glad jag blir att meddela er att jag hann med allt som jag ville göra. Jag har till och med skaffat mig ett nytt pass. Vist är det otroligt? Hahahah nu ska jag sätta mig här och försöka att fixa lite till saker före jobbet.
Tåget åker nu och jag med det men jag kommer att uppdatera jätte mycket bara så ni vet;)
Ha en underbart dag.
Saknar den platsen<3

Ensamt

Hej där!
Idag har det varit en fantastisk dag. Jag har gjort jätte många saker som jag skulle ha gjort och jag är jätte positiv om det just nu. Jag har haft en fantastisk möte som laddade mina batterier om och jag hoppas att nr det är dags så ska jag få veta verkligheten om dagens resultat.
Jag tror att jag behövde det väll dagens dag! Jag var ensamt med min tankar och jag gav mig till mig, med andra ord så spenderade jag dagen mot min vilja för mig med mig bara!!! ro mig hur svårt och dumt än det låter så händer det inte bara så där.
Nu har jag fastnat här efter en serie och det är förstås Stellas förtjänst. Nu har jag blivit tjejen som har sett Vampire Diaries. Jag kan tyvärr inte slutta se på det för att det är någonting jag vill vara!!!!!
Kan man eller kan man inte drömma om vägen bortom verkligheten. ????
Vad tycker ni mina älskade läsare???
I miss this place<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Nu : bilder

Så startade jag :Mat och gott var det!!!
Värme 42°
Havet; framför mig
havet, havet, havet.....
Ensam.....
ensam men närmare.......
Älskar de bilderna: känsla av frihet!!!!!
Jag och min älskling<3
Älskar denna underbra barnet<3 och hon är bara MIN<3<3<3<3<3
Man kunde inte åka hem och lämna allt detta;)
Fotograf; Stella
Nu måste jag säga: Sov så gott alla underbara<3<3<3

Tisdag

Kalimera♥
Saknar redan denna underbara plats. Hur kan man inte göra det. Vi var hela dagarna på stranden och vi hälsade solnedgången med Chipuro (grekisk dricka liknande Ouzo) och havs mat.
Vi satt tills det blev mörk och ungdomarna och kvälls folket kom ut. I Grekland ungdomarna kommer ut då det blir mörk. De sover nästan hela dagarna och har kull hela kvällen eller så kommer de då från jobbet. Vi passade in på alla kategorier. Vi gjorde som det passade oss och på det setet kunde Stella uppleva alla sidor och befolkningen och deras vanor.
Det var extremt varmt igen och jag förstås njut upp till 150%. Så mörkt som jag blev på de 3 dagar har jag aldrig blivit förr. Jag hoppas att det behåller sig också.
Jag har jätte viktiga saker imorgon så jag måste hem. Imorgon spelar det stort roll hur jag handlar för att min framtid kan stå på spel. Jag ska försöka att landa från den underbara platsen så att jag kan vara utvilat tills imorgon med det kommer att vara jätte svårt känns det som. Jag saknar det 4 ögon som sa: "hej då"ledsna till mig.
Jag älskar denna land och även alla människor i där. Mitt hjärta finns där och jag tror att det är det jag kan kalla för:"hemma"
Ok nu förstår ni att jag är ledsen så jag ska sluta att trötta är med min babblande om hur underbart jag hade och hur mycket jag kommer att sakna det.
Lite bilder:
Tyvärr så kunde jag inte lada upp bilderna för att jag sitter på planet och det är så typiskt att någonting fungerar inte att det är faktiskt inte överraskande alls!!!!!! Ni få de då jag landar senare ikväll;)
Stella tar kort. De blev fantastiska <3<3<3

Värme

Äntligen för man vara för sig själv och njuter av allt det underbara värme, mat, sol, vatten och mycket mer. Jag känner mig som en annan människa. Jag försöker att koppla av och att glömma bort mina problemen. Jag är här nu första dagen och alla problem är borta. Jag har druckit som en kung och ätit bättre än jag äter hemma. Med andra ord så tror jag inte att man kan mår bättre just nu.
Värmen här påminner om värmen i Thailand. Här blåser det inte ens.
Man sitter sent på kvällen och värmen dödar en men jag tycker att även detta är ett super grej för mig. Jag satt länge vid vattnet idag. Solen hade gått för att sova men jag ville inte lämna stranden och det underbara bilden som jag hade framför mig. Det är så varmt att man behöver inte ha mera än bikini på sig. Älskar det !
Nu ska jag försöka att gå och sova i den underbara värmen (man kan inte sova för värmen) JAG KLAGAR INTE!!!! Måste verkligen sova för att jag vill fara till stranden imorgon så tidigt som det går.
Lite bilder:

Borta

Hej mina söta älsklingar. Jag hade jätte fina dagar i Stockholm. Jag var hos Kremi i två dagar och njut av hennes sällskap och speciellt nu för att hon var borta i nästan två månader. Vi satt länge uppe och pratade söt och gött. Hur ska man inte uppskata sånt, eller hur. Ibland så behövs det inte mera än det att sitta och prata med någon som förstår dig och som pratar samma språk som dig. Vad tycker ni visst är det så? Jag kan säga att min hjärna vilar på deta set. Jag koplar bort allt negativitet runt omkring mig och som sagt njuter.
Ja nu är det så att jag kan fortsätta att njuta på en mini semester. Jag ska och värma man kalla fetta arsle. Hahaha vad trevligt:-) jag ska ta den sista möjliga fria stunden med att träffa och vara med Stella tillsammans i värmen. Det finns ingenting bättre än det. Känns som om jag stort trivs med mitt liv just nu och då är det väldigt viktigt att ta vara på varenda sekund och ta och anda in det. Vad annars ska man leva för om det är inte att njuta av varje sekund i live så länge vi lever för att det är ingen som vet hur länge man ska leva.
Jag älskar er alla där och nu ska jag ta och landa så att jag kan njuta av min Borta stunden:-).
Kram alla underbara


Ledsen…..

Hej alla fantastiska människor som följer min blogg fast jag har inte varit och bloggat. Till varför jag gjorde inte det var att jag glömde min kabel här i Stockholm. Den morgonen jag packade så tog det mig 5-8 minuter och jag skulle springa tillbaka till Arlanda med två väskor.
Jag vill få hem så mycket av mina saker som möjligt. För det första är jag trött att bo i en resväska i 7 månader och för det andra så är jag så les på att se den väska öppen på golvet med mina saker i! Jag har bit väskan och sakerna i det samt att jag tittar på en väska istället för två. Jag var så himla glad att jag åkte hem och det varade bara i 4-6 minuter efter att jag kom hem. Sen ville visa människor inte låta min glädje vara kvar!
Jag ska bara säga att jag har lyckats att närvara på min bästa (i Sverige) kompis bröllop. Det var super vackert, hon är jätte vackert, de hade en jätte kärleks och sött tema samt att en bröllop laddar en ganska positive samt att jag har aldrig varit på bröllop i Sverige. Det var otroligt bra.
Jag ska vissa er bilderna imorgon för att jag måste lada in de och just nu så vill jag bara gå och sova.
Jag måste bäretta i detaljer för att ni ska förstå hur underbart det var att vara där och att bevittna denna vackra händelse.
Önskar de två turturduvor all lycka i livet och jätte söta småttingar som liknar de för att jag tycker att de båda två är jätte söta med varandra.
Nu förstår ni att jag är trött just nu, eller hur?

Hemma

Borta bra men hemma bäst!!! Nej, inte för mig. Jag älskar att vara borta. Det var så underbart att jag saknar ord. Den här gången var mera än jag förväntade mig. Kanske för att den här gången så tänkte jag inte så mycket och faktiskt så hade jag inga förväntningar, jag vile bara åka bort och vara ifred från all psykoteror. Det lyckades kag galant. Nu kommer att jag längta tillbaka till värmen ännu mera. Nu räknat jag dagarna tills jag för återvända där. Det kommer jag att göra inom jätte kort. Jag åt så got och drack så got att just nu när jag tänker på det så vattnas det i munnen. Idag var det lite tuft för att jag reser sen kl. 04.00 och tyvärr så hann jag inte sova så nu som adr jag för en time och det känns lite bättre.
Jag ska och jobba nu så vi för höras lite senare.
Då jag kom idag så kändes det höst i luften, redan!
Jag har börjat att fundera att kanske starta planera att bo någon annan stans än här. Nu när man kan och när Stella är nästan klart. Vad säger ni, ska man göra det?<3

RSS 2.0