28/29 dec 2012

Jag vet inte just nu om det är 28 eller 29 december. Jag är i Thailand och försöker att sätta rekord vem ska klara sig längst in i vattnet. Hahaha lite att göra eller hur?
Just nu är det lite att göra så vi få göra det bästa av det. För ett tag sen var vi och åt springråls och drack Coconut. Det är lika fantastisks som alltid. Vi dränker oss i poolen vid baren och tar Singha efter Singha. Snart ska jag och ta masage för att det är det mest fantastiska här. Jag har hittat en så otroligt duktigt massör och varje gång jag åker där så beställer jag henne. Dem blir inte så glada för att ibland så måste jag vänta på henne och dem tycker att det är onödigt när dem kan erbjuda mig en annan. Jag är trogen så jag väntar på henne som har redan lärt sig mig och min kroppsont. Nu ska doppa mig i poolen för att jag svettas som jag vet inte vad. Vi hörs lite senare då jag har fina bilder åt er.


Puss


Bilder

Bildbomb :-)Bilder

Här kommer det mera bilder:26 dec 2012

Hej alla underbara. Ni skulle se Arlanda vid Jul. Det var tomt och ingen Expressen hick heller. Det var lite skrämmande. Det tog mig en och en halv timme på att ta mig hem. Då jag kom hem så vart det tomt utan mat och mörkt. Jag satt tog en pepparkaka och firade Jul ensamt. Även granarna hade mörkt och ingen av de var vaken så det kändes extra ensamt. Tillslut så tuppade jag av och hade somnat bredvid datorn. Jag sov tills 16.30 dagen efter. Det var bara att duscha och gå ut för att äta middag samt ha en liten julfirande. Det var trevligt och gott men det kan aldrig ersätta mammas mat, bord och sällskap. Min familj hade lagt ut bilder på nätet och jag måste säga att jag blev jätte avundsjuk på hur fantastisk de hade och jag hade missat allt det roliga. Tråkigaste är att jag kommer att missa Nyår också men det är som som händer ibland och det är bara att vänja sig.

Jag blev brun som en pepparkaka och idag så flagnar jag. Jag har alltid den oturen med att sola för mycket första dagen. Jag vill säga hur fantastisk jag hade igen i Thailand. Jag åt gott och jag fick världens skönaste masage samt så solade jag hela dagarna.
Jag älskar den landet samt människorna där.

Nu ska jag försöka att lada så mycket bilder som möjligt så det kommer med några omgångar.


Svårt

Det vart extremt svårt att ta sig andra sidan poolen och ta en refreshment. Jag simmade i 7 minuter och sen så fastnade jag där i 1,5 timme. De har otroligt goda drinkar och vi satt och tittade varje en hur de gjorde det. Solen steker på jätte bra så jag tror att man ska få lite färg då man åker imorgon härifrån.

Nu snart hat hela gänget samlats och vi bara skrattar. En del ut av gängen har skojat lite inatt med resten av oss och det är så otroligt roligt att jag pinkar på mig av skratt snart.

Tufft dag idag ( att pressa i solen) så jag måste vända andra sidan av kroppen nu. Jag tror att jag ska beställa en Cocoanut nu för att det börja bli för varmt. Just nu en stort som varan passerade förbi oss. Gissa om många hopade upp på sängarna, hahaha. Vi har det bra:-)


23 dec 2012

Vad mera kan man begära?

Jag är på den vackraste platsen under solen ligger och solar. Har ätit en fantastisk god frukost och tagit en lång promenad så nu är det dags att sola så att man kommer brun hemma. Jag älskar livet och jag önskar att min familj var här med mig just nu. Jag ska ta en refreshment i solen så att jag kan orka sola för att ibland är det tufft att sola( eller hur!)

Här kommer lite bilder från igår då vi åkte in till stan med Tuk- tuk och hade super roligt. Vi sjung hela vägen både fram och tillbaka. Igår det var en av de roligaste kvällens hittills.


2112 12

Yes en till dag i den underbara Thailand. Alla är glada och underbara och jag har fått två timmars masage. Hur ska man inte vara glad efter en så fantastisk masage och nu ligger man vid pollen.

Det hände det mest konstigaste sak idag. Jag vilade ögonen på bussen och när jag öppnade ögonen så hade det händ någonting med mina ögon för att jag kunde inte sluta blinka med dem för att det kändes som om stor tofs hade fastnat under ögonlocket. När jag tittade närmare på det upptäckte jag att jag har en stort blåsa som ger mig problem när jag blinkar. Hur kan detta hända och jag vill fråga är det någon som vet vad det är och hur kan jag ta bort det?

Nu ska jag försöka att sola för att det är super stort storm på väg och alla är förbereda att springa vid första åska.

Jag älskar den vädret bara synd att jag har bara två dagar och jag vill helst sola.

Puss vi hörs mina underbara läsare:-)


19 Dec 2012

Hej alla fantastiska läsare. Hoppas att alla ni mår bra och njuter av den sista veckan före jul. Jag väntar med spänning julen för att det är en av mina favorit högtid. Jag kommer att jobba men det spelar inte någon roll man kan ändå vänta med spänning julen eller hur? Jag är hemma men ska åka imorgon så jag försöker att ta i allt jag har förre jag åker från mitt allt. Just nu tar vi ficka med älsklingen på favorit fiket. Jag är klart med alla julklappar så nu kan jag andas ut och njuta av. Ikväll ska jag fixa resterande julklappar och lägga de under granen.
Nu ska jag avnjuta min stund med hjärtat så vi hörs senare:

Lite bilder från Las Palmas (fortsättningen )


17.12 .2012

Hallo alla underbara läsare.

Nu är jag tillbaka i stan och jätte nöjd med livet. Jag har bara berömt livet dem senaste dagarna som gått. Jag har super trevliga kollegor som gör det så lätt att berömma kivet att man behöver inte tänka mycket på det. Fick otroliga två dagar med mycket positiv energi och glada ansiktet så jag har nu laddat för jul helgen.
I las Palmas såg jag super vågor och folk som surfade på de det var en fantastisk utsikt. Vi var också på platser där jag var för 10 år sen snart med mina egna. Man återupplevde lite de gamla hederliga tiderna och det trevliga känslorna kom tillbaka. Jag var verkligen berört av mina minne för att de var jätte fina minne. Jag har lite bilder för er och jag hoppas att jag kan ladda in alla på en gång.
Jag och min kompis stack och åt på en fantastisk restaurang som serverade oss kl 01.00
Vi satt och njut i max. Se på vattnet hur arg den är( fantastisk eller hur?)


14 12 2012

Hej alla glada!

Idag är det fredag och med det är väll min favorit dag. Jag har haft en fantastisk dag igår med helt spontant Lucia firande och en så underbart middag samt dag.

Idag jag vaknade med ont i halsen som börsvärde mig till 04.27 och sen så måste jag somnat. Jag har försökt att tillfriskna mig idag med att jag hamlade överdrivet mycket med vitaminer och har tagit en hälsosam lunch. Efter min ficka ska jag hem och försöka at villa för att jag vill inte åka sjuk till jobbet.

Jag älskar Östermalmshellen. Här för allting i ett och samma packet. Fins det något gruppi halls så är jag det väl.

Ok nu ska jag vissa er lite bilder från gårdagens lunch samt middag med Lucia och dagens ficka( jag tror att jag glömde att ta bild på dagens mat:-)))
Jag kommer att höra av mig under andra delen av dagen så vi ses snart igen mina underbara läsare:12 12 12 ;-)

And more:12 12 12

Mera:


12 12 12

Det är en märkligt datum som ingen av oss kommer att uppleva det igen. Det är verkligen konstigt eller hur?

Idag har jag kommit till Stockholm och jag måste säga att jag hade saknat det. Det är verkligen konstigt att Stockholms kommun tar inte hand om gatorna. Det var uplugat och jag drog väskan i en lång strecka genom allt snön. Det var lite tufft tycker jag.

Jag var i farten för att köpa mina favorit (ny favorit) Saffrans bullar men de var slut så nu kan jag knappt vänta tills imorgon så att jag kan äta de super goda bullar. Jag måste köpa hem nästa gång för att jag vill vissa mina älskade hemma.

Jag sitter och väntar på att jobba och jag önskar mig verkligen jobb men det ser inte ut så, tyvärr.

Jag tänkte köra en bild bomb men det kommer att komma i omgångar för att jag bloggar genom telefonen och den tar inte hur många bilder som helst.

Jag ska fortsätta sitta glad här och vänta och medan jag väntar så kan jag skicka ut bilderna.
Ha en underbart fortsatt kväll alla fantastiska läsare<3

( bilden som ni ser med flygskärmen, manen som sitter bakom turisten som skulle egentligen flyga är utan något som helst koppling till varken skärmen eller den andra manen. Han bara sitter där och navigerar skärmen med hela hans kropp. Det är skrämmande för att den minsta misstagen så är han på marken platt som marken! Vilka människor som är inte rädda för någonting! Fantastisk!)


11 dec 2012

Hej alla underbara läsare. Det var ett tag sen jag var här. Det händer lite mycket just nu i mitt liv så jag har inte riktigt samma möjlighet att skriva även om jag så gärna vill.
Idag var det en väldigt stressigt dag och det är klart snart men jag ville bara önska er sov så gott och jag ska ta min tid att berätta allt imorgon. Jag lovar er. Här kommer lite bilder från mun sista resa till fantastiska Thailand. Ni skulle bara veta vilka fantastiska människor jag hade runtomkring mig. Jag känner mig verkligen lyckligt. Mer om det imorgon, nu måste jag sova så att jag kan vara utvilad tills imorgon.6 dec 2012

Hej alla underbara.
Jag sitter på Norwegian på väg till mitt andra hem. Det är lite knepigt nu för att jag vet inte vart hem är. Jag känner att hem är båda två platserna och det tycker jag är bara positiv.

Jag har ont i hjärtat för att min mamma är sjuk och ligger på lasarettet. Jag mår dåligt då min mamma mår dåligt.

Jag har inte kunnat skriva för att jag var ganska upptagen och hade verkligen ingen lust till att skriva tråkiga saker för er. När jag känner oro och är stressat saknar jag de glada tankar som jag kan dela med er. Jag blir glad då jag läser om positiva och glada saker så jag tänker göra samma sak här i min blogg. Mamma mår bättre och därför bestämde jag mig att skriva om det. Hon är positiv inställt och hon blev mycket gladare sista gången jag såg henne före jag åkte därifrån. Jag vet att hon är stark och att hon klarar sig för att hon vet också hur mycket vi älskar henne och att vi kan inte leva även för en dag utan henne för att vi älskar henne så. Vi är jätte starka och vi är uppfostrar så, inte för att det är min mamma men det är det mest intelligentaste och smartaste kvinna som jag har träffat och inte nog med det men det är den trevligaste kvinna som är verkligen en fantastisk hemma fru och kan verkligen få dig att känna dig det mest välkomnade och älskade personen som finns när man är med mamma. Inte bara jag men varje en som jag har tagit hem och har träffat mamma har sagt det utan att man ens har frågat. Det finns inte en till som denna fantastisk underbart och hjärtligt snäll människa : min mamma, min älskade mamma.

Jag älskar dig mamma.
Denna ord rättfärdigar inte mina känslor.
Jag älskar henne så mycket att ord räcker inte till att beskriva det.

Snart är det dags för mig att besöka favorit landet Thailand igen så jag ser dan emot det. Man är laddat och kan knappt vänta att äventyret ska börja.

Nu ska vi snart landa så jag vill önska er en fantastisk fortsatt trevligt kväll underbara läsare.
Ta hand om er och glöm inte att säga till dem ni älskar : jag älskar dig! ( en extra gång)


4 Dec 2012

Hemma<3

Redan på väg hem fick man höra att det var -18 grader i Stockholm. Det är skillnad på +37,38 och -18 eller hur?
Att liga vid pollen och sen bara på några timmar att komma till snö är fantastisk skillnad. Hur ska jag säga: Jag älskar allt detta!!!

Jag måste ha hamnat i paradiset;-)

Nu är jag hemma och från att vara så himla glad jag kunde inte somna tills kl 04.00. Just nu är jag på väg hem så att jag är ganska trött och ser ut som en vilde både i håret och ansiktet. Jag har min stor väska med mig men jag kommer att tömma den för att jag använde bara två saker då jag var och reste. Nu har jag lärt mig att plocka bort saker då jag inte använder. Lite bilder från min fantastiska vistelsen i Krabi:


Thailand <3<3<3

Det blev en jätte lång dag igår- idag. Sen jag lämnade Stockholm den 01-12-2012 tills nu har jag inte sovit. Det blev 34 timmar. Jag jobbade 14,5 timmar och vi har bara fortsatt att vara vakna och att njuta av värmen samt det otroligt vakta land. Det är bara så synd att man ska lämna denna plats redan imorgon på eftermiddag. Så otroligt snälla människor, trevliga och alltid glada. En vackert land med en fantastisk värme som jag älskar, älskat och kommer att fortsatta att älska för testen av mitt liv.
Jag är i sängen nu och måste sova. Ville bara säga att jag mår bra men har varit jätte upptagen. Jag vill önska er en trevligt fortsatt dag och här kommer lite bilder:


https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1833617/images/2012/pic_50bb8afee087c37b6dcbab0a.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1833617/images/2012/pic_50bb8afee087c37b6dcbab0a.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1833617/images/2012/pic_50bb8b0ae087c37b8ecf72a2.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1833617/images/2012/pic_50bb8b0ae087c37b8ecf72a2.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1833617/images/2012/pic_50bb8b13ddf2b33f7a0046c3.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1833617/images/2012/pic_50bb8b18e087c37b4a8a4216.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1833617/images/2012/pic_50bb8b3a9606ee4f0f34b373.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1833617/images/2012/pic_50bb8b45ddf2b33f7c00421d.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1833617/images/2012/pic_50bb8b4ee087c37b84a7b295.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1833617/images/2012/pic_50bb8b50ddf2b33f7c004220.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1833617/images/2012/pic_50bb8b57e087c37b48a063e2.jpg" class="image">


RSS 2.0