If you don´t understand my silence…….

Hej mina söta underbara läsare. Jag har haft jätte mycket att göra och jag har knappt suttit framför teven dem dagar som har got. Idag var det sista dagen som jag jobbade och jag är jätte glad för det men ledsen för att jag har inte alla dagar som jag kan jobba och tjäna pengar. Jag fixade håret idag efter jobbet och det blev jätte fint men jag kan inte vissa er det nu för att jag ser hemskt ut (i ansiktet).Det var super kalt idag -17 grader. Det kändes som om det var -40. Jag hade inte riktigt med tid att laga mat så vi åt hamburgare och dem var otroligt goda, det kan vara också för att det var ett tag nu då jag åt hamburgare.
Stella pluggar och jag söker jobb på nätet. Jag är ganska besviken för att det fins typ ingenting efter det jag är utbildat för.
Det fins ingenting bra på teve så jag ska göra min vanliga blogg runda.
Vad gör ni ikväll mina kära läsare?
En dag ska jag vara där och se soluppgången och solnedgången, det lovar jag mig!
Vet ni var det är?
Singapore Marina Bay hotel ♥
Mmmmmm in my heart♥

If your lucky enough to be different, don't ever change.

Hej bloggen.
Först vill jag be om ursäkt för min kassa uppdatering och tacka för att ni fortfarande kollar in.
Det har varit lite tuffa dagar med att vända på dygnet och samtidigt jobba.
Dagarna har bara flygit iväg och jag har bara jobbat. Nu är det inte länge kvar, snart försvinner jag!
Jag har faktiskt väntat på den här stunden länge nu, att kunna säga något sånt känns amazing.
Igår hände det ofattbara..
Jag skålade té istället för vin! Haha lol!
Dessutom har jag fått muskelinflammation. Så det känns tomt och tråkigt att göra något sånt när man har så ont.
Jag känner mig halvt handikappad, och det är bara min högra arm som jag kan använda typ.
Kan inte föreställa mig hur en handikappad kan hålla ut med sånt.
Idag är det ju hursomhelst lördag!
Jag och Stella ska snart och hämta upp vår lillavän Nicole, för att sedan dra vidare till PHB(pite havsbad).
Det var längesen man var där så det ska bli kul tycker jag.
Det känns redan som om dagen kommer bli mycket bättre än dem senaste.
Mamma kommer att göra en otroligt god middag med shopska(en bulgarisk sallad som är salt och god)
och dricka Rakia (tror dem flesta vet vad det är, lol!)

Jobb

Idag har jag inte sovit mera än 3 timmar. Jag vaknade kl 05.45 och åkte till Råneå. kag jobbade och det gick jätte bra. Jag var inte så trött men då jag kom hem så kändes det ordentligt hur mina ögon blev tunga så jag kramade kudden för en timme eller nåt. Vi åt middag hos mamma och det enormt gott. Jag älskar då hon experimenterar, då blir det jätte spännande och samtidigt jätte gott. Vi är i sängen med Stella och hon envisas att spela Wordfeud men kl är 01.00 och jag vill sova för att jag ska jobba och hon ska till skolan..... Men det är tufft att vara mamma till en sånt tonåring: jag vill, jag vill !
Det finns många som känner igen det eller hur:-)

Sov så gott gott folk<3


Middag

Dagen har varit jätte bra, jag har städat, skottat snö, varit med Stella, haft middag med mamma och Bengt hemma hos mig. Det är alltid så jätte trevligt att ha mammis hemma hos mig:) Hon hittar alltid på roliga sakers att säga och göra, att ge mig jätte kloka råd om hur jag ska fixa hemma. Hon skulle ha blivit hem inredare eller designer. Hon har fantastiska idéer. Nu är vi i sängen och ska sova för att jag ska upp kl 06.00
Det kommer att kännas imorgon.


Sov så gott

Jag ville bara önska er sov så gott och vi hörs imorgon. Jag vill så jätte gärna att må bra imorgon så att jag ska sluta oroa min älskade dotter. Jag ska försöka att motivera mig till det jag lovar. Jag ska försöka somna nu för att jag har inte kunnat det tills nu:)


Festa

Jag och Stella ska ha mysigt ikväll. Vi ska göra lite egna saker. Vi ska se film och spela spel tills imorgon, hahaha nää men ni förstår. Jag är fortfarande hos mamma och vi ska äta gott. Alla är utslagna och jag är deprimerad. Vilken dag det kommer att bli, eller hur.

Önskar att jag gömde allt och börjar om från början. Det vill jag verkligen. Kan nån förtrolla mig, snälla jag gör vad som helst:-)


Fredag

Fredag, fredag äntligen fredag:)Jag är hos mamma och försöker att uppmuntra mig att vara glad och att sluta att tänka men jag kan inte och mina försök har hamnat i botten av oceanen. Jag mår så otroligt dåligt att min dåliga humor smittar av sig. Jag påverkar mina nära och kära och det gör mig ytterligare ledsen. Jag ska snart på systemet och bedöva min smärta. Jag tror att världens undergång är nära nu. Känns som om det finns ingen mening att ens bryr om något eller några.
Ladies and Gentlemen's I just crash!Snö

Det har kommit så mycket snö att jag vet inte vart jag ska kasta den. Det känns som om det är riktigt börjar på vintern. Jag hade tur att snön var lätt så det kändes som ett pass på gympan. Jag ska göra mig mat nu för att sen ska jag se X-Faktorn på tv11. Jag känner mig enormt deprimerad och jag har funderat att inte låta det höras aldeles för mycket i bloggen. Det är ingens börda att bära! Det är bara min och jag behöver inte göra är ledsen angående mina problem.

Jag kikar in lite senare:)

Andra dagen

det är andra dagen i rad som jag kan inte somna. Ikväll somnade jag kl 06.00till 07.00 och det var det! Jag förstår inte riktigt, varför händer detta.
Eller kanske vet jag men jag vill inte riktigt tro att det är så och jag vill inte att det ska vara så.
Vad jag tror är att jag kan inte sluta tänka om vad jag ska göra och hur jag ska göra så det låter mig inte att somna och det är just det som få mig att vrida och vända i sängen. Det är en jätte viktigt beslut får mig.
Jag vill inte fatta en så viktigt beslut baserad på någon annans värdering eller önskemål. Den beslutet jag fattar kommer jag att följa och jag ska inte tänka på någon annan än mig. När jag säger mig så är det mig och Stella. Hon står vid min sida vad än jag väljer och hon vet alla möjligheter och kommer med vad än jag väljer.
Säkert många som undrar varför ska det vara så svårt att bestämma sig? Ja, det är för att jag har aldrig för tänk på detta set: bara vad jag vill. Jag har alltid tagit i omtanke alla de omkring mig: vad de vill, vad de tror, hur de ser det för de, hur jag presenterar mig, eller mina nära och kära och m.m.

Jag måste lära mig att ta bort ångest känslorna och att helt ta bort allt det som folk har planterad i mig. Det är just det som är svårast och jag vet inte hur man gör det!
Nu vet ni hur det går......mad andra ord ingen bra!
Det kanske tar resten av mitt liv och jag kommer att sitta här för alltid och gråta själv på kvällarna och tycka synd om mig, och en vackert dag kommer jag att dö själv och fortfarande undra: Varför?
Det är exakt som jag känner, tungt........... storm i mitt hjärta och hjärna!

Hej:)

Jag önskar mig att kunna säga : Yes i did it!
Men nej jag kan inte säga det för att igår då jag gick till sängen varken jag eller Stella kunde somna. Hon vaknade då jag la mig och sedan det har vi bara gått runt i sängen som galningar. sist jag kollade kl var 7.10 Stella for till skolan och jag somnade till slut.
Jag blev väckt av en kompis kl12.00 och gissa om jag blev glad….nej! Nu har jag sökt igenom hela internet för jobb och jag har skickad några cv lite överalt! Jag ska se min film nu och sen ska jag försöka sova tidigt- igen!
Vad gör ni ikväll?
En bild från Ny år:)

TV

Gissa vad jag gör;
Jag ser på teve! Yeah! Vad ska man göra i den tråkiga stan?
Ingenting! jag måste göra något medan jag funderar över mitt liv!
Jag har kanske fixad något men detta kommer jag att behålla för mig för nu. Idag fick jag veta vad en specifik människa tänkte om mig och framtiden så nu ska jag planera lite bredare än vad jag hade tänkt hittills.

Vad ska jag göra….. jag lyssnar jag tar emot och jag smälter informationen sen levererar jag.
Denna person firade sin födelsedag och samtidigt med det så hjälpte mig med att ta en beslut åt mig, så nu slipper jag att tänka om det också. Jag hade ganska svårt just för detta beslut men nu är det klart.
Nu ska jag ta och avsluta min glas vin och sedan är det sängen som väntar! Jag ska verkligen försöka att sova tidigare för att jag måste vända dagarna förre jag ska och jobba den 25 kl 06.00 lång härifrån. Det betyder att jag måste vakna varje dag kl 04.30:( OMG Jag vet inte alls om jag klarar det de första dagarna!

Djupt……..


Vaknade jätte sen, ja jag undrar varför! Jag satt uppe till kl 05.00 Jag kunde inte somna för att jag har jätte mycket i huvud som jag måste fundera klart med.Jag blir ledsen då jag går igenom allt som jag ska fundera och då börjar det ångest känslorna och "tycka synd" känslorna som tar en enorm plats och tid. Jag vill verkligen kunna svara på alla mina frågor och då vill jag att mina svar till mig ska vara baserad på noggrant genomgång över vad är korrekt och rädd för mig! Inte från någon annan vinkeln eller ögon, enbart mina och min.
Jag ska ha tidliga svar och ska sen göra så som det är bäst. Det kommer att kasta mig djup in i depressionens värld och det kommer att ta lång tid. Men jag vill ha det nu för att varje år lämnar jag detta tills då jag har ingenting att göra då jag kan vara nere utan att det märks, men det har aldrig hänt. Jag har levt tills nu som det passade och som det kom i nästan 12 år. Jag har aldrig riktigt gjort eller handlat efter att tänka enbart på om det är ok för mig. Jag beskyller ingen och inga men jag har alltid trott att andra kunde se det bättre än mig vad som var bäst för mig och jag funderade inte mera än så.
Jag vill Älska och bli älskat.
Jag vill inte undra om det är rätt eller om det är falsk.
Jag vill kunna stänga ögonen och vara säkert i det jag känner.
Jag vill ha hela sagan från början till slutet!
Annars ser jag ingen mening med detta liv!Twilight

Ikväll hade jag Twilight maraton. Jag har aldrig lyckats tidigare med det att kunna se alla filmer på en och samma kväll. Tyvärr så har jag inte den som gick nyss på bio men jag tror att det räknas för att den har inte kommit ut än! Jag måste säga tt det var det jag behövde, ett litet escape from the reality. Jag ska börja imorgon att läsa sista boken före jag har set sista filmen. Jag måste göra det och inte bara säga det för att jag börjar bli specialist på att säga och aldrig göra det. Jag hoppas att ni kan sova så bra som jag kommer att sova just nu♥
Ta hand om er och vi hörs imorgon.♥

Björnbröderna 2

Hej bloggen! jag mår lite dåligt idag så det blev horisontalt läge framför teven hela dagen. Jag är lite ledsen och har börjat att fundera om livet igen, så det blir lite deppat stämning. Jag vill se på barn filmer då jag känner mig så log, så jag började med björnbröderna 1 och avslutade med tvåan. Jag har inte ens rört mig från soffan för att ta mig nå att dricka eller något.
Jag väntar på att Stella ska komma hem för att vi ska äta men hon är fortfarande borta och hennes batteri är slut:( Det blir alltid så då jag ska behöva henne!
Ja, ja jag svälter ändå inte så jag ska sluta klaga.
Jag skriver om ett tag:)
Jag älskar att se på Disney Filmer ♥

Ja men…...

Jag, Nixan och Marin spelar spel mot varandra på en lördag kväll! Hur osocial kan man vara? Jag tycker att man ska ha kul och gå ut och dansa, men min lilla stad är alldeles för tråkigt för att göra det.
Jag önskar att jag var i Stockholm just nu och ha kul där med mina vänner. Det är konstigt att nästan alla mina vänner är från Stockholm och jag bor här?
WTF?
Jag tror att jag har planerat lite fel eller rätt sagt inte als planerat. Nu ska jag se vad vi ska göra för att just nu vill vi inte riktigt se en film, kanske lite senare.
Vad gör ni kära läsare, vad ska ni göra idag?
Are we having FUN ?
NO FUN FOR ME!
:(

Lördag<3

Lördag, lördag. Jag vaknade i lite stress för att jag ville sova lite till och lite till ja ni förstår då blev det jätte mycket lite till. Tvättade håret men hann inte sminka mig och inte heller fick jag nå frukost för att jag skulle hämta syran för att vi skulle på ljus party. Jag beställde några saker och vi fikade och stämningen var mysigt. Jag lämnade syran och hämtade Nixan så nu är jag hemma och lagar mat för oss tre.

Lördag...... jag vill sitta hemma framför teven och mysa men Stella. Vi ska se New Years eve! Jag hörde att det ska vara bra så jag hoppas att jag klarar mig idag med det.
Jag skulle vilja gå ut men jag tycker att det är super tråkigt att gå ut här och se varje gång samma människor om och om igen. Ni vet hur mycket skit man snackar i en liten skit håla som detta!
Ha en trevligt Lördag alla ni underbara<3


Why so sad……..

kl 12.00 vaknade jag idag:)
Det är rekord för mig i alla fall de här dagarna att vakna förre kl 14.00 Har ni haft känslor att när ni ser något vackert att ni vill säga till den eller till personen.
Jag brukar inte vara sådant men med året har jag ändrats och nu vill jag säga då människorna klär sig bra, har bra smak, ser fantastisk ut och allt detta som ser bra ut. Vi har alla olika smak så det kan variera, eller hur?
När jag var första gången i USA blev jätte förälskat i deras still att berömma allt som de tyckte om. Eftersom jag är blyg så visste jag inte hur jag ska ta emot det men efter 5-6 gång där så började jag tycka om det och jag vill skicka det vidare. Jag vill popeka och berömma det jag tycker är vackert och fint.
Var lite mera mänskliga mina kära läsare och sprid lite kärlek runt omkring er <3 Bjud på er…….

12.01.2012

Jag måste säga att det kändes verkligen konstigt att skriva 2012. Är det så att vi kan vara död i år? Är det bara slut på kunskapen eller är det misstolkat info som var lite omöjligt att tolka. Jag har set alldeles för många filmer det sista tiden så mitt hjärna skickar konstiga signaler om att vi ska leva eller dö. Jag tänker på att om vi ska leva skulle det vara det vanliga med att fortsätta med livet som man har planerat, men om det ska vara slutet för oss så vill jag göra vissa saker före jag dör.

Jag vill leva! Jag vill leva som jag har drömt om. Vad säger ni?
Det har varit många bloggare som har pratat om det men alla vi säger en och samma sak, hur ska man få lite trovärdigt information om just det. Det fins alldeles för många fanatiker där ute så man vet inte vem ska man lyssna till!
Jag ska inte tråka ut er med mina tankar men imorgon ska jag ta upp samtalet om att snacka lite om saker som jag har funderat nu ett tag. Sov så gott nu och vi hörs imorgon.
XXXXOOOOOXXXXXOOOOOO

Cake Boss

strax ska jag till sängen men fört ville jag önska er sov så gott) Jag älskar tv-programet Cake Boss. Det för mig att bli sugen efter söt! Inte undra eller hur. Har ni set det? Jag älskar då fantasier blir till verklighet. Han är väldigt duktigt och har jätte bra medarbetare: hans familj. Alla är på något set relaterade med han. Jag ska imorgon iväg och utföra några saker som kan inte vänta länge, så jag måste vakna tidigt och därför så måste jag lägga mig tidigt.
Tänkte vissa er lite bilder:
Jag ska säga så här, här är hur vi firar Jul och jag har set nu runt många bloggar och kompisars foto men som vår mat och dukning har jag inte set någonstans. Jag har hört nu många som säger kom och se hur vi firar, eller oh om du bara visste vilket mat vi hade mm. Jag älskar vår mat, vår bordsdukning, vårt tradidion och sällskapet. Det betyder så mycket för mig att jag skulle inte vara jag utan de detaljer.
Nu ska jag sova.....
XooooXooooo

Latmask:)

HAhhahah vet ni vad som hände idag?……… vi försov oss, det är första gången på jag vet inte hur länge som helst. Jag kunde inte förklara det fenomenen för att min telefon har aldrig reagerat som det gjorde idag. Det var tyst! Hahahah nää ni förstår vad jag menar eller hur. Efter det så har vi varit jag och Stella framför teven och sett filmer. Den första var kas och vi ska se den andra nu. Vi var och köpte mat åt oss latmaskar och nu ska vi fortsätta att vara lata framför teven.
Stella upptäckte just nu att jag inlever mig i det jag skriver så jag reagerar med hela ansikten och kroppen då jag skriver. Hon sa jag ser då du skriver roliga saker och då du skriver tråkiga. Hahah hon höll på att dö av skratt medan jag skrev. Det måste ha varit extrem roligt.
Jag visste det då jag tittade och tränade gymnastik men jag visste inte att jag höll på att göra det då jag skrev i bloggen:

Oj då….

Vist är det fint min nya header? Det är min älskade dotter som har fixat det åt mig. Jag är så stolt över henne. Hon är som sagt en fantastisk smart och intelligent tjej, vad än du säger eller frågar henne om hon kan eller vet så säger hon; Ja vist:) Otroligt snabbt och duktigt på att klara allt och hitta allt, och tro mig jag säger inte det bara för att hon är min dotter eller för att alla mammor säger så, men jag säger det för att hon är verkligen otroligt intelligent och smart. Janny har åkt hem idag och stämningen är låg förstås. Vi har överlevt alla dessa år med det så jag tror att vi klarar några till!

Hur som helst jag har inte gjort något vettigt idag mera än att jag och mammsen var i Luleå. Jag har suttit framför teven och tittat på bloggar som jag har missat att läsa de senaste två veckorna:) Nu har jag läst och set allt det jag är intresserad av att se så nu kan jag gå i sängen och försöka sova för att jag kunde inte ens stänga mina ögon inatt.
XoXo♥

Hhmm……...

Hej bloggen. Jag har varit extremt duktigt och tagit bort julen nu. Det tog mig hela dagen igår men jag han ändå inte göra klart allt för att vi var bjudna hos mamma på middag och då gjorde jag allt som var kvar idag. Nu är mitt hem fint igen och jag älskar mitt hem då det luktar rent och ser som det gör just nu.
Jag fick hjälp förstås så det gick mycket snabbare än vad det brukade ta hittills. Jag fick hjälp ut av :
Ulla-la!!!! Hahahahaha, jag önskar det, eller hur Men min hjälp gjorde ett mycket bra jobb. Jag lagade fantastisk mat och sen en fantastisk kaka.
Nu ska jag i sängen för att jag ska börja den vanliga livet från imorgon och jag måste vara igång redan kl: 07.00, jag tror inte att det kommer att var a så välkomnat tidigt på morgonen….
Hör ni, sov så gott och vi hörs imorgon…..
Med en bild från Jul önskr jag er godnatt ♥

Drift<3

Hur ska man vara lugn när jag har så fina dagar. Vi vaknade lite tidigare än vanligt och lagade frukost. Vi hade en lång och trevligt frukost. Vi skulle ha haft gäster men nu ska vi inte det. Hahaha vi tänkte att vi hade inte riktigt med tid för det så vi skylla samlas för att dricka kafé och äta gött hos mamma mot kvällen. Det blev bra så för att vi var alla samtidigt klara och träffades lyckliga och mätta hos mammsen :)
Nu sitter jag framför teven och ser Drift från Japan. Jag älskar att se på det och jag skulle verkligen en dag om jag har tid och möjlighet lära mig det och tävla. Jag kan absolut se mig som en drift förare och tävlande i Japan mot de bästa!
Det skulle vara en dröm som har gott i uppfyllelse <3


Me!

Hej!
Jag är hemma och är framför teven. Jag har tittat på teve och njutit av den lediga dagen sin aldrig för. Jag vet inte varför men det känns som om det kommer inte att dröja länge tills jag få jobb och ska sluta med min ledighet. I mitt hjärta hoppas jag att det sker imorgon:-)
Jag bara ber att jag har rätt och att jag få det jag hoppas på.
Alla har gått och lagt sig, det är bara jag som är kvar och är vaken. Jag ska i sängen bu för att jag ska ha hela släkten imorgon här. Janny har namnsdag imorgon så det ska firas:)
Sov så gott mina vänner<3


Yes!

Vi vaknade kl14.00 igen:(
Vad ska jag säga det är tufft att vara arbetslös. Man har ingen tid att passa och ingenstans att skynda sig till. Jag och Stella fixade badrummet igår och vi samlade 3 påsar med saker som ska kastas. Vi ska fixa sakta, sakta huset så när det blir dags att packa ska vi bara packa och inte börja rensa först!

Just nu är jag hos mamma och dricker kafé. Vi åt här och sen kom syran så vi sitter och pratar och skojar med varandra. Vi ska fara snart och se "New moon" på teve. Jag har set den men jag ska se den igen:-)


Hej bloggen:)

Idag är det torsdag och jag är på väg till jobbet. Jag är verkligen ledsen att jag har inte uppdaterad dessa dagar men jag hade inte så stor lust att skriva tråkiga saker som skulle beskriva att jag var hemma och saknade lusten att vara social. Det har snöat sen nyår och på något konstigt set så har det varit enormt mysigt.
Jag är lite deppigt för att jag har varit och spenderat mina pengar och tid för att utbilda mig med förhoppningarna om att få jobb men jag har inte bara inte fått jobb men jag börjar att förlora hoppet och då man förlorar hoppet kommer att hamna i djup depression. På sista kursen lärde jag mig att se till att människorna överlevda en krasch för inte förlora hoppet för att det är det sista man gör före man har gett upp. Efter det kommer döden. Lite dramatisk men det är vad verkligheten har på menyn.
Nu ska jag försöka samla ihop mig och ta och fila på godis för att göra folk glada med att det finns det de gillar mest bland havet av godis varje dag:)
Jag hoppas att ni få ett fantastisk dag. Vi hörs senare under dagen.

Xoxo


Gott Nytt År

Gott Nytt År till alla! Jag ville bara önska er ett bra fortsättning och så ska jag hoppa i sängen nu. Det var en fantastisk kväll och jag mår super av att vara med min underbara familj. Vi hade jätte kull och vi hade jätte finna fyrverkeri. Jag är mera än nöjd så jag kan somna med leende på läpparna inatt. Sov så gott mina underbara läsare och ta hand om er<3


RSS 2.0