Fredag

Min älskling dag<3
Hur ska man inte vara glad när det är fredag. Jag är lyckligt och glad och på väg till jobbet. Idag blir det att hälsa hem för en halv timme. Snabb visit och sen så fortsätter jag annan stans. Vem van igår, hoppas Italien<3 Jag somnade mitt i ingenstansen. Jag försökte att hålla mig vaken men tröttheten van över matchen så jag vaknade idag. Men nu mår man så himla bra ut av att ha sovit bra<3
Vad ska ni göra mina älskade läsare?
Lite bilder ut av vacker rainbow mitt i Stickholm:-))


Italien

Min önskning att en gång i livet att bo i Italien. Det var min älskade mamma som har satt Italien i mitt huvud och sakta men säkert har jag tagit hela konceptet och bearbetat det till min favorit och satt upp det på önskelistan. Jag är så förälskat i Italien att det finns inte. Jag vill bo där, uppleva folket/livet, maten, vinet, kärleken, värmen, stilen och min lista fortsätter jätte lång....,

Jag vill verkligen ha några år i Italien.

Kan inte skylla på någon annan än mig eller hur? Har tvätt i tvättmaskinen och sen ska jag och köpa två strumbixor för att mima gick sönder idag:(
Imorgon ska jag jobba så jag behöver en förre Gallerian stänger. Vi har speciellt rabatt där så jag måste ditt förstås:-)
Tills dess ska jag önska er en fantastisk fortsättning på kvällen:)

Åå se vad jag åt för två dagar sen...... vill ha mer<3

 


Torsdag

Morning<3
Sovit gott? Det har jag dem timmarna jag sov. Det var tufft att somna men då jag hade somnat så sov jag gott. Gårdagen avslutades med middag för en på nya gallerian Mood. Där kan man sitta ensamt utan att det syns så jätte mycket. Det var bra mat i också så jag var nöjd med min dag och natt.

Idag vaknar man till en strålande vackert sol som värmer också. Väntar på bussen som är som vanligt sen!!! Tycker att man ska planera två timmars resa som få ta 10 minuter här i Stockholm. Det blir så jätte förvirrande. Ny ska jag på Arlanda och ta mig en dubbelt espresso. Jag kan inte vakna annars. Jag har köpt min frukost igår natt så jag behöver bara kaffet:-)))
Idag ska jag till min favorit land<3
Ha en fantastisk underbart dag mina älskade läsare.
Här få nu en liten bild av det lila söta pistoler som jag köpte:-))

 


Lång, lång tillbaka

Hur kan man bara dyka upp efter 10 år..... och allt är som om man har aldrig varit ifrån varandra.
Det som hände är att en kompis som jag har varit mycket med 10år tillbaka har hört av sig till mig och vi pratade idag som om det var igår vi sa hej då till varandra.
Det är hur fantastisk som hellst och det bevisar bara att dem bra kompisar förblir bra kompisar även om det är 10år emellan. Man känner det gamla underbara oskyldiga tiden. Jag blev lyrisk igen idag. Jag lyckas nu gå i två dagar och smila för mig själv.
Jag visste att bär man få den köping humöret ska man köpa då för att dagen efter är den borta. Jag försökte nyss men det är inte kvar tyvärr. Nu ska jag ta och besöka en bio känns det för. Jag ska sätta mig in och njuta ut av mina sista timmars ledighet. Jag uppskatar verkligen att man är ledigt fast jag älskar mitt jobb. Man hinner landa lite före man hamnat i extas igen ut av jobbet<3


Onsdag

God dagens mina underbara<3 jag har vaknat ned glädje i hjärtat idag. Det kändes som så underbart dag redan då jag blev väckt av min roms kompis och det vart det. Jag åkte till stan och tog en frukost/ lunch och det blev genast super bra och jag blev på köpings humor. Jag såg nämligen en fantastisk jacka så jag ville återvända ditt idag för att se om jag tänkte rätt igår eller blev jag bara lyrisk efter det fantastiska atmosfären i Sturegallerian:-)
Det var rätt och jag äger nu, håll i er : en brun någonting skin jacka:-))
Jag som tycker att brun är inte min färg och att det kan man ha då man är gammalt och ska inte synas mycket som man gör med svart.
Jag åt gott och jag köpte någonting som jag har letat i fyra år nu och nu är jag på väg till tandläkaren:-)
Den sista håller jag med att det är ingen roligt men det måste göras också.
Ha en fantastisk dag och vi hörs senare

Nya naglar<3<3<3


Härligt….

Idag var det en jätte fint dag. Jag sov tills jag vaknade och efter det så for jag på en gång och åt lunch med min kompis. Jag satt på en nytt restaurang som jag har inte varit där och som jag tyckte var jätte mysigt. Dem har glas tak och det började regna så det satt igång min drömvärld att börja snurra runt. Jag tog en sallad som var do die for! Sen så besökte jag en fantastisk affär som säljer de originella Macarons från Frankrike.
De är super dyra också så jag tog bara lite. Jag måste säga att det är platsen som man ska köpa dem från: Grev Turegatan 15
Det ska ni komma ihåg men varnar att det känns lite överklass att köpa och äta utan anledning. Bäst om man har en sådant så att det känns rätt till varför man ska betala så mycket för små runda kakor<3


Oh…..

Hur kunde det vara så jätte fel!!!
Jag var hos min frisör i Stockholm som vart så bra föra gånger men nu så blev det fel. Jag tappade halva håret känns det som. Jag skulle ha stannat längre under värmen men jag visste att det skulle totalt bränna ner mitt hår så jag vägrade.
Då har jag egentligen bara på mig att skilja.

Ledigt...

Vad gör man då man är ledigt? Jag har ingen aning och då blir det stop i hjärnan. Jag har varit i sängen i några timmar och stirrat i taket. Sen så pratade jag i telefon och se var det klart med det jag ville göra. Jag har gjort mig klart så nu är jag på väg till stan för att jag måste köpa dem sakerna jag ville köpa få två dagar sen. Nu har jag någonstans att gå så det är ok. Hade inte jag detta så vet jag inte vad jag skulle göra. Det regnar så därför det blir så svårt. Jag skulle annars gå och sola eller nåt.
Jag tror att jag ska på bio men först så vill jag äta något jätte gott och det vet jag inte vad det är.
Jag har bokat tandläkare så det är nästan avklarat.
Vad ska ni göra mina kära läsare?


Nå?


PROVAR

HEJ, SER NI MIG:)

Nytt:)

Se vad jag har för program:)

Vad?

Jag skrev förr, förra inlägget att det var måndag och nästa inlägget att det var söndag!!!!!!! Vad är det för dag idag? Jag vet bara att jag ska jobba den,,,, 
Hahahha vad hände????

 


Kväll<3

Förstår inte riktigt hur jag kan vänta på bussen i 20 minuter och det passerade inte en endaste taxi!!! Jag är rasande på mig att jag var så blind att inte inse att i slutändan ska jag vara försenad. Jag har varit klart sedan 3timmar tillbaka. Jag vaknade och nu ska jag vara bara 2 minuter i förväg istället som jag ville 20 minuter.
Ja, ja nu kan jag ingenting göra än att hoppas att tåget kommer fram i tid eller tidigare.
Jag ska jobba kväll så jag lyser av glädje just nu. Det ska vara spännande tycker jag.
Ha en fantastisk fortsatt söndag mina älskade läsare😄

 


Måndag

Hur mår mina söta läsare?
Jag mår bra, känner fortfarande min fantastisk arbetsdag från igår. Det är så fantastisk att jobba med bra underbara människor som trivs och är kunniga gällande sin jobb. Jag kunde inte riktigt lugna ner mig igår för att somna så jag var vaken till 03.30. Det kanske är lika bra det.
Jag älskar att man har inga 08.00-16.00 timmars jobb.
Läste alla e-mail jag hade och fixade lite saker som skulle ha fixats. Jag vaknade inte riktigt ok. Jag vaknade med huvudvärk och trött. Jag såg mig omkring och såg att himlen var svart. Nu har jag inväntat det största regnet och nu är jag på väg till stan för att äta och köpa mig lite saker som jag måste, hahahha: måste!

 


Midsommar

God morning mina damer och herrar, eller kanske godeftermiddag med tanke att kl är 13.30:-)
Jag hade roligt midsommar men ensamt en. Det är inte roligt att vilja jobba men bara sitta och vänta helt förberett. Jag mådde jätte dåligt för att då jag var uppe i norr fick jätte mycket pollen och då jag kom här trodde jag att jag kunde knappt överleva kvällen. Jag kunde inte andas och kände mig jätte sjuk. På kvällen besökte jag en apotek så nu mår jag lite bättre.
Jag gick ut med min äldsta kusin och hennes man och han firade sin födelsedag. Det blev jätte roligt och vi hade jätte kull fast det kändes lite tråkig att hela Stockholm var stängt och vi kunde välja bland 2 öppna ställen. Det är hemsk tycker jag.
Nu försökte jag köpa mig frukost och det gick åt skogen för att allt är tomt fast det finns öppna ställen. Det ända som dem har är kaffe:-)
Ja, då blev det en dubbelt espresso förstås. Jag ska göra mig redo och åka till Arlanda för att ta och äta där tycker jag.
Till er som ska vara lediga önskar jag er en fantastisk fortsatt midsommarafton:-)
Gör allt detta ni vill göra det och ångra inte det<3

 


On my way....

Sista timmarna förre jag åker till Stockholm. Jag har haft så fint här hemma att jag vill inte åka nu till Stockholm. Jag kan såga att var det inte för jobbet hade jag aldrig vilja åka just nu från här.
Igår hade vi 40 dagars sen min mormor lämnade oss. Vi lagade alla hennes favoriter och samlades hos mamma för att vara tillsammans. Jag åt så mycket att jag kunde inte andas. För att kunna sova och andas tog vi en kvälls promenad med mamma under det tunga himmeln av regn.
Jag ska packa min väska snart och sen ska jag till Stockholm. Jag älskar mitt jobb och därför är jag inte ledsen över att jag åker. Jag är ledsen över att lämna dem jag älskar här.

Nu ska jag upp från sängen och köpa mig jordgubbar för frukost. Jag älskar svenska ( Piteå ) jordgubbar dem smakar helt makalös.
Ha en underbart dag mina älskade läsare<3

 


Hemma<3

Äntligen hemma. Jag ska säga att att vara här utan Stella är inte samma sak. Nu funderar jag hur jag ska klara mig utan henne här jo då jag kommer hem vill jag säga. Idag hade jag väldig stressigt och hann nästan med flyget hem. Jag vet inte hur men jag tog flyget i sista sekunden. På flyget träffade jag min älskade supervisor och en klass kompis så när jag kom fram i Lule så såg och kramade jag en till underbar klasskompis. Jag sa det förr jag säger det igen: Jag älskar mitt liv just nu. Jag lever i en dröm.
Det var så länge sen jag hade så många trevliga och underbara människor runt omkring mig att jag hade glömt hur det var att känna sig och att vara lyckligt som det bara kan!
Tack alla fantastiska människor att ni finns där och att ni gör mig så glad och harmonisk. Tack min underbara familj att ni finns där för mig och stöttar mig till 100% och ger mig krafter att fortsätta.
Tack från hela mitt hjärta, tack

Iväg

 


Idag börjar min tre dagars ledighet och jag ska hem för att göra 40 dagars( mormors bortgång). Jag är och ska köpa lite saker före jag sätter mig på planer hem.
Ha en trevligt fortsatt dag mina vänner och vi hörs snart igen.
Puss på er alla fantastiska människor<3

 


Examen<3

Stella var så vackert på hennes examen och jag kunde inte ta en endaste bra bild. Det var pga att hon ville inte stanna och vänta på mig och titta mot solen för att solen bländade henne och hon fick tårar i ögonen. Jag försökte verkligen men det blev bara mörka bilder och bilder då bara hennes näsa är i solen och då blev de bilderna inte godkända från mig. Jag ska vissa er några men dem ger ingen rättvisa mot hur vackert hon var<3


Stockholm

Stella hade skolavslutning och jag var hemma för att vara med mi. Älskade dotter. Jag kom till Stockholm igårkväll och idag känner jag mig jätte trött men jag vet inte varför. Det kan vara allergien eller bara att jag hann inte sova som man ska. Jag sov men sov kanske för lite även om det var 8 timmar. Nu ska jag till stan för att äta för att jag dör av hunger. Jag väntar på busen just nu men efter maten ska jag till jobbet. Stella ska till Göteborg för att hon ska på Konfirmation. Jag har jätte fint dag idag på jobbet och kan knappt vänta att det ska börja och att träffa mina nya kolleger.
Nu ska jag önska er en fantastisk dag idag och ta hand om er och sprid lite glädje och smilisar runt omkring er<3

Bilder :

 


Vad hände?

Igår var jag hos Kremi och när jag vaknade åkte jag till stan och åt frukost. Sen satt jag mig i Kungsträdgården och åt glass. Efter det runde jag till Kremi och for tillbaka ditt för att jag kände mig ensam på stan. Efter det var jag och fixade mina naglar och sen åt jag middag. Då jag kom hem och la mig jag dov kanske 3-4 timmar och sen så vaknade jag. Efter det jag kunde inte ens stänga mina ögon. Jag låg i sängen tills kl. 07.30 och sen gick jag upp för art göra mig klart för jobbet. Jag känner att marken under mig gungar. Hur ska man kunna jobba idag? Kan man ens jobba när man mår så där?
Jag vet inte vad som hände, jag var jätte förväntansfull och kunde knappt vänta tills idag så allt detta måste ha påverkat, eller?
Nu är jag på väg och kan knappt se framför mig. Mina ögon svider! Vad ska jag göra?
Hursomhelst vill jag önska er en fantastisk lördag och ta hand om er<3


East

Mina röda läppar tog mig till East igag för middag. Jag spenderade min dag med att vara i stan och fixa lite små ärande som jag behövde göra före jag börja jobba full tid. Jag åt min älskade glass i Gallerian och sen så åkte jag hem fixade mig och nu är jag och ska äta på East. Jag älskar härför att när man kommer här kan man vara själv och det är ingen som bror sig. Det finns många som är ensama just här och de kommer och äter själva här. Det är lite taskigt att sätta sig i en bra restourang själv och äta. Alla kommer att styra sig les på en så jag undviker att gå själv på sådana platser.
Bilder från igår :


Jobba<3


På kvällen ringde jag till Kremi och träffade de på Kungsträdgården och hade kull med de hela natten. Det var gott mat och drick samt ett roligt sällskap. Vi hade jätte roligt och efter det så åkte vi hos Kremi och var där hela natten. Jag sov som ny tvättat babys. Jag vaknade efter 12-13 timmar och mådde mera än bra. Jag känner mig tills och med trött om jag ska vara ärligt. Jag vet att ju mera du vilar desto mera du är trött.

Bild från igår:


 


What a day<3

Vet ni hur man kan fixa en tas från att vara helt vanligt(regnigt) dag till en fantastisk dag? Man hittar gamla CD skivor och njuter av de gamla underbara minnena:-)
Sen så måste man ha förstås en fantastisk snabbt, sportigt och snygg bil som kan göra det ännu njutbarare.

Det var min recept till en fantastisk start på dagen. De låtarna har jag inte hört på 4-5 år men dem är ännu äldre så det var hur skönt som helst att få höra dem.
Nu är jag på verkstad för att kolla hand bromsen och sen så ska jag bita däck på andra bilen för att dem är vintern däcket på den. Jag hann inte göra något frön då jag var och pluggade i Stockholm hela våren. Efter det så måste jag sätta mig ner i en kaffe och fixa min sak för jobbet.
Ha en fantastisk dag mina underbara läsare<3


Hemma!

Mina älskade mamma och dotter, äntligen kan man få krama de. Jag älskar dem så mycket. Det kändes lång den här gången, det kan bero också att jag behövde enormt mycket att få vara med dem och att få krama dem efter att vi förlorade min älskade mormor. Min familj är allt för mig och dem är min väg!


Jag har gjort jätte mycket idag och jag har nästan lika mycket imorgon. Jag ska
försöka i alla fall. Vi ska försöka att köpa lite kläder åt Stella för skolavslutningen sen så ska jag göra en liten sak som måste göras för jobbet.

Ikväll var vi hos mamma och vi åt middag där, det var otroligt gott och vi hade super gott dessert. Det är enormt roligt och trevligt att samlas hus mamma. Än en gång jag måste säga att det finns inte en till som min mamma. Det är bara en och det kommer att förbli så. Det är det mest fantastiska kvinna i världen!
Klockan är jätte mycket så jag ska försöka att villa lite före det är saga med en till hektiskt dag. Jag älskar faktiskt dem dagar för att man vet att man är på väg framåt. Då känner man sig levande.

Sov så gott mina underbara läsare<3


 


Bättre...,

Dagen blev mycket bättre. Nu har jag allt det jag behöver för en lyckat kväll. Jag ska se en film och sen så har jag köpt en rött så nu kan jag bara njuta av livet. Jag hoppas att alla ni mår bra och kan ha en fantastisk finns fortsatt kväll.
Jag vill att det ska åska och att jag ska vara i min säng under täcket och kunna se min film ( tyvärr så saknar jag här Stella och mina värmeljus) med största glädje. Hahaha vilka drömmar!!!! Men, men det är aldrig försent att göra som man vill bara att kunna beställa vädret lite i förväg.


RSS 2.0