På väg

Hur mår ni alla underbara?
Jag är ledsen, jag är på väg hem och nu är jag ledsen för att jag hör ingen som står bakom mig och uppmuntrar mig på min väg. Jag bryr mig inte så mycket men jag trodde att jag gjorde någonting bra och nu vet jag inte om det är bara jag som tycker det. Det kan absolut vara så och det kan absolut bara vara jag som tycker det.
Det finns en till variant att det är det mest fela tidpunkten och det beror bara på det och inte på att jag gör någonting fel. Jag verkligen hoppas det.
Just nu är jag på flyget hem. Jag hade så fantastisk bra att jag ska bara stänga mina ögon och fortsätta att drömma mig iväg. Jag vill nu bara krama min dotter och mamma. Nu saknar jag de♥
Janno efharisto para polli gia olla♥!!!

Var är solen?

Vad gör ni god folk? Jag har det bra ! Det är slut med solen och jag vet att i Sverige är det super bra, eller hur?
Har jag fel?
Jag har försökt att fixa lite saker men jag har inte fixat det för att jag har bara motstånd framför mig.
Vad händer varför alltid detta?
Jag ska försöka att ta mig när till stranden även om det är inte bra väder. Att sitta där och titta med ett kaffe kopp är mera än att sitta och titta på fyra väggar.
Jag hade en fantastisk dag igår med sol och gott mat samt med att jag sol brände mig första dagen förstås. Det har börjat bli obligatorisk så jag börja vänja mig med det hahaha. Vad ska ni göra idag?
Varför skriver ni aldrig kommentarer då ni läser min blogg?


To the Sune

Hi there!

Härligt dag idag, jag Hr ätit min älskade frukost och nu ligger jag på stranden med en espresso och små äter. Jag åt en fantastisk glass, så fantastisk att smaken fyllde alla mina sinne och jag slickar runt mina läppar än. Jag hoppas att jag kommer att få lite color! Jag ser att alla har solat och har fått bra color. Ja,ja nu började jag snacka engelsk- svensk!

Jag ska sola hela dagen idag!( nää men så länge det är sol och jag ser en stort moln ovanpå mig så det länge kommer att vara super kort)

Igårkväll såg jag en film som jag hade set för 15-17 år tillbaka. Jag älskar den film den är väldigt sensuell och Mickey Rourke är ung och sexy som fan!!!
Oh jag älskade den filmen!!


Söndag

Grattis till min älskade mamma. Jag älskar dig av hela mitt hjärta mamma<3<3<3
Jag har fått gulligaste sms och det gör mig jätte glad. Just nu är jag och dricker min espresso och har precise ätit min frukost så nu mår jag fantastisk bra. Jag vet inte riktigt hur eller vad jag ska göra idag. Jag tror att jag ska på bio så jag hoppas att jag hittar min film. Jag har inte så mycket att säga just nu så jag ska bara önska er en sofft söndag och grattis till alla mammor som firar!Tävling

Stort tävling i Finland för min älskade dotter. Jag håller tummarna och önskar henne stort lycka idag och vill att hon slår sin eget rekord.
Idag är jag lycklig. Det är fint väder och jag har köpat lite så jag är på en strolande humor. Just nu sitter jag och dricker espresso i solen och njuter ut av min lediga dagar. Alla är glada och man ser att alla njuter av solen och dem varma dagar även här. Sommaren är sessång som binder alla glada tankar och tar mänskligheten närmare varandra. Alla försöker att utvika ledsna tankar och problemer så alla försöker att vara lyckligare än lyckligaste.
Lördag.... en veldigt vakert dag så nu ska jag ta och äta någonting och sedan bara fortsätta att njuta av värmen.
Till alla er önskar jag er en fantastisk fortsättning på lördagen och hoppas att ni kommer att ha lika kul som jag<3


Min älskade Stella<3

Stella är så otroligt duktigt. Dagen började med att Stella skickade till mig detta fantastiska intervju. Det är nämligen så att hon kommer att simma i Finland nu i helgen och dem har intervjuat henne just om detta. Jag kan inte vara mera stolt mamma än jag är just nu. Hon har tränat jätte hård nu och därför förväntas vi bra placering nu i Finland.
Jag ska vänta med spänning för att vad som ska hända i Finland. Jag önskar de lycka till och jag vet att de alla kommer att simma bättre än någonsin.
Jag mår as dåligt för att min allergi gör så att jag känner mig jätte trött och mina ögon är jätte känsliga mot allt: sol, vind, tv....
Jag ska nu försöka att villa lite och jag kommer att uppdatera lie senare med lite mera info om mina stunder av att göra ingenting:-)
Här kan n logga in och läsa om min älskade dotter Stella<3<3<3
http://mobil.pitea-tidningen.se/Default.aspx?id=6933609&p=sport


Morning:-)

Solen är uppe och det känns verkligen varmt i luften så jag kan förvänta mig ett varmt och tungt dag för mig som måste gömma sig inne. Jag sov hos Kremi och nu är jag på väg till stan för att fixa lite saker som jag behöver och ska äta frukost. Jag tänkte att jag vill köpa min frukost och lägga mig eller sätta mig ner i solen och sola lite. Vi ska se hur det blir. Jag ska åka ikväll så det blir bara bättre. Jag har en sådant stort förväntan och längtan att åka att jag tror det var väldigt länge sen som jag kände det.

Man känner sig gladare också ut av alla lätt klädda människor som sprider sommar känslan. Tråkigaste med det är att jag har inga sommar kläder här.

Nu vill jag önska er en fantastisk soligt dag<3


Halloi:-)

Hur mår mina underbara läsare? Jag mår inte så bra. Jag har allergi från helvetet:(
Jag var drack en kopp kaffe hus min söta kusin och sen dess har jag mått som jag vet inte vad. Jag går och nyser samt ser ut som bakis för att mina ögon är röda och trötta( allergi!!!) och är så trött och hängig så att jag tror inte att en normalt människa kan känna. Ny har jag haft min lediga dag idag. Igår var jag och skrev kontrakten och fixade min tand så idag hade jag ingenting att göra och det är då första dagen som min hjärna kan slappna av och villa. Jag har varit hemma och försökt att villa men då man stänger ögonen så stängs näsan också. Det är hur tråkigt som helst. Alla är ute och solar och jag gömmer mig inte.


Nu ska jag med söt kusinen äta sushi och dricka lite vin i solen<3

 


YAY!


Jag kom till hotellet helt slut men av glädje sov jag bara lite.
Ni förstår hur glad jag måste ha varit och att jag hade ingen att säga det till kl 02.00?!!! Ja, ja nu kan jag säga det till hela min värld att jag äntligen är klart med mina utbildningar.
Jag är kvar på hotellet och ska strax flyga hem så att jag kan få villa i några dagar och träffa min underbar och otroligt mycket saknad dotter samt familjen. Nu kan jag äntligen ta några dagar semester så att jag kan sörja i fred och behöva inte gömma mig på toaletten för att torka bort tårarna.
Det har varit tufft att hålla masken och att skratta när man i själva verket ville bara lägga sig ner på marken och skrika och gråta av ont i hjärtat. Jag tror att ni förstår när jag säger att jag vill dedicate gårdagens dag till min mormor och till min familj som mellan tårarna fann tid till mig för att prata och vara med och suporta mig i allt.
Tack alla för att ni finns, tack. Jag tror inte att det finns ord så stark för att kunna beskriva min tacksamhet mot dem människor.

Starbucks<3

Jag vaknade i tyst rum och en stort säng (ensam) och åt en enormt hotellfrukost. Nu ska jag göra mig klart i lugn o ro och sen ska jag iväg.
Jag sluttade tidigt så jag hade hela kvällen för mig själv och då pluggade jag det som jag tror måste ha riktigt koll på. igår gick det jätte bra och det var stort skillnad mellan supervisor och supervisor.
Jag personligen tycker att man ska bita supervisor för att få i sig det mesta info som man kan för att det gäller vår framtid och vår säkerhet. Alla dem har sina små detaljer och sina erfarenheter så det är super trevligt att få ta del ut av allas erfarenhet och detaljer för jobbet.
Det lär ta några år förre vi har våra erfarenheter som vi kan dela ut till dem nybörjare så därför välkomnar jag allas råd och detaljer.
Ok nog med min babblande, nu sk jag hoppa i duschen så att jag ska vara klart och gå till flygplatsen för att jag såg igår att dem hade Starbucks Kaffe! Jag vill ha en starkt och gott espresso från dem! Jag tycker om smaken som dem har på deras espresso och när man mixar det med Sojamjölk så blir det mmmmmmm perfekt!
mmmmmmmmm eller hur?

Solen

Solen är varmt och det lyser stark. Nu är det sommar mina damer och herrar<3
Jag sov inget bra och jag har varit vaken hela natten så jag känner mig inte så pigg och fräsch. Jag ska försöka att göra allt möjligt för att inte vissa det. Jag ska bara plugga och plugga. Min älskade kaffe var stängd så nu har jag inte min favorit frukost idag:( Men därför så finns den dagar så att man kan upptäcka kaféerna runtomkring, eller hur. Jag är en sådant en att när jag fastnar någonstans har jag jätte svårt att få tycka att någonting annat eller är lika bra. Ja ni förstår.
Nu ska jag önska er en fantastisk Lördag( glömde att det var lördag faktiskt) och ha så mycket kul ni bara kan. Älskar er och ta hand om er<3

 


Fredag<3

Idag var det fredag och jag visste inte ens det. Jag var på Yoga. Sen så tvättade jag mina kläder och var allmänt hemma. Jag var en liten sväng runt gallerian för att ära frukost och för att köpa mig lite saker som jag behöver för jobbet. Nu har jag fixat allt detta och nu ska jag ut och äta sant ska jag handla lite saker som jag hittade inte idag på Gallerian så nu ska jag försöka med PUB. Jag är lite oroligt för imorgon för att idag pratade jag med min supervisor och jag förstod 2 av 20 ord:(
Jag undrar hur det ska gå att veta vad man ska göra när man fattar ingenting. Nu ska jag kliva av så puss vi hörs:))

 

 


Living my dream!

Jag är så lyckligt och så glad att jag nästans vill inte erkänna det.


Min mamma är fortfarande i Bulgarien och jag saknar henne enormt samt kan jag inte prata med henne och det gör mig tokigt.
Min älskade söta lilla dotter har vunnit guld medalj på fri sim och hon är jätte glad och stolt över det. Jag är lika stolt och om inte mera så jag berättar för alla jag träffade igår om hur duktigt hon är och att hon viner guld hit och ditt även när jag fins inte där för att stödja henne.

Jag ska ta och läsa nu lite så jag önskar er en fantastisk dag idag och ta hand om er.

Kram på er<3<3<3

 


Första dagen

Morning. Idag är det stort dag för mig men jag kan inte vara tillräckligt glad och lyckligt för att mitt hjärta saknar mormor och jag har gråtit hela natten. Jag ser inte så bra ut idag i mina svullna ögon så jag har försökt att dölja det under mörk smink.

Jag är på väg till min första dag med uniformen för min första praktik dagen. Jag är stolt och jag vet att min mormor är också det så jag få dedicate dagen till min mormors era<3

Jag hoppas att alla ni mår bra och att ni få en vackert soligt söndag:)))
Ta hand om er och ge kärlek till varandra.


Grandma<3<3<3

Today a big peace of my heart die together with the most wonderful, loving and like a mother to me my grandma. The world wont be the same without her. There will be no-one no more to wait for me by the door until I come home early in the morning and to make me eat before I go to the bed so I wont be hungry when I fall asleep. There will be no-one more like her. It sorrow and broken heart with tears in my eyes I say R.I.P my loving and wonderful forever in my heart Grandma<3<3<3
There will be no day that I wont think of you. I love you forever!


Vingar<3<3<3

Igår var dagen då man fick sina "alldeles ägna vingar"( tummelisa)
Ceremonin gick jätte bra och alla var glada och lyckliga vackra och med uniformer. Allt var perfekt tills jag ringde till mamma för att berätta att jag har fått mina vingar då jag hörde att mamma grät. Mormor är jätte dåligt och det är hennes sista dagar. Jag kunde inte håla tårarna inne.
Jag åkte till stan och för att jag ska inte sitta själv och gråta for jag på Yoga för att få tankarna någon annan stans. Det hjälpte ett tag sen så kom dem tillbaka.
Jag åt och åkte till Arlanda för att möta min mamma. Vi sov på Arlanda Radisson. Vi kunde sova en- två timmar, om ens det. På morgonen checkade vi in väskan och satt för en lång frukost. Mina kusiner kom också och satt med oss, sen så vinkade jag tills dem försvann sakta in i mängden.
Jag återvände tillbaka och sov några timmar till.
Jag såg deras flyg från fönstret medan jag sakta somnade.
Idag har jag fått mig viktigaste badge och då köpte jag min Expressens månads kort. Nu blir det 20 min till Arlanda istället för 2 timmar. Det så värd det att jag kan inte riktigt förklara det.
Nu ska jag hem och läsa, läsa, läsa tills jag somnar. Jag vill håla mig sysselsatt så att jag ska slippa tänka på mormor och mamma och allt detta som få mig att må jätte dåligt.
Jag önskar er en fantastisk dag mina kära läsare.
Ta hand om er och fundera vad är det som gör är mest lyckliga och se till att göra det!!! 

 

 

 

 


Uniform<3

Idag har jag på mig min uniform som jag ska stolt ha dem resterande året i mitt liv. Jag vaknade i tid och förberedde mig normalt då min hår band gick sönder och jag upptäckte att jag hade ingen annan. Då blev det panik och allt gick baklänges. Jag ändrade frisyr och jag ändrade kläder och jag blev sen för min frukost och min buss. Det blev väldigt stressigt och varmt tills jag kom fram till tåget sprang jag hela vägen och då sitter jag just nu dyn blött i tåget och vet inte hur jag ska ta mig till skolan utan att jag lämnar blötta av svett fläckar.
Förresten vi är med uniformens för att jag klarade final test och vi ska få vår vingar idag. Vi ska ha skolan i förmiddag och sen ceremoni på eftermiddag ( och jag är blött i svett)
Jag hoppas verkligen att allt blir bra igen. Jag hann inte med kaffe och frukost så jag kommer att var p si så där humor idag:(
Jag vill önska er en fantastisk dag alla mina älskade läsare.
Ta hand om er<3<3<3


Onsdag

Idag är det en fantastisk dag. Jag ser solen som försiktigt tittar fram oh jag tror att det kommer att vara en helt underbar dag.
Igår på Yogan gav jag allt och det kändes underbart. Det var dags och det fans mycket att ge. Jag handlade och åt smörgåsar och samtidigt pluggade jag tills mina ögon stängdes av sig själva.
Jag älskar min lillas mammas älskling. Hoppas du för en fantastisk dag min älskling<3
Nu är jag i bussen och på väg så nu ska jag ta och gå igenom dem sakerna jag pluggade på igår. Jag vill önska alla mina läsare en fantastisk dag och glöm inte att skratta, var glada<3<3<3


Surprise !

Vilken trevligt överraskning idag. Efter att jag hade köpt min frukost träffade jag Said min förre detta klass kompis från Mäklarlinjen. Han såg exakt som en mäklare ska se ut. Att träffa honom där bara så där gjorde mig jätte glad.
Jag har haft konstiga telefonsamtalet eller rättare sagt det är någon som försöker att ringa mig med skyddat numer och ringer då och då och jag vet inte vem det är.
Idag ser det att det kommer att bli bra dag, soligt och varmt. Jag pluggade igår men blev jätte trött bara på en gång och då la jag mig omedelbart. Det kändes trötthet(enormt) tidigare då jag blev klart med Yogan men jag nonchalerade det men sen så kom det över mig med hela sin kraft. Jag glömmer snabbt att jag är pollen allergier och att just nu på marken är det värst för mig. Jag längtar då jag ska flyga för att där finns inte pollen. Nu ska jag försöka att gå igenom det sista som jag pluggade igår för att snart är jag framme vid skolan.
Ha en underbart Tisdag alla ni och ge varandra kärlek<3<3<3


Måndag

Det blev ganska så sen igår hos Kremi så jag sprang till tunnelbanan och han stängde dörren mitt framför näsan på mig och och tills och med så var han kvar ett sekund till men öppnade aldrig dörren så att jag kan komma in. Gissa hur glad jag var, ingen alls! Sen hade jag en jätte fint present från min kusin dom jag hade glömt hos Kremi föra gången och nu glömde jag det i tåget. Jag blev så ledsen att jag väntade på att tåget ska komma tillbaka men den var inte kvar:(
Ni förstår inte hur ledsen jag var. Jag kom hem hjärtbrocken. Nu ska jag till skolan så jag ska försöka att ring till hittegods och se om dem har min påse:)
Jag vill önska alla mina läsare en underbart start på veckan och en lyckat Måndag<3<3<3


Söndag?

Söndag jag trodde att det var lördag. Efter att min mormor har hamnat på Akuten så flyger dagarna eller så tappar jag bort dem.
Det var lugn lördag för mig. Jag var och åt i en liten men super trevligt restaurang bredvid mig. Dem har det bästa Tequila. Maten var också jätte gott. Jag åt Marulk och desserten var rabarber kompott med rabarber sorbet. Jag rekommenderar stark den restaurang om man vill äta gott och lång från Stureplan. Den heter El Diablo.
Efter det så gick jag hem och somnade framför datorn.
Idag startade jag dagen med Yoga och nu är jag på väg till Kremi för att ta en lång promenad i den härliga solen<3
Till alla er underbara läsare vill önska er fantastisk söndag och ta hand om er.


NK

Yoga.... mmmm det var verkligen fantastisk att vakna och att åka till Yogan på en gång. Jag kände mig väldigt tillfreds med mig själv att jag har lyckats att ta mig ditt idag. Jag la mig tidigt igår och sov till kl10.20. Jag vaknade med panik att jag skulle inte hinna med yogan men tur till att jag bor nära det så var jag där i tid. Jag hade lite saker att göra efter det och sen så tvättade jag samtidigt och nu är jag på stan.
Jag sitter på NK och har en enorm cappuccino samt vilar jag hjärnan. Jag lämnade en byxa som hade köpt för två dagar sen men jag tyckte inte om färgen. Jag ska vänta på Kremi att ringa mig så fort hon har kommit till Stockholm med båten och sen är jag jätte sugen på att bara sitta och ha en glas rött. Det blir min favorit plats tror jag på Nobis:-)))
Nu ska jag önska er en fantastisk Lördag till alla mina läsare och jag hoppas att ni ska ha det lika fantastisk dag som jag<3


 


Träna

Idag kändes det som om jag måste träna och skulle jag inte göra det så skulle jag vara enormt ledsen. Ja, då var det att jag stack till Yogan på en gång då jag kom hem.
Det är inte lätt att se sig i spegeln och se hur mycket man har gått upp i vikt efter bara en vecka.Antigen så inbillar jag bara mig eller så är det sant att jag har gått upp i vikt.
Jag ser det själv och jag vet exakt när jag har gått upp i vikt.
Nu måste jag hålla koll på vad jag äter för att jag vill inte att jag ska vara det enda med liten uniform. Faktisk efter träningen så känner jag mig jätte bra och nu kan jag äta en sallad hemma. Faktiskt så tänker jag stanna hemma och bara villa och inte göra någonting.
Vad ska ni göra ikväll?

If i could fly<3

Watt a day!!!
igår var det en dag som man ska komma ihåg för resten av sitt liv.
Jag provade på och nu är jag adiktet to jobbet. Jag älskade det ännu mera än vad någonsin kunde tänka mig!!!
Det är fantastisk, så fantastisk att jag studsade hela vägen ditt och tillbaka. Jag kunde inte slutta berätta för nära och kära om resan och kl 21.30 var jag slut på energi och nästan död i sängen. Då såg jag halva filmen Twilight (sista) och sen så flög jag i drömmarnas värld<3
God morgon och jag hoppas att ni för en fantastisk fredag och glöm inte att skratta <3<3<3


 


Kärlek….

Morning alla underbara. Kan man ha bättre dagar än idag???
Hahaha jag är överlyckligt. Idag är dagen på början av min dröm blev till verklighet!!!
Jag är så överlyckligt att jag studsar just nu. Tog min älskade frukost och är på väg till Arlanda med Expressen:-))
Nu vill jag bara önska er en fantastisk dag och glöm inte att smila<3<3<3
Kram till er<3

 


Trött?!!!

Så trött att jag faktiskt håller på att somna just nu. Det värsta med det är att jag är på skolan och det ser inte så bra ut då man nästan somnar vid bänken. Vi har jätte intressant lektion men mina ögon tänker annat förstås, dem tänker: Sova!!!
Jag hoppas att då jag är klart ska jag hem och sova men först ska jag träna förstås.
Jag har inte så mycket att plugga nu så det blir bra att sova och träna. Dagens prov blev jätte bra 100% :-)
Nu ska jag försöka att koncentrera mig inför sista timme på skolan:)
Ha en fantastisk fortsättning på dagen och vi hörs:-))Onsdag

Varmt sommar dag. Det ska vara 21C idag enligt min väder rapport. Jag hade jätte trevligt hos min kusin igår och förr igår men nu är det dags att ta och handskas med vardagen igen. Jag pluggade igår och tittade ner då det var soligt och varmt ute så jag har bränd mig på pannan, näsan och bröstet.
Nu är jag på väg till skolan och jag ska ta som vanligt och koncentrera mig så att jag kan få plugga lite till:-)))
Ha en fantastisk dag alla underbara läsare<3<3<3

 


In cousin house<3

Morning <3
Idag är det Valborg och jag är hos älskade kusin och just nu är vi ute och solar och dricker kaffe:-)
Det är jätte vackert väder och alla är ute ur hussarna. Jag ska börja plugga snart för att jag vill gå och lägga mig tidigt idag. Man har ingen lust att plugga just idag men jag måste göra det. Igår kväll bar vi och såg Valborgs elden i Mälarhöjden och sen hade dem fyrverkeri som var jätte finna. Det var jätte trevligt. Vi var hos Kremi med Marin och familjerna och hade en jätte bra kväll med musik och skratt och bra sällskap.
Nu ska jag önska er en trevligt fortsättning på Valborg och vi hörs lite senare<3


RSS 2.0