hahhahaha

 </divhttp://youtu.be/xih_IBAO8_k

ni måste bara se den här!!!

 </divhttp://youtu.be/xih_IBAO8_k

Ensamt

Jag sitter och äter på min favorit plats och jag njuter av vädret genom de enorma fönstren. Det snöar och här inne är det varm, värme ljus som ger en svag rörligt sken. Musiken är låg och underbar- instrumental.
Jag njuter till 100%.
Jag hann göra allt som jag skulle med en undantag: hann inte att träna:(
Jag hoppades att jag skulle hinna men jag måste vara den största tidsoptimisten sim existerar. Bikinierna är packade och väskan är vid dörren så nu är det bara att kunna somna så att man kan vara pigg och klara av dagen imorgon.
Jag älskar mitt liv just nu vill inte bita det med ingen:-)

Nu ska jag äta. Ha en trevligt fortsatt kväll alla underbara läsare:-)

Se vad jag fick av min älskade dotter:
Vi hade en liten jul mysa hemma före jag åkte och hon hade det med sig för mig<3
Jag älskar dig mitt allt<330 Nov 2012

Det snöar i Stockholm men det gjorde inte det hemma:(

Hej alla underbara. Jag försökte verkligen att sova idag men jag vaknade hur tidigt som helst och har varit igång sen dess. Just nu sitter jag på Expressen mot Arlanda för att fixa det sista av uniformen. Jag ska säga att det var många gånger fram och tillbaka nu. Det är en jätte vackert dag idag och jag få bara mys känslor ut av vädret och jag vill bara dricka glögg samt äta pepparkakor. Hahahha visst det blir bra men tills jag ska göra det så måste jag faktiskt göra några saker till. Jag ska träna både idag och imorgon så att jag orkar flyga 11 timmar.
Nu är det dags att vissa hur mycket man verkligen älskar den jobbet och alla kollegor. Jag kan aldrig kalla det för jobb eftersom jag flyger av glädje bara av att tänka mig vad jag jobbar med så jag har aldrig hört någon säga så om jobb.

Jag älskar den fantastiska jobbet! Kollegorna gör att man blir bara mera och mera förälskat i det. Otroligt kompetenta och duktiga samt extrem ytterliga som få en att känna sig älskat, välkommen och som en familjemedlem. Varje dag är som Jul på jobbet. Jul, för att jag älskar julen. Det för mig att vara och bli älskat och älska min familj.
Jag har tråkat ut er nu så nu ska jag gå av och göra lite ärande.
Ha en fantastisk mysigt dag idag och vi hörs lite senare<3


28 Nov 2012

Hej alla underbara läsare.
Jag ser att ni läser min blogg fast jag har inte bloggat på några dagar. Jag vill tacka er för eran tålighet att ni orkar återkomma här fast jag har inte bloggat.
Ni er så underbara och extrem finna människor, tack ni er bara underbara.

Jag har haft jätte mycket att göra och har inte haft något tid att skriva fast jag har viljat att göra det.
Allt dem dagar har jag fixad någonting som jag behövde så jag är jätte nöjd med min tid här.
Det har varit en underbart tid med mina älsklingar här. Jag ville få mycket kärlek och miss från dem och jag fick det så nu är jag redo att möta världen med fult av kärlek hjärta.
Jag älskar jag känna mig älskat och ful av varma och trevliga känslor som värmer i vilken väder som helst.

Jag längtar att åka till jobbet för att nu är jag så laddat att jag kan explodera av lycka<3
Jag vill bara bjuda på mig själv och jag är så glad över att folket på min jobb kommer att må bra. Jag kommer att ge dem det ultimata upplevelsen ut av att flyga med mig<3

Jag längtar till att börja befinna mig i luften och ta emot alla glada så att jag kan vidare sprida glädjen.

Nu ska jag och Stella se på Harry Potter
för att det är våran tid än och vi ser alltid på han då det närmar sig Christmas<3
Jag älskar denna Julen.

Ha en underbar kväll alla fantastiska människor:

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1833617/images/2012/pic_50b67529e087c31b2f8075c5.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1833617/images/2012/pic_50b67543ddf2b36d6e00213e.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1833617/images/2012/pic_50b6754eddf2b36d7e0021db.jpg" class="image">


22 Nov 2012

Dagarna bara flyger och snart blir det min tur att flyga.
Jag måste säga att jag älskar mitt nya hem och det att jag kan krama Stella varje kväll och bara pussa på henne. Hur lyckligt är man då: 10 av 10:-)

Det är så jag känner mig och med varje dag som går så önskar jag mig att jag kunde ta henne med mig då jag ska åka.

Vi har haft fantastiska dagar tillsammans. Igår målade jag det sista väggen och nu är det nästan klart. Hoppas att snart ska man börja med hennes rum men jag måste först sälja en stort sak som tar hela utrymmet i hennes nya rum.
Det är komplicerad att förklara så jag ska inte ens anstränga mig.

Idag hade vi en trevligt dag och var tillsammans hela dagen och vi bara njöt. Vi köpade och hade allmänt kull. Vi hade en romantisk middag med gott fisk och massor av äppelpaj( som jag gör varannan dag) som vi älskar!

Nu har hjärtat somnat och jag inspireras av "Sex and the City" i en rum fult av värme ljus och en fantastisk, harmonisk och väll trevligt atmosfär i mitt nya vardagsrum. Jag ska vissa er en mörk bild med det är för att jag vill inte avslöja alldeles för mycket.

Vi hör imorgon. Ha en fantastisk dag mina vänner<320/21 nov 2012

Hej alla glada.
Jag gör så mycket att när det kommer till att blogga så har jag inga riktiga krafter till det. Jag skulle vilja upplysa er vad jag gör men jag måste behålla det som överraskning för många själar där ute. Äntligen så händer det något i mina planer. Jag mår bra då det händer saker och jag hoppas att de fortsätter att göras så att jag kan fortsätta att vara glad och lyckligt. Jag är bara lyckligt om man få säga så.

Man vill behålla det för sig själv men jag ville berätta det för er.

Oh jag älskar mitt liv just nu. Jag älskar att jag är hemma med Stella och att jag har gjort allt det jag ville samt att jag åker till Thailand den 1 december och jag fortsätter att göra det hela December månad. Hur kan man begära mera??

Det gör jag inte. Jag har alla de jag vill nära mig och att min familj älskar mig och mest viktigaste av allt att vi alla mår bra och är friska. Jag älskar livet och jag önskar alla mina läsare en fantastisk liv. Hoppas verkligen att alla kan uppskata och ta varje dag som individuellt dag som man kan bara leva den en gång.


Älskar när jag blir berört ut av någonting jag tyckte om<3

Ha en underbart dag alla fantastiska människor <3<3<3
Regn

Jag älskar då det regnar och man är hemma i värmen med någon man älskar. Jag har längtat att få känna kärleken och nu ska ta åt mig så då jag åker ska jag ha stora laster av kärlek samlade i mitt hjärta. Nu är frukosten klart så nu ska jag ta och städa lite, tro mig det behövs alltid.
Idag ska jag se min älskling som jag har längtat efter.
Se vad vackert bild och sagt om hur man ska vara som kille:
Jag säljare Ian!!! Han är en dröm och det menar jag! En dröm<3


18 nov 2012

Hej alla underbara. Jag har varit lite frånvarande men jag ville ta en paus från allt och alla.
Jag har haft fantastiska dagar med mycket skratt och möte med bara fantastiska människor.

Jag har varit hos min kusin och sovit där. Det är alltid så trevligt att vara hos någon som älskat dig. Det är faktisk min bästa vän också så när vi träffas så blir det stora och långa samtalar. Vi pratar om allt och alla. Hihihihi
Det är så roligt för att vi kan prata i timmar utan ens att märka det. Vi pratade så mycket att vi missade de underbara mål dom Zlatan hade gjort. Jag såg de sen men vi missade matchen.

Jag har varit ute på en eller korrekt sagt på flera måltider/ middagar med bara trevliga människor. Det var ganska mycket egentligen tyckte jag.
Gissa om jag är super trött och behöver semester för att klara mig just nu.
Nu ska jag ägna mig åt mig och min älskade hjärtat så att jag ska behaga mina önskningar. Det är att få krama varje sekund det älskade och att kunna ge henne allt kärlek jag har.

Vi börjat med att göra en fantastisk och en efterlängtad frukost.
Pöss och vi hörs lite senare.

Lite bilder från mina underbara dagar ute i vimlet:


14 Nov 2012

Nu är man på väg hem. Jag är lyckligt och belåten så nu kan man åka hem med gott samvete. Sitter på flygplatsen och njuter av att se planen lyfter och landar mitt framför oss dom sitter klistrade vid stors fönster med late i handen. Vi är trötta men glada. Det har varit otroliga dagar man otroligt duktiga personal som värmt våra hjärter.

Det är gråt ute men på en jätte passande set passar just vår läge. Jag njuter av vädret för att det säger mig man är tröt men inte helt slut. Man kan vara ute i något kafé och njuta av dagen i värmen med varm kopp i handen. Lyssnar på skönt musik och har det gott. Vi ser vår flygplan och snart är det dags att stiga in så att man kan ta sig hem. Jag har planerat en middag och packning senare idag. Imorgon blir det kanske hem men det har jag inte bestämd mig än. Jag måste fixa lite saker före jag åker och då vet jag inte om jag hinner med allt detta idag. Jag måste ge lite papper till kontoret och sånt.
Idag blir det kanske min twilight film. Men jag ska fråga syran om hon vill vara med så vi kanske kan se det tillsammans.

Nu ska jag ta och lyssna på min musik som jag har längtat så att bara dägga och inte göra nåt än att titta på världen med musik i öronen. Pöss vi hörs13 Nov 2012

Oj det blev så sent men jag kom till hotellet bara för ett tag sen. Nu är man klart med den och ikväll så blev man en av dem blå:-))
Jag klarade sista provningen och är jätte stolt över det. Nu kan jag andas för att utmaning nummer två är avklarat. Jag ska vila mig nu en vecka och sen så börjar spelet på alvar.

Jag och min klass kompis firade det med att vi var på "heaven 23" och njut av Göteborg från övan. Det är fantastisk och jag är ledsen att jag måste lämna denna plats imorgon men jag kommer tillbaka snart igen så man ska inte gråta för det. Hahaha ja ja ni förstår.
Snart ska jag se allt det jag vill se och spendera min tid med att njuta av att vara med Stella och krama henne tills hon springer från mig!
Saknar den lilla söta flickan. Jag älskar henne så mycket att jag vet inte hur man ska ens säga det.

Nu ska jag njuta av resten av kvällen på min set och vi hörs imorgon.
Visst skulle det vara fantastisk att fira det med någon man älskar eller trivs med ........

Det är nämligen ingenting som skulle hända mig! What ever!
Sweet dreams<3

Ha det gött och vi hörs imorgonHahaha

This is so me!


12 Nov 2012

Goddagens mina läsare. Jag har sovit bara 4 timmar och gick upp fast jag behövde inte det och jag hade möjligheten att få sova hur mycket jag ville. Jag har en så underbart mysigt rum och sängen är super bekvämt men ändå så var jag uppe kl 08.30.
Vi kom ganska sent igår och så blev det 16 timmar så man var helt slut jag somnade nästan direkt men jag behövde mera sömn. Kanske för att det var tomt i sängen som jag kunde inte sova.......vem vet...,

Just nu har jag fri dag och jag njuter av den trevliga Göteborg. Jag sitter i en mysigt café dricker min late och njuter av mina ny köpta Macarones. Tittar på människorna: förälskade, varma, kalla, ensamma och sådana som mig helt slut och bara hänger för att de orkar inte ens tycka synd om de själva längre att de är ensamma!!!

Oj det var riktigt personligt där. Jag ska hänga här ett tag och sen ska jag tillbaka till hotellet för att det tar en halv timme promenad ditt. Försökte att gå runt affärerna men humöret var lite trött så ingenting skulle sitta rätt så jag klarade inte ens till omklädningsrummet så jag bestämde mig att inte då tvinga mig runt affärerna och ska bara njuta av att titta på folk.
Det måste ha varit den längsta mening som jag har skrivit på länge.

Pöss alla fantastiska människor


Sweet

Hej alla underbara. Det var ganska konstigt dag idag. Jag vaknade tidigt och ändå så räckte inte dagen för mig förstås. Jag tvättade, fixade hela bagaget( man ska ju lämna stan) fixade alla papper och saker som jag hade samlat under skolans tid. Förberedde allt och tiden hade bara försvunnit. Man kastade maten i munnen och fångade sista tåget. Vad ska jag säga jag är en super tidsoptimist.
Nu är jag i alla fall i Göteborg och jag älskar den staden. Jag köpte mig en smörgås och stor vatten och kom till rummet. Jag ska säga att efter den lilla promenaden så fick jag de största blåser på fötterna och jag ska då jobba 14,5 timmar imorgon. Hmmmm hur ska detta gå? Jag trodde att jag hade gott in skorna men då trodde jag fel förstås.
Jag har en jätte fint rum och jag känner att jag är redan trött. Undrar om jag skulle somna nu om jag skulle då vakna mitt på natten och förstöra för mig eller om jag skulle sova hela natten.
Jag önskar mig verkligen en masage och varm famn så att jag kunde somna i lugn och skönt. Ibland känner jag mig bara så ...... ja ni förstår. Jag är fortfarande hungrigt men jag har inga fötter kvar så jag ska sova istället än att vara vaken och hungrigt. Smörgåsen var alldeles för liten.

Nu ska jag önska er en fantastisk kväll och här kommer det lite bilder från inatt och idag. Här ska man spendera tre dagar, inte dåligt eller hur?


Min favorit plats

Det finns några platser här i stockholm som jag bara älskar. Tanker att man kan försvinna och inte vara den ensamen som är ute är fantastisk. På just de platserna kan jag vara hur anonymt som helst. Man kan sitta och blogga, ta en bit mat eller allmänt bara hänga vid någon bord. Visst är det fantastisk att kunna vara själv i stora staden. Mörk, kallt ute, varmt eller så man värmer sig med atmosfärer som är här.

Mmmmmmmmm


Allahelgonensdag

Jag glömde att vissa er bilder från den dagen. Det var otroligt vackert om man få säga så om en kyrkogård. Jag blev överraskat vilja parakllisar och enorma familj gravar dem hade. Jag har sett såna bara på filmer. Jag såg en av förre detta prinsars grav Bernadottes. Alltså det var som i en fantasi värld och som om allt där var fixat för en Dracula film eller nåt. Jag ska återvända en dag där för att jag vill se alla de enorma gravar.
Konstigt men jag önskar mig en sådant monument( paraklis) åt mig. Jag kan starta en sådant så att jag och min familj ska ha en plats på jorden då vi kan vara för alltid tillsammans efter våran död. Tufft att prata så men man ska dö en dag och det är ett faktum. Jag vill för min familj och jag om vi kunde slipa (döden) men tyvärr så känner jag ingen magister som är så extremt duktigt:-) Vi har inga anhöriga som villar här så det var därför jag tänkte att man kan starta så.
Åh det var inte så trevligt inlägg. Men jag kan bara skratta åt det just nu.
Det var bara en tanke, man försöker alltid vara 10 steg förre allt och alla så inte undra att man tänker så, eller hur?


09.11.2012

Hahaha jag måste ha varit jätte trött igår för att jag skrev fel datum och det känns som om att jag kunde inte ha tänkt. Jag vet inte vad jag skrev igår men jag skrattade högt idag då jag läste om det. Jag kan inte gå in och radera den otroligt konstigaste inlägget för att jag använder min telefon och man kan ta bord den genom en dator. Jag kunde inte sova inatt. Jag vaknade bara efter 5 timmar och jag ser inte klokt just nu. Har tänkt på flickan Anna som försvann igår och som blev uppfunnen på morgonen, vilken natt det måste ha varit för hennes föräldrar. Jag kan inte föreställa mig hur svårt det måste ha varit då polisen kring midnatt hade get uttalande om att de trodde att någonting förfärligt hade händ henne för att hon nu hade varit borta för länge. Otroligt bra jobbat av Svenska folket och försvunna människor organisationen. Otroligt. Bra jobbat. Det behövs flera starka som den kvinnan som drog ner mössan på den postudda pojke!!! Bra !!!!

Nu ska jag i duschen hörs sen<3Nov. 08, 2012


Ute

Idag den 09.11.2012 är det dagen jag har pluggat för sista gången! Klart och betalt!
100% på sista provet och just nu känner jag mig att last bil har kört över mig. Jag är trött och just nu sitter jag med min klass och festar ute. Jag är över lyckligt och super tröt. Jag ska festa ikväll och imorgon ska vi ta våra finna priser:-))))
Bilder:


7 Nov 2012

 
  
 

hmmmm

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

can't stop thinking of him..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Only him!!!

      
 
      
      
 
 
 
 
 

Längtar för kärlek…..

               
               
I love him!!!!
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Och lite till<3

Mera
Bilder<3

Många bilder!!!Halloween

Lite bilder från Halloween. Det var så trevligt att jag valde att stanna lite extra och bara vara med min kusin som jag har alldeles för lite tid att träffa.


Måndag

Glad måndag till alla underbara människor. Dagen startade fantastisk så nu ska jag bara låta det fortsätta att flytta som det gör.

Jag här haft en fantastisk helg, men saknad de hemma och faktiskt känd mig lite ensamt i denna alla helgonens dag/ helg.
Jag var på Halloween fest samt besökt lite kyrkogårdar här i Stockholm och pluggat faktiskt hela helg.
Fredag efter skolan jag och en klass kompis åt på den nya Clarion hotellet vid Arlanda för att vi var bjudna på öppningen så det var jätte trevligt att mingla bland flygpersonal. Det var roligt.
Efter det var jag hos min kusin och haft fest. Det var super kull. Det fanns allt man kunde önska sig för en lyckats kväll samt att jag stannade lite extra för att hon hade verkligen fixat fantastisk där hemma samt att alla vi hade klädd ut oss.
Det var en bra avslutning på fredagen, eller hur?

Lite bilder :


TWF?

Natt det var kväll från helvete!

Jag kände små konstig i maggen men jag reagerade inte så stark på det för att jag vet att det händer aldrig mig någonting så jag fortsatt att göra mina läxor på datorn. Kändes ännu konstigare då jag skulle gå till mina kompisar så jag tänkte att det var bättre att stanna hemma och äta och sen plugga. Då jag for för att äta precis efter att maten kom vände sig min mage och jag behövde springa som fan. Jag åt ingenting jag sprang hem och allt som gick in gick ut också. Jag drack te och även den kunde jag inte behålla. Mådde så otroligt dåligt att jag trodde att min slut hade kommit. Jag frös, var i rörelse tills kl 05.00. Sen då till slut somnade jag och kl06.30 gick jag upp för att åka till skolan. Jag åt just nu en halv macka så jag är så rädd att det ska komma tillbaka men jag vet att det måste vara frön det jag åt tidigare så jag försöker att uppmuntra mig själv att det ska gå bra. Jag har lång dag idag och det känns redan super jobbigt att må så som jag mår. Jag är så hungrigt att jag skulle äta en elefant just nu.

Nu ska jag ta och koncentrera mig på skolan. Jag tänkte åka hem men nu så ser det inte så nå längre så jag ska boka av min resa!

Ha en underbart dag mina vänner

Maten som jag åt dagen förre. Hahahaha så ironisk eller hur?


RSS 2.0