Middag

Det var tidigt dag idag men vi ska göra lite hemma studier. Jag har jätte mycket att plugga. Nu är det som jag skulle göra klart så det blev sent till att gå på middagen så jag ska äta själv nu. Det tog en sånt lång tid att fixa datorn att det blev som det blev.
Det tog faktiskt 2 timmar att göra det jag skulle göra, vad synd att jag hann inte vara med de andra.
Nu ska jag ta och plugga tills det är dags för middag. Jag måste anstränga mig lite mera nu!
Jag ska önska er en fantastisk fortsättning på kvällen<3

Pöss alla underbara:-)


31 Okt 2012

Hej alla underbara människor. Jag hade en tufft eftermiddag med min data. Det ville Inte fungera eller internet ville inte funka så jag sprang till Telia och för min störta besvikelse så satt det bra inkompetenta människor som kunde inte hjälpa mig men de ville inte erkänna så jag fick springa en gång för min data. Andra för kvitto och tredje för en kabel. Till slut sa de att problemet kunde inte fixas för att de hade inte en sådant hemma så oavsett om jag hade eller hade inte allt med mig från första början så kunde de inte hjälpa mig för att de saknade självaste saken.
Med andra ord jag kunde inte göra det jag skulle och jag spenderade min tid med att springa när jag kunde plugga eller nått. Jag satt med tårar i ögonen och var arg.

Nu är det ett nytt dag och jag är glad med min Espresso och fika i handen på väg till skolan. Jag sitter och pratar med mina kompisar och mår bra.
Hronia sou Polla Janno!
Na ta ekatostisish<3

Grattis till Jannis födelsedag och jag önskar dig all lycka och hälsa i livet.

Ha en fantastisk dag alla underbara<3


007

Filmen var super bra. Jag älskar han och jag tycker att han är en av dem bästa Bond genom tiden. Just den Bond var lite ledsen men jag förstår att man måste gå vidare med storyn.
Vi hade en jätte trevligt middag före filmen. Den var på min favo plats och det fantastiska med det är att det är mörk med värme ljus samt bara fönstren även på taket så det regnar ovan och på sidan om oss. Ute har dem hängt röda svaga ljus som ger en fantastisk mysigt nians över hela matplatsen. Där kan man verkligen vara anonymt och även ensam, de bryr sig inte som på andra ställena. Bara maten har blivit mindre med två hela bitar fisk men man kan kanske kompensera med andra saker. Det är platsen och atmosfären som jag far ditt för.

Ok nu blev det lång tråkigt romans här. Hihihi
Nu ska jag ta och ringa min kompis så vi hörs lite senare.
Ha en fantastisk Tisdag mina vänner<3


Livet läcker.....

Ja det gör det och jag är ett exempel för det. Jag mår bra och det kommer att gå ännu bättre än så här, ännu bättre vill jag säga. Kanske inte riktigt där än men det kommer och det vet jag. Älskar dig livet och jag vill ha allt det bästa från dig. Jag vill ha allt och jag har inte tid eller möjlighet att få det näst bästa!!! Det är inte jag och kommer aldrig att vara jag att nöja mig med det bäst bäst från livet. Jag har gått igenom alldeles för mycket för att nöja mig med mindre. Nu ska det vara också inte sen!!

Nu ska jag på bio.
Pöss:


29 Okt 2012

God morgon mina damer och herrar!
Det är måndag och jag är igång. Jag har huvudvärk från hel.... men jag ska inte klaga. Den vill inte ge sig sen igår. Känns som huvudet kommer att explodera. Jag har inga tabletter så jag måste klara mig utan.
Stackars jag som mår så jätte dåligt.
Har haft konstiga drömmar. Jag vände och vred mig hela natten samt att jag vaknade ut av att jag grät i drömmen och var jätte förkrossad.

Nu ska jag önska er en fantastisk måndag och jag ska ta och koncentrera mig lite på min bok för att det går knappt att titta ner från den huvudvärken.
Pöss mina älskade läsare<3


28 okt 2012

Hemma.
Jag hade en super bra frukost med våfflor och fräsch pressad apelsin samt vad än ni kan komma på. Jag fick råd av mina kollegor att ta frukosten på hotellet så jag gjorde det. Sen var det förstås Starbucks kaffe och då köpte jag Espresso så att jag kan mala hemma.

Det var länge sen man flög privat jet. Det var en sådant idag :-)
Jag kände mig som kändis. Lyssnade hela vägen hem musik och blev surve.
Hahaha.
Nu ska jag ta och plugga lite.
Pöss och ha en underbart söndag mina älskade läsare<3


Super

Det var ett tag sen jag var så glad. Det var en fantastisk dag idag. Jag gick upp 05.40 och kom kl22.30 tillbaka. Dagen var fantastisk så det förstod jag först nu att det har gått så många timmar och jag bara skrattade hela vägen till hotellet. Det är så fantastisk jag flyger på rosa moln.

Jag skulle ha pluggat just nu men jag känner att jag måste sova och imorgon plugga istället.

Det är en sak bara som jag verkligen fattar inte. Nu när man kan åka världen runt på de varmaste och finaste platserna det var nu som folk bestämde sig att vara dumma med mig. Nu när vi kunde vara några dagar eller en vecka på en varmt och skönt plats ensamma och ha det mest fantastiska någonsin, då var det dags för dumheter. Japp typisk denna en!!!
Ok nu ska jag ha kull och vi för inte glömma att det är lördag!!!! Jag älskar lördag så jag måste önska er en underbart fortsatt trevligt lördag. Det tänker jag ha så jag hoppas att ni få en också.

Sov så gott alla<3


26 Okt 2012

Dagarna går och går och jag är nästan där vart jag ville från första början. Idag ska jag lyxa mig på Hotel och imorgon ska jag till värmen.
Yes!!!
Jag är över lyckligt idag. Allt går som planerat och det för mig att lysa.
Jag hade jätte ont förrgår i hela armen och en enormt huvudvärk pga att det strålade från nacken. Jag mådde så dåligt att jag trodde jag skulle inte ens orka att lyft huvud från kudden. Vad tror ni hände igår då?
Det började snöa. Det var jätte fint men det slutade väldigt snabbt. Jag älskar då det snöar men jag måste vara hemma och elda samt vara och mysa i soffan<3
Jag älskar snöflingor.
Mina närmaste de brukar tänka på mig då det snöar så där fint:-)

Nu ska vi ha lite kull här så jag få väll skriva lite senare då jag kommer till Hotellet<3
25 Okt 2012

Ja det skulle vara rubrik men det är svårt när jag saknar datum. Min älskade dotter måste fixa min heder men jag gissar att hon har mycket att plugga.


God morgon alla underbar människor. Idag var det tufft att stiga upp från sängen. Jag hade varken orken eller viljan och jag vet inte varför. Jag känner mig ledsen idag. Jag satt länge och pluggade igår och blev bortrövat av mina ledsna tankar så jag känner av det än. I ett sådant stund kommer allt detta som man vill verkligen inte ta hand om just nu. Alltid samma sak!
Vädret hjälper till lite också att man känner sig så. Vinter och ensam:(
Man kanske skulle plugga till pilot och bara flyga och flyga ..... Jag förstår meningen med att gå skola varje gång man biter bolag men jag vill flyga. Varför jag pluggar inte till pilot är för att jag orkar inte vara student mera men bu råkade jag vara det två gånger på raken! Ha en fantastisk dag mina älskade läsare<3<3<3


24 okt 2012

Nu är det inte länge kvar tills det första flyget. Jag kan knappt vänta. Det är verkligen starten på min nya liv. Sitter på tåget med mina kompisar och förstår hur mycket jag trivs med alla och allt. Det är verkligen människorna som gör det fantastisk att gå till skolan. Mera än så tror kan man inte begära. Visst är det så?!
Jag vet att jag har hamnat på rätt plats. Det är verkligen det jag älskar att göra och jag kommer att göra det jätte länge.

Bilder på mina älsklingar<3<3<3


Wish you were here!!!

Bra dag idag. Promenerade hem eller hemåt för 1.50h. Det är kalt och jag är ledsen. Vintern är här och jag är inte ens redo för det. Jag vill sommar!!! Jag kan inte tänka mig hur mycket jag kommer att frysa när riktiga vintern kommer. Jag har inte ens varma kläder med mig. Hur ska detta gå?
Idag såg jag super träd med super gula blad som gjorde mig ennu ledsnare än vad jag var. Jag glömde att ta bild på det men jag kommer att göra det imorgon.
Nu känns det tid för mys och jag saknar det!!! Man önskar att man var i hamnen på sin älskade och bara mysa i värmen och låta kylan och problemen stanna ute.

Nu ska jag plugga. Sov så gott alla underbara.
Jag vet de goda människor ska få det bra så jag är inte oroligt.
Ta hand om er och älska varandra<3<3<3


Sweet dreams people <3

Nu ska jag ta och lägga mig för att jag har lite tuffa dagar framför mig. Jag var hemma och pluggade åt en smörgås men min mage kurar än. Nu längtar man tills det blir morgon för att köpa sin café med frukost så att man åker med Smile på läpparna. Jag ska träffa en otroligt människa imorgon efter skolan så jag är lite nervös. Man vill vara finast som möjligt. Man ska vara glad och vackert. Äntligen för man se de blå på nära hål.

Längtar........Café late

Börjar dagen med att jag orkade inte vakna för att jag sov så djupt och sen så hittar jag inte min klädrole. Man är riktigt förvirrad en sådant morgon. Bussen kom i tid eller rätt sagd det var jag som var i tid till bussen. Jag hade tills och med tid att köpa mig Café late och vänta på mina klass kompisar för att ta tåget. Idag blir det lite stressigt känns det som men jag hoppas verkligen tat jag slipper stressa.

Ha en fantastisk dag mina älskade läsare<3

Vilken av alla bilder var bästa ?


Hemma...

Nu är jag i sängen på en främmande plats men jag kallar det hemma i sängen. Jag kom med brusten hjärta. Det var ingen som möte mig, ingen som väntar mig hemma(här), ingen ens som bryr sig att att jag har kommit här. Mina närmaste bara ville veta då och att jag kom fram bra men det att vara skälv konstant tar på krafterna. Längtar då jag ska börja jobba så att jag kan ersätta min ensamhet mot trevliga personer och ennu trevligare personal samt soliga stränder.
Bara så kan jag klara det jag känner just nu. Jag känner mig så ensamt.

Ny ska jag ta och läsa lite före jag somnar så att jag kan komma på andra tankar än det jag tänker just nu.

Sov så gott och jag ska försöka att drömma mig bort.

Ian. Ian, Ian, Ian,.....Ian<3

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ian Somerhalder

 
     
   
 
 
I love him!!!!!!!

Mot …….

 
Hej alla underbara läsare. Jag har spenderat min underbara tid med dumheter och är därför jätte irriterad just nu på mig. Jag har kastad nästan hela vinter garderoben och vad jag upptäckte var att jag hade bara höst kläder som jag trodde var vinter kläder. Hur lätt är det att packa en väska som ska räka en helt månad eller nått. Jag är då sämst på att packa, jag vet aldrig vad och hur många man ska ta med sig. Här är det 0grader och där är det +11 grader så hur ska man packa??? Jag tror att jag ska ta och plugga lite istället och låta framtiden välja för mig. Det blir kanske ändringar, man vet aldrig vad som väntar runt hörnet. Jag satsar att jag är i en stort stan med massor av möjligheter. Man är inte riktigt ful inte, eller hur? Kan inte jag ha han istället!!!!!!
   
 
             

5 okt 2012

 
Halloi;) Nämligen Idag är det ett år sen Steve Jobs dog. Hur kunde det rolla iväg ett helt år?!! Stella kunde knappt tro det heller. Är man bara förvirrat eller går verkligen tiden så snabbt? Hur ska jag hinna med allt. Det har varit länge nu den känslan att jag hinner inte med någonting och jag har alltid varit förundrat hur andra hinner på en dag med så mycket!
Det är fantastisk hur lilla Foki hinner på en dag med allt det hon gör. Jag har läst hennes blogg ett bra tag nu och då hon studerade så hann hon med så mycket på en dag att om det var jag så skulle jag spendera tre eller fyra dagar. Jag skojar inte, jag är helt seriös.
Vi skulle göra så mycket idag med Stella men den enda jag han med är att tvätta håret, tvätta kläder (en tvättmaskin) blogga och nu väntar jag på henne så att vi ska äta middag. Hahahaha med andra ord jag är den största lat masken som finns. Undrar om jag medans jag väntar på henne ska inte åka till affären och handla lite saker som jag ska behöva för att baka en fantastisk god kaka fast jag ska ändra från mjöl till mandelmjöl. Tro mig när jag säger att det är en himmelsk god kaka. Vi ska inte prata om hur mycket söt jag har ätit sen jag kom hem. Jag tror att jag ska rolla tills jag har åkt tillbaka till Stockholm.
Nu ska jag faktiskt lyfta min arsle och ta mig till affären.
 
 

Min älskade

Tyvärr så fungerade inte min nya telefon som det skulle. Jag hade verkligen set fram emot att få sova ut och att komma till skolan utvilat men så telefonen bestämde sig att få släpa ut en samtal som enligt det funktionen som jag hade satt den på skulle inte ens tillåta någonting sådant.
Ja då var det dags att gå upp och starta dagen med att handla för att sen förbereda för min älskade frukost. Det tig bra med tid men det var värd det. Allt det pratande och sällskapet gjorde mig glad och jag hade jätte trevligt att umgås. Sen så tvättade jag och fixade massor med saker. Pratade i telefon halva dagen så sen blev det dags för middag och sen efter allt detta satte jag mig för att plugga. Nu är kl 1.45 och jag blev klar först nu. Tyvärr så blev det ingen roligt för mig ikväll men jag ska ta den igen på ett super trevligt sett.
Det finns alltid tid för det tycker jag. Det kommer snart dags då jag ska ha möjligheten att få ligga och sola och inte behöva tänka på någonting så jag är inte ledsen för ikväll. Jag tänker på hur bra jag kommer att ha det så det är därför det är så lätt att offra allt jag tycker om och det är lätt då man har en som man älskar bredvid sig.


Nu ska jag ha lite kull ändå:-)Försening

Vad ska man göra? Ta ett rött och vänta. Slutar aldrig att förvänta mig hur dyrt det kan bli då man tänker med arslet. Lite konstigt ska det vara om det inte bli fel när det gäller mig förstås. Gör stora besparingar och sen på en dag ska man ge allt igen:(

Det måste bara vara jag som kan göra så. Det är inte ofta att ens plan är försenat man nu är det det och jag tänker: så typisk.

Vet ni att jag har hafts en så stort ångest hela dagen att jag har glömt min laddare hemma och att jag skulle åka härifrån utan laddare. Man kan inte lada 5an med laddare från 4an. Till slut så hittade jag det i min väska. Jag hade planerat att åka till stan och hämta det och på det setet att riskera att missa min flyg hem. Jag var på väg men så plockade jag datorn från väskan och då såg jag det under min data. Hahahaha man kan undra ibland vad är det jag går på utan ens att säga det till min själv.

Min fredag har startat och jag har det bra samt att jag är jätte lyckligt just nu.
Jag kan tyvärr inte säga det<3<3<3


Ha en fortsatt trevligt kväll mina underbara läsare.Fredag

Tyvärr så kunde jag inte vara så närvarande igår men det var jätte sent på skolan och så sen så pluggade jag till 01.00. Jag var helt slut då jag kom hem och så hade jag ingen mat med mig. Efter skolan blev jag itererat för att jag var så hungrigt så jag hade get upp att äta. Sen kring kl 22.00 så tog jag en macka. Kan ni gissa hur hungrig jag var idag på morgonen ??? Jätte hungrig.

Det är äntligen fredag och jag har gjort bra ifrån mig så jag behöver lite lyx. Jag ska lyxa mig med middag för att tills jag kommer hem så ska det vara jätte sent och då kanske ignorerar jag faktumet att jag är faktiskt hungrig och låter jag bli att äta. Ikväll ska jag se bra filmer och missa med älsklingen.
Vill att klockan ska vara 16.00 så att jag kan starta min lyx fredag.
Nu vill jag önska er en fantastisk fredag till alla er underbara läsare<317 Oktober 2012

Omg! Jag saknar ord till hur underbart jag hade igår. Det var så här:
Efter skolan jag åkte hos Kremi för att äta middag. Vi satt och pratade så fick hon en notering på Facebook att hennes kompis sitter och väntar på att Lionel Richie ska börja på Globen. Vi tittar på varandra och suckar. Då var kl 19.17 efter en kvart springer vi genom huset samlar Vickis saker, Kremi ringer för barnvakt samt till taxi och jag fixar med biljeter. Då vi kommer fram springer vi i en kvart för att hitta vart ifrån ska man ta biljetterna och gå in i alla öppna dörrar. Sen då vi kommer nästan fram till dörren så springer det två män bak i oss så säger de: Tjejer nu kan ni sluta springa för att det börja först om en kvart.
Vi bara: jaha varför sa ni inte det tidigare.
De: vi sprang efter er men när vi blev trötta så tittade vi på biljetterna.
Hahahahahahahaha
Så kan det vara.
Vi hade fantastisk efteråt men det var kämpigt tills vi kom ditt.

Nu skola;-)


Snö!

Så då var det dags för vintern igen. Hemma snöar det men här är det soligt och bra. Det skulle regna men det gör inte det så man kan njuta av dem sista varma strålar.

Det var så underbart att få sova så att man kan komma som en människa på skolan. Här måste jag påpeka att jag är på skolan med dem bäste vän från den gamla skolan så jag mår prima:-)

Idag ska jag försöka att skaffa mig en Bikram kort så att jag kan njuta av min lödighet efter skolan. Det är så underbart att tömma skaken på Bikram man känner sig fit for fight efter träningen. Nu ska jag ägna lite tid åt skolan igen så vu hörs lite senare:-)


15 Oktober 2012

Just nu sitter jag och njuter av min middag på favorit platsen. Jag försöker skriva men det går inte så bra för att jag plockade av mina naglar nyss och nu slår jag tangenterna med sidan av fingret som jag har gjort tidigare och då prickar man bokstaven bredvid så jag måste skriva varje ord flera gånger eller så radera och skriva, radera och skriva. Hahahaha ni skulle bara se vilka ord som hoppar fram.

Idag var det första dagen på ytterligare ett nytt era för mig. Men som allt annat som är första dagen så känner jag nig helt slut så nu ska jag vara sätta på alarmet och somna.
Nämligen så skrev jag denna inlägg på två gånger så det var därför från restaurangen hamnade jag i sängen /-))

Jag orkar inte hålla ögonen öppna så nu ska jag önska er sov så gott och vi hörs imorgon<314 oktober 2012

Hur ska man kunna beskriva det på ett bättre set än:
Jag är ledsen:(
Jag saknar redan Stella och alla där!


Nu sitter jag på Expressen mot verkligheten och god känslan låter mig inte att slappna av och förbereda mig för imorgon. Jag tänker bara och mitt hjärta är sönder sliten. Förstår inte hur kan man lyckas att åka med sönder hjärta och det för att andra tyckte att det var passande att få göra så!!! Nästa gång ska jag inte säga när jag åker så att jag kan åka utan att behöva lämna hemma gråtande och med förstörda nerver samt med förstörd dag!!!
Idag såg jag människor som förespråkar att de är NÅGON att böja sig när och som att det var i sin hemland söka efter( stenar ) någonting att ta i handen för att kasta på någon som en gång värmde denna hjärta. Det var att se en vilde tillbaka i djungeln. Som sagd : man kan ändra sin utsidan men insidan stannar det samma!!!!
Så mycket att ha blivit bättre människa.
Juste det kommer aldrig att ske, keep dreaming!!!!
Nu ska jag av och måste stressa lite för att jag ska träffa mina klass kompisar före starten imorgon. Älskar er mina trogna läsare:-))Sista dagen:(

Det är den 14 Oktober idag och min sista dagen hemma. Som sagt det är alldeles för kort visit åt gången så allt det man ville hinna med blev inte. Det är blandade känslor som jag har för att man behöver lite mera tid men åt andra sidan kan knapp vänta att börja så att man ska vara klar så att man kan börja flyga igen. Stella kommer jag att sakna enormt. Den lilla ängeln min var så underbart och snäll hela den tiden. Vi två är som bästa kompisar som har varit ifrån varandra ett bra tag och nu försökte de säga och hinna ta igen all den tid igen. Vi är så söta med varandra<3

Packat och klart. Idag ska jag bara krama och pussa min älskade och avnjuta av en lång frukost med henne. Vi har lyxat och bakat varje vecka en otroligt god äppelpaj så det blir det också. Vi lyckades baka våra egna macarones och åt bara det vi verkligen ville och önskade oss. Det blev i mycket kantarell och mycket höst mat som pumpa, risotto och god fisk. Som sagt vi lyxade oss med allt död vi önskade oss.
Nu ska jag väcka henne för att jag vill spendera mera tid med Stella.

Puss och ha en kärleksfull söndag mina kära läsare <3
Lite bilder:-)


En vecka

Det blir exakt en vecka tills jag ska börja på nya skolan för det nya jobbet. Jag vet inte hur jag känner, jag är jätte nyfiken och glad med massor av förväntan, alldeles för många känslor:-)
Jag vill ta Stella med mig men hon måste på skolan:(
Min dröm just nu är att ha en fantastisk söt lägenhet i centrum av Stockholm och ha min dröm jobb (den jag har just nu) och ha Stella i en av de bästa skolorna som erbjuder henne en fantastisk stark och gällande i hela världen utbildning. Det skulle vara drömmen som blev sann. Hoppas att mirakel händer än och att det kommer att hända med mig också.

Dagen var ganska givande men det var små saker som blev fixat och jag behöver två tre veckor till för att fixa det jag hann inte, tyvärr.
Just nu håller jag på att dra sönder min mun från gäspningar så jag ska önska er en fantastisk tisdag och vi hörs lite senare.


Ljus

Godagens. Tidigt idag smög jag ut och handlade så att jag skulle komma och göra min favorit rät Banitca åt mig och Stella. Jag tände ljus i hela huset och vi hade en trevligt upplyst brunch. Nu är det nära så jag försöker att fixa det sista. Just nu sitter vi med ingefära te i handen och ser på en Disney film. Ute har regnat nu i tre dagar så det bästa att göra i den här vädret är just det. Varmt och mysigt fortsatt dag önskar jag er mina fantastiska läsare<3


Oj då….

 
Hej alla fantastiska. Jag måste bara säga det : Jag är super bra kock!!! Jag har gjort en fantastisk mat som jag hittade( till största delen) på själv. Mamma hjälpte lite med att säga hur och när jag ska men sen så blev det så gott att jag kan inte sluta skritta.
 
Idag vaknade jag med ont i huvud och det håller i sig än! Det är vädret och det vet jag men det är jobbigt att det fortsätter än. Just nu var jag klart med räkningarna och bara för att jag var inte här betyder det inte att de skulle ha försvunnit.
Jag saknar motivation att skriva för att det ända jag gör är att vara hemma och pyssla med mina saker vilka ibland kan vara att inte göra mera än att titta på medan de andra jobbar. Det kan kännas underbart men jag har då åt andra sidan ingenting att skriva om. Jag har tills och med inte ens tittat på andra bloggar ens. Hur tråkigt är inte det, men jag njuter av det i största grader för att sen ska jag jobba arslet av mig:)
Nu ska jag se på tven för att det är matlagnings program.
 
Pöss och ta hand om er<3<3<3
 
 

Iphon 5<3

Nu äntligen så har jag fått min IPhone 5.
Det tog ett tag men nu är den här. Det är så overkligt hur lyckligt man kan vara. Det är ju bara en telefon men inte vilken som helst det är 5an!!! Jag fick den igår men min stan hade inte mini kortet så jag behövde åka till Luleå och hämta en därifrån. Hur korkat är inte det. Hihihi men nu är allt i sin ordning så jag kan njuta av det och utnyttja alla funktioner på mitt sätt.

Jag vet att jag har varit jätte dåligt på att uppdatera men jag försöker att spendera så mycket tid med min familj så jag hinner inte fram till datorn. Alla säger att de har åkt på semester men så set det inte ut för mig. Jag ska stanna hem och ta hand om alla de saker som jag måste fixa.

Här kommer lite roliga bilder från sommaren:-))


RSS 2.0