Utegång…..

Hej alla underbara människor. Det var det första dagen sen jag har kommit hiit som jag sov tills jag vaknade själv och ingen störde min sömn. jag måste bara säga att det känns hur fantastisk som helst. Tänk dig hur avslappnad och utvilad man är efter en sådant sov kväll som denna. Jag har fixad jätte många saker idag hemma och imorgon så har jag dubbelt så många förstås.Jag ska försöka den här gången att göra alla de saker jag har planerat för att jag vill inte lämna här med ångest över de sakerna jag hann inte att fixa. Just ikväll ska jag gå ut och ha lite kull och träffa mina kompisar. Det ska vara rätt häftigt om kvällen går som jag vill. Hur ofta gör det??? Aldrig eller hur!!!!
 
Ja, ja jag ska inte tråka er ut nu så jag ska ta och sminka mig för att dra ut sakta men säkert. Jag önskar er en fantastisk lördag mina kära vänner och vi hörs imorgon<3<3<3
 
 
 
 
En fantastisk bild från sommaren<3<3<3<3<3

Godis <3

Halloi:-))
Dagen startade med tandläkare för både mig och Stella. Jag hann ganska mycket med att göra mina saker före tolv tiden. Sen var jag och hälsade på min kompis som jag har inte träffat på sjuk länge nu och sen så hann jag med att jobba lite också. Sen jag kom till Norrbotten har jag haft en konstant flöde med räkningar som egentligen skulle inte ha varit. Det har varit helt galna pengar. Mina besparingar är helt borta. Man kan inte ens gå och lyxa sig en endaste gång på affärerna. Jag är super ledsen. Nu är jag på verkstan för att fixa bilen för att det var bensin luckan ur funktion och jag körde på bensin ångor. Nu ska jag ta och betala här också och sen kan jag gå hem och dö!!!!!

Så jätte tråkigt med alla de onödiga betalningar!!!


Åker?

Hej mina älskade läsare.

Jag vet att jag har varit borta ganska länge men jag måste ta hand om många saker som måste bara vara klart då jag ska åka härifrån. Jag är sakta men säkert på väg till att klara det. Jag har börjat flyta hemma lite och det är hur roligt som helst. Jag ska göra så många andra saker imorgon att jag kan inte ens vara länge vaken just nu. Jag ville bara säga att jag lever och mår bra och att jag ska försöka att vara mera aktiv på bloggen. Det är så fantastisk att vara i mitt hus, vakna och göra min nya Star Bucks espresso och sen på kvällen att laga gott mat och njuta av det med trevligt sällskap som ikväll. Jag lagade en fantastisk mat idag med lite vilda svamp och svamp risotto. Mmmmmm det var nytt och super gott samt hade en nytt och trevligt som sagt sällskap. Man kan inte känna sig mera lyckligt när man är hemma än det. Jag hade längtat att få vara mig hemma. Saknad att laga gott mat bredvid någon som uppskattar och hjälper med. Nu ska jag sova för att jag har jätte många saker som ska göras och jag är inte så tålmodigt. Jag vill vara utvilad och på bra humor imorgon så puss och vi hörs imorgon alla underbara.

Idag är det 25 och om bara 2 dagar ska jag.,,,,,, ( hahahaha inte IPhone 5, den är 28)
Mmmmm hemma.......

Det är jätte bra att vara hemma. Jag sov bra träffade Stella och mamma, åt fantastisk redan första dagen( ska inte ens nämna hur gott jag åt andra dagen)drack min älskade espresso då jag vaknade och listan går On and On! Det tråkigaste var att jag måste göra en test för den nya jobbet så jag har startat den redan från Stockholm och jag håller med den än. Den är hur lång som helst! Jag har hjort den sen kl11.00 och jag har gjort bara två små tests den dess. Det finns 6 eller 7 till. Jag har spenderat hela dagen framför datorn och har totalt ignorerat världen utanför. Måste bara vara super tacksamt att jag har en fantastisk mamma som hjälper mig konstant och som gjorde det idag också med att mata oss och att tänka på oss. Det ser ut att vara samma procedur imorgon också så jag ska planera handlande av och lagande av mat samtidigt som uglandet framför datorn. Jag vill ägna mig åt min dotter och huset samt alla dessa saker som jag måste göra medan jag är här. Nu ska jag sova för att jag måste vara utvilat imorgon. Kram på er alla underbara läsare18...

Fortfarande den dagen då jag tycker att det är sorgligt att jag lämnar Stockholm, även om det är för så lite. Jag tänker på hur mycket stockholm gav mig på den lilla tiden och hut mycket Min stan gav mig på alla dessa år!!! Hur kan jag haft rätt alla dem åren och inte ens ansträngt mig för att förändra det !!! Jag är eller måste vara blind tycker jag! Jag tittat men jag ser inte !!!
På så lite så mycket, tack alla ni som har gjort det möjligt att få och att känna allt detta stött och kärlek så att jag kunde förverkliga det. Tack


Mat på Arlanda:


Så sårigt!!!

Idag lämnar jag Stockholm och återvänder hem.

Det är inte för långt men det känns ändå. Dagen bjud på ett fantastisk upplevelse ut av att vara ledigt och att bara göra saker för sig själv. Det var mycket som jag gjorde för då jag ska tillbaka men jag räknar det ut av min personliga tid. Man kan väll vara snäll eller hur???

Jag har haft jätte trevligt träning samt köppat och sen så åt jag lunch som bjud på bara njutbara stunder. Just nu sitter jag på Expressen och är på väg att lämna min id. Man ska göra det för art kunna ta andra möjligheter efter det, visst???
Sitter bekvämt och klagar ingenting. Önskar bara att varje dag var så fantastisk lätt och bekvämt!!!
Jag ska hem och träffa Stella och alla jag älskar och saknat så jätte mycket. Kan knappt vänta!!!
Om en månad så börjat allt från början så man ska ta och njuta och få vara med de man älskar och kommer att sakna igen:-(

Nu ska jag ta och ringa några samtal som jag måste och vi kommer att få höras så snart som möjligt.

Pöss på er mina underbara läsare<3


Underbar

Ni kan aldrig gissa vem jag såg idag!!!En av mina favorit lärare från Framnäs. Vi träffades på tunnelbanan och det gjorde min dag. Jag hade precis kommit ut ur träningen och var blött men vi kramades. Det måste ha känds äckligt för han men jag förklarade att jag kom ur träningen. Jag hade duschat men ändå!!! Just nu sitter jag och äter lunch så på min favo plats. Tar en glas rött och ignorerar världen. Jag har jätte många saker att fixa och allt hamnade på eftermiddag så jag tar det underbart lugn just nu! Jag har idag och imorgon på mig att göra allt klart och sen så måste jag lämna min bach. Tidigt på morgonen blev det en underbart yoga förstås. Det var ändå en helt månads kort så jag måste utnyttja alla dagar jag kan. Önskar verkligen att jag hade fixat allt för att få flyta hit och att nu jag skulle bara åka för att hämta min älskade Stella hit. Saknar henne jätte mycket. Hur kull skulle det vara om vi nu bodde här och att jag behövde inte dela mig så mellan livet här och där!!!


Nu ska jag lotta er vara för att jag ska till mina saker en efter den andra idag:-))15-09 Lördag<3

Grattis till min älskade och mest fantastisk dotter i världen. Jag älskar henne över allt annat i världen. Jag andas och lever för henne. Jag gör allt så att vi ska en dag ha och göra det vi har alltid önskat oss. Jag älskar dig mitt allt och jag hoppas att du för an underbart dag idag. Jag hoppas att din födelsepresent överskred alla hittills och jag lovar dig att det är mera att komma. Jag älskar dig<3<3<3


Sista dagen

Halloi!!!! Just nu på flyget hem från min sista dagen på jobbet. Jag är jätte ledsen men jätte glad samtidigt för att det är ett hav med möjligheter som väntar på mig. En dörr stängs med det öppnas alltid en annan. Det är vad jag har lärt mig. Jag älskade den jobbet och alla människor i det men där jag ska nu kommer jag att träffa lika otroliga människor som kommer att värma mitt hjärta. Jag mötte otroliga människor i Copenhagen nu de dagar jag jobbade där och alla sa att jag har vald rätt och att det ger mig ett jätte fint och fantastisk brädd erfarenhet.

Konstigaste är att jag bloggar genom min telefon och jag har inte kunnat göra det på flera månader. Det är hur otroligt som helst. Det har hänt så mycket de dagar som gott men jag har inte bloggat pga att det är privat och nu för tiden kan jag inte skriva så privata saker för att vissa människor som läser min blogg tar det ut på mig.!!!!


Nu till de människor:
Jag ska ... skriva vad jag vill i min blogg för att det är min blogg och du har ingen rätt att påverka mig nå längre. Mitt liv är mitt och du har inte plats i den !!! Vad jag gör är bara min sak!!! Jag har rätt att göra vad jag vill och träffa vem jag vill!!!
Från och med nu jag är jag och du kan dra!!! Jag vill inte ha med någon att göra och jag ska leva som jag vill.

Ursäkta men jag behövde säga det för att kunna vara jag igen!!! Nu är jag tillbaka och kommer att bjuda på mig i den maximala (som alltid) Jag kan aldrig leva med att någon ska säga till mig vad jag ska göra eller hur jag ska göra!!! Hahahha nu är det klart med det!!!!


Köpa<3

 
Idag var det en väldigt fint dag utöver det att jag väntade på jobb hela dagen och var begränsad med det jag gjorde så blev det helt ok faktiskt. Pratade med bästis sen var jag runt affärerna och jag kommer inte ihåg hur länge sen det var att jag var ute på affärerna. Det var länge sen också att jag gillade mig i nästan allt jag provade. I vanliga fal är det så att jag går på affärerna första sak som jag gillar provar jag och se så sjunker min stolta jag under jorden för att jag tycker att jag är inte smal nog eller att jag är full så går jag runt och när jag hittar en till sak som jag skulle vilja prova så tänker jag: Varför ska jag ens försöka när den kommer att vara super ful på mig!!! Då lämnar jag det utan att jag provar och sen så börjar jag gå ut och in från affärerna och till slut så blir det att jag bara går in och går ut på en gång och då lämnar jag köpandet. Det tror jag kallas "idiotisk", eller "deprimerad" Vilken tycker ni ska det beteende kallas?
 
Nu ska jag på en dejt med min prins och med ett rött så att njutningen blir till max. Ha en fantastisk fortsättning på kvällen och vi hörs imorgon.
 
 

Hemma?

 
Var är hemma? Jag vet inte men nu känns hemma där jag har mina saker. Jag är super trött idag och just nu kan jag absolut inte prata eller göra något.
Jag kan inte ens tänka just nu.
Ni få ursäkta mig men det känns som om jag skulle kollapsa och dö. Kanske så tog jag lite för mycket och jobbade mera än vad jag tål. Jag var och tränade efter jobbet så då trodde jag verkligen att jag skulle inte klara att ta mig hem. Jag ska bara tvätta klart mina kläder och sen ska jag träffa min älskade ögon sen blir det sova. Jag ska titta medan jag väntar på kläderna förstås.Jag ska se vad jag ska göra imorgon, det blir kanske en kort visit utomlands. Nu blir det bara jag och åter igen jag !!! Jag ska ta mig varje möjlighet ut ur landet och se någonting annat och det medan jag kan ;))))
 
Nu ska jag och hämta kläderna;)
 
 

RSS 2.0