24.04.2013

Goddagens mina underbara läsare. Jag sov som en Prinsessa. Igår lyxade jag mig med gott mat, ansiktvård samt hår och kroppsvård. Sen fick jag en allergi anfall och blev sjukt trött vid 21.30 och kunde knappt hålla ögonen öppna tills jag la mig i sängen.
Så fort jag gick till sängen så blev jag vaken och då läste jag mail tills sent på kvällen.

Idag ska jag vara hemma tills 15.00 för att jag har Standby, sen kommer jag att fortsätta vara inne för att jag har ingenting att göra ute i stan.
Det är jätte fint dag ute, varmt och soligt och snart ska man kunna ta på lite lättare kläder och gå och sätta sig i nå kafé ute. Oh vad jag längtar efter det.

Jag ska nu ta och fixa lite små jobb här så vi hörs lite senare. Till alla er ute ha en fantastisk fortsatt trevligt onsdag.

Lite bilder från Alicante :


23.04.2013

Hej alla fantastiska läsare som har följt mig fast jag har inte uppdaterat på extrem länge.
Jag hade inte möjlighet och när jag äntligen fick det så hände det saker som gjorde att jag tappade suget att blogga. Det blir inte alltid som man har tänkt sig, tyvärr säger jag bara. Jag önskar att jag var super woman och hade dem rätta svar till allt och kunde bara med hjärnan att styra allt och fixa det som behövs fixas.
Det händer jätte mycket just nu i mitt liv och jag klarar inte det tempot som allt utspelas i. Rättare sagt är att även om jag skulle klara det så fins det människor som bromsar mig på alla möjliga sett. Det är inte allt negativ men jag måste ta hänsyn till det och tyvärr så måste man fundera på allt.
Som sagt jag önskar att jag var super woman eller hade Harry Potters magiska stav.

Nu kan jag inte sitta och skriva tråkiga saker så jag tänkte berätta vad som hade händ för roligt dem veckorna. Bland allt tråkigt så fans det faktiskt roliga saker som är värda att nämna i bloggen.

Vi drog till Alicante och försökte att njuta av solen men vi valde fel sida av Spanien så vi fick två dagar sol med strand möjlighet och resten var att ta på sig alla kläder som man hade med sig och gå runt stan. På ett sätt tyckte jag att det var mysigt för att man fick möjligheten att se stan och upptäcka dem vackra Alicante hade att erbjuda.
Här kommer lite blandade bilder:


Tack <3

Jag har världens coolaste jobb. Jag vill tacka alla fantastiska och enorm trevliga kolleger som gjorde denna vinter till den mest fantastiska vintern hittills. Jag har inte tillräckligt med ord att beskriva min glädje och tacksamhet till alla inblandade och allt som man fick uppleva. Den vinter kommer att värma mitt hjärta så länge jag lever.
Tack för denna gång alla fantastiska kollegor och jag hoppas verkligen att vi ses nästa år igen.
Tack<3 <3 <3Mera

Sista dagen i Thailand hade jag super trevligt. Jag köpade lös och åt gott samt var jag på en sista massage. Hela dem två dagar var jätte speciella och här kommer lite bilder på det :


2.04.2013

Halloi. Hur mår ni? Jag mår bra och ska snart i sängen. Det är så sent men jag lyckas inte gå i säng tidigare än så här. Jag har varit med min familj hela dagen och njutit av deras sällskap. Hela stan är stäng så idag var det lite svårt att hitta kafé som var öppet med rätta söt saker. Jag är kanske lite speciellt men det måste vara rätt så att jag ska ens överväga att sätta mig ner och dricka kafé.
Saknar Thailand och på tal om det så kommer det lite bilder från dem super orädda människor som bara hänger där utan nå livlina och flyger med turisterna.

Här kommer lite bilder från idag och Thailand :


Påsk

I bilder:


Happy Easter

Hej alla underbara, glas påsk<3
Hur mår ni alla mina fantastiska läsare?
Jag mår bra och jag har tagit en liten paus från bloggen för att jag hade jätte mycket att göra. Det var min favorit tid att samlas med mamma och laga mat bredvid varandra i två, tre dagar. Det ger mig jätte mycket. Jag njuter av att göra det och jag redan längtat tills nästa gång.
Vi samlas hela släkten för att äta middag hos mamma och vi gör det hela tre dagar. Vi har nästan allt det man kan önska sig på bordet så det är förberedelser nå dag förre, sen är det att bara sätta igång från då man vaknar. Jag lyckades sova hos mamma och då kände jag mig som då jag var tonåring. Konstigaste var att det upplevdes nästan samma situation och känsla. Min granne som bor numera i Paris har återvänd och då brukade vi se varandra i fönstret( på andra våningen) samt vara lite bliga för att erkänna att vi små tyckte om varandra. Hela detta återupplevdes igen. Jag såg honom i fönstret exakt som förr och allt kändes som om man glögg tillbaka i tiden. Kände mig som "spider man"- att han skulle vara det alltså! Hahahaha lite konstigt, eller hur?

Ja ja, här kommer det lite bilder från våra underbara påsk:RSS 2.0