Och lite till då


Lite till

Nu känns mina 6,5 timmar på Bikram Yoga!!!! Hela kroppen värkar .......
Lite mera bilder:Oj min kropp ....

Hej alla underbara.
Idag var det min första dag till en fantastisk möjlighet som jag har väntat länge på. Jag vaknade och åkte med bussen lång lång och kom till en full sal med förbereda att träna och tävla tjejer och killar. Det var fantastisk, först hade vi en normalt lektion och efter det var vi och tränade med en fantastisk amerikansk tränare som var super kunnigt och bra. Jag fick många bravo och lärde mig jätte mycket. Fick lära mig mera på dem timmarna med henne än vad jag har lärt mig hela året. Vi var där sen kl 09.30 till16.00. Kan ni gissa hur trött jag var? Vi ska då inte prata att jag var så hungrigt att jag ville äta en kossa.
Efter det var jag och såg Cloud Atlas. Den var bra men jag hade förväntad mig en annan story. Men det var helt ok faktiskt.
Nu ska jag och sova för att jag aka tidigt upp för att träna. Puss mina underbara läsare. Här kommer lite bilder från min Malaysia resan:-))


Mycket mera


Och lite till


Och lite till


Mera bilder


SM?

Hellooo. Vet ni vad jag fick veta igår????? Jag kan tävla i SM i Bikram Yoga april månad. Det innebär att jag ska börja träna för tävlingen. Jag ska börja på lördag. Yey!!!!

Jag har inte gjort någonting annat än att träna och vänta att bli utkallad på jobb men tyvärr så blev det att bara vänta. Idag träffade jag en arbetskompis som jag tycker verkligen jätte mycket om. Jag älskar de underbara barnen som är så fantastiska smarta, fina och sköna. Tyvärr så glömde jag tvättstugunyckeln på mig och behövde komma hem för att lämna det tillbaka. Det hade gått över med 2 timmar så jag fick mig en bra utskällning och då blev det ingen vidare gå ut för mig nå länge. Vi skulle träffas och äta tillsammans men jag stannade hem.

Jag tror att jag ska gå och lägga mig för att jag känner jag mig jätte trött och det är lite ovanligt när det gäller mig. Jag promenerade jätte mycket idag och jag hade tränad tidigare och ute var inte då varm så jag hoppas verkligen att jag har inte dragit på mig nå förkylning.
Ni kan få bilder från Malaysia, Langkawi
Langkawi

Det var det mest fantastiska platsen som jag har varit på. Det var så fantastisk vackert att jag kunde inte sluta ta bilder. Först var vi i Langkawi sen flög vi första klass till Kuala Lumpur och sen flög vi vidare till Phuket. Det var en resa för livet. Jag kan inte beskriva min glädje av att ha varit och set denna underbara platsen. Så tacksamt och samtidigt så ledsen över att inte kunde dela det med min familj. Önskar verkligen att jag kunde ta de ditt en dag.
Det fanns ingenting som jag kunde inte gapa stort. Rummet var fantastisk och jag hade ångest att jag kunde inte spendera mera tid in där. Sen hade vi frukosten....... det fanns inte någonting som saknades på denna enorma frukost. Jag fick veta det och därför tog jag en och halv timme för frule för att kunna njuta maximalt. På kvällen åt vi en trevligt middag.
Jag måste bara konstatera att det var det mest fantastiska Crew hittills.


Middagen

Då vi kom till Stockholm


Restaurangen & vinsten


19 feb 2013

Nu har det gått ofattbart många dagar sen jag var här inne! Jag har inte riktigt haft möjligheten och jag tänker inte sitta och beklaga mig just nu så nu ska jag berätta om mina dagar som har gått.

Hela startade med att jag åkte iväg med min kusin till Thalin med båten. Jag hade jätte bra och det råkar vara en favorit den så kallade båten resan. Det var första gången till Thalin och jag tyckte att det var fantastisk mysigt stan men jag tycker att det skulle vara fantastisk på sommaren.
Vi gick runt gamla stan och drack varm vin. Sen hamnade vi i en gammaldags restaurang som var belyst ändats av värmeljus. Där drack vi honungs öl som var nästan som det jag hade föreställd mig från Harry Potter. Kommer ni ihåg att dem drack honungs öl?
Det var jätte gott.

På vägen ditt med båten sålde de lotteri som jag köpte och senare på kvällen van jag en kryssning med båten. På vägen tillbaka gjorde jag samma sak och van mycket sprit.
Sen så kom man lyckligt till Stockholm och hade en fantastisk middag hos kusinen. Förre middagen besökte vi större kusinen som jag hade saknad.
Nu kommer det lite bilder:


8 feb 2013

Det blev ingen jobb idag heller!!! Gissa om jag är jätte, jätte besviken!!!
JAG VILL JOBBA!!!
Hur svårt kan det vara. Jag ska försöka att göra det bästa av den tiden som jag är ledigt. Jag söker jobb!!!!
Jag kunde inte sova för att jag har funderat hela natten hur ska detta gå? Jag kan inte ha det så och jag är rädd, rädd för första gången på jätte länge!!!
Jag vill helst inte förstöra för er fredag kväll så jag ska slutta här och nu!!!
Nu ska jag åka ifrån Stockholm för att villa hjärnan och för att kunna tänka bra. Jag måste och jag behöver just detta just nu. Jag kommer tillbaka på nå dag och jag hopas att min Wi-Fi fungerar där så att jag kan blogga från där.
Tills dess....... puss och kram och jag önska er en fantastisk fredagskväll med mycket kärlen och romans samt dela det med era närmaste <3<3<3
7 Feb 2013

Godagens mina underbar läsare!
Jag har blivit väckt ut av telefonen men det var inte för jobb det var någon annan. Jag kunde inte somna igår och jag var vaken tills kl 04.00 så ni kan förstå hur trött jag är just nu. Jag åt frukost alla Katia igen( bilder kommer) och har duschat så att jag är klart för min träning idag. Jag kunde inte träna igår för att det med vädrat fortsatt hela dagen och natten. På eftermiddagen hade jag en jätte trevligt middag och jag kom ihåg hur trevligt och fantastisk det var att samlas bara tjejer och att pratat bara tjej prat. Hur underbart som helst. Maten var fantastisk och sällskapet ännu underbarare. Hur ska man säga, tills jag kom hem kom jag flygande på rosa moln. Det kändes helt enkelt fantastisk den lilla saken jag gjorde: träffa tjejerna!!!
Hur enkelt är en människa och hur lite behövs ibland för att må bra!!
Nu ska jag fortsätta att läsa min bok tills det är dags att få åka och träna.

Puss och ha en fantastisk dag idag:

(Spa avdelningen på Las Palmas med en super utsikt som vi tittade solnedgången ifrån)


6 Feb 2013

Godmorgon alla underbara läsare. Det snöar ute och jag har värsta huvudvärken pga detta underbara vädret. Känns att min huvud hänger lägre än mina fötter. Känner mig helt slut!!! Därför tänkte jag att jag ska pigga upp mig med en härligt Katia frukost (bilder under). Jag blev inte utkallad imorse men vi ska se imorgon om det blir dags att åka till värmen.
Dagen består av att läsa klart min bok samt att träna och att stanna inne så länge det går. Det har blivit en vana tycker jag!
Nu ska jag återgå till min frukost som består av : tomater, mozzarella(äkta italiensk) och en liten bit av avokado. Dricka: te

Ha en underbar dag och låt inte vädret stoppa er från det ni vill helst göra idag<3


Provat inställningar

Hi


Försöker att lägga upp den video

Testar om det går att lada in mina video!


Lite till

Som ni redan vet så kan jag absolut inte lada mera än fem bilder åt gången så här kommer resten av bilderna:Träna

I Las Palmas startade jag min dag med en fantastisk tidigt lopprunda högst upp i en berg som på toppen fins en kors. Det var fantastisk utsikt men jag hade bara min IPhone så bilderna är förstås inte de bästa.

Sen om ni undrar kommer det lite ego bilder för att det skulle annars inte vara min blogg, eller hur :-)


5 feb 2013

Godagens mina underbara läsare. Jag har försökt att ge videoblogg en chans men det fungerar inte igen. Jag kunde lada bara en endaste video och sen kl10.30 fortsätter den att lada de andra men den kan inte riktigt klara av det. Jag vet inte vad jag gör för fel men det har gjort det varje gång.
Idag är det tvättstuga dagen och jag utnyttjar resterande tid med att skriva och läsa min bok. Jag ska inte gå ut idag men om jag ska bestämma mig efter att jag är klart med tvätten så kan jag gå och träna. Jag orkar inte och det vet jag inte heller vad det bero på!!! Hjälp jag har blivit hemmakäring!!!
Hahahaha kanske det.
Jag ska lägga ut bilderna från Las Palmas. Före inlägget med bilder var bilderna från stranden och min fantastiska hörn rum som jag älskade. Den var enorm och jätte trevligt. Önskar att jag kunde ha Stella där med mig.
Bilderna som kommer här under är min ensam middag (som jag njut till 100%, fast jag var helt själv) och lite blandningar.
Bara titta det blir bra så:My favorite

Jag hittade den och insåg att jag har inte visat er då jag var och såg honom i Stockholm.


Las Palmas

Nice place


Så länge sen

Det var verkligen väldigt länge sen jag kunde uppdatera här på bloggen.
Nu är jag tillbaka i stan och har internet som inte försvinner så jag kan dela av mig mina senaste dagar med er.
Det var en fantastisk vecka. Jag var i Las Palmas dem senaste 4 dagar och hård tränade. Det var verkligen uppiggande och ganska skönt faktiskt. Idag har jag en otroligt stark träningsvärk men jag bara njuter av det eftersom det är beviset av mina ansträngningar. Har sovit 10 timmar idag men jag kunde sova lika många för att jag var jätte ordentligt i Palmas och steg upp tidigt på morgonen för att träna föra alla andra och för att sen äta frukost med dem. Det innebar att jag fick inte så mycket sömn.

Nu är jag på väg till middag med kompisar så jag ska av. Jag hör av mig lite senare men för nu så önskar jag er en fantastisk fortsättning på söndagen.
Puss


RSS 2.0