Sant!'

Funderar att läsa om buddism och lära mig respektera världen och människorna mera och vara tacksamt för allt man har och inte har. Jag vill ha inre lugn för att kunna känna allt kärlek och kunna ge tillbaka så mycket kärlek till världen och mina kära. Jag vill så mycket ut av världen men jag kan så lite om det så det tror jag måste ändra på, eller vad säger ni?


31.07.2013

Morning!
Det blev aldrig som jag tänkte mig och jag hann aldrig blogga mera som jag sa.
Jag blev utkallat och jag är mera än nöjd.
Igår förre eller efter yogan före jobbet åkte jag och köpte lite godsaker som jag delade på de närmaste dagarna så att jag ska inte avsluta de på en dag.
Inte att jag kan inte och tro mig jag ville men då tränar jag bara för att äta! Det kanske är så att jag gör just det: tränat för att äta det jag vill (söt)
Har 1000 ursäkter som: men jag har ingenting annan kul att göra, jobbar för mycket, dricker inte mm!!!!
Jag tror att idag det är så enkelt som: jag älskar söt och kan jag äta det så avstår jag inte från det. Jag är svag!!! Hahahha nu kom sanningen fram!

Se bilderna och säg mig om de ser otroligt goda ut?

Nu är jag på väg till träningen och jag kom hem kl 02:00.
Jag ville åka och träna kl 06:45 som igår men jag var döds tröt idag och jag ska jobba kväll inatt också. Jag ville ta två pass idag men jag måste klara mig med en bara. Jag hoppas att jag hinner vila lite förre jobbet.
Här kommer lite bilder på min mat igår
;-)


30.07.2013

Halloi. Nu är jag tillbaka till stora staden och nu kan jag se skillnaden: inga människor!!!
Alla är på semester de sista dagarna. Jag förstår och om ni frågar mig så vill jag åka iväg jag också. Det kändes så underbart att få spendera lite tid hemma med mina älsklingar. Vi hade fantastisk väder och det är alltid det när det är Piteå Dansar och Ler! Jag hann inte sola men det spelar inte så stor roll.
Jag behöver semester efter den lilla semestern. Jag samlade in så mycket vatten att igår kunde jag inte ta av mig mina ringat så jag ska försöka att göra det idag efter min yoga. Nu är det efterlängtat, min yoga. Min kropp älskar träningar och den reagerar väldigt stark när den är utan det. Jag ska se om jag kan återgå till normala storlek på tre dagar. Nu få vete snart till varför på just tre!
Nu ska jag hopa av här men när jag kommer hem ska jag blogga med lite mera bilder från hemma. Ha en fantastisk fortsatt trevligt tisdag alla underbara läsare<3


PDOL <3

Halloi!
Nu är jag på väg hem, YEY!
Äntligen.
Jag vaknade bara efter 5 timmar och var så förväntansfull så jag kunde inte sova ut. Men jag ser det så att jag ska hem och pussa och krama Stella och mina nära och kära så jag tror inte att sömnen i denna läggs hade vinit fast jag skulle verkligen uppskakat en ordentligt villa.
Ikväll blir det utgång och jag har väntat länge på det. Jag ska försöka att träffa så många av mina kompisar som möjligt och bara njuta av allt. Jag önskar er en fantastisk fredag mina underbara läsare och jag återkommer med lite bilder från PDOL:-)


25.07.2013

Vilken fantastisk dag, eller hur?
Godmorgon, alla vakna läsare.
Jag hat sovit mera än 5 timmar idag och mår jätte bra men fortfarande tröt.
Sorry för att jag skrev ingen mer i bloggen igår men jag var verkligen tröt och efter träningen väntade jag på en snabbt tvättmaskin och sen la jag mig.
Jag hoppades på exakt en sådant dag idag, att vara stb och att få en natt så att jag kan åka på dagen tidigt hem. My wish come true!
Ikväll är det Rhodos och sen hem!
En enormt problem........... fins ingenting som tar mig hem efter jobbet så jag ska kanske stanna på jobbet i 4-5 timmar för att invänta min flyg hem.
Jag ska se hur jag ska göra och tills dess önskar jag er en fantastisk torsdag. Ta hand om er och försök att njuta av dagen!


24.07.2013

Kl 03:30 bussen är sent och jag lyssnar på welcome to the jungle!!'
Perfekt start på min dag!!
Först vill jag gratulera mig till att bag lever idag för att om jag ska vara helt ärligt trodde jag aldrig det då jag la mig, jag trodde att jag skulle aldrig öppna mina ögon på morgonen.
Helt enkelt jag tog på mig mera än min kropp klarade. Jag som inte mycket kvällen inan och jobbade fr 06:00-17:00 sprang till yoga (Bikram +40•) och kom hem kl 20:45!!!
Jag pratade med Olof och jag kunde inte fokusera på att ens titta på honom, han försvann i en tunnel samt siluetten i slutet av tunneln vad jätte suddigt som om han var i dimma med dugt regn!!!
Yey, jag vaknade så jag ska sluta gnälla!
Idag ska jag tyvärr göra samma sak med en undantag: jag ska inte fly hem från yoga för som galning. Jag kan ta det lite lugnare för att min stb börjar kl05;00!
Haha lite tid för Beauty sleep!!
Nu ska jag ta en tid i nyheterna så jag vill önska er en fantastisk onsdag alla underbara läsare<3


Morning

Halloi alla där! Jag är tidigt idag och imorgon blir jag ännu tidigare.
Jag la mig kl19.10 och somnade men efter kl 24;00 vaknade jag och var vaken till kl03:30. Då skulle jag uppför att kunna ta mig till jobbet. Jag ser inte ut som en människa och jag hoppas att det går bort så att jag aka skippa titta ner och skämmas. Förmodligen är allt detta bara i mitt huvud och ingen annan ser det jag ser och ser det jag känner!
Ni förstår vad jag menar eller hur?
Efter jobbet har jag förbered min väska för träningen och jag hoppas att jag hinner och att jag kommer i tid. Eftersom jag ska vakna imorgon ennu tidigare än idag så jag måste vara extrem snabbt efter träningen så att jag kan sova och vara utvilad dagen efter.
Nu ska jag ta och läsa lite mail tills jag har kommit till jobbet.
Ha en fantastisk fortsatt trevligt tisdag och vi hörs lite senare.
Kram på er<3

Se vilken lugg jag provade!! Någonting att fundera på eller ingenting alls;-))


Sol

En underbar soligt dag spenderat på baksidan av huset.
Efter träningen kom jag hem och när jag vägde mig såg jag att för tre veckor hade jag gått ner tre kilo. Det är fantastisk, två till då är jag i min perfekta form.
Eftersom jag väntar på att bli utkallad så solar jag sen kl 13.00. Jag äskar slappa dagar som detta då man kan njuta av att göra ingenting! De är inte så många så man få ta vara på de då de kommer.
Efter varje träning känner jag mig super och önskar att alla skulle känna det så att de få förstå vikten ut av att träna både kropp och själ. Yoga tränar just de viktiga komponenterna av vilka man laddar enorm för att kunna klara dagen med alla dessa utmaningar.


22.07.2013

PDOL!!!! Yey, det är om 2 dagar. Om jag kommer bra ihåg börjar det på onsdag:-)
Alla i Norrbotten väntar på det och de andra festivalerna runt omkring detta. Det var jätte roligt förr då de hade pengar och kunde bjuda in jätte kändisar men nu för tiden är det bara B kändisar så folk samlas mest för att dricka från morgon tills andra morgon och några håller ut tre-fyra dagar! Men Det finns sånna som mig som far för maten och sälskapet.
Gatorna är täckta av S... samt mat och papper så det ända jag far för är att träffa människor som man har inte sett på ett helt år.
Hur som helst så hoppas jag att det ska vara gott mat och många gamla kompisar som man har inte set på länge.
Förr igår då jag åt mina goda Cupcakes åkte jag och Ebba till Flip in Burger och åt. Det var super trevligt för att jag hade saknat den älskade vännen och det var gott som alltid.
Jag önskar att jag kunde träffa mina kompisar oftare, de få mig att må super bra.
Då jag kom på kvällen såg jag tjuven som ätit alla dess jordgubbar som jag vattnat och väntat i onödan!!!


I'm in heaven<3

Men vilken dag jag haft!
Hej alla fantastiska människor där ute!
Jag jobbade och slutade så tidigt att jag hann med min älskade yoga.
Efter det har jag vandrat runt i stan. Jag ville besöka en liten cupcakes plats som jag har passerat i ett helt år på väg till yogan i mina gamla trakter.
Bilderna under talar för sig själva!!! Jag åt...... hhhhhm håll i er: 11 mini Cupcakes!!!
Hon som jobbade i kassan sa vid första omgången att om jag skulle inte orka med (först6) så de kunde sätta de i kartonger så att jag kan ta de hem. Efter en 10 minuter var jag där för andra omgången(5st). Hon sa ingenting:)Då jag åt så drack jag cherry Cola och det var riktigt gott.
Sen så hade jag ingen dåligt samvete och for på stan för att bara gå och vandra.inte riktigt för att jag fastnade vid MAC och jag älskade det hot gjorde med mig!!!
Det är så fantastisk med ett profs att , ja jag tror att ni förstår!!!

Nu ska jag ut med mina söta kompisar som väntar på mig. Jag är jätte hungrig så jag vill äta!
Ha en fantastisk lördag mina underbara läsare<3


18.07.2013

Run Forest, run!
Jag har själv lovat mig att inte springa nå längre för tunnelbanan eller liknande men lik förbaskat så springer jag varje dag, varje dag! Jag blir så stressat och irriterad på mig då jag gör det att hela dagen vänder sig. Jag blir svettigt, speciellt nu när jag har börjat ordentligt och är i min nästan bästa form.
Jaja, nu ska jag slutta gnälla för de små sakerna.
Jag ska jobba idag men först är jag på väg till yogan och sen en underbart sallat och sen ska jag och jobba.
Jag har så enorm ont i nacken att jag vet inte var jag ska ta mig till. Det fick jag för en vecka sen och första träningen var bra men sen så tror jag jag sover konstigt så jag fick den från början. Jag är lite skrämd nu för att ont i en helt veckan utan att blekna till lite har jag inte haft hittills.
Jag har några dagar lediga om en vecka så jag kanske ska till läkare!
Snart är jag framme och jag har en kvinna bredvid mig på sättet som tittar och läser allt jag skriver så ska jag bara önska er en fantastisk torsdag. Vi hörs lite senare.


17.07.2013

Morning!
Jag har varit uppe tidigt på min lediga dagen och är på väg till Yogan. Efter det ska jag hem och invänta mi STB. Jag aka tvätta samt sola.

Här åkte jag in på yogan och skriver nå timme efteråt.
Det var fantastiska som vanligt efter träningen så nu är jag ute med ett salladskål och körsbärs för dessert samt röda vinbär. Det är gott och jag njuter till tusen. Jag ska sola mest baksidan för att igår silade jag mest framsidan. Jag tror inte att de kallar på mig men man kan aldrig vara säkert på det.

Vi hörs på ett tag så tills dess ha en fantastisk dag och glöm inte att dricka vatten i den hettan!


Vilken känsla!

Hej alla underbara människor!
Vaknade så underbart med en könslla av att jag har sovit så bra och att äntligen kändes som om jag blev utvilad efter en kvälls sömn.
Åt lite frukost och sen kom jag ut under körsbärsträden för att fullborda min goda frukosten. Oj så goda de var. Det är så varmt och fint dag idag att det ända man saknar just nu är havet som ska svalka en.
Igår hade jag en så spännande känsla på träningen som motiverade mig maximalt. Jag hade inte ätit nå på länge förre träningen( det är så det ska vara, minimalt 3 timmar förre yoga) och jag presterade bäst. Jag hade en sådant befriande känsla att efter träningen kändes det som jag var drottning. Jag kunde ha klarat allt och bestigit Mount Everest!
Jag tänkte sola lite förre träningen. Jag älskat livet.
Saknar Stella och mamma jätte mycket nu.
Kremi kom tillbaka nu!!


Måndag

Halloi<3
På väg till jobbet, skulle vara ledigt men jag fick jobba så jag är yters lyckligt. Men lite ledsen om jag ska miss min träning för att lördag söndag hann jag inte med det för att tiderna passade inte riktigt med. Jag var så taggat igår för att jag visste att jag skulle vakna och iväg för att träna. Jag ska försöka att vara extremt snabbt efter jobbet så att jag kan vara där i tid. Nu har de ändrad lokalen för Bikram och jag har lite längre än tidigare. Snart är jag framme och jag ville bara önska är en fantastisk start på veckan och en glad måndag. Var positivt och tänk att allt är möjligt så blir det en fantastisk dag<3
Vi hörs lite senare <3


Boqueria

Igår var jag och åt på Boqueria paella och det var så gott. Jag älskar att lyxa mig med gott mat. Jag har en konstigt filosofi: Jag snål för allt men när det kommer till mat ser jag till att spendera extremt. Det är ju i slut ändan den som man kommer ihåg och det som få oss att må bra! För mat spenderar jag enorma sumer varje månad.
Nu ska jag sova. Ha en fantastisk fredag alla underbara<3

PS: Sallad bilden är från ikväll. Jag var så sugen på sallad och brödet jag köpte igår till att jag sprang hemma efter träningen för att göra sallaten och sätta mig och äta gott! Mmmmmm det var så otroligt gott att jag känner smaken av den fräscha sallaten och fantastiska brödet än ^-^


12.07.2013

Ligger på mage och solar för att jag var redan på rygg!
Godagens alla underbara! Hur mår ni, jag mår fantastisk!
Just vände andra sidan åt solen för att jag vill inte bli bränd bara framifrån!
Jag fick någonting i nacken så jag kan inte ens titta på sidan så det är riktigt jobbigt och jag hoppas att det försvinner för att jag ska upp och jobba kl 02:30!
Har ätit frukost och väntar att min Stb ska ta slut för att sen är det träning!!! Gud vad jag mår bra ut av ta igen mina tränings rutiner. Tyvärr så kommer jag att missa hela två dagar för att jag ska jobba och de har väldigt konstiga tider på yogan som jag missar med stort marginal. Igår såg jag filmen med Jony Deep och var besviken. Jag förväntade mig mycket mera av den filmen med det levererades tyvärr inte! Det är nu lite banalt med Westerns filmer som berättelserna återupprepas om och om. Jag vill se Worl Wor Z men misstänker samma dåliga återberättande som alla andra Zombie filmer!
Nu ska jag ta och göra en cafe-late så att jag kan fortsätta att sola ifred.Torsdag

Jag njuter till 100% av min ledighet i Stockholm. Det finns allt det man behöver och vill! Älskar att kunna göra det jag vill!
På morgonen var jag och tränade och efter det blev jag otroligt sugen på en gjort av mig grekisk sallat. Då handlade jag åkte hem och åt med kef! Kef betyder nöje på Svenska tror jag. På vägen hem köpte jag jordgubbar och hade de som dessert. Sen skulle jag sola men solen försvann hela tiden och då blev det inte trevligt i skuggan. Jag uppskattar skugga soliga dagar med det är då. Sagt och gjort, fixade mina naglar och då använde jag min kort som jag hade sparat i ett år så jag fick betala bara halva priset. Fantastisk eller hur?
Nu sitter på på Mood och äter en underbart gott bröd före jag ska på middag. Jag kände mig så hungrig så jag köpte bröd istället för kakor, däremot så vet jag då inte om det är bättre!! Nu har min kompis kommit så jag ska iväg.
Kram och ha en fortsatt trevlig dag alla fantastiska läsare.Ledigt<3

Det har varit ett tag sen jag var på riktigt ledigt. När jag säger det så menar jag verkligen att bara vara med mig och tänka vad jag vill och med vem!!!
Ska vi säga att jag verkligen kommer inte ihåg när det var???!!!

Jag var tidigt och tränade efter det tig jag en runda runt mina favorit platser åt och kollade på affärerna. Det däremot resulterades med att jag har lagt undan en massa kläder som jag vill handla idag. Jag ska se hur jag ska göra med de. Har bokat också tid för att fixa naglarna för att jag är less på att oroa mig för de. De går sönder från det minsta krock med saker och gör sönder många strumpbyxor som tillslut blir jätte dyrt. Nu för tiden är man (nästan) tvungen att få köpa de speciellt gjorde för oss strumpbyxor från Apoteket som kostar 279kr/par. 0_o
Vad ska man göra annars, det fins ingenting annat som håller venorna på plats och motverkar på ett så bra sätt spruckna åldrar!

Lite bilder:


Helsinki

Halloi! Jag är i Helsinki och på väg att sova så jag tänkte bara önska er god natt. Idag har det gott jätte snabbt och jag är redan i sängen.
Jag var och tränade idag och känner mig extremt duktigt för att istället att jag ska villa och ta det lugn förre jobbet så springer jag andra sidan stan för att få träna.
Det var länge sen och jag fick träningsvärk. Känslan efteråt är bara fantastisk. Jag önskar mig massage och spa samt värmeljus så att jag kan relaxa. Jag behöver det verkligen.
Imorgon åker min mamma och jag hinner inte ens träffa henne! Jag ska försöka att träffa henne mellan mina flygningar men det kommer inte att vara lätt.
Idag efter träningen var jag och provade lite skor för att de har rea och jag behöver gå skor. Jag få jätte ont under fötterna av att gå och jag vet nu att det är mina skor. Adidas har de skor jag vill ha men jag kunde inte bestämma vilka så nu måste ni hjälpa mig med valet. Under texten kommer bild på skorna, lämna gärna kommentar vilja ni tycker är snyggare.

Nu ska jag ta och sova så att jag kan ta bort den hängande tröttheten som besvärar mig ett bra tag nu!!! Jag tror att det är järnen som spökar. Jag har redan blivit tillsagt det, alltså ifrågasatt om jag har för lågt järn.

Sov så gott mina underbara läsare<308.07.2013

Oj, oj vad jag saknar henne !!!

Det är aldrig svårt att vara själv. Man hittar alltid på en liten orsak till att trivas till att intala sig att det är bra ibland att få spendera tid för sig själv. Det som jag personligen tycker är allra svåra är att först känna tillhörighet och sen att bli lämnat ensam. Den ensamheten är svårast och den som skrämmer mig mest ut av allt.
Jag kan inte riktigt beskriva känslan ut av tillhöra en familj men jag upplevde det nu och jag känner mig förkrossad igen. Det var första gången i hela mitt liv som min familj kom och hämtade mig efter jobbet och jag kände tillhörande någonstans och det tillhörande en familj. Jag kände det så och nu är jag själv igen så nu känslan av "önskat, tillhörande" är stor skrap sår som svider av saltet som man la i!
Jag tycker det är så jobbit att tillåta såna saker hända mig för att jag blir jätte ledsen. Min sago bild är inte här och inte nu så jag måste fortsätta kämpa vidare.

Jag saknar min älskling så otroligt mycket att jag saknar vidare ord!!
Nu ska jag fortsätta med mitt liv och gå och bränna lite fett från fet arslet på Bikram yoga!!!
Puss puss och ha en fantastisk måndag alla underbara läsare
(Ursäkta för deprimerande inlägget)


Ensam

Halloi!!!
Jag har precis lämnat Stella och Janni på flygplatsen och är framför teven. Nu ska jag se en film och sen ska jag sova för att jag ska tidigt för att träna och sen ska jag jobba. Jag hade inte tid eller möjlighet att uppdatera bloggen för att jag var och jobbade utomlands och hade super dåligt internet så att jag kunde inte ens spela Candy!!! Ni vet den där spelet som alla spelar och alla kan inte sluta spela!!! Jag är också fast där och har svårt att skuta spela den. Jag blev tröt just ny och ska verkligen ta och lägga mig utan att jag ser filmen. Jag kan se den imorgon efter träningen istället. Här kommer lite blandade bilder från mina dagar med älsklingen<3


03.07.2013

Juli!!! Vart for tiden???
Halloi alla fantastiska människor. Hur mår ni, vad gör ni?
Jag sitter och väntar på nattbussen och känner mig som den endaste människa på jorden just nu. Idag finns det inte en endaste själ på gatan eller runtomkring mig. Vart är alla?
Konstiga känslor ibland. Nu har jag jobbat hård och sovit alldeles för lite. Jag var super trött igår och jag bokade av min yoga men istället så la jag mig för att se en film och den slutade sent så jag sov bara 5 timmar. Nu ska jag jobba i 12 timmar och då kommer jag att drömma om sängen. Det känns inte bara så det är så!
Jag mår bra och försöker att klara mig i denna hårda värld. Ibland känns det super tufft och ibland känns det okej. Just idag är det tufft. Brrrrrr vad det är kyligt denna tidiga morgonen.
Jag ska höra av mig lite senare till er för att nu ska jag ta och ägna mig åt mina mail från jobbet.
90% av de som sitter på bussen sover och resten lyssnar på musik och ser halv döda ut. Hahahaha jag ser ut som ett lik så vi matchar varandra.

Ha en fantastisk dag alla underbara läsare<3


RSS 2.0