30.06.2013

Halloi!!!
Vilken dag det var idag !!!
Jag har haft två helt fantastiska dagar igår och idag. Igår var jag på jobbet men slutade vid 11.00 så jag var tillbaka hemma och solade lite och sen for jag ut åt med en kompis och sen var jag och såg på Men of steel!
Fantastisk ska jag säga till er som har inte sett det än och som funderar om att se den. Jag var helt klistrat vid sättet av spänning och var helt tagen ut av deras super otroliga effekter så nya och så fantastiska. Jag kan se det igen om ni frågar mig. Jag älskar filmer som har ingenting med verkligheten att göra förvarar verkligheten är tråkigt och jag lever i den.
Idag var jag så trött på allt så jag tänkte och planerade att stanna hemma och inte göra nåt. Till slut bestämde jag mig att inte vara så lat och därför så plockade jag alla kläder och sängkläder och kastade de för tvätten. Sen klädde på mig och for för att träna. Det var 3-4 månader sen sist så jag kan säga att jag höll på att dö! Efter det kände jag mig fantastisk och nu mår jag sämre.
Jag köpte mig Thai mat och det var fantastisk men jag tror att jag åt alldeles för mycket för att jag känner att maten är på väg tillbaka!
Just nu ligger jag framför teven och tillåter maten gå iväg..... om det är nu möjligt!!!!
Jag ska ta och Googla lite saker som jag är nyfiken över.
Jag säger godnatt och sov så gott så hörs vi imorgon<3


Mott jobbet

Egentligen skulle jag vara ledigt idag men jag fick jobba så jag är lyckligare. Jag älskar att jobba istället än att sitta och vänta. Det ser ut att vara varmt idag. Jag slutar jätte tidigt idag så jag tror att jag ska gå och sola efter jobbet och sen ska jag på bio. Jag ska bara lyxa mig idag. Jag har inte planerat någonting för mat men jag tror att jag ska äta med en kompis idag. Allt beror på om allt fortsätter som planerat för att sista tiden allt ändras i sista sekunden.
Jag sov till 04.10 och sen var jag helt vaken och kunde inte somna om.
Jag återkommer med mera information till er på en liten tag. Nu ska jag läsa lite mail's.
Puss på er


Venedig från övan


Sovit

Jag har sovit hela dagen idag och vaknade kl:17:28
Det kallar jag för trött och att ta igen den missade sömnen. Jag mår bra och utmärkt och ska sova nu för att jag ska vakna kl04.50!!!
Här kommer lite bilder från Venedig:
Ha en fantastisk fortsatt kväll alla underbara läsare<3Venedig<3

Yey jag ska se världens vackraste stad från övan!!!
Hur coolt är inte det?
Super, jag ska hem lagom till solen så vi ses snart<3


27.06.2013

Godmorning alla underbara läsare. Hur mår ni, hoppas ni sovit gott och att ni är piga och fräscha:-)

Just nu är kl 03.43 och jag sitter och väntar på bussen och just jag skrev så så kom den.
Idag har jag vaknat kl 02.30!!!!
Gissa om jag kunde vakna? Nopp!!!
Det var tufft ska jag säga, man går och lägger sig denna tid!
Spelar ingen roll när man älskar sin jobb, eller hur. Det är genast mycket lättare och man har det roligt till och med. Jag har det i allafall.
Igår då jag kom hem solen värmde och det kändes väldigt onödigt att gå och lägga sig så tidigt. Det var super varmt och kändes väldigt kvavt ute. Man skulle vilja utnyttja den dör dagarna på ett bättre sett än så där. Jag vill sola och ligga ute i solen. Hopas att imorgon eller idag blir det varmt och skönt för att jag slutar vid 12.00 så jag skulle vilja sola!! Börjar likna en Viking!
Oh jag älskat min nya doft! Det är apelsin och hela jag luktar gott som om man vill sätta tänderna i! Hahahaha.... I wish so:-)
Nu ska jag och jobba men jag hoppas att ni ska få en fantastisk dag idag och förhoppningsvis mycket och varmt sol.
Mammas lilla älskling mår dåligt så jag önskar henne att bli bra idag och att ha det kull nu när det är sommar och hon har ingen skola.
Puss min älskling <3
Ha en bra dag.


26.06.2013

Hej alla fantastiska,vet ni vad det är för dag idag?
Dagen då Man of steel släpps it!!!
Yes, nu har jag väntat längre för den dagen.

Hur mår ni? Hoppas ni mår bra och jag mår också bra.

Jag var och jobbade och igår så var det första dagen då jag sov helt själv i huset i Stockholm så jag kunde inte somna tills kl24.00 och vaknade 03.25!!!
Jag är så trött idag och jag har en lång dag men eftersom jag kunde dricka min espresso på morgonen kan vi säga att det kvittar om jag är så trött som jag är.
Jag saknar Kremi och familjen men de måste ha deras semester.
Medan jag väntade på de igår satt jag på Crew rummet och tig 1,5 timmes massage. Gissa om jag hade det super bra? Ja, mera än bra, tiden bara flög iväg! Jag körde bilen tillbaka och sen var det att sova för att tiden var mycket.
Nu ska jag önska er en fantastisk dag och vi hörs lite senare<3


On my way

Halloi!!! Hur har ni haft det på Midsommar? Jag var med familjen och det var bra.
Jag har nu städat och fixad hela stugan så nu kommer det första omgången. Det känns lite spänd just nu. Jag vill höra vad de tycker om min stuga och om de tycker som mig att det är bedårande där speciellt då man se och hör havet.
Idag åker jag tillbaka till Stockholm för att jag jobbar imorgon. Ärligt sagt så känner jag inte att jag vilar på mina lediga dagar. Jag har flugit nästan varje ledig dag och jobbat också så jag kan säga att jag längtar efter semester. Det däremot kommer att dröja jätte länge för att jag vet att jag kommer inte att ha semester det närmaste året.

Nu ska vu borda och jag vet inte ens om jag kommer med denna flygning.

Mamma gjorde palt föra gången och jag drömmer mig fortfarande tillbaka till palten!!!

Håret fixad av en kompis!!!


Mittsommar<3

Idag firar hela Svenska folket mittsommar och det är en av de största firande och festande högtider i Sverige så Glad mittsommar alla fantastiska människor. Nu ska man släppa allt och relaxa med lite mat, dricka, sol, dans och trevligt sällskap förstås.
Jag har fixat mig och är redo att åka till stugan för att var där ett tag sen så blir det att samlas och äta hemma. Jag ska fundera om vi ska ta våran mat och ära det på stugan, vi få se.

Solen skiner och fåglarna leker ned varandra så då är det bara att starta bilen och åka för att njuta av havet och solen.
Puss på er och ha en fantastisk firande med massor av skratt och glada minne!!!


Natt

Just nu ligger jag bredvid min älskling och håller på att somna så jag tänkte bara önska er sov så gott och vi hörs imorgon. Jag har jätte mycket att göra imorgon så jag vill vara pigg och fräsch!
Jag älskar att vara hemma, jag trivs bra att vara med mina älsklingar. Jag har pussat henne 100 gånger men hon sover så det förstår hon inte. Ibland så smilar hon och säger i sömnen: jag älskar dig! Det värmer och det kommer att värma i 1000000000000 år. Det är just de stunder jag kommer ihåg då jag saknar henne eller jag försöker somna någonstans utan henne. Då jag kommer ihåg de så det blir jag som smilar i mörkret och slappnar av sen. Jag pussade henne än en gång och nu ska jag lägga undan telefonen.
Önskar er en fantastisk mittsommar alla underbara och försök ha det kull ^..^


20.06.2013

Snart är det mittsommar!!!!
Vad har ni för planer för mittsommar?
Jag ska vara med familjen och jag är ledigt just då.
Igår kom jag tidigt hem och la jag mig framför tv och stannade där för att min mage var enorm och det kändes super obehagligt till att röra mig eller ens till att vara med och bland folk.
Kremi haren kompis från Bulgaria som hälsar hos henne så de var ute och utnyttjade den fantastiska soliga eftermiddagen med att vara och va kull på Gröna Lund. Det var länge sen man var där och hade kull. Jag kan säga att jag faktiskt längtar efter att ha så roligt.
Det kommer tider då jag kan också lämna lite rid för roligheter.
Vi stannade till halvtvå och pratade med varandra. Det var jätte trevligt och jag behövde verkligen det. Idag fast att jag la mig så sent och hade vaknat jätte tidigt på morgonen och var så trött fast allt detta så vaknade jag kl09.00!!! Varför??? Jag vill då jag behöver inte vakna tidigt att få vila kroppen och hjärnan. Det är det bästa medicinen för min kropp: SOVA!!!

Hahaha, nu efter att vi pussades och kramades och tog jätte många bilder så lämnade jag de älsklingarna är är på väg hem. Nu ska jag krama och pussa mina andra älsklingar.
Vi hörs mina underbara läsare<3


18.06.2013

Vilken härligt promenad vi tog med mina kollegor. Hej alla underbara!!!
Jag är redan i sängen och ska sova. Jag är jätte trött och ska vakna 04:45 igen så jag måste villa. Idag var det tufft dag och jag är jätte intresserad hur 6 gånger upp och ner påverkar våra kroppar och hur mycket vi förkortar våra liv med det.
Jag ska börja läsa lite omgående det så att jag vet exakt vad jag utsätter min kropp för. Jag har tyvärr ingenting intressantare att säga så jag visar er lite bilder (gamla).
Sov så gott och ta vand om er<3


Umeå

Halloi alla underbara:-)
Jag är på hotellet och ska sova för att som sagt sov jag bara 2,5 timmar eller nåt. Jag hoppas att jag kan sova för att imorgon ska jag vakna kl04.45!!!
Lång dag imorgon.
Jag har det super mysigt i mitt rum framför tv men bu ska jag släcka den och stänga ögonen.
Vi hörs imorgon mina älskade läsare.


17.06.2013

OMG, snart är det midsommar!
Tiden flyger säger jag bara!
Det var som igår jag var 20 och trodde (blev intalat) att jag var för gammalt nu.
Imorgon jag kommer att vakna ur och inse hur mycket jag ville göra men jag har inte tagit hand om det och då kommer det att vara sent för att jag kommer att vara 65-70 eller någonting sådant. Jag tror att varje människa vill föra och åstadkomma mycket men att man alltid hittar ursäkter till varför man ska inte kunna göra det nu och varför man ska göra det lite senare.
Vad tycker ni?
Oj så känsligt jag blev idag!!!
Okej nu ska jag sluta att tråka ut er och ska få prata lite trevligare saker. Idag börjar en av de sista slingorna som jag har och er svider för att jag älskar slingor. Jag ska nära mina trakter och jag älskar deras Hotel för att det är liten personligt och mitt i stan. Jag ska visa er bilder så fort jag har kommit fram.
Igår försökte jag sova men det gick inte för att jag sov på en nytt säng och kroppen var inte vann vid det så jag somnade kl 02.30
Klockan ringde 03.25 och just nu sitter jag i kvälls bussen för att det är alldeles för disigt för tunnelbana så man måste klara sig med bussarna. Nu när det är sommar känns det bara trevligt att ta en promenad (mellan buss och Expressen, för att det är ett bra avstånd emellan de) i varma och soliga dagar som den.
Men på vintern och med väskor och jag som fryser arslet av mig vet jag inte hur det ska gå!
Hoppas att jag börjar inte oroar mig för detta redan från nu för att då hår jag galen.
Ny säger jag hej då och ha en fantastisk början på veckan. Jag önskar er mycket lycka, hälsa och kärlen för denna vecka. Gör nått roligt och vänta inte för länge!!!
Pöss alla underbara läsare<3


Da!!!

Orkar inte skriva men jag tänkte säga godnatt. Jag är hemma i sängen och ska snart sova. Vi hade inte så bra dagar här hemma så jag hann inte göra de sakerna jag kom för. Man blir så irriterad när det händer så!!!! Fick nyss beröm av Stella att min grammatik har blivit bättre men medan jag skrev den här meningen så gjorde jag 10 fel !
Ops! Och några till!

Nu ska jag sova min irriterande jag och förhoppningsvis så vaknar jag mindre irriterad!!!!!

Sov så gott alla ni där:-)


13.06.2013

On my way to work!!!

Goodmorning everyone!

Jag är på strålande humor fast jag är lite trött idag. Jag skulle behöva sova några timmar till för att få vara bra igen men det var lite tufft att somna igår.
Jag ser glada studenter idag på tunnelbanan så jag förstår att de mesta har vaknat med fantastiska känslor och förväntningar idag. Sommaren börjar och skolan slutar! Vem skulle inte vara glad?

Idag blir det Italy och sen så är det Stockholm för två dagar. Jag ska inte hem i allafall än så länge!

Nu ska jag bita till Expressen så jag måste hoppa av.
Ha en fantastisk dag mina underbara läsare. Imorgon är det fredag och jag ser fram emot en lång, lång promenad vid vattnet.


Stolt Mamma är jag idag!

Min älskling klarade moppe körkortet från första gången. Jag tänkte hela dagen på det och kunde knapp vänta tills vi landade så att jag kan ringa och fråga hur det hade gått.

Grattis min älskling<3
Nu ska mamma köpa dig en moppebil och sen är det bara att tutta och köra!

Vad ska man göra man har ändå bara en älskling så man ska se till att ge så mycket man kan för att vi har bara det livet. Vi har inte två för att spara som vissa gör och vill inte ens ringa för att kanske inte ge någon slant!!!
Alla vi kan inte tänka lika!

Jag hade jätte förseningar så vi blev förkortade med en övernattning så ikväll istället för att sova i Luleå så sover jag i Stockholm.
Nu ska jag sova för att jag ska jobba tidigt och jag måste vara pigg o glad så att jag kan ha det bra. Nu måste jag jobba dubbelt så mycket för att det finns en lång lista över saker jag vill köpa!!!
Sov så gott mina älskade vänner.


12.06.2013

Morning my friends!
Hoppas ni mår bra som jag känner mig just denna fantastiska morgonen. Klockan ringde 03.20 och jag blev morgon pigg på en gång. Det är så inte mig att vara men sen ett tag sen känner jag en skillnad med mina morgons.
När man få kärlek hemifrån och få lite hjälp känner man att man kan ta över världen och dränka det med kärlek.
Det känner jag i allafal.

Föra veckan för att jag ska hinna med Expressen hållde jag på att dö och idag tog jag nattbussen som tog 24 min istället för 17 min som tunnelbanan och jag är i tid och utan stress. Det är en enormt skillnad och tyvärr men man lär sig efter sina misstag.
Jag sitter just nu på Expressen och ska till jobbet men på kvällen så sover jag i Luleå.

Jag måste gå igenom några e-mail så vi få höras lite senare.

Ha en fantastisk dag mina underbara läsare.


Just a good thoughts.

“push yourself to get up before the rest of the world - start with 7am, then 6am, then 5:30am. go to the nearest hill with a big coat and a scarf and watch the sun rise.

2. push yourself to fall asleep earlier - start with 11pm, then 10pm, then 9pm. wake up in the morning feeling re-energized and comfortable. 

3. erase processed food from your diet. start with no lollies, chips, biscuits, then erase pasta, rice, cereal, then bread. use the rule that if a child couldn’t identify what was in it, you don’t eat it.

4. get into the habit of cooking yourself a beautiful breakfast. fry tomatoes and mushrooms in real butter and garlic, fry an egg, slice up a fresh avocado and squirt way too much lemon on it. sit and eat it and do nothing else. 

5. stretch. start by reaching for the sky as hard as you can, then trying to touch your toes. roll your head. stretch your fingers. stretch everything.

6. buy a 1L water bottle. start with pushing yourself to drink the whole thing in a day, then try drinking it twice.

7. buy a beautiful diary and a beautiful black pen. write down everything you do, including dinner dates, appointments, assignments, coffees, what you need to do that day. no detail is too small.

8. strip your bed of your sheets and empty your underwear draw into the washing machine. put a massive scoop of scented fabric softener in there and wash. make your bed in full.

9. organise your room. fold all your clothes (and bag what you don’t want), clean your mirror, your laptop, vacuum the floor. light a beautiful candle.

10. have a luxurious shower with your favourite music playing. wash your hair, scrub your body, brush your teeth. lather your whole body in moisturiser, get familiar with the part between your toes, your inner thighs, the back of your neck.

11. push yourself to go for a walk. take your headphones, go to the beach and walk. smile at strangers walking the other way and be surprised how many smile back. bring your dog and observe the dog’s behaviour. realise you can learn from your dog.

12. message old friends with personal jokes. reminisce. suggest a catch up soon, even if you don’t follow through. push yourself to follow through.

14. think long and hard about what interests you. crime? sex? boarding school? long-forgotten romance etiquette? find a book about it and read it. there is a book about literally everything. 

15. become the person you would ideally fall in love with. let cars merge into your lane when driving. pay double for parking tickets and leave a second one in the machine. stick your tongue out at babies. compliment people on their cute clothes. challenge yourself to not ridicule anyone for a whole day. then two. then a week. walk with a straight posture. look people in the eye. ask people about their story. talk to acquaintances so they become friends.

16. lie in the sunshine. daydream about the life you would lead if failure wasn’t a thing. open your eyes. take small steps to make it happen for you.

Sixteen Small Steps to Happiness
11.06.2013

På väg till jobbet. Jag vaknade ut av Opsen som meddelade mig om att jag ska jobba. Jag älskar sådana morgonens. Då var det att snabbt sätta igång med mina procedurer förstås så att jag ska vara i tid och slippa springa som en galning. Jag sprang hur som helst för att jag behövde fånga tunnelbanan. När denna biten är klart alla andra bara faller naturligt efteråt. Jag var bered på något konstigt sett men trodde aldrig att de skulle ringa för att jag försökte att bita flyg men jag hade för många timmar.


Nyss sprang jag mot Expressen och det fanns tendensen att halsen aka stängas igen!!!!
Nu vet jag verkligen inte vad är det som händer med min hals!!! Nu blev jag oroligt. Har jag astma eller är på väg att utveckla det???!!!
Vill absolut inte det.

Nu ska jag försöka lugna ner mig och att koncentrera mig på det som ska göras och kunnas.

Puss på er och vi hörs då jag kommer tillbaka <3
10.06.2013

Halloi. Nu har jag varit ett tag till ifrån min blogg men jag har inte glömt er. Ibland blir det så att jag har inte riktigt tid att få skriva och jag är ledsen för det. Jag skulle höja ha lite mera tid åt mina personliga ärande. Jag skulle göra så mycket mera än det jag gör men tiden begränsar det totalt. Jag är varken den första eller den sista med denna problem.
Jag vet och jag förstår att det är en fråga om prioriteringar men jag har aldrig ägt den kvalitet om att prioritera rätt. Jag vet inte ens om man kan säga så. Jag är så stressat just nu och jag har varit det sen den dagen jag hållde på att stupa vid Expressen. Känns att jag gungar på kanten av den djupa hål.
Jag hade jätte trevligt hemma. Jag sov 15 timmar i streck och vilade hjärnan men dagen efter sov jag bara 4,5 timmar. Eller hur???? Hur knäppt är inte det?!
Sen så var vi och såg alla bio jag ville och åskan tilldrog till mysigheten som vi skapade. Jag älskar åska och oväder då jag är med älskade människor och på rätt plats.
Det regnade jätte mycket idag men jag var så stressad så jag hann inte njuta av vädret. Nu ska jag på flyget hem till Stockholm och ska försöka att slappna av tills jag ska jobba. Det blir att lyssna på någonting härligt på flyget hela vägen till storstaden!!
Puss mina underbara läsare:


06.06.2013

Älskar min jobb. Jag hade så kull fast att jag hostade som jag vet inte vad idag på jobbet så hade jag det super kull. Vi skrattade vi jobbade och skrattade lite till. Det var tidigt idag men jag sov tillräckligt så tills jag gick ner till frukosten kändes det som om jag var försenad så det skapade lite panik hos mig. Älskar Göteborgs frukostar, på just denna Hotel.
Vi kom tillbaka på eftermiddagen och jag var jätte lat så jag stannade på rummet och åt choklad.
Igår träffade jag min älskade Ebba och vi tog den berömda räksmörgås på hotellet. Sen satt vi nere ett tag och snackade om allt. Ikväll blev alldeles för lat att gå ner. Jag har också en enorm hosta så jag ville stanna på rummet förr att inte hosta på bordet framför folk som äter.
Nu ska jag sova för att jag ska vakna kl: 03.30!!!
Jag hoppas att jag kan somna så att jag kan vara utvilad imorgon. Det kommer att bli tufft imorgon på jobbet men med de kollegorna som jag har med mig så tror jag att det kommer att gå som på dans. Hahahaha jag vet inte om man säger så!

Sov så gott godfolk och vi hörs imorgon<3


05.06.2013

Hej alla underbara.
Jag är i fantastiska Göteborg och ska snart sova. Jag mår jätte dåligt. Igår på väg till Expressen knäböjde mig och tappade andan för att halsen stängdes. Jag känner av det än och hostar enorm. Efter det att vi kom till Umeå uppsökte jag akuten och de kunde inte fastställa vad jag hade men de skrev ut åt mig sprej för astma. Nu när jag tänker tillbaka så kändes det som det men jag är inte så säkert. Jag hade lite ansträngande dag idag med att försöka hålla tillbaka min hosta så att jag aka inte hosta framför passagerarna. När jag kom till hotellet idag somnade jag på en gång och jag tror att jag måste villa nu för att det har tagit hård på kroppen.
Jag älskar att vara i Göteborg fast vi är vid flygplatsen den här gången.
Ta hand om er fantastiska läsare.


04.06.2013

Tänka sig att det är juni och snart är det mitten på det också!!! Wow!!!

Goodmorning mina underbara läsare, hur mår ni?

Jag vaknade risigt idag också och är redan på väg till jobbet. Det är tufft nu för att jag har inte sovit ikväll heller. Jag la mig men mina tankar bestämde sig igen för att komma igång då jag stängde ögonen. Jag försökte sova ändå men då jag var på väg att slockna kände jag hur någonting gick på min panna och då jag klappade det så kände jag att det var inte håret det var en SPINDEL!!! Aya!!!
Jag har fobi från spindlar. Sen tog det låååååååång tid tills jag försäkrade min att det fanns ingen annan spindel som var på väg att klättra på mitt ansikte.

Okej nu har jag babblat alldeles för mycket och strax är jag framme vid Expressen. Idag åker jag till Athen och jag önskade att jag kunde stanna och ta en två dagars semester. Jag hoppas att fram över då Stella nu tar examen på fredag så ska det finnas två-tre dagar som jag kan åka iväg till Elada!!! :-)
Det är väll ingen fel att drömma sig iväg, eller hur?
Jag ska på en slinga med fantastiska kolleger som jag känner från förr och som jag tycker är fantastiska individer.
Det blir roligt och jag hoppas att jag skrattar mycket, med andra ord jag hat förhoppningar att det blir det bästa slinga på länge.
Jag skriver mera då jag kommer framme i hotellet efter jobbet.
Tillös dess så önskar jag er en fantastisk fortsatt dag och ta hand om varandra.03.06.2013

Gooooood moooooorning!!!
Jag har vaknat bara efter 2,5 timmars sömn. Jag la mag och då kom alla tankar i huvud. Det var som på beställning: jag måste vara vaken och pigg för jobbet ganska tidigt så kom igen mina tankar låt mig inte somna!!!!
Ja ja, nu är jag vaken och igång i alla fal Jag skyndade mig och stressade för ingenting. Jag skipade frukosten för att jag trodde jag var exakt i dit men jag var med 15 minuter i förväg. Hur ska jag säga det: det är så typisk mig. Bara för att allt är som det ska så känns det inte riktigt och jag tror alltid att jag gör någonting fel och att jag har missuppfattat!!!

Jag ska se jag hoppas att det är så som det är planerat och att jag är inte sent eller nåt.
Jag hade så trevligt hemma och jag saknar redan min älskligt.


02.06.2013

Men tänka sig att det är redan Juni månad!!! Vart har tiden dragit? Jag känner på mig att den sommar kommer att försvinna jätte snabbt och att snart ska man tänka på julklappar!!! Vad tycker ni?
Hade fyra dagar och dem spenderade jag hemma med familjen. Vädret var fantastisk och jag njut till tusen!
Vi var till och med på stranden med Stella. Hann också att rengöra och fixa altan så att vi kan sitta och äta ute. Vi hade jätte tur med vår middag på altan. Då vi satte oss ute och tände alla ljus, satte på lugn och avslappnande saxofon i högtalarna så kom det en så fantastisk hård regn att det blev blev så romantisk. Vi satt och njut ut av det så mycket vi kunde. Jag hade jätte underbart tid med älsklingen.
Körde min moped och gjorde saker man hade längtat efter att få göra.
Nu är jag på väg till Stockholm för att jag börjar extremt tidigt imorgon. Slut på det roliga och nu är det jobb som gäller. Jag har längtat efter det också för att nu vart det ett tag sen jag var och jobbade. Det blir så (längta) när man trivs på jobbet.
Jag älskar mitt jobb!

Det blev många tagningar här under, eller hur?


RSS 2.0