27.03.2013

Hej alla underbara.
Tänkte önska er en trevligt kväll och berätta att jag är lite upptagen de här dagarna så jag ber om ursäkt om ni märker att jag saknas från bloggen. Jag har jätte mycket att göra och vet inte vad ska man börja med. Jag vill vara man alla och höra allt så då blir det svårt att göra det man ska och måste göra.

Jag var på jobbet idag och sen var jag hos mamma resten av kvällen. Vi satt pratade och umgicks. Jag hade saknat våra stunder. Från imorgon ska vi börja laga mat för påsken. Jag älskar dem dagarna man kommer närmre sin familj och man är hela tiden med dem. Jag är lyckligaste tjej just nu.

Förra inläggen berättade jag att hade fått en lite sent födelsedags present men jag berättade aldrig vad det var så ni kan ni se lite bilder här under. Jag ska lägga mig nu för att jag ska jobba tidigt imorgon. Hoppas ni få en trevligt fortsatt onsdag kväll och sov så gott.25.03.2013

Halloi <3

Hur mår mina läsare? Hoppas ni har haft en fantastisk måndag.
Nu är jag officiellt hos min kusin och jag trivs verkligen jätte bra här. Idag vaknade jag fortfarande trött men jag vet att det kommer att vara så där i några dagar till tills det ger sig och sen kan jag villa bra. Jag har varit upptagen med bara små saker som behövdes fixas förre jag åker hem. Nu är detta klart så jag kan åka imorgon. Jag hade tänkt åka idag men det blev inte som jag tänkt mig.

Grattis till Nicole som fyller 16 år idag.
Igår var det jätte rik dag på händelser och jag fick ett födelsedags present. Det hände så mycket så jag har inte hunnit smälta allt än.
Jag ska ta och sova nu för att kl är mycket och jag ska försöka att villa upp mig ikväll för att jag ska jobba på onsdag och jag är fortfarande trött från min flygning.

Här kommer lite bilder :


24.03.2013

God dag mina underbara läsare. Hur mår ni? Hoppas ni mår bra och njuter av det glada sol som värmer i en kallt dag som detta.

Jag somnade framför tv igår och jag vaknade ganska tidigt idag. Jag har packat min väska och alla saker som jag hade och ägde här i denna lägenhet. Idag biter jag plats och måste säga med sorg i mitt hjärta att jag verkligen älskade denna plats. Det var så bekvämt, platsen var absolut i mitten av allt jag ville och behövde.
Man ska inte vara ledsen över sådana saker man ska tänka att när en dörr stängs öppnas alltid en annan. Jag vet inte det kanske blir det nästa som jag kunde ha gjort och det kan bli absolut tvärtom men det ska jag få veta först efteråt.

Just nu så sitter jag och njuter av ett glass rött och läser bloggar för att invänta min flyt hjälp. Jag var på väg till att träna men min kort var slut så jag tänkte att det var helt onödigt att få investera i ett nytt kort nu när jag ska åka hem och vara där ett bra tagg.

Nu ska jag fortsätta att läsa bloggar och vill önska er en fantastisk söndag och hoppas att ni kan vara ute och bara lada er med positiv energi i denna fantastiska solen.

Lite bilder från Thailand :Phuket

Rätt sagt mitt rum :

Älskade kommentaren i bilden <321.03.2013

Hej alla underbara läsare. Idag är man i Phuket. Älskar den här landet med alla underbara människor. Jag har verkligen bra och jag önskar att alla kunde se och vara med alla dem fantastiska sakerna jag är med om. Idag var det lång dag. Ned jag bara skojar. Idag var det en underbar dag. Flög första klassen på vägen hitåt och sov som jag vet inte vad. Sen åkte vi i tre timmar buss men det kan man ta efter den fantastiska flygningen. Vi lyfte med mig i cockpit. Det var fantastisk. Jag ska säga så där: min första lyft från Thailand var jag i cockpit och nu avslutar jag säsongen med cockpit från Stockholm. Det är fantastisk att se 330 lyfta med den kraften och vara med allt. Jag älskar allt som har med flyg att göra så det var min höjd punkt där. Vi hann ingenting mera än att äta och ta massage samt köpa lite bara passerande förbi så där. Nu ska jag sova för att vi ska träna jag och min kompis imorgon kl 08.30 förre frukosten så att vi kan äta i lugn och ro förre stranden. Jag har planerat att jag ska spendera hela dagen där så det är bara så!!!
Hahaha ok nu är det: sov så gott mina underbara läsare.

Lite bilder. Börjas från flyget:


Bilder

Sista Thailands bilder:


Det är utsikten från mitt rum. Jag passerar varje gång förbi den här underbara utsikten för att ta mig till träningslokalen eller till hissen. Sist hade jag en fantastisk läge på rummet.

Jag kommer att sakna Thailand som aldrig förr. Jag tror att vilken människa som helst hade gjort det. Det är en så fantastisk land med så fantastiska människor art det är svårt att inte göra det!!!!

Sov så gott och jag ska drömma ikväll om Thailand.


17.03.2013

Halloi. Hur mår mina älskade läsare?
Själv mår jag fantastisk. Det är så underbart att vara med de man älskar och njuta av deras sällskap. Vi har ätit gott och har haft fantastiska stunder tillsammans. Det har snöat så fantastisk som på en sagoberättelse stora men sakta flingor.
Jag har njutit av alla moment som jag har haft här. Jag och Stella har tränat. Jag önskade mig bara att jag kunde träna yoga här också. Min älskade mamma kommer imorgon kväll. Jag kan knapp vänta tills de kommer så att jag kan få höra hur de har haft det. Jag vet bara att vädret har inte vari så jätte trevligt mot de, men att de har haft trevligt ändå. Jag är jätte tröt idag och jag ska lägga mig nu men vi hörs imorgon mina älskade läsare. Kram på er vilka än ni er<3


15.03.2013

Hej alla underbara läsare.
Idag vaknar jag till att solen har fylld mitt rum med värme och ljus. Jag kan inte sova då det är så där soligt.

Igår hade min älskade mamma födelsedag och hon fyllde 60 år. Jag och min syster och mammas man hade en fantastisk överraskning till henne. Vi gav henne en resa till Rome. Det var verkligen en dröm som blev sant. Det är hennes dröm sen jag kommer ihåg min mamma. Just nu är dem ( hon och hennes man) i Rome och bevittnar den nya popen. Vilken sammanträffande eller hur???!!!!
Igår överraskade vi henne med en gigantisk bukett och Champagne på hotellet. Hon blev verkligen tagen ut av alla överraskningar.

Jag älskar henne jätte mycket och jag hoppas verkligen att hon kan få njuta till max av allt och kunna slappna av.
Jag är hemma och kommer att vara här ett tag. Snart är det fantastiska resa genom alla dem underbara länder slut och då är det dags att börja på nytt. Tiden går så snabbt. Jag vill göra så mycket och jag hinner inte med nåt. Ibland få jag så mycket ångest för att jag vill men har inte tid.

Nu ska ja upp och ta en lång promenad igenom skogen.
God morgon underbara värld <3Garden

Sista två bilderna på den förra inlägget är från Bangkoks flygplats. Dem har den mest fantastiska trädgården på en flygplats som jag har sett. Har ni set någonting som detta på en flygplats. Man få lugn och ro av att bara titta på det. Tyvärr men vi hade inte möjligheten att få vara in i den och lukta på alla blommor med att bara titta på den gav mig så mycket.

Här kommer lite bilder av min resa med Thai från Saigon till Bangkok och sen vidare med en till Thai till Phuket


Jag åt en av mina favoriter som är ris kaka med kokosmjölk och någonting sött och gul bredvid den. Medan jag åt såg jag på Twilight sista. Det var en fantastisk flygning.

Sen blev det stopp i Bangkok så vi åt lite mat där. Jag åt noodle sop I & spring-roles. Mina favoriter<3Phuket

Jag älskar Thailand och kan aldrig sluta att älska det!!!

Thailand gör mig lyckligt:Bilder

Bilder från Saigon till Phuket


12.03.2013

Halloi. Hur mår mina underbara läsare?
Jag är hemma och jag gjorde mig illa idag. Bu-hu för mig.
Jag tänkte att jag ska träna lite och det gjorde jag men jag tror att jag pressade mig lite hårdare för att jag har jätte dåligt samvete över att jag är hemma och kan inte träna medan mina kompisar tränar två gånger per dag. För er som har missad det så har jag anmält mig till Svensk mästerskapet på Bikram Yoga i Stockholm och det är det första mästerskapet för Sverige. Det finns människor där som har tränat 10 år och då är det den äldsta. Andra har tränad i 5-6 år. Jag har inte ens tränad i 6 månader. Jag har tränad 2 veckor i USA och två månader i Stockholm. Jag anmälde mig för att jag ville sätta lite press på mig. Typisk jag!
Nu blev jag också lite på och ville helst vara med och tävla men jag vet inte hur jag ska klara det när jag har inte möjlighet att träna. Tyvärr men så fins det inte Bikram yoga i Norrbotten. Inte i min och bredvid min stan i allafal.
Jag sträckte min nacke idag på morgonen och det är jag lite besviken över.

Här kommer lite bilder från mina resor:


Ke ales:


Mera


Restaurangen

Kvällens högtider


Mera bilder:


07.03.2013

Hej från Bangkok.
Grattis på födelsedagen till mig<3
Igår var jag i Vietnam och firade min födelsedag i sängen för att jag var jätte trött och hade ork att ta något för dricka och sen äta middag med mina kära kollegor. Vi var på restaurangen som jag önskade mig så då blev det en lyckat kväll. Sängen var extremt bekvämt men jag kunde inte somna. Idag reser vi från Vietnam till Bangkok och sen vidare till Phuket. Jag längtar för att det är sista Phuket för mig på schemat. Hoppas jag för flera resor till slutet av månaden.

Jag ska stiga ombord så här kommer lite bilder:Det är lördag

Här för nu mera bilder:

Här kommer min sista Las Palmas:


Mera

Flygplatsen i Kuala Lumpur( lamporna på taket)
En örn i bur på en restaurang i Phuket.
Jag tyckte så synd om den fågeln:-(
Den ska vara fri och flyga!


Mera bilder


02.03.2013

Hemma. Jag är tillbaka hemma för några dagar förre jag gör min sista flyg enligt schemat. Det kanske dyker upp en till resa eller nåt men det vet man aldrig. Jag har ingenting intressant att skriva. Väldigt stressat och ber dragen så jag vill inte deppa er med.

Det är alltid en och samma sak förre min eller exakt på min födelsedag, det går aldrig att fira med glädje. Det har alltid varit lite pressad glädje och tillgjort.
Jag ville komma och ge lite tid till mina nära och kära men det blev inte som man hade tänkt sig.
Nu kommer jag att återvända med enorm besvikelsen och ångest. Det måste väll verkligen slå alla rekord hittills.

Här kommer lite bilder då jag åkte från Langkawi till Kuala Lumpur. Detta är allt från vägen ner till Phuket. Se vad vackert det är:


RSS 2.0