Just nu!

Jag håller på att bli tokigt! Jag har en så enormt allergi att jag vet inte var jag ska ställa mig!!!! Jag kände ont i huvud och trött som jag vet inte vad då jag var hemma för tre dagar sen. Jag reagerade inte så mycket på det men igår var jag ute och solade då Olof klippte gräset och då blev det en enorm reaktion på pollen. Jag vaknade med värsta huvudvärken, täppt näsan och enorm röda samt kliande ögon. Jag har känd mig så trött idag och speciellt då jag tog allergitabletten. Jag har kliat och nästan skrapat sönder mina ögon idag.

Jag hade verkligen otur idag att inte bli utkallad på jobb för att då jag är uppe i luften så känner jag inte allergin. Åter igen min jobb är min räddare på många aspekter!!!
Jag ska åka hem imorgon men först ska jag fixa lite ärande och sen träffa en väldigt speciellt människa så sen blir det åka hem om inte nya planer kikar in.

Nu ska jag sova för att jag ska vakna lite tidigt imorgon och med tanke på min allergi så vill jag se fantastisk ut imorgon och inte som jag såg ut idag!!!
Sov så gott och vi hörs imorgon <3


Me again !!!


I'm steel living and breathing!

Hslloi!!! Det var länge sen igen då jag skrev i bloggen. Jag har dåligt motivation känd det som. Då jag är glad lyckas jag göra så många saker och tvärtom då jag är ledsen orkar jag inte göra saker. Så känner väll varje en människa tycker jag. Jag var hemma och hade det super trevligt tills jag öppnade min mun förstås! Bortsett från detta så hade jag super alla de 4 dagar. Jag fick så mycket kärlek och bra stunder att jag har nu laddat för en månad. Trevligaste är att jag behöver inte vara utan det i en helt månad igen för att efter två dagar är jag hemma igen. Jag vill åka till Grekland men jag behövs hemma nu för att nu är det tiden då min älskling behöver sin mamma: skolavslutning!!!!
Jag vill vara där och ge stödd och hjälpa med det minsta som behövs! Vad är mammor om de inte gör det just nu när våra barn behöver oss som mest.
Jag kom igår till Stockholm och jag har stb. Jag hoppas (som vanligt) att jag blir utkallat för att jag orkar inte sitta vid start linjen i 10 timmar. Jag jobbar hellre än att sitta då det ska jobbas!!
Då jag var hemma åkte jag med familjen och tog super bra bilder vid solnedgången och här under kan ni se de.

Ha en fantastisk fortsatt trevligt dag och vi hörs lite senare<3

https://cdn2.cdnme.se/1833617/7-3/pic_51a4921ae087c3269572b3a1.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1833617/7-3/pic_51a49264ddf2b378d843e4ee.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/1833617/7-3/pic_51a49283ddf2b37906d04058.jpg" class="image">


22.05.2013

Halloi!!!
Idag ska jag hem. Jag har haft ett fantastisk dag idag. Jag har vaknat gott för att jag sov gott och efter det har jag tvättat, städat mitt rum och gjort allt detta som måste göras så att jag kan åka hem då min STB slutar. Nu är det klart och jag sitter på tunnelbanan. Jag har saknat så otroligt mycket min älskade att jag har räknat varje minut som har gått sen jag vaknade tills nu.
Det var ett tag jag var senast hemma.
Det var ett tag sen som jag skrev i bloggen också så jag ber om ursäkt för det. Mina dagar passerar med att jag jobbar och sover. Jag klagar inte, jag älskar det! Har varit i olika städer och sovit i många hoteller och det var super trevligt med super kolleger som gör dagarna lätta och fantastiska. Jag känner inte att man har jobbat i 12 timmar jag gör verkligen inte det. Det har inte varit ens en gång att jag har inte kunnat säga: vi kan ta den dagen om igen på stunden!!!
Här kommer det lite blandade bilder:


17.05.2013

Det var en jätte mysigt dag.
Det var min andra lediga dagen och jag bestämde mig för att träffa lite kompisar och förnya mina sociala (undangömd) sida komma fram på nytt. Det är verkligen tragisk hur jag en gång i tiden en av de mest sociala människa sitter numera hemma på hennes lediga dagar och visar inte ens hennes näsa utanför dörren. Det ska bli ändring nu på detta. Jag vill träffa folk och ha kul med mina kompisar och vara aktiv sökande på en bättre och trevligare umgänge samt nya och trevliga eller gamla borttappade kompisar.
Hahahaha väldigt personligt eller hur??? Vissa dagar känner jag mig extremt djupt och jag tycker att det är jätte onödigt att vara det just här i bloggen.
Jag saknar min familj och längtar att få komma hem. Det dröjer Inge så länge nu!
Som sagt så hade jag en jätteroligt trevligt dag med kompisar och mat, skratt och äntligen sittande i Kungsträdgården medan körsbärsträden blommar.
Här kommer lite blandade bilder<3


16.05.2013

Halloi.
Idag är jag ledigt verkligen ledigt. Jag vaknade och gjorde en masa saker som jag ville ha gjort för säkert två veckor sen. Sen så tog jag på mig bikini och la mig i Vikis studsmatta för att få lite sol. Jag har gått igenom mails och gjort allt annat än att sola men åtminstone är jag ute och få vitamin D. Jag ska nu ta och promenera till mataffären för att jag börjar bli ganska hungrig. Jag ska göra mish-mash! Det är Bulgarisk recept och jag älskar den sorts mat. Sen har jag planerat att ta igen mina serier som jag har totalt glömt att titta eller rätt sagt har inte haft tid att göra det.

Önskar er en fantastisk fortsatt dag mina älskade läsare<3


15.05.2013

Halloi alla fantastiska där ute!

Hit mår ni? Jag mår bra och jag blev utkallat så jag är lyckligt. Jag har inte tid att inte göra pengar så ni förstår hur lyckligt jag är!!!! Hahahha, ja ni förstår:-)

Jag kunde inte sova, jag var vaken till 4.30 och vaknade kl 10.00 så det blev inte så mycket sömn fast jag var jätte tröt igår då jag kom hem.
Idag slutar jag tidigt så min ledighet börjar tidigt. Jag har planerat att få träffa några kompisar för fika och jag längtar verkligen, sen så tror jag att det blir nå lyxmiddag också där emellan.

Jag läste en ganska bra sak och vill verkligen ha lite tid att få kunna fixa de enkla men super bra saker som jag älskar att göra faktiskt. Jag måste köpa stort burk med Spirulina. Jag vet att Stella kommer att ta den så därför skrev jag stort!!!;-)

Här under fortsätter mina bilder från Alicante. Dem är jätte många så ni kommer att få flera inlägg med de och jag nu inte bli les förstås. Här har ni recepten på en fantastisk smoothie.
Ha en fantastisk dag underbara läsare<3


14.05.2013

Hej alla underbara läsare. Sommaren är här och med det så har mitt jobb kommit i fullt fart också. Jag är överlyckligt att jag har fått så mycket som jag har önskat mig och samtidigt ledsen att jag kan inte åka hem i mellan dagarna för att träffa mina älsklingar. Jag sitter på tunnelbanan och är på väg mot jobbet. Jag har en favorit destination idag som jag har längtat efter. Jag har inte gjort någonting speciellt än att åka och jobba lite överallt och samt sova över. Jag är lyckligt just nu och jag önskar att det tar aldrig slut.

Jag hade saknat att jobba och nu trivs jag! Jag ska nu ta och fördjupa mig i mina saker förre jobbet och jag kommer att höra av mig antigen idag eller imorgon men tills dess så önskar jag er en fantastisk fortsättning på dagen och försök att njuta av den.


11.05.2013

Halloi alla underbara läsare. Jag har haft jätte fantastiska dagar fyllda med massor av blandade upplevelser. Hur har eran dagar varit?

Jag ha varit Stockholm och har inte haft möjlighet att åka hem men det kan man verkligen räkna med att det blir så vissa månader och i mitt fal så måste det väll vara så att de första månaderna kräver sådant. Tyvärr så är det sant och jag ger så mycket ut av mig men jag måste göra eller hålla ut pga att jag ska göra det jag är här för. Jag saknar så extrem min dotter att det finns inte tillräckligt med ort att beskriva mina känslor av saknat på min dotter.

Jag ger mitt liv för henne och jag måste vara 1000km från henne för att säga det!!! Detta är orättvis mot mig tycker jag!!!!!

Jag har varit med Kremi och Olof idag och sen på kvällen gick jag ut med mina kompisar för lite roligt.
När vi går ut så skapar vi kaos. Här nere kan ni se beviset på:


08.05.2013

Hej, jag är så trött att jag orkar inte ens tänka just nu. Jag tänkte bara önska er en fantastisk torsdag och god natt från mig.


Alicante :


07.05.2013

Men vilken dag, eller hur?
Godkväll mina kära läsare. Jag hade en så fantastisk varmt dag idag att jag trodde att det inte var sant. Jag hade stb så jag var i Stockholm med största förhoppningen om att de kommer att bli flygning men det blev inte och jag är super besviken. Jag satt duschat och nästan klart att dra från här i liggande position under solen. Solen tog hård på mig så nu har jag lite färg på ansiktet. Tänkt dig det är ändå bara maj månad och man fick färg. heja för Sverige:-)


Nu ska jag gå och sova för att jag har stb imorgon också. Förresten så såg jag en film idag som jag tyckte det var super trevligt och som heter : The last stand! Arnold steel has it!!!!Se den, nu puss och kram och vi hörs imorgon mina kära läsare<3Hemma....

Halloi alla ni som är vaken. Jag kom till Stockholm nyss och är på väg hem. Jag hade jätte roligt dag med otroligt trevliga kollegor. Jag hoppas att jag få jobba imorgon för att jag tycker inte om att sitta och vänta vid telefonen när jag har Standby.

Det känns verkligen att sommaren är på väg och man kan inte sluta drömma. Jag vill ha en fantastisk sommar med massor med resor som jag har planerat och mycket emotioner. Jag vill vara och resa med min familj och jag hoppas att det kan fullföljas.

Snart är jag framme så jag måste lägga telefonen för att ta tunnelbanan. Här kommer lite bilder från Alicante:

Sov så gott och till er som ska vara vaken ha en trevligt fortsatt måndag<306.05.2013

Hej alla underbara. Hoppas ni har det bra och att ni är inte alldeles för ledsna över tiden jag var borta från bloggen.

Jag hade lite svårt att pussla av alla små och stora bitar samtidigt så jag prioriterade.

Jag mår bra och lever och jag är tillbaka till min gamla jobb. Det roliga på Nova är avklarat och jag saknar dem redan men de har ingenting åt mig för sommaren så jag kom tillbaka till rödnoserna. Hahaha konstigt sagt :-)
Ok så nu vet ni i ungefär vad som har hänt.

Just nu är jag på jobb i Umeå.
Det är ändå bra att vara tillbaka. Jag njut till 1000 av allt. Hotellet är söt och mysigt så jag sov som en stock!
Missade frukosten men det var absolut värd det.
Jag gjorde min gymnastik på rummet och nu är jag på min favorit från Stockholm kaffe som jag hittade här Barista!!!
Dem har världens godaste kardemummabulle. Om ni har inte ätit det tidigare så rekommenderar jag det stark!

Ny ska jag gå tillbaka till hotellet och villa i tre timmar före jag ska iväg och jobba. Ha en fantastisk dag alla underbara läsare.

Min mat idag och söta rummet:
RSS 2.0