Yoga

Nu var det efterlängtat och even att jag vaknade efter bara 6,5 timmar så är jag taggad och ser fram emot. Om jag fick möjligheten så skulle jag vara på yoga två gånger per dag! Jo jag vet att det är överdrivet men jag är sånt! 
Nu ska jag träna och sedan ska jag till jobbet och det kommer att kännas super stressad om inte allt går dom jag har planerad. Vi ska få se om jag hara allt med mig och att jag har räknat med allt! Känns redan att jag har glömd att räkna med nåt. Håll tummarna ni snälla läsare så att jag kommer i tid och dör inte v stress på vägen ditt!!! 
Hahahha det skulle väll inte vara en nyhet eller hur?

Jag jobbade med jätte trevliga kollegor igår och träffade mera kollegor på väg hem och de alla gjorde min dag. Älskar alla mina kollegor, de är fantastiska, snälla och omtänksamma. Nu ska jag kliva av men jag kommer skriva mer på väg till jobbet. 
Kram och ha en underbar lördag alla söta❤️Den vackraste solnedgången som jag har sett och det från kontorets fönstret.


Hemma!

Umeå bjud på goda saffransbullar ❤️

 

Loving Fridays❤️

Hej alla fantastiska läsare! Har ni haft en bra start på helgen? Hoppas verkligen det för att det är min favorit dag och jag vill att alla ska vara lyckliga och glada på fredagar speciellt på fredagar:-)
Jag hann inte sova nå mycket men set ska inte spella nå roll för att jag ska försöka villa då jag är hemma. Jag har allt klart hemma: julpyntar och städat så nu ska jag bara laga mat och börja med alla garderober och skåppar. Det kan man ta en för varje dag så att det blir inte allt på en gång. 
Nu är jag på väg till att köpa mig frulle och middag från favorit bageriet Gateau och jag ska ta en stor saffran bulle som jag längtar jätte mycket effter. Hemma väntar riktig saffran som jag köpt från Dubai men det kommer från Iran. Nu har jag hört två versioner en att bästa Saffran kommer från Iran och andra kommer från Spanien!!! Vet nån vilken är korrekt och var är bästa saffranen ifrån?
Ska verkligen uppskata svar. 
Jag ska till favoriten idag : Paris. Det blir inte en tredje stopp men jag är nöjd som det är. Första gången var fantastiska och sen en vecka efteråt åkte jag igen för andra gången och jag måste bara säga att jag älskar Paris!!
Här kommer lite bilder:


Champagne kvällen❤️ samma desert för att jag kunde inte glömma smaken som smälte i mig och varade en helt veckaÅh det var verkligen kväll att remember 


Bara lite ego! Hahaha bara lite!
Ume

Halloi alla fantastiska läsare. Hur mår ni? Vad har ni för er dessa underbara dagar?

Jag är i Ume och mår bra samt villar upp mig på rummet och har fått 9 timmars sömn så jag känner mig som nyfödd just nu! 
Jag är jätte stressad och har inte tid att skriva så jag ska önska er en fantastisk fortsatt dag och vi hörs lite senare ikväll!


Fantastiska maten ( andra gången i Paris) i Paris


OMG!!!Lite gott och sött före min Champagne middag 

Underbart promenad Nostalgi!

Just det! Det är nostalgi dagen för mig idag! Jag sitter åter igen på vårdcentralen och väntar på att ta prover och då jag såg ett jätte gammalt par som stöde varandra och öppnade dörren åt varandra..... 
Jag tänkte det är någonting som jag aldrig kommer att få uppleva! Jag är det största ensamme mamma som kommer att uppleva allt själv kommer att berätta och diskutera allt med sin dotter och kommer aldrig att ha en man hemma! Jag kommer att dö själv!!!! Vilken skrämmande tanke men tyvärr är det sant!
Det gör ont i hjärtat och det är fel på mina ögon just nu för att det rinner tårar. Jag måste kolla hjärt och ögon läkaren!!!! 
Kämt åt sidan men jag ska kolla hjärt och lungor idag! 
Jag vill verkligen inte dö själv men jag vill inte dö bredvid någon som är inte värd stå bredvid heller så för nu jag dör hellre själv. 
Idag ska jag Julpynta för att jag ska jobba då det måste göras och jag vill inte lämna Stella utan pynt❤️
Nu ska jag in hos läkaren.Här kommer bilder av min Paris dagar nu den här gången! 
Det var det bästa utsikten som jag någonting har haft!!!
Med en fantastisk solnedgång Viju från fönstret In love with Paris❤️❤️❤️

  

Well, Well

Jag sitter på vårdcentralen och väntat på besked om vad som är fel med mig! Jag har haft lite problem med min hälsa så nu var det dags för domen! 
Nyss kom ut från läkaren och han var väldigt forsiktigt och duktigt så det finns schans att man har hamnat hos en verkligen duktigt en! 

Jag är hemma och idag orkade jag inte gå upp från sängen. Allt ländes meningslös och jag är väldigt besviken på mig och denna grå känslan. 
Jag tror att jag är på väg mot vägen (igen)! Hoppas jag har fel och att det kommer att passera. 
Nu till lite roligare saker. Då jag var i Dubai köpte jag massor av saffran så jag kan knappt vänta att åka på affären för att handla så att jag kan börja baka!!!! Oj så gott det ska vara med saffrans bullar och lucekatter och pajer och massor med andra saffrans saker. Jag ska laga gott mat idag så att jag och älsklingen kan njuta av kvällen och myssa i soffan med elden på. 
Jag älskar tiden runt jul och alla dessa mysiga stunder som är kopplade runt jul. Känns pirrigt i maggen, jag tror eller vill tro på Jul-magic❤️
Är det flera än jag som väntar på Julens magi? 

Nu ska jag ta lite blodprover så vi hörs senare❤️

Ha en fantastisk måndag mina älskade läsare ^ ^ 


Halloween hos mammsen min❤️Hahhaa söt va?


Hilton i Finland 


Sov som en princessa ❤️


Frule hos mammsen och princess Daizy!
 

Dubai

Jag äskar denna fantastiska plats!! 
Hotellet är underbart affärerna mycket mera än vad man orkar se och maten mums!!!
Kanske jag ska komma på semester här för att kunna gå runt och se allt detta som jag hinner inte att se andra gången nu. Jag köpade lite idag och gick runt affärerna men egentligen så vile jag bara se alla fantastiska severdigheter och njuta någonstans med good kaffe och kaka. Hoppas att jag kan återkomma snabare så att jag kan verkligen göra det. Ledsen att jag måste saga godnatt och stänga stan utanför men jag har jätte lång natt och dag. Mina aventjuter har nyss börjat så jag måste verkligen vila nu. Jag har tyvärr inte så många bilder att bjuda på men jag ska försöka att bättra mig och ta bilder även då jag har för kull!
Kram på er och ha en trevligt fortsatt måndag ^.^


Man har det bra här

Hur roligt kan man ha framför spegeln? 
Hihihi


Det blåste vid vattnet!


Oh min magge är proppfull och det var så gott att jag kunde inte slutta så jag åt varje en liten bit!
Hej då Dubai, ses snart igen❤️Happy Sunday

Halloi alla underbara läsare. Hoppas ni mår bra och att ni har en fantastisk Söndag. 
Jag mår bra och är på väg till jobbet. Jag kom hem jätte sent igår natt från jobbet och därför bestämde mig att sova ut och inte skynda mig till Yogan. Jag vet också att jag kommer att ha ångest omgående detta men just nu så har jag inte det och jag hoppas att jag inser att man måste prioritera rätt för att må bra. 
Jag var enormt trött och kände att jag skulle nästan ge upp allt och bara sluta ned allt jag gör så därför even den stora ångesten så kommer jag att håla fast vid denna beslut. 

Jag är hungrig och jag glömde min mat(banitchka) hos sötkusinen så nu måste jag köpa mig mat fast jag såg fram emot att äta min goda banitchka på Arlanda Expressen. 
Allt detta är tack vare stressen!!!!
Idag blir det Dubai.  Jätte lyckligt att jag fick två Dubai på två månader. 
Jag har världens coolaste Crew med mig så jag sprattlar av glädje och förväntan. 
Vi hörs på ett tag men tills dess önskar jag er en skönt söndag med massor av bra mat, glädje och kärlek.


Godaste pasta som jag åt i Italien. 
Lite bilder från den tiden:Här kommer saftan risotto med dyraste i världen svamp: Tryffel!!!

Det må vara super dyrt men det var värld varenda krona!


Det var min rätt: spenat lasagna! 
Tiramisu ❤️Hemma

Halloi! Hur mår mina älskade läsare?
Jag mår bra och faktiskt ännu bättre, jag mår super bra. Jag har haft en jobb resa som var så roligt och intensiv att nu behöver jag semester. Jag tog den tidiga flyget hem fast vi skulle stanna där tills kl17:00 idag. Men jag tänkte att jag kan komma tidigare (fast då jag gick upp från sängen hade jag sovit bara 5timmar) så att jag kan ta en yoga och sen flyga hem tidigare för att min bil är under en enorm snödriva och jag kanske ska behöva start hjälp så vill jag inte göra allt deta i mörkren. Jag längtar hem!!! Ska starta elden ska laga gott mat och ta mig en rött!!! Det tycker jag kommer att kännas välbehövt. Jag vill fylla badkaret och liga där i timmar med en bok som jag läser. Oh vad jag ser fram emot att komma hem! Men först ska jag ta upp bilen. Hahahaha låter konstigt jag vet!
Nu ska jag lutta mig bakåt och avnjuta av min kaffe som mina kollegor tog med sig för mig.
Puss vi hörs alla fantastiska läsare och hoppas att ni få en underbart dag idag❤️


Take Paris with love❤️


Åt på en fantastisk restaurang och hade så trevligt ändå fram till morgonen!


Love the food !Nice place!!


Gud så gott det var!!På flyget hem hade jag jätte trevligt med underbara macarones från Laduree ❤️


Och några croissanter mums. Längtar tillbaka ditt❤️Ush då!

Jag skrev en super inlägg och ..... precis som sista gången då försvann det!!!!
Vad händer man blur så trött på det.

Ja,ja just nu sitter på väg hem! Saknar min lilla hjärta och känner mig super otrevlig samt absolut inte nå socialt!!! När ska detta ta slut?
Orkar inte, vill stänga ögonen och då jag öppnar det allt ska vara som jag skrev i en av mina tidigare inlägg. Lägenhet, Stella, jag och hon, vi två under ett tak utan att behöva säga :hej då!!!!!!!
Fan!!!

Fan.......Där någonstans är mina lösningar på mina problem men det kommer att ta tid tills jag hittar det och fixar det!!!
Oj så trött!

Halloi!
Hoppas att alla mina läsare mår bra och har haft en fantastisk torsdag!
Jag är på väg hem men jag är så trött att jag somnar medans jag sitter. Jag önskar mig ett stort säng med många flufiga  kuddar och himmeln fullt av stars! Varför är det så svårt? 
Den ända jag vill ha är ett liten 1eller tvåa i stan med Stella i och att jag kan få jobba utan tjat och problemer. Varför är det omöjligt? Vad ska man göra för att kunna bli lämnat ifred och att kunna leva som man vill. Om jag hade just nu allt detta skulle jag nu ligga i sängen och villa väntande på mitt hjärta att komma hem från skolan med så mycket att berätta. Jag skulle lagga gott mat samtidigt som jag skulle hjälpa henne med läxorna och sen skulle vi myssa framför teven tills vi somnar i varandras armar. 
Jag har tårar i ögonen. Det är väll inte mycket jag vill men tidlygen för man inga önskningar uppfyllda! 
Till slut ska jag kasta handduken och ska jag bli monk. Hmmmm kanske det finns en lösning efter allt!

Lite bilder 


Vad sa du? Varför få man inte drömma ?

Hahaha vi få se!!

Kunde inte bestämma mig vilken var bättre. 
Här under kan ni se Harry Potters trollstav affär. Det är bara vad jag tror, men det ser verkligen ut som det!!Det var det godaste musslor som jag har ätit och de serveras med pomfrit. De var lite sura på mig för att de försökte säga att man dricker öl med det och inte vin, speciell inte rött. Hahaha det är min sett att äta de.


Efter att man fyllde tanken så kunde man man ta 4 timmars promenad till. Det är hur fantastisk som helst. Rekommenderas! Är man ledsen och har problemer ska man ta långa promenader och fundera samtidigt som man kan lyxa sig på alla möjliga set för att gör man inte det själv kommer ingen att göra det åt dig. 


Vädret var lycksom min humor i början. Men den gav sig efter ett tag!
Fortsättning

Har så många bilder så jag ska försöka att lada upp bara de mest intressantaste :


Maten:


Mmmmmm Gud vad gott!!!


Frule !


Hemma

Just nu sitter jag och väntar påTunnelbanan för att ta mig hem. Om man bara kunde bo i stan!!! Jag skulle ha varit hemma för 30 min sen istället så väntar på transport som ska åka 17 minuter om 12 minuter och sen 7-8 mon promenad och sen är jag hemma. Jag är trött och gnälligt just nu så jag ska inte besvära er med mina troliga tankar.  
Jag hade så roligt på jobbet att jag har ont i skynderna av skrat. Det är lätt då man har så fantastiska dagar. Jag känner mig underbart. Har verkligen så skönt och lugn att jag är så harmoniskt. Jag har stora planer och jag behöver det mera än någonsin. Jag älskar ändringar och deta är början på mitt nya  liv. Längtar!!!! Vill inte uttala mig just nu men jag lovar att jag kommer att göra det så småningom. 

Lite bilder av min mini semester:Dagen började med nya brillor!


Frule 

Hihi

Stor frule

Hade kullaste  bussförare: ung tjej med lång hår och röda läppar!!
Man kan se det i bakgrunden!

Älskar då jag är ledsen att ta mini semestrar. De för mig att vakna till och ha nya fantastiska idéer!


Snabbt från bussen!Köpte en enorm påse med macarones !!!
Ola-la!!

Dena fantastiska utsikt hade jag från min lilla söta fransk balkong!
Vem vill inte vakna till dena utsikt?

Underbara romantiska rummet!
On my way!!!

Halloi!
Nu är jag på väg till jobbet och jag är mätt och belåten. Det var gott med banitchka. Jag hade kvar en i frysen så jag tinade upp den och åt det. Det är stort skillnad med hemma och här. Hemma lämnade jag början på snöstormen, halkid, snö, plugbilar och här sol, värme, stress och väskor. Ibland undrar jag hur ska det vara då jag ska ha mindre att göra och då jag ska trampa när på tempot. Kommer jag att vara stressad då ändå eller? Jag kanske kommer att sakna det!!!!  Neee det tror jag inte, eller vad tror ni?


Detta är nya hotellrummet i Umeå, fresh och jätte mysigt.Säng gaveln!!!!Stockholm!

Hej alla glada! Hur mår ni? Vad gör ni?
Jag har haft fantastiska sköna 4dagars med familjen och binär jag åter igen i stora staden. Det var jätte tidigt idag för att börja så sent. Jag vaknade 5 och ska jobba 13:30. Jag gillar redan inte det att jag kan aldrig ha sov morgon. Jag måste fundera och se hur jag ska göra om jag gillar inte läget. Jag är så hungrig att jag kan äta en berg just nu. Som tur är är jag nästan hos kusinen så att jag kan äta. Det var meningen att äta på Joe & the juice men vi kom med bussar underifrån så det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. 
Ikväll blir det sova på Hilton och det ska då vara första gången med den här jobbet. Det har gått nästan 2år nu och jag fick schansen först nu. 
Nu ska jag kliva av och träffa lite kusinen om hon är hemma och sedan göra mig klart för jobbet. Puss och kram och här kommer det lite bilder:mix!
❤️Ledsen

Idag är det dagen som jag är jätte ledsen. Jag kan tyvärr inte beskriva min besvikelse och min ledsenhet. Jag vet inte om man kan kalla den så men det är just så jag känner. Ledsen att behöva ge det till er. Jag lovar att jag ska försöka att fixa mitt gamla och kasiga/stolta Katia. Många har glömd vem jag var och jag hör massor av bullshit men snart så tror jag att inaf kommer snart och då är det inaf! Jag trode aldrig att jag kan ha så stort tålamod och att jag kunde tåla så mycket. Det var ett prov mot mig och jag vet nu att jag kan och att jag har klarat det men från och med nu är det klart med det. Say hello to The old Katia! 
Nu ska jag vara den absolut ärliga Katia, pressis som jag var förr! 

Orkar inte vara ledsen och negativ. Kag vill vara glad och lyckligt!!! Jag vill inte tillåta människor köra med mig. Jag vill he kärlek och glädje och kunna hjälpa alla runt omkring mig så att vi kan leva i en bättre värld! Är det så svårt att förstå.  Jag vill kunna vara lung i mitt själ! För att kunna vara det så måste jag se till att världen runtomkring är okej. 
Jag älskar är och jag hoppas att nu förstår mig rätt. Sov så gott och vi hörs imorgon. 
Sov så gott ❤️❤️❤️

 

RSS 2.0