31.10.2013

Vist är det nästan klart med de vakra färgerna på vägarna. Just denna period gör mig ledsen för att allt är gråt och alla ser lite nerdragna. Stockholm är däremot en fantastisk stad som allt det stress och snabba hit och dit människor säter färger på tillvaron så i stor stad man känner inte depresionen så stark.
Nu är det höstlov och Stella är ledigt så jag ska åka hem efter min Stb! 
Jag har inte mycket att berätta mera än att jag hat jobbat som en galning men fast det enorma jobbtider som man har så hann jag med lite roligt också. Jag är nöjd, mera än nöjd. 
Just nu är jag på väg till yogan och jag har träningsvärk för att jag var borta från den i nästan 2veckor. 
Känns lite tufft att återvända efter två veckor det känns som om att man har varit borta i flera månader. 
Har ni bra planer för Halloween? 
Jag vill skratta, dricka och äta gott med min familje. 
Här kommer lite bilder:


Tirokafteri!!!
Mums säger jag bara!!!


På grekisk viss!


Min favorit: kolokitakia!!


Hemma gjorda pomfrit!


Min favorit bageri!!

Vattnas det i munen?


Den sidan är absolut svårt att missa. Här har jag lagt 4 kg(lätt)En liten Kaffe vid vattnet som jag trivs på!


 Kaffe, kaffe, kaffe......


Lite mat med det.


Athens by night!!


Hörs lite senare❤️❤️❤️

 

Lite gamla bilder

Bilder som ni har inte sett än:


Kalimera Elada❤️


Härligt med moppe, varmt och fantastiska två dagar!!'


Genom Athen !!


Yey

Yes!

Godmorgon alla underbara läsare. Jag såg nu att mina sista två inlägg har försvunnit någonstans. Jag vet inte varför det gör så. En sak måste jag bara säga att nu läget är mycket bättre än som det var förr! Jag hade fina inlägg men nu är de borta och jag orkar  verkligen inte att återskapa det jag skrev. Jag kan vissa er lite bilder från Dubai  och skriva lite undertext. Jag är på väg igen så jag har inte så mycket tid   Det  är just därför jag ska vara lite kort. 


Restourangen vi åt på!!! Super gott var det!


Tabuli


Humus!!!


Brödet


Citron med minsta och vattenmelon!!! Godaste Ever!!!


Jag och Laura❤️


Grillad Halumi med tomater!


Och var tvungen att ta bilen till hotellet 😜


Söta vi är:-)

Dag tid


Natt tid


Hej då fantastiska Dubai!!!Så roligt kan man ha!

Yes vi hade jätte roligt att jag kommer att komma ihåg de dagarna för alltid. Det var så vackert och bra, lugn och harmonisk och till slut exploderade vi i skratt så att vi skrattade flera timmar med Laura och taxi föraren skrattade med oss !!

Hissen!!!

Well Well !!!


Frukost !!! Mums!


Redo för Dubai!!
Hur ska man lämna rummet???
Jag var tvungen att göra det, ni förstår eller hur😜

Looking goooood! 

De sista bilderna var från Dubai Mall. Det var enormaste enorm!!! Har aldrig varit i en större mall ön detta!

 Mall:

Sorry

Hej alla fantastiska läsare som fortfarande tittar in hos mig fast att jag har varit borta alldeles för länge nu. Jag ber om ursäkt för min frånvarande men det var absolut inte meningen. Jag har så mycket som jag vill berätta och jag kunde inte hitta början på allt detta. Nu har tiden gått och mera saker har hänt så jag ska vissa er mest bilder och ska försöka förklara allt. 

Det började med en underbart resa till Dubai. Efter ankomsten hamnade vi på 51 våningen och njut av utsikten:
Det var vad vi såg från 51 våningen!!

Här under är min rum. Jag hade en av de sämsta rummet men den var så underbart att man kunde bara njuta av det:

Lite suddigt men det syns ändå:-)

Sen så besökte vi den fantastiska lilla damen med en av de mest panorama rummet. Där släkte vi lamporna och drömde oss iväg av den drömlikt viju!!


Och sen så hade vi jätte roligt i hissen vilket resultaterades med detta roliga bilden!!! Gud vad vi skrattade !!! 

07-10-2013

Godmorgon alla vakna sötisar:-)
Hur mår ni, vad har ni för er?
Jag mår bra men lite ledsen för att idag på väg till tunnelbanan insåg jag att jag kommer att missa höstens vakra dagar och färger precis som alla andra gånger. Jag önskar mig att jag ska ha en möjlighet att ta en två dagar lediga för att kunna ta några långa promenader och njuta av höstens fantastiska färger. Hoppas bara att om jag skulle hinna att göra det att det behölls denna värmen som är just nu. 
Jag tror att just dem dagarna börjar jag att gå mot tröt igen och då hamnar humorn på botten. Jag var nästan grått färdigt igår natt för att jag var tröt. Det är inte mycket sakerna men tiden tar död på mig. Tiden som jag är igång. Tex: igår var jag igång sedan kl 03:50 och första avslappnad stund  som jag hade var kl20:00 precis då jag åt och låt gaffeln och kniven bredvid tallriken. 16 timmar och 10 minuter igång.  Det är inte lite. Det är verkligen ett pekfinger så att jag ska fundera lite. Jag känner hur jag torkar ut mig. 
Nu när jag har insett det så ska jag försöka att fixa det. Vad jag tycker är att det konstanta samma spor som jag tar och gör ingenting på sidan om som kan få en att slappna av eller bara att ändra lite så att man kan bli glad, förväntansfull och levande gör jätte mycket att man blir snabbare tröt och otåligt som jag blir. 

Juste jag skulle börja förklara mig kortare men jag lyckades inte. Sorry för min tråkiga inlägg. 
Ny ska jag av så ha en fantastisk början på veckan och vi hörs lite senare kanske.❤️

06-10-2013

Goooood morgon alla fantastiska. Det var tufft att stiga upp idag. Anledningen till det är att jag har viljat ha en ute kväll och komma hem utan att jag är stressad för dagen effter och att kunna lägga sig då man vill och vakna då man vill. Det var lördag igår och jag hade önskemålet om att gå ut men det kunde aldrig gå så i min hjärna hade jag trevligt för att kunna känna mig glad och föreställde mig att jag gör bättre saker och att jag var inte tvungen att lägga mig tidigt så att jag kan sova bättre. Det blev så: jag somnade tidigt och sov bra men mot morgonen vaknade jag och var vaken tills klockan ringde och det var lång. Sen precis då kl skulle ringa var jag på väg att somna och därför blev det tufft att vakna. 

Oj så lång berättelse för en så tråkigt sak. Jag ska försöka att förklara mig kortare nästa gång. 
Nu är jag på väg till jobbet och jag vet redan att det ska vara en fantastisk dag idag för att jag ska jobba med super trevliga kollegor som jag har jobbat med på Nova och de är super coola. 
Ha en fantastisk söndag och se till att göra det bästa från dagen med nära och kära och ge de mycket kärlek.
Saknar min älskling Stella❤️
❤️❤️❤️


:-)

05-10-2013

Good morgon mina underbara läsare. Jag klagar över att jag är super trött och att jag somnar på soffan och undrade vad som var för fel på mig! Nu vet jag det!!!
Jag kunde inte somna i tid igår jag var vaken till kl 04;00 och sen vaknade jag kl08;00 och kände mig helt utvilat som om jag hade sovit 8-10 timmar. Jag tror att jag samlar så många dagar som helst på mig utan att ha vilat ordentligt som man ska och sen så säger kroppen ifrån sig. Då kommer det veckan eller veckorna med att jag nästan går och sover. 
Misteriet löst!
Nu till trevligare saker! 
Jag är på väg till Stockholm men jag hade jätte trevligt med Stella och jag fick pussa och krama henne lite extra. 
Jag ska försöka att ta en pas idag så att jag kan koppla av i min hjärna. Yoga fungerar för mig, vad är det som fungerar för dig?
Jag ska försöka att titta fram för att jag är lite yr just nu.

Puss och ha en fantastisk lördag alla fantastiska läsare!
Gamla bilder med Stella


Så söt hon är!!!❤️❤️❤️

YEY

Mera bilder från Bergen. Jag har så många och jag vill visa de alla:) 
Det är typisk mig😜
Naturen är to die for!!!! 

02.10.2013

Halloi alla fantastiska läsare. Ber om ursäkt för min stora frånvaro från bloggen men jag har bara mera och mera hektiska dagar som jag försöker att prioritera de mest viktigaste saker först. Jag försöker som sagt och ibland är det okej men ibland så går det bara inte. Jag är och jobbar i Luleå just nu så jag hade möjlighet att få träffa min älskade Stella så att det blev svårt att gå hemifrån. Jag saknar henne och att krama henne. Idag ska jag till Rome så jag är lyckligt. Då jag kommer hem måste jag skynda mig till träningen för att det börjar bara en time efter det att jag kommit hem. 
Nu ska jag önska er en fantastisk fortsatt dag och vi hörs lite senare kanske. ❤️
Och maten på torget 


Saknar Bergen!!

RSS 2.0