Fredag, världens bästa dag!!!Se så otroligt fångade jag min tel^^
Hur ska man inte känna sig lyckligt!!
I skrivande stund är jag på min favorit kaffe och inväntar min flyg hem. 
Har haft underbart tid med alla kollegor och nu ska jag avnjuta min helg med glädje!
Jag ska baka för att jag ska ha min födelsedag inte så länge från nu så jag kommer att jobba förstås så därför vill jag vara förbered lite i förväg. 
Undrar vad jag ska få på min födelsedag för att jag älskar att fyra min födelsedag och att få massor av presenter!!! Jag är exakt som en liten flicka och kan knappt vänta tills den 6❤️

Kan ni behålla lugnet eller?

Jag vill önska alla mina läsare en fantastisk fredag och vi hörs imorgon igen. Nu ska man ja kull och se till att gör allt detta som man har längtat efter❤️
Kramar och massor med kärlek till er❤️ Eller hur???Something to think about it.... until I walk up from my fantasy dream❤️


❤️And in My dream i Will be here☝️⬆️

I drömmarnas värld!

Det är exakt så jag känner mig då jag lägger mig i denna fantastiska sängen. Hilton har verkligen tänkt på sina trötta gäster. Jag ska sova efter att jag har skrivit klart och jag ser verkligen fram emot det! 
Jag hade en fantastisk dag idag igen med mina kollegor. Tiden går så fort att man vet tror inte på det. 
Idag åt jag min favorit Helsinkis mat. Glad och nöjd är jag och väntar redan på morgondagens dag. Saknar lite saker faktisk och som tur det så kom en kollega med en kardemumma bulle!! Jag saknar mammas otroligt gott bröd, kardemummas bullarna på centralen, stora och härliga semlorna på fiken vilket namn jag har glömt och andra oda små delikata frestelser. 

Här kommer lite bilder:


Min frukost en vecka sen!


Mammas fantastiska bröd!


Bullen som min kollega bjud på! 


Levy- osa! Harry Potter!!!! ^^ (nästan)Så sant att jag saknar ord!!
Sov så gott alla fantastiska läsare❤️Hilton

Jag är redan i sängen och ska sova!!! Nu måste jag verkligen sova så jag ville bara önska er en fantastisk fortsatt kväll och jag ska sova så fort jag har torkat mina tårar från ögonen för att jag ser på den fantastiska filmen "The great Gatsby"! Det har blivit verkligen mitt nya favorit! 
Love it❤️
Men YES!!!

Halloi!! Hur mår mina älskade läsare? 
Jag vaknade idag med alla kycklingar och säkert måste jag sett it som en också^^
Det var tidigt och jag kommer att hamna i komma idag i sängen!!

Idag på vägarna var det tidligt vår och jag tog mig på en 25-30 min till jobbet fast att det tar lite längre annars. Jag är klart med största delen av jobbet så nu ska jag bara jobba en liten bit till på väg till Hilton :-)
Vad ska jag säga tre dagar i lyx som väntar nu!
Puss på er för att nu måste jag dricka och äta snabbt före sista jobbet^^

Kramar till alla er❤️ och massor med kärlek❤️❤️❤️


Jag måste sova men det går bara inte:(


Kanske snart ?!
Vår!

Godmorgon alla underbara läsare! 
Hur mår ni?
Vad har ni haft för er i helgen?

Jag mår bra och i skrivandets stund är jag på väg till jobbet. Vaknade kl 04:15 och fortfarande tycker att det är inte okej att någon ska vakna före kl06:00!
Människor själen och kroppen måste sova tills kl06:00! Det är bevisat och konstaterad. Ni kan läsa på nätet om det. Va har också många tillägg då det gäller jobb före kl 06:00 men det är väldigt tyst om det. 
Idag har jag jätte fint dag och det ät måndag^^ 
Har faktiskt lagat mat och tagit med mig för andra gången ever!!
Känner mig lite duktigt att äta gott på jobbet. 
Jag kommer att berätta mera om min roliga dag idag lite senare för att nu måste jag kliva av så vi hörs lite senare^^

Puss och ha en fantastiskfortsatt trevlig måndag och en underbart vecka!❤️❤️❤️            ❤️❤️❤️          ❤️❤️❤️Fredag!

Halloi alla fantastiska läsare!
Hur mår ni på en fredag?

Jag mår bra och inte nog med det men jag ska hem! I skrivandes stund är jag på flyget hem där mamma, Stella och älskade familje och hjärter väntar på mig för att vi ska äta gott och dricka gott. Jag mår mycket bättre för att det ser ut att vända för min del och det är en av de mest positivaste saker som jag har upplevt de senaste månaderna. Jag hade jätte mörka och tunga dagar och nätter men nu tror jag är lagom till värmen på den jusa vägen. Vet ni idag är det fredag och jag vill inte betunga är med vad som har varit för tung och mörk för mig jag vill inte berätta för att då går man tillbaka till det. Jag vill och ska bara se framåt och tänka positiv till att det finns väre saker i denna värld som behöver mera uppmärksamhet. Det är just därför min konsentration till att se framåt och se positiv på sakerna och att hamna på denna jusa sidan. 
Hoppas att det förbli så! 
Jag är så lyckligt att jag har en så fantastisk familje som min och att de ger mig så stora krafter så att jag kan gå vidare och inte vara fast i det gammla!
Man är ingen utan sin familje och jag vill aldrig vara utan en av de❤️
Jag älskar de mera än jag älskar mig skälv!❤️❤️❤️

Lite bilder från min roliga men extrem blösiga Las Palmas!
Medicin för hjärtat!!Ego!!

Ego bilder!!

Älskar mina ringar!!


So true!!!Min ring!!!!

Hör och häpna! Då jag var i Spanien vi på väg tillbaka vaknade jag kl ca06:00 av enorm huvudvärk och jag maserade huvud då märkte jag att min favorit ring är borta. Gissa om jag fick panik och så enorm ångest att jag vände rummet upp och ner! Jag hittade inte ringen någonstans. Jag började vända tillbaka varje sekund i mitt huvud så att jag kan komma på exakt var den kan vara och då kommer jag ihåg att ta och bläddra i bilderna. Jag är så duktigt att ta selfie så jag hade nästan hela kvällen i bilder. Jag såg att på restaurangen så hade jag ringen men på andra stället så hade jag inte ringen. Då jag tvättade händerna så hade min ring åkt av i pappret som jag tråkade händerna med och in i papperskorgen. Jag sprang ditt men det var alldeles för tidigt för att vara öppet. Jag hittade deras telefon men det gick till självaste restaurangen och sen det var en man som ville lura mig att han skulle gå in då de öppnar och ta min ring och ringa mig, hmm!!!
Jag berättade för receptionen vad som hade händ och bad henne att ringa då de öppnar för att hinna före de har städat toaletten och tömt papperskorgen.  
I detta ögonblicken förstår jag att deta kommer aldrig att hända och att hon kommer aldrig att lämna sin post för att gå och ruta sig i papperskorgen på en restaurangs toalet!!! Jag åker mot flyget och då träffar jag på bästa Crew och speciellt en så söt tjej som råkar älska mig^^. Jag ger henne en minuts förklaring på det jag skrev hittills och vet hemma springa ditt före ens de har öppnad. Nu det var kl 10:30 och det skulle ta de 20-25 min tills de åkte ditt så om hon skulle springa rakt över så skulle hon vara där förre de öppnar och de skulle öppna kl 11:30!
Jag flyger och kan inte sluta tänka det vanliga ni vet, om bara jag hade, om bara jag tänkte och mm! 
Har sånt ångest och grått färdigt så få jag ett meddelande på Facebook: hej Katia jag har din ring och.... 
Gissa om jag hålde på att svimma av lycka!!!!
När det dags för bra saker så är det dags!!!
Idag jag sprang mot bussen och jag missade det med stort marginal så att bussen hade hamna trädan i körfälten på storvägen. Jag stannar och bara tittar på köfören och i hjärnan blir det : Fan alltså!!!
Köfören tittar på mig skrattar och mitt i vägen öppnar framdörren för mig. Jag gapar stort med en enorm Smile och skriker wow!!! Köfören tittar på mig och börjar skratta!!! Hahaha jag säger det "Karma"!!!

Vad säger ni har ni haft såna dagar?
Bilden som visade mig att jag saknade min ring!!!

Toabilder!!!

Blöste som Fan!!!


Hahaha cacadua!!! 


En välllickats!! 

Och favoriten !!!Åh vad jag är trött !!

Jag har jobbat sen kl08:00 och just nu håller jag på att decka i sängen. Jag är så himla trött att jag ser och tänker inte vad jag gör just nu så jag sitter uppe och försöker att sysselsätta mig med olika saker. Jag måste sova men jag tänkte bara hälsa er att jag lever och mår bra och att jag har haft fantastiska två dagar med mina kollegor och jag är så glad efter Las Palmas. Jag måste vissa och berätta imorgon om den turen och allt som hände. Det tar vi imorgon men ny ska jag önska er sov så gott och vi hörs imorgon.
Puss på er mina älskade läsare❤️
Las Palmas


Rummet 
Så börjades kvällen ^^

Mmmmm väldigt god tuna <3My heart is .......Frukost på en sådant vakert dag :(


:(

❤️Happy Valentines Day❤️

❤️Happy Valentines Day
Jag är på väg till jobbet, ouf så tidigt!!!
Jag ska absolut inte klaga för att idag är det alla Hjärtans dag! Jag vill vara glad och lyckligt även om jag är själv och ska  fira det själv(som vanligt) 
Känns som om jag har firat alla fantastiska dagar helt själv och mitt hjärta är helt förkrossad för det. Jag har varit ledsen länge nogg och förbered mig på känslan att fira själv i nästan två veckor nu! 
Tro mig jag har försök att avskärma mig men det har bara förstört för mig och skapad enorma problem. Det var inte avsiktligt men min själv försvar reagerar själv. 
Nu vill jag tvärtom! Jag vill ha någon bredvid mig, någon att fira det med och ha en mysigt dag med. 
Kan man ställa sig i kö någonstans för nästa liv? 

Nu ska av så vi hörs lite senare idag!


Ensam :(

❤️
Tired!!!


Hemma frukost !


Idag.....Så sant......

Thai ^^

Halloi där!
Vad har ni gjört idag? Jag var ute på stan, spenderade pengar på saker man kaske behöver^^
Hade jätte trevligt sällskap och åt massor med söta saker. Vi skulle ficka på stan men vi klarade inte att åka in på en ficka ställe så vi satt på en bänk och åt, hahahaha det var roligt och romantisk. Idag ska jag äta hos mamma! Älskar hennes mat och idag blir det en favorit. 
Igår lyxade vi med Stella med Thai och åt banan med glass och sen så hade vi mysigt filmkväll. Vi hade det otroligt trevligt. Idag blir det repetition^^med massor med glass, choklad och vi har redan vald filmen. 

Nu ska jag äta. Ha det gött än så länge<3


Jag glömde att berätta att min otroligt söta kollega köpte specialt nytt kafé maskin för att han visste att jag älskar espresso så han lyxade dagen. Det var redan  lyx allt det vi pratade om men med just det sattes Körsbären på toppen!

Maskinen ^^

Kaffet( nya sorten: Italiens)

Och nya koppar, så sötJuste!!! (Texten övan)


So beautiful morning, it's snowing so beautiful ❤️

Det snöar så vakert att det är svårt att sova!
Godmorgon alla fantastiska läsare. Jag har sovit väldigt lite men när jag gick upp så blev det sen svårt att somna om för att det var så vakert ute. Hemma är det varm och jag har ätit frukost och satt med min Espresso och njut av utsikten. Har prattat i två timmar i telefon och nu ska jag fixa mig och ska ut i stan. Måste hälsa Piteborna och träffa en kompis. Honom har man totalt glömd och nu ska jag ta min tid för att besöka denna människa! 
Har planerat att baka en länge glömd kaka men idag vill jag återskapa det! 
Mums!

Lite intelligenta ord som är så sana men man lyssnar inte på de. Faktiskt så har jag lyssnat på de sen förra våren och har försökt att ändra mig efter just deb texten. Jag vill och försöker verkligen men det tar tid. Jag ska bli det jag vill och bo där jag vill och exakt som jag vill med exakt den jag vill. Det är lång process men det är redan igång sen förra året. Jag vill helst inte prata om det så jag kan säga bara det att jag hade en fantastisk snart grabb att prata med och jag fick råd på hur jag kan förverkliga min plan mycket snabare än vad jag har ens haft möjligheten att drömma om. Så igår och idag har jag kollat up de möjligheterna och insett att det är som han har sagd så nu är det bara att sätta igång. 

Start från idag! Puss, puss alla underbara läsare<3


Vill leva!!!Hemma

Idag hände det förväntande, det blev så som jag ville och som jag hoppades på. Det är för allas bästa och mindre komplikationer. Jag är så trött på allt anklagande, missförstånd och bråk att jag orkar inte längre och bara för att kunna slippa det  det hade jag gått med på allt och jag gjorde just det!  

Jag vill och behöver semester!!!!  

På tall om det så ikväll bokade jag min första betalt semester någonsin!!! Jag ska ta ledigt med betalt för två veckor. Jag hoppas att allt går som jag vill och ha planerad så att jag kan fira min födelsedag med paraply drinkar och vita bort gömda stränder ! 
OMG vad jag längtar att få svar om jag få godkänd på det!!! Det är som sagt första gånger i mitt liv så "I'm a virgin"! The world is mine!!!! 
Hallo guys!!! Here I come!!!

Hahahaha så snart att jag kan känna lukten av friheten ❤️


En så gammalt bild och jag ser så lyckligt ut! Jag kommer ihåg knappt vem jag var men då! 

We can never obtain peace in the outer world until we make peace with ourselves.

Halloi alla fantastiska läsare! Idag är det min dag! Jag vill vara bara för mig själv och glömma världen. Jag försöker verkligen men det är lite omöjligt för att det finns människor som förstår det för mig. Jag ska se nu en kärleks film som jag har längtat att se och ska ta ett glass rött för att jag kan! Det är lunch och lördag (för min dell)!!! 
 
Först ska jag avsluta mina favorit series och sen ska jag ivägg på en lång promenad i varma Stockholm.
Nu ska jag ta lite gött och trevligt.
 
    
 
 
 
 
 
 
 
 
I miss the summer!!!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Regn!

Helloi!!
Hur mår mina älskade läsare?
Jag mår bra, har tränat har villat, har ätit gott, har haft det lugn och bra runt mig med trevliga och inte krävande människor. Träffade lite trevliga människor på träningen och der är lätt att umgås med såna människor att hela dagen bara blir lätt och fantastisk! 
Tittar på Olympiska tjejer och män och lyssnar på regnet! 
Visste ni att jag älskar regn kanske lika som jag älskar snö! Att vara någonstans mysigt ligga och somna till regnets sound är min ultimata lyx! 
Detta kombinerat idag med myset i hotellet var det ultimata för mig. Efter det fantastiska upplevelsen ska jag ta och lägga mig under täcket och lysna på regnet tills jag somnar söt i fantasyvärlden som omfamnar mig öm och kärleksfull. Nu ska jag önska er en fantastisk fortsatt lördag kväll och jag har en träff med Jon Blund under regnet!

Sov så gott och här kommer det lite bilder❤️Jag fick lite lyx kaffe på jobbet!!!

Det är korrekt: espresso!


Vackert!!!


Mysigaste  hotellet ❤️


^^


Olympiska spelet!

Hej alla fantastiska läsare! 
Jag mår bra och är i sängen i skrivandet stunden! 
Jag ska sova och tro mig jag är trött. Jag var och tränade rumpa^^
Jag kommer att få känna det imorgon och då kommer jag att älska min ont!
Kan det verkligen bli så! 
Hur som helst har jag tittat på invigningen av olympiska spelet och jag tycker att fyrverkerierna var mera än fantastiska! De var det bästa jag set! Jag har inte så mycket att säga ikväll för att det var inte så mycket som händ. Igår var jag hemma och jag njut av min hella hjärtat. Jag åt gott var och pussade älsklingen och fick krama henne lite samt att sova med henne. Idag tränade jag i Götet samt bastade jag och åt mina rester från igår så jag kan absolut inte klaga. Göteborg bjuder som vanligt med regn och massor med turbulens !!
Här kommer det lite bilder:


Min favo plats på Arlanda!
Åt frukost där
Det är fint här^^


Då var det lite olympisk inspirerad!!!Hur många selfie kan jag ta??? ^^


Klart för idag


Sov så gott alla fantastiska läsare❤️


Dinner!

Halloi!! 
Först vill jag tacka er mina söta, underbara läsare att ni er med mig och tappar inte tålamodet då jag tar lååånga pauser från bloggandet. Ni er så fantastiska och jag vill bara utrycka min tacksamhet till er❤️
 Jag siter framför teven och äter middag! Helt själv och välllbelåten!!!
Jag var och fixade naglarna ringde många samtal fixade små saker och var helt för mig själv. Jag faktiskt behöver deb tiden för mig. Det är inte lätt att träffa 1500-2000 människor varje dag och inte vilja att vara själv ibland. 
Jag mår bra! Och blir bättre!! 
Var på affären handlade lite mat och just åt den fantastiska middagen( made by Katia!)
Så kusligt!!
Hur som helst så ska jag nu ta och packa in mig i sängen för att jag ska upp kl03:30:(
Inget roligt tid inte !
Hoppas ni har en fantastisk fortsatt trevligt onsdag kväll. Vi hörs imorgon!

Här kommer lite bilder på lunchen och middagen!


Middag!!!

Och nu: lunch!


Efter lunchen blev jag hungrig inom 2timmar och mindre!!! Kom på att tänka på nåt Janni hade berättat för mig så kände jag mig som han!!! Blev sugen och avundsjuk på folket som satt där men maten var inte riktigt mättande!


Ingen smink :(Selfie men tyvärr så har jag ingen som kan ta bilder på mig!!!

Sov så gott mina älsklingar där ute❤️Okej då?!!

Alltså jag tog en lååååång paus från skrivandet och nu är jag tillbaka. Jag kan säga att många saker har händ i min privata liv så inte allt kommer att hamna på bloggen. Det kan man väll räkna med eller hur!!!
Jag måste bara säga att min hjärta gråter över att min favorit bloggerska har avslutat sin relation med pojkvännen. Jag trodde att de skulle hålla för alltid och nu när de är isär så har jag jätte svårt att lita på att någonting kan vara för alltid. Det trodde jag inte heler i sådant bemärkelse men att en sådant par som passade upp till 100% med varandra har gjort slut vad kan man förvänta sig efter det!
Jag hade aldrig sett någon som passar bättre med varandra på allt än de två!! 
Det finns faktisk en liten tendens där att min egen dotter har hittat sin mach men det är lite för tidigt att uttala sig om det. Jag måste ha lite mera pratstunder med de två kärleksduvor. 
Just nu siter jag på min favorit Joe & the juice och tar min obligatoriska ginger shot!!! Jag har standby med tror inte att jag ska bli utkallad idag inte. Jag har 1,20 min kvar. 
Jag känner mig fortfarande litet förskyld så jag vill avvakta min träning så jag ska bara villa idag och tanka med krafter för imorgon för att jag börjar jobba kl05:40!!! Sen förhoppningsvis blir det hem. 
Jag var till Teneriffe och hade fantastisk tid fast det var alldeles för kort. 
Här kommer det lite bilder från där:


Sängen!!!! Fantastisk Försöker ta bild!!


Hahaha mifo bild!!!Redo för bassängen!!! Det är sportbehå när man har glömd bikini!!!

Balkong utsikten 
På väg till middag 


Hotellet 

Padron!!! 


Mmmm


On the way!!See you soonNice!!!!


RSS 2.0