Heaven!

Halloi!!!!
Hur mår alla mina älskade läsare? 
Jag är just nu i heaven! 
Jag är på en barbecue och jag älskar allt med det. Jag simmade tills solen gick ner och gick upp från vattnet bara för att äta. Just nu sitter jag i varm bassängen fast det är 38 grader!
Jag tänkte säga att igår natt blev jag överaskat med Shania concert och jag grät så mycket då hon pratade om sin mamma att jag behövde hoppa ur och gå och fixa sminket. Hon gick in bland sin publik så att man kunde ta bild( om du hade schans) och jag bara hoppade in och hon tog mig runt midjan och väntade för bild!!! Jag kommer aldrig att glömma det och just nu när jag skriver det så få jag gus bun's!

Här kommer lite bilder för att jag måste tillbaka till sällskapet. Och faktiskt jag tog bild en än gång men det bleb inte så bra:(


Well...,,,


Sushi time!!! 

Jag, har kull då alla är inne och förberäder Då solen har gått ner!Marcus: ägaren!!

Varm jacuzzi !!!
I mitten lite högre upp!

Han kom på besök!Terry! 
Andra badar efter maten så jag tänkte hoppa in. Sorry, vi hörs senare<3Los Angeles!

Hello my wonderful friends!
Hur mår ni?
Jag mår bra och just nu ska jag ner på stranden för att visa mina bläcka kropp! Igår hade jag fantastiska vänner som uppgraderade mig och jag reste med still. Första clasen till Los Angeles med massor av vin, film, sov plats och otroligt fantastiska kollegor. Jag hade en 91 årig kvinna som hålde mig sällskap för 10,5 timmar. Hon var så söt och kunde spela schack! Däremot elektroniken gick lite seg. 
Just nu ska jag hoppa ut i värmen och ta mig ner till stranden. Jag började min lilla semester med still och Bloody Mary så nu ska jag ta en frukost med tequila! 
Van annars då man är i LA!!! 
Har super dåligt internet så jag lämnar telefonen här så att det kan ladas. Fri wi-fi här: funkar inte för att ringa Viber eller göra nåt levande men att titta på internet fungerar så där!First class!

Bloody Mary time!!!
Inte mitt middag men nästan!

Här kommer mitt Fresh Halibut sandwich😍⬇️Och min förrätt!


Love USA!!!!

RSS 2.0