Snart så!

Halloi!!!

Hur mår ni? Vad har ni för er på en fredag som detta???
Jag hade alldeles för bråttom idag för att jag sov bara 4 timmar och gick up för träning fast jag behövde sova en timme till. Jag planerade lite konstigt med anda ord! Såg fel tid eller tänkte vilken tid jag ska vakna och helt plötsligt lättade jag samma tid (som då jag skulle vakna) för tunelbanna tiderna!!! Så jag var på min träning en timme för tidigt!!  Ville att dagen ska vara nästan slut känns det som! Kanske för att jag ska hem till mina älsklingar och ha en mysigt Halloween!!!
Jag har köpt klänningen, och allt som ska få mig att må bättre(då jag ska vara ensam igen efter kl:23:00) och att njuta av tiden! Vi ska laga mat bredvid varandra (jag har saknat det så mycket)
små smaka av sakerna skratta och prata med varandra och sen är det den fantastiska bordet hos mamma som ska innehålla alla mina favoriter!!! Vill verkligen hem. 


Man hoppas alltid på mirakler så jag hoppas på en jag också. Min hjärna går i tusen varv, hjärtat är sönder men jag hoppas på mirakler!!! 
Paris in my heart ❤️

Snart ska jag ditt och då vill jag göra exakt samma sak som då!! 

Halloi alla fantastiska läsare!

Min slinga är avslutat och jag är överlyckligt och ladat med många positiva ord och känslor. Avslutande det hella med Paris och som alltid alla underbara mine kommer fram. Så många av de som jag känner är där just nu att det pirrar i fingrarna på mig att ta min pick och pack och sätta min på första flyget ditt. Många flög med mig ikväll ditt som sa Snälla kom!!! Funderar stark på det!!! Ska se vad Strella säger om det!!! 

Bilder man vill titta och titta och titta och drömma sig iväg!!! 

Dröm staden!!!❤️❤️❤️

❤️Götet

Halloi alla fantastiska läsare! 
Hoppas ni mår bra!

Jag mår jätte bra efter en fantastisk helg hemma med min älskling. Det var länge sen som man mådde så här underbart. Fick massor med pussar, kramar och vakra ord från människor man inte träffat på hur länge som helst!!! 

Det var gjort jätte många saker och varit med om lite anorlunda saker.  
Nu är man redo för nästa utmaning här och då väntar det en helt vecka i Götet!!! Älskar den platsen och jag hade planerat att en av de här gångerna (då man har mera än en dag där) skulle ta med mig lite sällskap men den tanken ska man absolut glömma nu! 
Nu sitter jag bland människor som ger mig uppmärksamhet så jag ska nu lägga undan telefonen! 

Puss på er!


Driving around with ma ca!

Halloi alla fantastiska! 
I skrivandes stund sitter jag på tågen på väg hem och nästan somnar. Det blev jätte sent igår kväll och jag har sovit bara 4 timmar men jag måste hem till hjärtat. Jag har jätte många saker att fixa så jag ska spendera stora delen av förmiddagen i Luleå. Tänkte fika där också och titta lite i affärerna. Ska ägna lite tid åt mig. Det är ju så tidigt så det är ingen som är vaken på en lördag morgon så jag behöver inte stressa hem från Luleå. Älskar känslan att snart kommer julen och med det alla julhandeln, låtarna i affärerna kardemumma och saffrans bullarna samt glöggen, Lucia firandet, Jul känslan !!!! Åh jag längtar faktiskt!! 

Kanske lite för tidigt för er men jag måste klara av vintern och jag gör det genom att längta efter Julen för att det är det ända sak som jag njuter av! 
Men mest av allt så älskar jag att efter julen sakta men säkert kommer min favorit årstid: sommaren❤️

Happy!!

Hur mår mina älsklingar?

Jag har sovit för lite (jätte konstiga drömmar) men blev väckt med espresso och bra sällskap för kaffe så dagen startade lyckad! Stress till träningen, men träningen var suvärent. Vi hade mina länge sen bortglömda 4gudar!!!
Vilka killar!!! Jag upptäckte mig dreglade efter de i speglarna. Livet är jätte rättvist och fint!!! Jag är nöjd med den jag är och min kropp. Övertrivs!!! 
Det blev tidligt och klart att det var inte bara jag som tycker det!!! 
Dagen kunde inte starta bättre!!! 
Åt min favorit mat, drack kaffe och nästan missade tåget mott jobbet. Sista 5minuterna var kamp mot klockan. Så typisk mig!!!! 
Nu sitter jag på tågen blött i svätt och försöker torka med en plast reklam. 
Hahahha men i min snabba spring hann jag att spreja på mig den nyaste Burberry!!! Nu känner jag hur jag överdrev lite med att spreja snabbt och nästan inte för lite!! Hahahahahahahaha jag är en idiot! 
 Hoppas folk runt omkring mig överlever.Bästis


Bästis 

Paris in My brain!

Halloi alla fantastiska läsare!
Vad gör ni på en fredags morgon?
Jag åker buss! Hahaha 
Jo för att jag var till Paris idag och tittade på Eiffeltornet!!!! 
Älskar denna fantastiska plats!!

Jag hade en jätte konstigt dag idag. Träffade min bästis och drack kaffe med honom och hoppade över min massage men jag klagar inte. Jag hade saknad honom och ville verkligen träffa han. 

Vi var en fantastisk gäng idag på jobbet!! Starka och underbara människor som för en att känna sig bäst i världen! 

HemmaHalloi alla fantastiska människor!!! 
Hur mår ni? 

Jag mår prima och har precis avslutat en efterlängtad träning i vilken jag fick vila mitt hjärna och inte tänka på nått! 
Nu är jag på väg till jobbet i mellan vilken jag ska köpa en dubbel espresso och starta mitt jobb. Blir kort dag för mig och sen åker jag hem. Ska sova till 10 imorgon och Gud vad jag vill ha masagge :-)

Jag längtar efter att få bli masserat och få slappna av :(

Nu ska jag kliva av här för att jag har lite bråttom nu(som vanligt annars). 

Puss puss och ha en underbar dag alla fantastiska läsare!Så många paparazzi!!!!! A little story about me

Hahahaha så sant!!! God natt world!!! Jag ska sova jätte gott ikväll på Mälarhöjden ❤️❤️❤️

Hörs imorgon 

Listen!!!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10152230401768641&id=26468623640

Black roses!!!
Hemma!

Halloi alla fantastiska läsare! 
Jag är hemma!!! Jag njuter av att vara hemma. Jag satt igår hela natten och tittade på gamla bilder och filmer som jag längtade av att se och var vaken till kl07;00! 
Jag behöver inte säga hur jag mår idag hahahaha!!! Nej jag skojar bara!!! Jag mår jätte bra idag. I skrivandes stund är jag hos mamma fixat till max men har ingen lust av att gå ut här i den dumma stan! Jag ska ut i Stockholm men inte idag. Vi åt min favorit mat dricker en dyrt Grekist vin och njuter av livet. Trivs med så mycket kärlek runt omkring mig och av min ledighet. Ikväll ska jag se på masor av filmer, dricka vin och bara njuta. Älskar då jag kommer hem och det luktar nytvätt, tända alla ljus hema och elda!!! Jag kan aldrig lämna mitt hem på grund det. Just nu så saknas det bara snön! Man kan verkligen slappna av hemma hos mig och glömma alla problem och världen ute! 

En gammalt bild!!!! Hahahaha Gud vad ung jag är men inte oskyldigt!!!!


Pass out!

Godmorgon alla fantastiska läsare!

Hur mår ni, vad gör ni en fredag som detta?
Jag gick och la mig jätte tidigt men hade jätte konstiga drömmar, och kunde inte sova. Det kändes som om någon förräd mig och att någonting in i mig dog igår natt!!! Vad fan var det!?!?!

Jag for på träningen med tårar i ögonen för att det kändes som någonting är jätte fel och jag svimmade på träningen!!! 

Det togg två sekunder att komma tillbaka men jag såg tränaren registrerade det och kom till mig. Jag var vitt som handduken och mådde apa!!! 
Det ska vara normalt all svimma för sekunder i min sport då man har ingen kraft och då man har inte sovit men det är då första gången för mig och det kändes jätte obehagligt!!! 

Min tränare skrattade bara och tyckte att om jag skrattar själv då är det ingen fara med mig. Det instämmer jag faktiskt och därför jag fortsatt att träna. Nu är jag på väg att äta och invänta min Standby! 
Jag ska då se på Californication medans jag väntar. Jag tror att jag är den kvinnliga varianten av Hank Moody!!! Fast utan all sex!!! Hur jag känner och upplevel världen och att det är bara mig det händer saker fast man menar bara väll, ja vad mer ska jag säga!!! 
Hahahaha kanske måste jag flytta till LA för att få hans sex upplevelse också, eller vad säger ni? It hurts

Halloi alla fantastiska läsare! Hur mår ni?
Jag mår bra! Jag hade fantastiska två dagar med mina kollegor som gjorde mig lite gladare. Vi skrattade enormt mycket vi tittade på konstiga människor samt att vi hade jätte trevligt på kvällen för att vi kunde sätta oss ner och prata i flera timmar före ens vi behövde gå upp och sova. Älskar Helsinki för deras fantastisks säng och mat! 
Jag vill ditt hela tiden! Jag ska se om jag blir skickat där idag också. 
Som ni hör så väntar jag på jobb men förre det måste jag göra någonting åt min lilla rumpa så att jag kan latta mig två dagar hemma utan dåligt samvete!

Jag var jätte konstigt och hade en onormalt blod tryck och idag jag känner av den igen! Hopad verkligen att jag blir bättre utan att jag måste besöka läkare. Alla lediga dagar måste jag göra någonting så där konstigt och jag orkar verkligen inte! Jag vill stanna hemma och fixa lite där istället. Snart ska jag stiga av så jag önskar er en fantastisk dag alla underbara! 

Och det är jag som gör lite Yoga på stranden !!!

Memories


Träna!

Hur mår ni älskade läsare? 
Jag har sovit 11,5 timmar och jag är jätte tröt!!!
Jag hade jätte låg blodtryck inatt. Jag kände att det visslade i öronen samt enormt huvudvärk och jag var säkert att det hög blodtryck men det var lågt. Jag känner av det än idag och min huvud känns som om det kommer att spricka. Det kan inte bli annat än det jag förtjänar ! Jag har varit jätte ledsen, gråtit en Helt del och vist tar kroppen skada av det. Just nu är jag på väg till Yoga så att jag kan koppla alla tankar iväg och få lite värme i kroppen. Dör jag av det så ni vet, hahahha jag skojar bara. 


On my way!Hur mår ni alla fantastiska läsare?
Jag mår skapligt(jätte dåligt) men på väg till jobbet. Vet ni hur mycket jag älskar mina kollegor ???? Enormt mycket! Bara att jag visade mig in i cabinet så hoppade alla på mig med hälsningar, kramar och glada att få se mig ansikte. Piloterna tittade upp och hade samma reaktion som de andra. Jag kände mig älskad någonting som jag har inte upplevt på jävligt länge mera än min familje! Jag brött i tårar så fort jag satte mig ner,drugg på mig luvan så att de ska inte se att jag grät för att då skulle jag behöva förklara mig. 
Vad skulle jag säga till de då?!!! 
Hur skulle jag säga att det lilla de gör påverkar mig jätte mycket för att jag just nu är:


Extrem ledsen, sårad, besviken, oälskad! Att jag försöker ta mig med tvång varje dag upp från sängen, att jag känner att mitt hjärta ska stanna av sorg och att jag drunknar av tårar varje kväll!!!  :(

Jag vet och ursäkta att jag är sånt mess just nu! Jag vet att jag ska bli bra igen och att jag ska klättra ännu högre upp än vad jag någonsin varit!!! Men det behövs tid för det. 
Jag är en sann och verkligt människa som har sanna känslor och riktiga känslor! 
 Därför känns det just nu så. De som spelar, ljuger och lurar andra till att de älskar en kan bara vända och gå. Jag tycker om riktiga människor med riktiga känslor!!! 
Phoenix!
Wrong!

Så vad är det för fel med mig?!!! 
Jag förstår inte varför jag jag känner som jag känner och vad är det jag vill?!!! 
Det måste vara allt runt om i mitt liv??? Nej! 
Jag tror att det är det jag är! Jag är på den sidan av vägen som jag vet inte vad jag vill fast jag är så jävla erfaren och som jag har en miljön böcker- oskrivna i mitt huvud. Jag vill skriva ner de böckerna och jag vill berätta saker som jag vet att jag borde inte berätta om. 
Som ni ser så har jag fått en enormt upplevelse idag som kommer att påverka mitt framtida liv och som kommer att sätta stopp för många gamla vanor. 
Jag vill göra någonting annat och jag vill flytta härifrån! Jag ska bara se till att Stella går ut skolan så att jag kan ge den underbara barnet allt det bästa i livet och att jag ska veta att hon är på bra väg ut i livet och inte var rädd för det. Jag måste hålla ut i två år till men jag ska försöka att hålla mig borta från här samtidigt som jag kommer inte att annonsera varje gång jag är hemma för att jag ska inte dyka in i gamla vanor för att jag ska göra min väg härifrån mycket lättare!!! 
Jag måste ta bättre hand om mig och det mest viktigare för mig min dotter. 
Jag sa att jag ville skriva av mig och jag hoppas att ni har förståelsen och att ni förlåter mig då jag verkligen gör det. Ibland funderar jag hur livet skulle vara om jag bara inte fanns här!! 

Jag vet en sak för säkert: livet skulle inte vara det samma!!!

Jag vill ha honom och ingen annan !!! 

Underbara älsklingen

Jag hade en underbart kväll och fick kramas med min älskling lite före hon somnade för skolan!jag satt och tittade på mina filmer, njut ut av att vara hemma och fundera lite. Det blev lite lugnare för mina tankar och jag uppskatat det.
 Ha en underbart kväll och dag mina älskade läsare! Eminem ät bäst!

Halloi alla fantastiska läsare! 
Hur mår ni? 
Vad ska ni höra i helgen? 
(Fatar inte än att jag frågar fortfarande och det är ingen som svarat på 3 år!) hahahahahahahaha.....

Hur som helst så har jag ändå inte tänkt att sluta fråga för det! Jag har så många läsare men ändå så vägrar ni svara! 
Jag har planerat någonting utöver det vanliga för helgen! Jag åker hem men har planerat och förberedd någonting som jag aldrig varit med om! Jag vill berätta om det då då jag har redan gjort det. Vet inte ens om ni är intresserade av det men det kommer att vara både  spenande och roligt samt har förberedd mig för massor med tårar och mycket glädje. Det är någonting som jag har väntat på i två år nu. Lyckas jag eller kvinnan som ska göra det så kan jag berätta det för er. Det finns ett schans att det inte bli av någonting av och det kommer inte att bero på mig! 

Då jag åker hem vill jag vara med Stella så att vi kan elda, tända ljus, titta på kärlek filmer och gråta, myssa i soffan, dricka te och bara vara hemma!!! Allt jag behöver är kärlek!


Lite bilder: 
Thoughts!Tattoo!!!
Jag har hittat min tatoo!!!! Vad tycker ni?
Jag ska göra det på en gång men jag vet inte vart jag ska placera det!!! 
Beautiful!
Tisdag!

 Hej alla fantastiska läsare! 
Ber om ursäkt redan nu att min blogg ser ut så som det gör och att jag kan inte lägga bilder på men det hela beror på att I-phone har haft dåliga (sämsta) uppdateringar och har inte lyckats fixa det än! 
Hur mår ni? Har ni det bra i det vakra hösten? 
Jag har mycket att berätta här i bloggen men tycker det är riktigt trist då man kan inte utrycka sig som man vill med bilder och sånt. Jag försöker att bygga up mig så jag har lite tufft just nu. 
Hösten är här och det är jätte vakert och det gör mig bara ledsnare än vad jag är. Jag vill ändra på många saker och jag vet inte hur jag ska börja. Jag vill ändra på allt. Jag tror att jag börjar från mig. Jag har insett att jag har förlurat mig i det hela till att vara någon annans och att tänka på denna någon. Jag tycker inte om denna människa jag har blivit. Jag är ensam!!! Inte nogg med detta men igår så pratade jag med mammis och hon sa att hon besökte akuten mitt på kvällen ensamt med misstankar att hon hade fått hjärtinfarkt!!! Jag vet inte hur ni känner för erat föräldrar men skulle det hända min älskade mammis någonting så skulle mitt hjärta brista och jag skulle dö!!! Jag orkar inte gråta mera sen igår. Jag har bara tittat upp i taket i mörket och gråtit!!! Nu ser jag ut som om mina ögon ska proppa ur deras plats och som om jag hade druckit hela Stockholm!!! 

Jag har inte heler någon att prata med så jag måste alltid klara allt själv. Var är alla då man behöver de!!! Klart

Halloi Mina underbara läsare! Hur mår ni och vad gör ni? 
Jag mår bra och har precis kommit hem efter en underbart mini semester! 
Jag har inte sovit inatt och jag mår jätte dåligt just nu. I skrivandes stund sitter jag på Kalax och väntar på att gå in på flyget. Jag ser fram emot att få åka till Stockholm för att få vara borta härifrån för att kunna andas! Jag vet att det låter konstigt men med tanke på det som händer just nu så tycker jag att jag behöver mina kompisar och att gå ut i Stockholm. Jag måste börja träffa andra människor som kan lada mig med positiva tankar och kärlek! Det är så konstigt att det ända jag vill är kärlek och närhet och det ända jag få är ilska ,taskiga orättvise ord, och massor med otrevligheter som för mig att tappa greppet om livet! 
Jag orkar inte! 
Jag ska träffa min bästis på Arlanda så att jag kan börja andas ut och pratta ut. 
På tal om ingenting så köpte jag en jätte bra bok igår som jag längtar att få börja läsa och bara försvinna borta från verkligheten. 

Nu vill jag önska er en fantastisk lördag för att det är just detta jag kommer att ha. Jag ska då ta och extra lyxa mig idag (för att det är det jag förtjänar) med gott mat, kompis, kärlek och bio!
 A girl got to do watt a girl got to do! 
 
Ha det så gött och här kommer det några gammal bilder för att jag har inga bilder på i-paden!


Som jag ser just nu! Men snart ska jag fixa mig och göra Stockholm!RSS 2.0