Test!

Halloi!!! Nu har jag uppdaterat med den nyaste iOS 8 och det fungerar inte att blogga längre. Jag måste vänta på Bloggets uppsdatering så att jag kan fortsätta att blogga. Jag försökte två gånger hittills och det är omöjligt. Jag mår bra och snart är det semester igen. Jag var planerat lite gott för mitt hjärta och sinne så jag längtar faktiskt. Jag vill bara försvinna ett tag och njuta av ledigheten. Jag kan tyvärr inte lägga bilder för att knappen för att göra det är borta så tills dess har ni bara min text. Jag ska vidare men jag önskar er en fantastisk söndag alla underbara läsare och vi hörs. Hoppas att de ska ha uppdaterat Blogget tills des för att jag kommer att befinna mig på jordens vackraste plats så jag vill visa många bilder här! 

Puss puss❤️ 

Hemma!!!

Halloi!
Sover ni? Jag ska lägga mig nu men ville bara hälsa in och önska er godnatt! 
Jag hade jätte trevligt på jobbet så nu ska jag stänga ögonen och försöka slappna av. Lite svårt för att jag är spend inför imorgon om jag kommer att klara planen med att både cykla och Yoga och cykla tillbaka! 
Vi ska få se. 
Nu är det sov så gott och dröm sött❤️Hahahah hittade en fantastisk bild på min telefon men jag tror att om jag skulle lägga upp den så skulle Stella bli liiiiiite sur på mig!


Hus mamma!


Inte så länge sen!


Det var gott med trevligt sällskap och varmt var det!


Hotell, motell all off the year!

Hej alla glada!
Hur mår ni vad gör ni?
Jag ska strax upp och göra mig klart för jobbet. Älskar denna Hotel i Umeå. Jag sover gott här och mår bra för att allt finns bara under och lite åt vänster. 
Har inte mycket att berätta idag men jag ville bara kolla in och önska er en fantastisk onsdag! Jag är så tagat för att jag ska cykla, jag vet jag sa det tidigare men det pasade inte riktigt med tiderna och jag tog så många träningsplagg med mig till Stockholm just för att träna men så blir det inte. Ni på torsdag eller på fredag morgon!! Jag ska uppdatera lite oftare så att ni hänger med! 
Nu ska jag hoppa in i duschen så att jag kan hinna med en Espresso före jobbet❤️
Min älskling och jag!!!


Jag vill tatuera en sådant så jag ska boka lite tider!!! Vad säger ni??? 
Ja eller Nej?


Älskat!

Goddagens alla läsare!!!
Hur mår ni idag?
Jag mår bra och är på väg till jobbet. 

Idag fick jag prata lite om mig, mina känslor och framtida eventuella planer. Det blir inte lättare bara för att man har prattat nu, tvärtom! Det blir verklighet och man börjar bete sig efter det man har på hjärnan. Jag önskar att jag är en sådant som säger och gör men med mig grejen är så att det är väldigt sakta start men då jag redan är på väg så vänder jag mig inte tillbaka för att jag tycker inte om att spendera tiden och mitt liv för ingenting. Jag har en jätte fint harakterdrag och det är envisheten!! Det  är perfekt i just denna situation och jag är jätte glad över det. 
Min start behöver en raket uppskjutning så att jag kan börja röra på mig!

Jag har firat min älskade Stella och hon är super glad över allt så jag kan inte vara lyckligare just nu. Dagarna är tunga  men jag tror att tiden läker alla sår! 
Jag önskade bara att den tiden passerade snabbare. 
Nu ska jag läsa min bok och försvinna i drömmarnas värld❤️


Så vill jag att jag ska ha min gård!! Kanske då jag flyttad till Japan!! 


True!!!....and true again!!!! 


And again!!!


Yes!!!!

Bye!!!!

Happy!!!

Hej mina underbara läsare!
Hur mår ni och vad gör ni?

Jag mår jätte bra och känner mig mycket bättre än vad jag var föra veckan. 
Imorgon är det det absoluta bästa dagen i mitt liv, det är älsklingens födelsedag❤️
Jag älskar henne så mycket att jag dör för henne. Jag kan tyvärr inte kunna vara där imorgon så vi firade henne igår. Jag hoppas att hon saknar mig inte alldeles för mycket. Jag vet att jag kommer att vara jätte ledsen och besviken att jag kan inte pussa och krama henne imorgon och gratta henne på morgonen. 

Jag har tränat och ätit jätte, jätte gott föra veckan och allt detta har get mig en enorm kraft samt glädje med vilken jag längtar för nästa dag då jag ska iväg och känna vinden i ansiktet och håret och sen avsluta med en underbar Yoga! 
Älskar känslorna efter att jag har avslutat en sådant dag!
Bilderna nere är från min nya favorit plats på jorden!!! Jag längtar tills nästa dag för att prova något nytt. 
Här kommer det lite bilder från det godaste Vegan/Vegeterian platsen i stan! Vegan sallad!! 🔝
Blåberg, banan, mandelmjölk, äpple och agave!! ⬇️
Laxpudding med deras fantastisk goda sallater!Vegetarians sallad med spenatomelett!!!
Det var dagens mat det! Jag funderade på att ta med mig en annan mat för jobbet men man blir så mätt så jag vet inte om jag skulle orka ikväll!  

Undrar vad de ska ha efter imorgon då jag kan äta igen!!  

Här kommer blandade bilder:


Igår!


Inte lite va??? Jag är så nöjd!


Det är Paris!!! 


Ni kan se turnet lite åt vänster och nästan högt upp på bilden.


Stella tränar på mig!!!!


Hahahaha!!! Love this one!!!Jag vet inte vad det är för dag idag!!!

Hej alla underbara läsare!!! Idag är det den 09/09/2014 men är jätte osäkert om det är onsdag eller tisdag !

Jag leker ned min telefon och nu vissar han vad än han vill! 
Jag mår bra och ser till att träna så mycket det går för att snart ska man behöva klä på sig bikini igen. Jag och Olof tränar och sen tar jag och fortsätter själv. Det har blivit jätte roligt att cykla runt och njuta av friheten och titta samtidigt på hus. Älskar ensamheten då man känner vinden i håret!
Nu har jag kommit från jobbet och träningen så jag ska läsa lite före jag sömmar villen jag känner kommer att bli mycket snarare än tänkt och planerat. 
Jag har det könt för en gångs skull. Efter träningen var jag och åt gött på en plats som ligger nära här som ger godaste hemmalagat mat och finns saker att titta och njuta med ögönen. Börja känna mig väldigt bekvämt med platsen så folk hälsar på mig som någon de har känt sen länge. 

Älskar sånna bekvämligheter!!! 
Min middag kostade 55kr!!! Åh ye!!!! Hahahaha 


Njut av soppan medans maten blev klart!!


Men Gud vad gott och stark!!!
Jag satte själv lite Harisa i sopan så de gjorde min matt jätte stark sen! Älskar det!Underbart himlen, eller hur!!!


Trött!!

Saknar mina älsklingar hemma!


Juliet njuter av kvällen hos mamma med hela familjen. 
Det var då. Nu ganska länge sen!!! 
Finna bilder på Älsklingen 


Så vad sa du: Hmmm, :-)))Mina älsklingar!!! ❤️


Det är jätte svårt att fånga alla samtidigt så att alla tycker om bilden!!! Men jag tror att jag lyckades här!Söndag den 07/09/14

Halloi alla underbara läsare!
Hur mår ni, vad har ni för er en så underbart söndag?

Jag var så ordentligt igår att jag måste känna på pulsen!! 
Jag kom tidigt till Stockholm och hjälpte  en liten stund med att fixa små saker till festen sen åkte jag till träningen och lämnade alla dessa glada och festande människor kvar på festen. Jag tränade, kom tillbaka till festen hälsade alla åt middag(ensamt) och la mig för att sova kl 20:00!!!! Det var tufft det att gå och lägga sig en lördag kl 20:00!!!
Jag söv till kl 04:00! Jag tror att jag låg vaken några gånger och var jätte rädd att missa klockan för att jag hade örönproppar i! Tittade på telefonen och försökte att lugna ner mig så att jag kan somna om. 
Nu är jag i gång och på vägen till jobbet träffade jag på alla dessa festande människor som var ute och hade kul en lördags kväll. 

Nu ska jag önska er en fantastisk söndag. 

Jag ville skriva av mig så jag har skrivit en lååååång inlägg angående hur jag mår just nu (och jag mår ingen vidare) pga saker som händer nu i mitt liv!!! 
Men jag vet inte om jag turs lägga upp det! Jag var på båten och njut av livets eller havets gooooooda. Älskar denna mat och jag vill göra om och om och om igen det!!!! 


En dag i Piteå med våran sushichef!!! 
Han är duktigt!!!

 


RSS 2.0