Mår mmmmmmmm

Jag kan tyvärr inte beskriva hur jag känner mig just nu. Jag äskar den känslan!!! Hemma med mina kompisar redan första timmen av min ankomst. Just nu sitter vi ute i värmen och dricker. Alla dricker det de vill, gin, vodka, vin mm. Vi kom för en stund sen från stranden/restaurangen och jag är så skönt mätt att jag kan knappt dricka. Det är så varm att jag har skörts och jag svettas. Mina kompisar fick veta att jag är här så de hittade mig och kom. Efter det gick de till affären och handlade några påsar med allt som man behöver för att må bra och nu njuter vi av det. Hade verkligen saknat mina älskade vänner. Man är inte sig själv när man är lång från sina kompisar!! Vad säger ni stämmer det???


In the air <3

Yes I'm !
Det var verkligen lyckat att jag kom med, det var nära att jag skulle bli strandat i Köpenhamn och skulle behöva flyga tillbaka till Stockholm
men mina kollegor är världens bästa så jag kom med.
Jag försöker att vara till hjälp så mycket jag kan men de är så söta att de vill inte. Den ända jag kunde serva de med var kaffe :(

Nu är det nära så jag ska prata lite med de söta tjejerna före jag lämnar de och kliver av.

Jag glömde säga hur mycket jag hade längtat efter att få äta deras underbara bakvärkar. På bilden nere är det en favorit sak sim ni måste smaka om ni har vägarna förbi Köpenhamns flygplats. Det heter någonting med snurra eller sånt. Ni ser den och det finns inte så många sådana saker. Gud vad gott det var!!! Jag kan äta tussen såna och lite till. Farligt plats den flygplatsen är för mig!!!Fly me to the moon and let me be upon the stars!

Well in on!

Nu ska jag försöka att koppla av och ta det lite lugnare. Jag tror att jag har överskridit alla möjliga gränser på hur stressigt man kan ha det!
Nu är det hem till Bulgarien och försöka spendera tid med familjen och allt som ska göras.
Jag kan knappt vänta tills jag kommer där.

Jag fixade allt som jag ville igår och jag kunde inte sova ens en timme idag så jag vet inte hur länge det kommer att dröja före jag somnar som en björn.
Nu är jag på väg och jag har planerat även idag. Jag ska äta frukost i Köpenhamn och sen ska jag äta lunch i Burgas och slutligen ska jag äta middag på stranden i Ravda!
Min kompis kommer och hämtar mig från flygplatsen så jag få träffa henne tills vi har kommit fram.
Nu ska jag kliva av nattbussen och hoppa på Arlanda Expressen för att sen ta en kaffe på Arlanda terminal 5 på Starbucks.

Allt ska vara planerat eller hur! Nu önskar jag er en fantastisk dag och jag ska försöka att uppdatera er så mycket det bara går!!Ledigt

Just nu blev jag klart med min STB och nu är jag ledigt. Jag ska vara det några dagar och vi ska åka för att göra och fixa lite saker. Jag vaknade med ont i halsen och ska och träna idag så jag vill se om jag klarar det. Jag har planerat så mycket idag och är redan på väg att fullborda hälften ut av de. Det är en fantastisk varmt dag idag och det känns som om att vädret ler mot mig och önskar mig välgång!!!

Jag är glad och jag önskar är en fantastisk dag idag <3Bilder!

Här kommer det mera bilder


In the sky

Godmorgon alla underbara läsare. Sitter på flyget hem till Stockholm. Tre dagar försvann så snabbt att jag tror inte det är sant. Jag hade det så underbart hemma. Vi hade kräftskiva och mysiga stunder på altan medan det åskande och spöregnade. Det är min favorit årstid! Åskvädret!
Jag fixade lite hemma så att Stella ska ha det bekvämt nu när hon ska ha så jätte mycket att plugga, stackarn! Hon går Natur och de har redan sagt åt de att de kommer att ha det jätte tufft samt att de måste verkligen att förbereda sig för en super tufft 3års period.
Jag tycker så synd om henne men jag vet hur duktigt hon är så jag tvivlar inte ens en sekund att hon kommer att klara det mera än galant! Min älskling är så duktigt och jag är så stolt över henne att jag känner mig som en tupp varje gång jag pratar om henne.

Nu är jag på väg till Bikram förstås. Det var hela tre dagar utan det och det känns att det kryper i kroppen och jag måste vara tre dagar till utan det för att jag ska på slinga! Hur ska min kropp klara sig?
Jag ska jobba på eftermiddagen så jag ska vara helt slut känns det som.
Ikväll är det Malmö så jag ska bara villa och ha det mysigt i hotellet med en bok som jag har tänkt köpa idag.
Nu är det puss och kram och ha en fantastisk dag idag!


Ledigt!

Hej alla fantastiska läsare. Hur mår ni?
Det var länge sen och jag förstår om ni har överget mig.
Jag är ledigt idag och är på väg hem. Jag skulle vara uppe länge sen men det blev typisk mig. Vaknade, hade packat sen kvällen och skulle bara ta mig ut. Då jag kom fram till tunnelbanan upptäckte jag att jag hade glömd mig telefon på sängen och jag såg det före jag gick från rummet och tänkte: glöm inte telefonen nu Katia!!!
Då jag kom upp till huset var det super sent att kunna ta mig ditt och vara i tid på Yogan. Jag hade planerat att bara vakna och ta mig ditt för att jag var så tröt igår och ville villa så länge som möjligt.
Nu ska jag sluta gnälla och försöka ta mig ditt utan att vara sent.
Jag ska på kräftskiva hemma så jag kan knappt vänta att komma fram. Krama min älskling och pussa på henne samt vara med mammis! Åh vad jag har längtat!!!
Vad ska ni göra idag?

Här under kommer lite bilder från Bulgarien. Jag kan inte sluta tänka på den platsen och maten, mina kompisar och allt och alla!!


Älskar maten i Bulgarien

Det är det bästa och den som jag har saknat så mycket. Allt detta smakar fantastisk och är så billigt. Jag åt så mycket så att för tre dagar tog jag 3kilo<3


13.08.2013

Äntligen kunde jag publicera min inlägg. Godmorgon alla fantastiska läsare. Nu hade jag problem igen till att publicera mina inlägg och då det går så så tar det jätte lång tid tills det fixar sig.
Jag funderar på att bita min nuvarande med någonting som är verkligen bra och som fungerar på ett bättre sett. Jag kan för exempel inte ladda mera än fem bilder åt gången och ibland som nu vill den inte ens ladda min text.
Idag börjar min nattliga arbetsvecka. Jag är vaken för att jag ska träna samt sova sen på dagen för att kunna klara det. Jag har bara jobbat och varit upptagen mes det vanliga/tråkiga vardags saker.
Vi hörs lite senare eller imorgon allt beroende på bloggen om den laddar eller inte. Här kommer mera Bulgarien bilder<3


Yoga

Godmorgon till er alla fantastiska människor. Jag är på väg till min yoga kl 07:40 på min lediga dag. Hur ska jag säga det, jag måste vara tränings narkoman. Hahaha
Jag älskar känslan efter träningen och den kan absolut inte ersättas med någonting annat.
Jag har anmält mig till extra jobb för att jag kan ändå inte ta mig hem så jag ska vänta vid telefonen hela eftermiddagen. Det blir roligt ändå för att jag ska fixa mina väskor och kläder efter min fantastiska mini semester. Stella är också här med Viktor så jag kommer att ha sällskap till att göra de sysslorna. Känner en obehagligt ont i halsen idag och det oroar mig lite. Det blev en jäkla massa rök i Bulgarien för att alla mina kompisar röker och på någon konstigt sett hamnar jag alltid framför cigarröken. Nu ska jag kliva av för att bita tunnelbana men vi höra lite senare när jag kommer med lite mera uppdatering av dagen. Tills dess önskar jag er en fantastisk lördag och njut av dagen så mycket ni kan.

Här under kommer lite bilder från Bulgarien


Hemma

Halloi alla vakna och underbara läsare. Nu är jag hemma och kan uppdatera som vanligt. Det var möjligt att uppdatera i Bulgarien men det var inte överallt så då jag ville blogga var jag inte i Wi-fi zone så jag kunde inte.
Det var det bästa mini semester på evigheter och jag är så otroligt glad att jag gjorde det. Barnen var snälla, mamma och Bengt var otroligt underbara och jag träffade nästan alla som jag hade längtat efter att få träffa. Maten var så fantastisk, vi hade bara soliga och super varma dagar så vi spenderade de vid stranden. Det bar svårt att säga hej då till denna underbara platsen.
Nu är man tillbaka till verkligheten och ska försöka att anpassa mig till det. Det var en lika imponerande och fantastisk start här också. Jag sov och tog en Yoga så fort jag hade vaknat. Efter det åt vi en fantastisk middag hos Kremi som var tillagat ut av en man som lagade fantastiska asiatiska maträtter.
Min dotter är här och jag är nu på väg till jobbet. Just nu älskar jag mig och mitt liv. Önskar att jag kände så oftare.

Här under kommer det bilder på många saker jag har gjort.


04.08.2013

Nu är det livet som gäller och jag lever det!
Halloi alla fantastiska människor! Jag mår bra och jag är i Bulgarien. Jag älskar livet just nu. Det sa bara pang och jag tog barnen med mig och åkte hit för att ha en mini semester på 3dagar. Lyckligare än så här kommer jag inte att vara på jätte länge. Jag kom igår natt och jag har redan träffat alla mina fantastiska kompisar och lite till. Jag har ätit som en kung och druckit det bästa. Här under kommer några bilder och jag ska lägga mig för att jag vill vakna tidigt för att gå till stranden som är bara framför våran hotellrum. Vi hör imorgon<3


RSS 2.0