Ledsen!

Jag är jätte ledsen än och jag har inte haft en bra dag för att jag tänker bara på mormor och jag hör ingenting vad dem säger på skolan och jag måste ha sett helt Off ut.
Jag ska fara till min kusin igen för att vara med dem och för att stöd utav varandra. Jag var klart med skolan nu och nu ska jag till stan för att köpa mig middag. Sen ska jag packa väskan och åka till dem.
Jag hoppas att min mormor klarar sig och att hon ska leva 100 år till!


Måndag

Jag vaknade jätte tröt eftersom jag gick och la mig sent igen, nämligen så satt jag och pluggade och sen fastnade jag framför tven.
Det gör ingenting (just nu) för att då man vaknade så hörde man alla dessa fantastiska vår fåglar så man blev varmt inombords. Jag ber varje minut i mitt hjärta att min mormor ska klara sig den här gången och att jag ska få träffa henne en en gång. Det menar jag från djupet av mitt hjärta. Fåglarna är fantastiska och jag hade möjligheten att få höra dem hela vägen ner till tunnelbanan. Jag sov hos min kusin och det tar lite längre tid att ta mig till skolan så jag vaknade extra tidigt idag. Man kanske skulle ha gått och lagt sig extra tidigt också eller hur?
Ush nu är det super tråkigt här i min blogg eller hur?
Jag ska bara önska er en fantastisk start på veckan och ha en bra måndag alla ni underbara människor<3Gråta

Igår efter att jag pluggade så blev jag så deprimerad och ledsen att jag började gråta och kände mig jätte nere. Då bestämde jag mig att få åka till Kremi och sova där. Vi satt uppe tills det blev ljus ute. Vi sov tre fyra timmar och vi blev väckta av samtal som berättade att tillståndet är 50/50 med mormor.

Idag ska jag försöka att plugga men jag vet att det kommer inte att gå bra med det. Imorgon har jag en tufft dag på skolan och jag vet att jag kommer att ångra mig att jag har inte spenderat mera tid över boken.

Nää nu ska jag ta och plugga lite.


Mormor:(

Igår fyllde min mormor år och då jag ringde för att gratta så var hon på sjukhuset. Hennes tillstånd är inte alls bra och jag har gråtit sen igår. Jag mår jätte dåligt men jag kan inte göra någonting mera än att vara ledsen. Jag är jätte oroligt och hade bara mardrömmar och det kändes att jag sov men jag var vaken hela natten. Konstigaste var att i rummet som jag sover finns ett skåp med två jätte små fyrkantiga glas dörrar. Dem vibrerar bara om någon går i rummet men dem vibrerade hela morgonen från kl 07.00 och tillåt mig inte somna så att jag skulle villa. Jag vet inte vad det var men det saken tillåt mig inte somna. Jag är trött och ledsen och kan inte lugna ner mig. Jag ska nu ta och plugga lite och sen ska jag till min kusin så att jag ska vara med henne och inte ensam.
Jag var och åt ensam och det kändes ännu mera deprimerat.


Fredag<3

Min favorit dag förstås. Jag är så lyckligt hela klasen har klarat sig i den här testet också. Jag tror att vi slår alla rekord, hittills i alla fal. Jag kan inte beskriva min glädje med ord. Jag var så oroligt för den testet för att vi hade inte tid att plugga eftersom vi hade skolan tills kl23.00 och sen så tog det ett bra tag före vi kom hem. Jag vart helt slut i hjärnan då jag kom hem så jag pluggade imorse och på tåget. Det var det men jag fick mina 100%.
Nu kan man stolt ta helg, eller vad tror ni?
Jag ska äta gott, träna och sova i massor den helg. Sen så ska jag stort plugga för att vi har två jätte stora och viktiga tester nästa vecka. Eftersom det är ganska svårt att plugga på dem få timmarna som man har i veckan så ska man se att göra det nu i helgen. Jag tror att jag har lärt mig en läxa från föra helgen.
Jag har varit extrem snäll och tänker fortsätta med det.
Nu är jag på väg till stan för att ta mig en lång, gott och väll förtjänat middag:-)


Sunny<3

Morning alla underbara<3
Vill börja med att säga Grattis en underbart tjej som jag fick lära dem senaste veckorna som fyller år idag.

Igår var det en extrem lång dag från kl 09.00 och då kom jag hem kl 12.45
Det var super roligt och givande. Vi klarade den lilla prover i vattnet och sen så var det att simma runt som fiskar. Jag somnade kring kl 01.30 och vaknade av panik att jag hade förrsovit mig kl 06.00 och då var det bara att tiga upp. Jag tig en dusch och satt mig ner för att plugga. Gissa om jag är extrem trött. Jag är så uppsvullen i ansiktet att det känns som om jag har blivit sparkad boll i huvudet. Nu är jag på väg till skolan och ska ta och plugga lite till så jag måste koncentrera mig lite.
Ha en fantastisk fredag alla underbara, hoppas ni få det.

En bild från igår :


Simma!

Klockan är nu 18.20 och vi har rast för att sen fortsätta. Va har haft hela dagen lektioner plus en test kl 09.00. Himla lyckligt att hela klassen klarade sig och yters glad för att det är en fantastisk stämning i klasen. Nu ska vi och äta på Arlanda sushi för att sen ska vi tillbaka kl 19.30 för att fortsätta en och ett halv timma och sen simma och reda människor (som på riktigt) tills klockan 23.00 Det blir en jätte lång dag idag och jag är redan jätte trött och kan knappt tänka. Jag pluggade igår till 01.30 men det gav resultat. Hade hela 100% rätt på provet.
Ikväll måste jag verkligen sätta mina starka hästar igång för att efter denna otroligt tunga dagen ska vi ha en jätte tungt prov imorgonbitti.
Vi hörs lite senare. Kram till er:


You are My sunshine<3

Good morning My dears<3
Solen är bakom moln men det är ändå vår i luften. Jag är super glad men jätte trött. Det var ganska så sent igår natt, jag pluggade tills 01.30 och då blev det inte mycket sömn som ni förstår. Jag kunde inte komma in i tvättstugan till kl 23.40 så det skulle inte heller vara bra om jag skulle vara klart med att plugga tidigare än så. Idag har vi jätte intressant dag på skolan och jag ser framemot det.
Nu kom jag på att jag har glömt min bikini hemma så nu ska jag bara hoppas att de har en att löna mig i bassängen.
Buhu jag som trodde att jag hade allt med mig för bassängen.
Nu ska ta och gå igenom allt i huvud så att jag kan konsentrera mig.
Ha en fantastisk dag alla underbara<3

Saknar min älskade dotter<3<3<3


Kärlek

Har ni tänkt att det finns möjlighet medan man går igenom stan eller allmänt promenerar att man passerar människan man är menad att spendera sitt liv med. Antigen passerar dem om varandra och en dag kommer att hitta varandra eller så kommer det att vara den endaste gång att träffa varandra. Det finns möjlighet att man kanske passerar varandra varje dag och ändå så kommer man att aldrig hitta varandra. Det skulle vara otroligt tråkigt då eller hur?
Det var bara en tanke jag fick idag då jag passerade en man som jag tror har redan passerad nån gång.

Har jag träffat min kärlek, eller passerar jag bara förbi honom ?!!!?


Good morning<3

Good morning everyone. Vilken underbar dag idag igen. Solen lyser och det känns vår i luften. Alla människor har bytt ut sina vinter tjocka jackor med tunnare och mycket mera somrigare jackor. Man blir genast mycket mera gladare och det synd på allas ansikte. Jag hann med bussen exakt och jag är jätte glad för det.
Nu ska jag ta och prata lite med mina kompisar på tåget och gå igenom allt vi måste gå igenom.
Jag önskar er en fantastisk dag till alla er mina underbara läsare.


Vad händer?

Idag har det varit väldigt intressant dag. Först så på skolan träffade jag mina föra lärare och nu så fick vi uniformerna.
Klockan är snart 20.00 och jag är på väg hem först nu. Det är många svåra prov just nu så vi sitter och pluggar en härligt gäng. Jag ska då hoppa över träningen för skolans skull. Det är jag mera än glad faktiskt att offra. Jag har jätte mycket att plugga så nu ska jag försöka att koncentrera mig på mina studier. Det är exakt vad jag gjörde tills nu men nu ska ta det som ska komma på torsdag för att det är ganska stort.
Jag ska önska er nu en trevligt fortsättning på kvällen och ta hand om er<3


En vackert morgon<3

Det är en fantastisk känsla då man vaknar bra och då man blir bemöt av världen vackraste sak: solen som lyser.
Solen! Solen har kommit tillbaka! Jag kan inte vara mera glad än så där. Jag var klart ganska snabbt så jag tog bussen precis då jag gick ut så kom det.
Det var som på beställning. Jag förstår mig inte på storstads människor som klagar över trycket på morgonen eller kanske jag menar på trafiken på morgonen. Jag tycker att det ingår i storstads att man ska ha en sådant trafic, det är charmen till det hela. Jag känner mig glad då jag radas med andra för att passera det stora möte punkten för att komma till min tåg.
Jag älskar det hela. Nu ska jag ta och plugga resten av vägen så jag vill önska er en fantastisk dag mina älskade läsare.


Yes!

Första testet gick jätte bra. Väldigt glad att alla från min klass klarade det. Jag tycker att vi förtjänar det efter allt detta plugg i helgen. Jag tycker att min klass är super!
Skolan idag var jätte roligt med den coola lärarn som vi hade. Man förstod vad han sa och han upprepade det tills vi förstod det. Nu ska jag plugga för att vi har test igen så nu ska det vara tufft för oss förstås!
Jag ska plugga tills jag ska träna och träna ska man för att vädra hjärnan. Jag längtar tills jag ska träna.
Hahaha är det normalt tycker ni?!!!
Ha det gött.

Bild på min favorit dessert:-))


Första testen!

Måndag idag och vår första test förstås. Alla är jätte oroliga och nervösa inför testet. Man har pluggat men man vet aldrig hur mycket är tillräckligt och hur mycket man ska kunna. Jag är också nervös och hoppas verkligen att det jag har i hjärnan räcker och allt ska gå bra.
Jag önskar alla en fantastisk start på veckan och en bra måndag<3


Helgen....

Halloi där!
Vart ska jag börja? Jag hade det extremt lång helg och det sitter än. Tack vare det så har jag inte kunnat sova inatt och mitt hjärta se dunkat som en galning. Ett tag där trodde jag att det var mitt slut. Jag har sjukt mycket ångest och jag hoppas verkligen att det var det sista gånger som jag tänker mig inte så mycket för.
Nu efteråt kan vi alla vara efter klucka men det är också därför jag skriver det eftersom jag vill inte höra några klucka ord.
Ja, ja jag ska inte uppehålla er med mina dumma handlingar.
Här är lite bilder från helgen.


Oxford<3

Nu ska vi äntligen träna på riktigt. Vi ska snart inne och börja prata och servera och rädda folk så jag förväntare pmig att det ska vara super roligt. Jag kan knappt vänta. Nu ska jag in:-)

Ha det gött. 
 


Foto!

Jag vaknade jätte tidigt och gjorde mig jätte fint och var vid dörren när jag såg i hörnet av min öga att det började regna ute.

OMG! Jag har varken paraply eller något så jag sprang och sprang och blev förstås jätte blött. Då jag var i sista tåget före bussen började det snöa eller det var en blandning av snö och regn. Jag kom fram inte snygt inte. Vi tog bild och jag såg ut som kriminellt, riktigt kriminellt.
Jag är så besviken allt detta förberedelse för ingenting.

 


Morning<3

Inlägget igår hade en rubrik som förklarade ingenting. Vad jag hade tänkt mi säga var att varje kväll då jag kommer hem så tvättar jag mina kläder och handduken för att dem är genomblöta. Jag tvättar dem antigen för hand eller nere i tvättstugan. De sista dagarna har det varit så att då jag tvättar så sent så orkar jag inte vänta på att dem ska torkas så jag lämnar dem nere och hämtar dem på morgonen. Varje morgon det är någon dom har tagit nyckeln och med det mina kläder så varje morgon är det jakt efter mins kläder. Jag måste ha dem för att jag ska ha dem hela vägen till skolan för att jag orkar inte springa hela vägen hem och sen på träningen. Jag kommer alltid jätte trött fram till Yogan och det känns som om jag har redan kört min pass.
Nu ska jag önska er en fantastisk dag och ta hand om er<3


Tvätt:-)

Jag var ganska tidigt hemma idag så satte jag mig ner och pluggade tills det var dags för Yoga förstås. Jag pluggade så entusiastisk att jag glömde tiden sp tills slut så behövde jag springa som vanligt. Jag kom i tid så det var bra men mun tränare där emot var hemskt.
Jag vill och kan inte klaga över instruktör men den här gjorde så många fel och sa så fela saker att det gick inte att missa eller låta bli att reagera.
Jag vill precisa som jag går med entusiasm på träningen och med inställningen att jag klarar det utmaningen så måste de bete sig också. Jag kanske har haft en otroligt jobbigt dag men har ändå spelat stark och ok för att klara det så efter allt detta har jag gått på den tuffa träningen för att en instruktör ska få mig att vilja lämna salen pga hennes uppförande!!!! Det var jobbigt. Jag såg hur alla andra var och förstod att det var hon som fått dem att må så som dem var. De la sig när och ville inte upp. De hade ingen som bakade dem i det svåra stunden.

Det är dåligt.

Nog med min klagande, nu ska jag sova för att jag ska ha en roligt dag på skolan imorgon. Sov så gott alla underbara och förlåt om jag har fått er att vara nere pga min inlägg:-)))

Ja, ja sov så gott<3


Expressen!

Det kunde ha fungerat. Jag vaknade i tid och allt var bra men sen så hade klockan blivit för mycket och jag vet inte hur och varför. Jag missade min tåg med 1,5 min så jag behövde ta Expressen som var yters onödigt. Man kan lära sig av sina misstag eller hur. Jag ska ha det som öronhägn att jag ska vakna en halv time i förväg.

Jag pluggade igår och det är saker som jag kommer inte så lätt ihåg så det är trög just nu. Jag ska vara jätte uppmärksam på allt de säger så att jag kan förstå och komma ihåg det. För mig att komma ihåg någonting kan bara vara genom att lyssna och se på annars stannar det aldrig kvar i hjärnan.
Jag var igår och åt kyckling sallad på Friskis och Svettis och det var jätte gott. Sen så tvättade jag och samtidigt så pluggade jag i tvättstugan (i min grotta)
Nu ska jag ta och plugga litet till före jag har kommit fram så nu vill jag önska er en fantastisk torsdag och glöm inte att smila.
Imorgon är det Fredag, det mest fantastiska dagen av hela veckan<3

Så se det ut i vår skola:-)Yoga time<3

Vad tror ni händer då man vill ta alla kläder och saker med sig för yogan för att slipa springa som idiot i sista sekunden?
Man är en time i förväg!
Hahaha eller hur, det var : Så typisk!!!
Jag kan bara skratta åt det. Det var tung men och onödigt. Jag ska fundera om jag vill göra om det.
Nu är jag klart med dagens skola så nu ska jag vädra mina tankar med favorit träningen och sen ska jag sätta mig och plugga tills jag somnat. Nu ska jag in och träna så vi hörs sen


No way!

Really?
I'm seek again!!!!
Idag vaknade jag med stängt näsa och ont i halsen! Vad händer jag har aldrig varit sjuk eller förkyld men nu känns det som om jag är på väg till min andra förkylning. Föra gånger trodde jag att det var pga att jag åt den där grejen och sen spydde jag blod och där förstörde jag min halls. Nu är det flera som är sjuka i klasen och de smittade MIG ( mig som är aldrig sjuk och som går inte att smitta) på en endaste dag. WTF!
Det är nå fel men jag vet inte vad!!!
Jag ska försöka att sova bra idag så att det går bort vad än det är. Jag ska äta mycket broccoli och spenat så att jag få in mig lite järn.

Nu ska jag ta mig till skolan och plugga lite extra för att igår jag la mig utan att jag var klart.
Jag hoppas att alla mina söta läsare mår bra och jag önskar er en fantastisk dag idag.

Min syster dotter<3 och min älskade mamma som jag saknar väldigt mycket (redan)<3<3<3


Mat

Äntligen så har man hittat ett billigt men super bra mat ställe och detta är på Oxford Academy. Maten var jätte bra, buffé och för den hittills billigaste nota på 76kr. Jag ska då äta luncherna bara här och sen så ska jag ta en lättare middag så jag tror att jag kommer att klara mig jätte bra den här gången.

Det går jätte bra i skolan och vi få lära oss jätte många nya saker, även jag som har redan hört dem så upptäcker jag massor med ändrade och nya reglemente.
Jag kan knappt vänta att vi ska vara redo att flyga<3<3<3


Oxford <3

God morgon alla underbara. Det blev tufft från igårnatt. Jag var och tränade ganska sent så efter det jag tvättade och pluggade. De var inte så klokt men det fungerar för mig, eller jag måste anpassa mig till det. Det blev faktiskt ganska sen igår så jag känner mig ganska så trött idag.
Dagens schema är att jag är hela dagen på skolan och sen förstås är det Yoga och sen är det plugga. Jag sitter och pluggar medan jag tvättar i tvättstugan. Det är under jorden och faktiskt jätte trevligt. Dem har fixad ägarna väldigt fint, dem har lämnat självaste berg att sticka fram överallt så med andra ord så tror man att man är ute i naturen och tvättar eller i mitt fall pluggar.
Nu är jag på väg så vi hörs snart:


Stockholm<3

Yes nu är jag tillbaka till Stockholm. Det var efterlängtat faktisk men jag visste inte det tills nu. Jag kände det nu efter att jag tog min Croissant och Late och satt mig på T-centralen för att se på alla människor som är i farten medan jag äter min frukost.
På tåget kom ett liten grupp från min klass och det kändes redan som att det ska vara så. Vi sitter på tåget på väg till Arlanda för att sen ta bussen till vår nya skolan: Oxford Aviation Academy!
Nu kan man snart säga stolt att man har utbildats på den fantastiska Academy!
Jag ska nu vara lite socialt med mina kompisar och vill önska er en fantastisk måndag och en underbart fortsättning på dagen<3


(bilden under är min sista frukost hemma. Goda och krispiga Våfflor)


Kozunak!

Det kallar jag Kozunak och det är min underbara mamma som har bakat det!


På väg

Halloi alla underbara där.
Idag i Bulgarien är det min favorit högtid: Påsk!
Påsken i Bulgarien är fantastisk och jag älskar det men jag har inte haft möjligheten att vara där på Påsk och det gör mig ledsen.
Min mamma är så fantastisk, hon har bakat traditionellt bröd som vi äter på Påsk i Bulgarien och heter Kozunak. Det är så otroligt gott att jag dreglar. Hon vet att jag älskar det och hon ville baka det före jag har åkt för att det är ändå Påsk i Bulgarien.

Idag säger man : HRISTOS VOSKRESE! och då svarar man : VOISTINA VO SKRESE! Det är så fantastiska traditioner att jag tror att man måste uppleva det för att förstå de. Man kan inte bara berätta hur man gör.
Jag verkligen saknar det, påsken där!
Nu är min väska packad och jag är på väg igen. Jag ska säga hejdå till mina kära och sen så flyger jag. Det kommer att bli tufft för mig den här gången, jag vet inte varför man det bli tuffare än de andra gångerna.
Lite bilder:
Så krigar vi med ägg;))                                    Man tänder ljus och tar dem hem:)
Visst är dem finna?

Nää men....

Det är verkligen sorgligt att idag är det min sista dag hemma. Jag älskar mitt hem och alla som är här men jag är där för en ursak och jag ska slutföra det jag har påbörjat. Dagen har varit fantastisk och det är fortfarande det. Vi hade en super frukost och sen så fixade jag lite saker för imorgon så att jag ska inte stressa alldeles för mycket. Det snöar enormt och det känns faktiskt som att vintern startade ikväll. Jag vet att det snöar i Stockholm också så jag är inte oroligt för nåt. Nu ska jag försöka att se filmen och ta det lugn. Ha en fortsatt trevligt kväll allihopa.


Fredag<3

Åå vad jag har väntat på fredag. Äntligen är det då fredag och min sista jobbar dag före jag åker. Idag ska bag njuta av min tid med min älskling och ska göra bara roliga saker. Först ska jag bara ta mig hem, är nämligen kvar i Älvsbyn än men är på väg nu. Jag ska fixa håret och åka till Luleå en väldigt snabbt sväng och sen så ska jag på efter jobbet så ska vi äta på en plats som jag tycker om och sen ska jag fundera om vi ska på bio eller gör annat.
Jag är så glad att det är äntligen fredag och jag ska göra andra saker som jag har längtat.
Puss alla underbara läsare och hoppas ni få en fantastisk fortsättning på dagen


Vart for tiden?

Vet ni att jag upptäckte nu att jag har bara 3 dagar kvar hemma. Jag blev faktiskt ledsen. Jag önskar att jag hade mera tid hemma för att jag ville vara med min barn och spendera lite mera tid åt och med henne. Jag har bara jobbat och jobbat och jag vet inte varför men jag trodde att jag har en vecka till så jag tyckte att det var helt ok att jobba lite.

Vi slutade tidigt idag och nu ska jag försöka att fix håret före jag drar tillbaka till Stockholm. Jag måste göra lite privata saker för att det börja dra sig.

Nu ska jag ta och ägna mg åt mig! Hahahaha hur det lått.
Hursomhelst ska jag ta och dra ut nu.
Ha en fantastisk dag. Imorgon är det fredag min favorit dag<3


Hej<3

Jobba, jobba, jobba. Hahahaha
Ja, det kan låta dåligt men jag trivs med min kollega så det gör det hela underbart. Vi jobbar tillsammans så det går super snabbt och enkelt. Jag är trött men inte så farligt idag. Jag har hunnit göra visa saker och sen plugga så det var givande dag idag. Nu ska jag äta middag och ta ett glass rött. Jag ska jobba imorgon också så jag vill t det lugn just nu.
Mina tankar går till alla de som springer för att överleva efter tsunamin varningen och alla de som har lämnat sina hem.

Bilder :


Var är sommaren?

Vet ni hur mycket jag längtar efter värmen och solen. Jag tänkte på det då jag åkte bil idag och på kanten vid vägen finns enorma högar med snö! När ska detta smälta? Det konstigaste var att det snöade igår i Skellefteå!
Jag vill ha sommar nu!
Ja, det var då! Varmt och underbart!!!!

Lata dagar!

Kan man säga att jag varit lat dem här dagarna?
Nää.. det tror jag inte! Har fan jobbat arslet av mig, men jag älskar det. Bara det att jag kommer hem helt slut är någonting jag verkligen inte tycker om.
Jag vill umgås och ha kul med min dotter och att komma hem och att vara helt slut är inte det jag hade tänkt mig.
Jag är dock vaken än och det förvånar mig!!! Jag ska till sängen nu för att jag är dödstrött!
Sov så gott alla ni där!!
Här nedan har jag googlat på mitt namn och då kom jag ihåg att "jag är en naturkatastrof". Jag är en orkan, and heere I come;

Middag:))

God kväll mina kära läsare. Det känns som fantasi värld att vara hos min älskade mamma och att äta middag med hela min familj. Atmosfären känns fantastisk och alla har med sig sin glada jag så det blir en så fantastisk atmosfär här. Nu har vi ätit middag och snart ska vi fika, efter fikan ska vi och tända ljus på kyrkogården. Det brukar vi alltid göra för våra döda. Jag vet att deras själ vart än det är så blir det bättre av att vi tänker, kommer ihåg de och nämner de. Jag vet att våra farföräldrar vakar över oss.


En dag som jag älskar<3

Vi startade igår kring kl 17.00 hos mamma. Det fans allt på bordet. Vi åt och åt och åt, men det var så gott så jag kunde äta lite till. Vi stannade efter maten och benet for ute, lillan åkte också för att sova så blev det bara vuxna kvar. Det var hur länge sen som vi vuxna är kvar utan barn och har kul. En sånt kväll ska man komma ihåg jätte länge. Jag älskar min familj:Happy Easter!

Vaknade helt ok, fast vi satt uppe till kl 03.00 och hade jätte trevligt med mamma och syran. Efter vårt middag som var otroligt gott och trevligt så satt vi och lyssnade på gammalt musik och drack. Mera om det kommer lite senare. Nu är vi och fikar på Ekbergs konditori och myser i solen. Jag ska snart till mamma och fortsätta våran underbara middag.
Lite bilder:


Påskafton<3

Hej alla glada. Idag är det Påskafton. Yay:)
Jag har jobbat sen den 4 april och jag har inte riktigt haft tid att blogga så ni måste ursäkta mig från min frånvaro från bloggen. Det har varit jätte trevligt att jobba igen med mina kolegor som jag saknat så mycket. Igår var jag ledigt men jag var upptagen med att hjälpa min älskade mamma med påsk maten. Det var så fantastisk, vi lagade mat, pratade med mammsen och hade det fantastisk. Vi bakade jätte många och goda saker som vi ska äta idag. Jag kan inte vänta så idag efter jobbet var jag redan hos mamma och åt det jag tycker är bästa frukost på påsk. Jag kommer att visa er bilder då jag far sen hos mamma. Vi ska alla äta middag där sen. Här kommer lite bilder på den fantastiska bord som mamma dukar på påsk. Jag tror inte att jag har set bättre dukat bord än min mamma. Det är många som försöker och som visar bilder men jag tycker att många saknar fantasin på hur man ska duka och det vanligaste felet de gör är att de saknar tillbehör och säter vad som helst för att funnas något på bordet.
Här se för er själva:
Mamma dukade två olika bord :så trött:(

Hej mina älskade läsare. Jag är så trött att jag håller på att somna framför datan men jag lovade att skriva det löftet har jag tänkt hålla. Vi var och åt hos mamma så jag försökte att hålla mig vaken och intresserad av samtalen men min syster märkte att jag var jättetrött och skrattade.
Nu ska jag önska er en fantastisk fortsättning på kvällen och jag ska i sängen för att imorgon eller om 4 timmar ska jag sätta mig i bilen på väg till jobbet och ska lyssna på sista skivan av twilight.
Love it♥

Jobba<3

Jobbet är fantastisk då man jobbar med människor som man verkligen tycker om. Jag bara älskar att jobba med just min kollega. Det har varit lite tråkigt här i bloggen för att jag har inte ens haft fem minuter ledigt idag. Jag började kl 06.00 och nu ska jag köra Stella till träningen. Sen kommer att att ägna lite tid åt bloggen. Hur mår mina läsare idag, vad har ni haft för er?

Solen <3


OMG!

Vet ni vad som hände med min telefon inatt? Jag hade telefonen i back fickan och knäppte av mina byxor så telefonen dök under vattnet. Jag vände mig i samma ögonblick och plockade upp den. Min rena och dumma mig istället att torka den satte jag den under rinnande vatten och tvålade in den. Då jag kom på mig vad jag gjorde sköljde jag av den och torkade sen!!! Den dog i samma ögonblick då jag torkade den. Jag började att skaka och försöka torka den med allt jag hade. Jag blåste tills och med på den. Jag gav den hjärt och lugn räddning. Så efter två timmar den blinkade vitt skärm med en svart linje i mitten. Det var första täcken på att den levde så jag fortsatte med hela min kraft och till slut så öppnades den. Gissa om jag var lyckligt! Vilken kväll jag har haft, visst. Nu är den desinficerad och redo att tjäna mig många månader framåt.


On my way<3

Idag ska jag hem<3 Jag längtar jätte mycket att komma hem till min dotter och familj. Att komma hem och äta mammas mat och att fira påsk med mina närmaste. Jag tror inte att det finns någonting bättre. Dagen startade med Yoga som vanligt och sen så vart det snabbt hemma för att fixa bagaget för att sen gå till stan och ta min älskade frukost och plugga det sista som jag kan göra före bag åker hem.
Jag önskar alla mina läsare en fantastisk dag och glöm inte att smila:)<3


Domme:)

På eftermiddag ändrade jag min favo plats. Jag gick ner till NK och tog en stor Cappuccino och pluggade. Nå timme efter så ringde Kremi att hon var klart och att de väntade på mig så att vi ska åka tillsammans till Domme för att han filer år idag. Vi hade det jätte bra dör vi åt tårta och drack kaffe samt att vi kunde inte sluta skratta och prata med varandra. Jag och Kremi fick presenter och det är Marin som filer år den 4 april. Mina kusiner är så fantastiska och människor med stora hjärter. Jag älskar de enorm. Efter det åkte vi till Kremi och åt middag samt vi pratade länge och hade det jätte mysigt. Nu är jag hemma och tvättar mina kläder för träningen imorgon:( Man måste göra det nu för att jag var lat tidigare idag:(


Fasionpolice!

Att sitta här är fantastisk, att beakta och se på människor är ännu underbarare. Efter så många dagar sittande här börjar man se en tidligt monster bland tonåringar, vuxna och män( rika). Den män som har det lite bättre har en och samma jacka( förstår bara inte varför de har det) och tonåringarna en och samma stil. Vuxna kvinnor beroende om de har det bra ekonomisk eller inte klär sig också efter en specifik monster. Det är faktiskt lite tragisk att människorna i Stockholm som har alla möjliga affärer med kläder klär sig likadant.
Eller vad tycker ni om detta?


Var är solen?

God dagens:)
Hur når mina underbara läsare?
Startade dagen med Yoga och nu ska jag till stan för att äta och plugga. Jag ska se hur mycket jag orkar plugga idag för att jag vill göra lite andra saker också. Jag är jätte hungrig just nu så jag kan knappt vänta tills jag kommer fram.
Jag hoppades på sol och vackert dag, men det är grått och kalt. Jag längtar så efter solen, gör inte ni det?
Vad ska mina läsare göra idag?


Helt plötsligt....

Mitt i ingenstansen så började det hagla. Det blev vit och det var snabbt också. Sen så blev det Crem Brule och jag mår faktiskt helt ok så nu kan jag kanske börja äta då och då lite laktos saker. Det är så underbart.


Mat bok?

Ja det kan man undra, ska det bli en mat bok en dag eller?

Maten var suvärent :


Söndag

Dagen blev en jätte fint dag och kväll. Efter träningen så åkte jag till stan för att köpa min älskade Croissant men det var slut så jag åt ingenting och åkte hem för att lämna min tung väska. Efter det åkte jag in till Rolfs Kök. Det är en fantastisk krog som serverar till kl1.00 men köket är öppet till kl 23.15 på söndag och 23.30 alla andra dagar. Det är så gott mat där och vi tog vår påsk middag ikväll. Det var inte planerad men det var super gott och trevligt. Nu ska jag bara tvätta mina tränings kläder och sen sova för att imorgon är det träning och sen plugga i min trevliga Gallerian.
Bilder från ikväll:


Fika

Vi var på en jätte trevligt fika idag och visst så åt jag en som gott Belgisk choklad kaka:)))


Mera dagens bilder:))


Banditos !

Hej alla söta. Jag hade en fantastisk dag igår så jag hann inte skriva så jätte mycket eller rätt sagt hann ingenting. Efter mun frukost på Grand återvände jag hem för att bita kläder och gick ut igen. Nu blev det Nobis Hotel igen för att jag älskar deras Antipasti. Efter det träffades kollegor emellan så det blev utgång från där. Vi gjorde en liten ful sak. Vi väntade på att gå in på Rich men det var jätte mycket folk och det såg ut att vi skulle inte ta oss in så de andra visste en väg som ingen annan vet. Vi spelade Banditos. Först det var jag som spelade och gick genom köket( som på film) för att komma fram. Jag betedde mig som om jag visste vart jag skulle och som om min bord var på andra sidan. Det var roligt. Vi hade jätte trevligt och fantastisk kväll faktisk.
Lite bilder från dagen:


RSS 2.0