Snart oktober

 Nu är det inte länge före det är oktober och vinter är här. Jag känner av den redan igår för att när man andades så kunde man se utandningen. Jag har bara sommar kläder här så nu är det dags att ta mig hem och ändra garderoben. 
Jag dag drömmer om att ha Stella här och att ha eget med henne!!!!! Varför är inte den saken som jag vill???? Hur länge tar det innan det blir som jag önskar mig eller som jag drömmer om. 
Jag har föreställt mig en söt liten lägenhet i stan med en öppen spis och jag och Stella har allt runtomkring oss och vi planerar alla våra lediga stunder med exakt vad vi ska göra så att vi ska inte glömma nå eller så att vi kan utnyttja vår ledighet till max. 

Men det är inte så och jag är själv här och har inte ens eget.  

Jag är så less på mig att bo hos andra!!! Jag vill ha eget med Stella i!!! 

Ja, ja, nu har jag gnällt mycket så jag ska nu börja koncentrera mig här på mina uppgifter!!! 
Jag ska på träningen just nu och sen ska lite på ärande. 
Puss på er och ha en fantastisk fredag. Det är som sagt min favorit dag så jag ska försöka också att njuta av den till max. 
❤️❤️❤️Se på naturen, har ni sett så fantastisk natur???
Dem promenaden tog 2,5-3 timmar 

 Lite till

Bergen

Hej! Jag är i Bergen och det är första möjligheten att skriva. Jag har jobbat och tränat i berget. Det var så fantastiska dagar att jag hade inte tid att blogga. Det är min sista dagen här och jag kom för en stund sen in från min härliga promenad i Stoltzen och vidare till Flöjan. Det är en härligt promenad på 2,5 timme. Nu ska jag sova för att jag ska till Oslo imorgon och jobba från där och sen Stb i Oslo dagen efter. Det blir fantastisk avslutning på min jobb vecka. 
Jag önskar er en fantastisk fortsättning på söndagen och vi hörs imorgon. Här kommer lite bilder från veckan. 💛
❤❤❤


Bergen

Hi^•^
Nu är jag jätte lyckligt igen! Jag byte dagar med en kollega så jag fick bergen igen så jag spricker av glädje! Jag ska packa allt det som krävs för en lyckad träningspass och jobb. Stoltzen jag kommer!!!!
Hahaha jag måste vara tokigt! 
Jag ska vara där i tre dagar och då hoppas jag att vi få våra schema annars så vet jag inte vad jag gör nästa månaden. 

Jag älskar att vara hemma denna årstid och kunna krama Stella vid öppetspisen med alla mina värmeljus och tittande på nå mysigt film. Igår hon somnade i min famn och jag njöt till tusen av det. 
Jag mår bra att vara hemma då jag inte jobbar. Jag ska försöka att göra som jag har tänkt så att jag kan vara mera bredvid Stella på mina lediga dagar. 
Igår gjorde jag: Banitca, äppelpaj och för middag var det kantarell risotto. Det var jätte, jätte gott. Idag blev det det godaste frukosten på länge: Banitca och sen Espresso med paj!mmmmmmmm
Nu ska jag packa min väska för snart är det dags igen. 
Ha en bra höst dag mina vänner och ta hand om er och eran kära och nära. 


Hahaha en galning!!!


❤😘

Gött

Just nu sitter jag och äter fågelfrö och njuter av det. Det är inte så många som jag känner här i Sverige som gillar det men jag kan säga att i Bulgarien är någonting som vi äter hela tiden oavsett dag tid eller plats. Jag köpte det från spanien och den är fortfarande bra så ikväll är det min kväll framför teven och jag äter för fullt. Imorgon blir det baka en masa saker. Jag ska börja med Banitca och avsluta med äppelpaj  som är min favorit. Jag har tänkt att för middag ska det bli kantarell risotto. Mmmmm vad jag älskar kantareller. Jag ska försöka att göra någonting annat också. Jag ska försöka att gå och lägga mig så att jag kan hinna med allt jag hat planerat. Puss och kram och vi hörs imorgon.

Gammalt bild:


Nyare 


Sov så gott alla underbara 

Åh!!!

Jag hade skrivit en fantastisk inlägg och hade nästan lagt ut mitt hjärta om hur tacksamt jag var över mitt älskade mammis och hur mycket jag älskade min fantastiska dotter men det försvann förstår ni och nu jan jag aldrig göra om det. 

Jag är hemma nu och nu ska jag träffa min älskling för att ta henne ut och fira henne för igår. 

Jag ska ut i bilen nu så nu ska jag önska er en fantastisk start på veckan och hoppas att ni alla mår jätte bra ❤

Lite bilder från Bulgaria, det är våran favorit matplats som är vid stranden och precis under våran Hotel. Saknar denna underbara plats och maten!!!❤Nostalgi

Jag saknar Bulgarien. Gick igenom mina  bilder från Bulgarien och kom ihåg att jag har inte postat allt så nu ska jag försöka att lägga ut så många bilder som det går❤Mosters söttis 


Shopska sallad (favoriten)


Haj!

Här under var vi i Nesebur gamla stan och åt med min moster❤Så bra

Ja det var jätte bra kväll igårkväll. 
Vi firade Kremi och det var trevligt samt gott. Jag väntade ut min stb och åkte sen. Jag var tidigt för att jag jobbar idag. Det är lördag men det gör ingenting för att jag har världens bästa jobb. Jag kunde inte somna igår så jag har inte sovit mycket inte. 
Jag har inte mycket att såga så jag ska önska er en fantastisk lördag och försök att göra någonting roligt. 

Imorgon är jag den lyckligaste mamma i världen för att jag ska fyra min älskling. Stella blir 16 år imorgon. Jag kan knappt vänta ut dagen så att jag kan krama och pussa min älskling. När blev hon 16???!!!! Det är så overkligt. Min lilla tös har blivit stor, smart, intelligent, otroligt vackert och godhjärtat. Det är inte ofta man äger alla dessa fantastiska  egenskaper med hon äger de och jag har inte tillräckligt med ord att beskriva hur stolt jag är över min dotter! Jag älskar henne utöver allt i världen. Grattis i förskott min älskade Stella. Jag älskar dig❤Gammalt bild från Bulgarien. 

Lite bilder från igår:


Imorgon, imorgon, imorgon!!! Min älskling❤💋
Ha en underbar dag mina läsare!TidigtHalloj alla pigga läsare! 
Jag väntar på tunnelbanan och den är sen. Jag vaknade ganska lätt men efter att ha rest i 20 min känner jag hur trött jag är och längtat efter sängen. Hoppas verkligen att kunna få sova efter träningen för att jag kommer att vara helt slut annars. Ikväll ska vi på Kremis fest så jag vill vara pigg och glad. Nu meddelade dr att tunnelbanan är försenad!!!! Tänk om jag missar träningen!!! Vilken tur jag har som tåget kom just i denna sekund. Nu måste jag stressa igen upp till Yogan! 

Ha en fantastisk dag alla underbara!
Just

 

 a hi from me before I go to bed!
Halloj!
Det har varit en soft dag och jag mår bra. Jag hoppades på jobb men det blev ingen så vi få se imorgon. Jag ska sova nu för att jag ska vakna ganska tidigt imorgon. Jag ska ta passet som går 06:45 så att jag kan vara redo för 11:00 passet som stb! 
Det kommer att gå bra tycker jag och ska därför önska er sov så gott och dröm sött. Vi hörs imorgon alla fantastiska läsare<3

 <3


Stoltzen

Här kommer det mest vackraste :Då var man nästan uppe vid toppen Yes!!!

Det publicerades!
Äntligen!!'
Jag hade skrivit två stora och långa inlägg men de försvann så nu ska jag försöka att återberätta det med korta inlägg. 
Stoltzen började med en fantastisk frukost och sen tog jag en karta från receptionen och då hade jag fantastiska tiden i Bergen. På vägen blev jag bemött ut av en liten tiger som lämnade många hårstrå på min lägg men det var nästan omöjligt att inte hälsa på den söta katten.
Här kan ni se min resa i bilder( om programmet tillåter förstås!)


Hoppas

Hej alla underbara! 
Jag kan tyvärr inte blogga med det nya appen och jag vet inte varför. Jag hoppas att den inlägg kommer ut!!!!
Jag kom hem nyss från jobbet så jag är på t-centralen och väntar på tunnelbanan. Lite obehagligt måste jag säga. Tycker inte om de som är här just nu. Konstiga typer!

Lite bilder från vackra Bergen!!


Lite runt omkring hotellet på väg mot Stolzen!
Få se nu om det kommer ut!!!
Bussen


Andra!


I'm in heaven .....

Ja jag är det!
Jag vet inte var jag ska börja ifrån!!!
Jag skulle ha stb och sen så hände det jag ville mest ; jobba i Bergen. Första dagen gick jätte bra. Träffade så många nya trevliga kollegor som vi skrattade gott med. Sen kom vi till Hotel och jag måste säga att jag hade inte set vackrare stan än Bergen!! Det är så vackert att jag har redan tagit 1000 bilder. Dagen efter vaknade jag av att mitt rom fylldes av mat ost så jag tog mig ner till frukosten och hade en lång och trevligt ensam frukost. Efter det frågade jag om en karta och for på äventyr. Så fantastisk plats att jag kan tänka mig att det kam lika väll mäta sig med USA's Yosemite.
Jag njöt så mycket att jag skrek av glädje.
Efter mun utflykt kom jag tillbaka till hotellet och pga det som hade hänt och att de hade missat att boka in mig för nästa dag fick jag en konferens rom!
Hahha hur fantastisk är inte det? Jag fixade mig och väntade nere för min pickup då kommer det en man och hämtar mig, min lilla jag med en enorm buss som knappt rymdes på gatan!!! Alltså vilken dag! Han satt där på sin plats och körde samt som han agerade min personliga guid. Yes I'm in heaven !!!
På jobbet träffade jag ännu trevligare kollegor som jag skrattade hela vägen till Palma och tillbaka.
Just nu villar jag upp i min mini palats efter att vi kom i sängen kl03:30!!!
Så snart ska jag ut och äta sushi med min nya super söta kollega före avgång.
Puss på er och jag ska försöka att lägga upp så många bilder som den blogg tillåter :-)))

Första rommen!


Äntligen

God morgon alla pigga och glada!
Hur mår ni idag?
Jag mår bra fast att klockan ringde 04:00. Det beror att jag ska till Bergen. Ett av de mest vackraste platser ovanpå så jag verkligen hoppas att det är lika vackert i verkligheten. Det är min första gången på 1,5 år som jag ska jobba där. Kan knappt vänta att dagen är slut så att jag kan ta en lång promenad med min kamera runt om i Bergen.
Det har inte hänt nå mycket sen igår mera än att jag var och tränade men jag tyckte inte om tränaren så jag var super irriterad. Det var 43grader varmt och jag satt i det mest varmaste platsen så det bara rann i från mig svett. Jag var nöjd med min insats och det kändes verkligen stabil för en gångs skull. Varje gång jag springer ditt efter jobbet gungar hela marken under mig så jag tappar balansen alldeles för lätt så det är nästan löjligt!

Okej nu har jag tappat över hälften av mina läsare med de löjliga problemens så nu ska jag sluta trötta ut er. Nu ska jag ta och gå igenom alla mail som har kommit sen igår för att före jobbet måste man vara super uppdaterad vad som är nytt och det som man måste bara kunna!
Till er fantastiska läsare önskar jag en fantastisk dag med många glada minne <3Obama

Ja han är här och det är kaos på vägarna och Arlanda!
Jag var blivit borttagen jobb och jag bet inte vad som händer. Försöker att få ta reda på det men det är ingen som svarar just nu!
Kunde inte sova inatt och hade mardrömmar och jag vaknade ut av jag skrek och sedan ut av min säng gungades av spöke fast jag var vaken och det var bara sängen som hoppade ingenting annat. Konstigt eller hur? Bet inte vad som händer men jag gillar inte det.
Igår var det jätte trevligt och vi hamnade till slut hos den tjejen som är jätte bra kompis med Kremi som hade köpt sig en underbart söt och mysigt lägenhet. Min önska att skaffa eget är nu otåligt!!! Jag vill bo själv och kunna övertala Stella att komma och plugga här så att jag kan känna och ge min kärlek och tid till henne. Mitt hjärta gråter av olyckan att jag kan inte få det och jag känner mig så misslyckad att jag har inte ens ork att tänka vidare. Jag blev fylld av känslor och motivation igår och idag efter att jag pratade med Stella landade jag tillbaka på den lilla tråkiga och grå jorden!
När ska det bli som jag vill och önskat mig????Fantastisk

Känslan är obeskrivligt! Nu är jag tillbaka på yogan och det är ett faktum. Jag kom ut och kände hur hungrig jag var så nu är jag på väg till Kremi så att vi ska äta gott. Det kommer aldrig att bli som maten i Bulgarien men jag ska försöka att beställa nå gott sallad. Nu är jag där så här för ni lite bilder från Bulgarien:-)


Hemma

Och på väg till min älskade och efterlängtade Yoga!!!
Jag saknar min bagage efter Bulgarien så nu missade jag jobb tack vare det. Det känns inte bra att förklara att jag kan inte ta jobbet pga att min väska är borta. Jag har inte en till set så att jag kan ta med mig på en veckas jobb. Jag har väldigt begränsat garderob. De ringde inte så länge sen och sa att de har hittat min väska men den är först här kl: 20:30-21:30. Det är så typisk mig. Nu är det faktiskt den 3 gång som min väska saknas.

Nu ska kliva av och koppla av med en Bikram yoga så att jag kan ladda batterierna efter Bulgarien. Jag är ful av nyfikenhet vart jag kommer att hamna på mina många STB.

Puss på er<3


Stranden

Undrar hur jag ska klara mig utan Bjurek eller banitchka i Sverige sen. Vaknade och for med mamma bredvid oss för den underbara frukosten som jag skrev nyss längre upp. Åt på balkongen medan Julia fixade håret och nu är vi redan vid stranden. Lyssnar på ljudet av vågorna och njuter till max. Väntar på några kompisar till mig som kommer hitta för att träffa oss. Det är vad jag ser framför mig just nu. Puss till er alla fantastiska:


RSS 2.0