Idag :)

Det blev en tidigt morgon för mig. Jag tog Janny med mig och åkte på jobbet. Det blev enklast så för att efter jobbet skulle vi till Lule och då behövde jag inte åka tillbaka hem för att hämta honom. Nu är jag klart med de saker jag skulle handla före Nyttår så nu kan jag åka hem och ta mig ett kopp te och mina Favo kakor som jag balade igår. De är så otroligt goda att jag har tänkt på de hela dagen. Jag köpte mig mitt älskade te med chilis och nu är kag det mest lyckligaste. Nu är jag på väg hem och ska städa och sen laga mat för imorgon.
Jag kommer att vissa er bilder av det jag ska göra.
Puss på er <3


Torsdag

Snö! Det har börjat snöa sen igår och det har inte slutat sen dess. Jag älskar de dagar och jag njuter till max.

Vi åt frukost och åkte till stan. Nämligen så var idag dagen då Stella färgade sin hår. Jag, personligen älskar det hon gjorde med håret och jag måste säga att det blev fantastisk. Hon gjorde röda slingor som passade perfekt mot hennes ansikte och hennes ögon.
Sen kom vi hem och bakade min nyårs favorit: kakor.
Inte vilka som hälls men mina favoriter. Det blev ganska sen då jag blev klar med de så det ända jag han med efter det var att sätta mig framför tv-n med ett glas vin och njuta en timme före jag behövde bege mig mot sängen.
Jag har ganska mycket att göra imorgon så jag måste lägga mig nu.
Sov så gott alla ni där och ta hand om er;-)


Lite till


Jobba

Jag blev väckt av enorm vind som slog mot fönstret. Jag hade mardrömmar och jag sov jätte dåligt. Jag måste ha sovit bara fyra timmar och då var det dags att vakna för att åka till jobbet. Idag jobbade jag i Älvsbyn och just nu är jag på väg till Lule för att jobba lite till. Jag tog jätte finna bilder på vägen:


Andra dagen:)

Andra dagen vi hade det jätte trevligt hos mamma igen. Vi har vår tradition att äta middag hos mamma flera dagar i rad. Jag älskar de dagar för att de känns som om det är jul varje dag. Jag vet att många av er känner som jag gör och att många vill att julen ska vara flera dagar, eller hur?
Efter middagen åkte jag till Luleå och hade roligt. Det var bra men jag stannade inte så länge och jag kom hem och var med Stella ett tag. Jag blev överraskad över att jag la mig före kl 03.00
Vad hände?
Fattar inte......


Och ännu mera


Mera


Och lite till


Lite till


Mera bilder:


Jul!

God jul till alla. Jag hade fantastisk kväll igår natt. Vi var hos mamma hela släkten och hade en fantastisk middag ända till kl 03.30. Jag lurade Stella så att hon trodde att hon hade bara en julklapp och sen så fick hon sin största överraskning. Jag kan bara säga att hon fick mera än vad hon hade hoppats på och därför så blev hon otroligt nöjd och lyckligt. Idag har vi kastats oss i soffan och nu ska vi till mamma för att fortsätta fyra vår jul:-)
Lite bilder från igår:


Torsdag:)

Nu är det inte så länge till Jul! Jag vet att i år jag kommer inte att få julklappar för att jag har inte varit snäll! Jag ska erkänna att jag börjar bli spy less på det. Jag vet och är helt säkert på att ett specifik människa sårar mig och tar sig bort från alla de finna och höga tider bara för att slippa ge mig hittills : födelsedags present, föra jul - julklappar och i år julen! Fan ta dig och brin fart fan du vill! Jag är så jävla less nu! Nu har jag fått nog! Nu ska jag bara göra och tänka på mig!Varför?

Jag har problem med min blogg och jag vet inte varför! Jag kan inte ladda mina videor, jag har bloggat hela dagen och det har inte kommit ett enda! Jag ska försöka fixa det med Stella imorgon om hon har tid. Jag var och jobbade fr 13.00 och sen dess har jag varit framför tv-n. Jag är inte helt slut men jag var med fel skor på jobbet så jag kan bara vara sur på mig själv och min fel bedömning! Nu ska jag sova för att imorgon ska jag till Bilprovningen och sen ska jag jobba. Efter jobbet så har jag lite saker att fixa och göra så jag måste verkligen sluta lite tidigt imorgon. Nu ska jag önska er sin så gott och ska jag stänga mina trötta ögon.
Puss på er:)


På jobbet


På jobbet!

[gigya src="http://player.videofy.me/player.swf?videoId=129132240" width="480" height="360" quality="high" wmode="transparent" allowFullScreen="true"]


På jobbet!

[gigya src="http://player.videofy.me/player.swf?videoId=129132240" width="480" height="360" quality="high" wmode="transparent" allowFullScreen="true"]


På jobbet!


Julen närmar sig:)

Det känns hur julen är bakom dörren. Jag har kvar ganska många julklappar så jag måste börja göra mig klart med dom. Jag var och jobbade idag i gallerian och sen var det middag och framför tv-n. Det hände ingenting inyressant idag så jag ska inte uppehålla er med mina tråkiga dagar. Jag mådde inte så bra idag. Mina öron tjuter hela dagen och det är ganska obehagligt känsla så kag var inte på topp idag. Jag hoppas att det är ingenting seriös och att det kommer att vara borta tills imorgon.
Imorgon ska jag fixa håret i oh sen ska jag jobba tills kl 17.00
Nu ska jag försöka att somna, men jag har många tankar i huvud som bara går runt, runt!
Sov så gott gott folk:-)


Söndag

Hej bloggen. Jag vet att jag har varit lite ledigt från bloggen men jag var jätte upptagen och med det menar jag att jag är ute från hemmet. Jag har inte haft tid att skriva och då jag har tid så är det någon annan som är vid datorn.
Vad tycker ni om mi. Nya design?
Min älskade dottern har fixat det å mig:) Hon är så fantastisk att jag tror inte mina pussar och kramar kan beskriva det tillräckligt bra som jag skulle vilja säga det.

Vi har fått ett överraskning, vi har fått gäster hemma. Jag ska vara ganska så upptagen med mina gäster men jag lovar att uppdatera så mycket jag bara kan.

Det var ett seg dag för mig idag. Jag hade inte sovit väldigt lite idag så min dag har passerad som i en dröm framför mina ögon:) Vist förstår ni vad jag menar? Hur känner man sig då man har sovit för lite: Som i en film som går i extrem långsam fart! Hahaha jo ni vet:-)
Nu ska ska jag sova för att imorgon har jag mycket att göra.
Sov så gott alla fina där ute<3


Frukost

Vad äter man för Jul frukost? Jag vet inte men jag är sugen efter det, haha
Jag vill äta Jul frukost. Lussekat eller någonting ned saffran:) Det är Jul frukost och varm gott te med honung.nu ska jag försöka att ta mig upp och göra mig i ordning för att idag ska jag hjälpa mamma att julbaka. Jag älskar då vi bakar med jul musik och med en underbart jul stämning:) Det är snart Jul så alla måste ha den underbara stämning för att kunna njuta av Julen och dessa magiska stunder.
Ha en bra dag alla ni där:)


hahahahahahahahaha

Jag lever mitt liv just nu! Det är då första gången på hur länge som helst, tro eller inte men det är min tanke i alla fall. Jag var och jobbade i 10 timmar och jag är så hungrig efter att få dansa och leva som jag vill men jag vett att så länge jag är i Sverige kan jag aldrig uppleva det jag vill eller det jag strävar efter. Det låter super trist men det är så, jag vill inte såra någon eller några men det är sanningen. Jag vill bort härifrån!!!!!!!! Jag vill vara borta för altid, från här i alla fall!

Lördag

När jag vaknade var det redan en halv meter snö! Det är super bra för snowboard med jag hatar att skotta det. Jag har aldrig trivs ned att skotta snö. Jag ramlade tusen gånger och grannarna måste ha fått sig en bra skratt. Älskar känslan då man kommer hem och eldar och dricker glögg eller något varmt efteråt. Jag gjorde min egen risgrynsgröt. Från och med nu ska jag bara göra det så. Tyvärr så måste jag behålla recepten för mig själv. Jag tänkte: hur vill jag att det ska smaka och vad är det jag älskar och kan mixas med risen.
Då blev det en drömm dessert!
Vi ät i Luleå för att se lite på affärerna eftersom jag vill inte gå till Piteås affärer!


Ledsen?

Vet ni, idag har jag funderat över vilka människor man lätt lämnar och man längtar inte efter dom.
Jag har kommit fram till dom som ljuger kan alltid hoppas att efter den här chansen kommer dom att försöka att vara ärliga men en, så man har alltid en väg tillbaka till dom. Dem som är otrogna kan man på samma set hitta vägen tillbaka och hitta en lösning. Personligen jag har aldrig haft problem med detta för att mina killar har aldrig haft den önskan att vara otrogna då dom är med mig.
Sist så känner jag avsky för dom som är otrevliga och sårar en med dumma saker som ord och handlingar som dom har inte ens funderat över eller planerad. Man känner sig inte bara sårad och förråd men ord har tendens att skära ens hjärta ur bröstkorgen och kasta det åt vargen!
Roligaste med det hela är när "the Butcher" fattar ingenting (spelar för att det blir lättas så) och när han helt plötsligt spelar offret och låter offret bli boven!
Det har slutat egentligen att förvåna mig men jag blir bara så jätte irriterad på den sortens idioti!
Dom typerna saknar man aldrig, dom bara tar fram det värsta hos en människa och man vill spy galla av sådana idioter. !!!!!!!!!!!!
Hur ska man ens vilja ha en sådant!
Inte jag:)Fredag<3

Skotta snö:) Ja, det är vad man gör nu dom här dagarna. Äntligen så kom det snö! Jag längtade efter snö och sen förrgår har det bara snöat. Det är så underbart då man inte har jobb eller skolan som man måste skynda sig till att i lugn och ro skotta snö:) Det blev min morgon pass idag. Sen var jag på spa och efter det kom jag hos mamma. Vad gjorde hon?:
Skotade snö förstås.
Jag hjälpte dom sista 5 minuterna och efter det tog vi ett ficka och drack kafé.
Vi har handlat och ikväll ska vi experimentera med ett nytt maträtt. Om det blir gott kommer vi att tillägga den maten till Jul maten:) Jag har min röda vin som jag har längtat efter och jag kommer att trivas bra med det framför Idol finalen. :)


Arbetsförmedlingen!

Nu måste jag säga att det var hur länge som hälls då jag var sist där. Nu är jag på stand by och inväntar svar av mina 100 ansökningar för jobb. Det måste vara någon av alla dessa som kan svara;Ja kom och jobba för oss! Hoppet håller mig upp! Arbetsförmedlingen vill jävlas med oss som saknar jobb och dem vill att vi ska nästan varje tre fyra dagar vara där och göra något. Nu ska jag åka och lyssna på hur man skaffar sig jobb och vad säger man då dem har kallat på en för jobb. Jag vet det men jag ska lyssna en en gång på svammel
hahaha hur jag ser ut!
Sen blir det Yoga<3
Det var ett tag sen då jag visade mig i Yoga huset. Jag har längtat jätte mycket så det blir spenande!

Saint Nicholas !

Grattis till alla som firar sin namnsdag: Nicholas !
Jag har varit hos läkarn idag med Stella tidigt på morgonen. Jag sov bara 3 timmar men jag kunde inte gå och sova igen. Jag betalade räkningar och sen kom mammsen hem till mig. Vi fixade lite saker och mitt hår!
Hur ska jag säga, min mamma gjorde mitt hår lika bra som min frisör. Jag kunde inte gå hos frisan för att det fans inte tid före jul så jag bad mamma att fixa det och hon klarade det galant.
Sen dess har vi lagat mat och bakat en fantastisk kaka. Nu är vi alla samlade hos min älskade mamma och äter middag. Jag älskar våra stunder här vid mat bordet hos min älskade mamma!
Lite bilder kommer här:


Tomten!

Söndag...... mmm det var en fantastisk dag idag. Jag och Stella såg tv och hade pepparkakor med glögg. Vi hade en söndag för oss. Vi njut av vår tv dagen:)
Det hände inte så mycket igår, jag var hos mamma och sen åkte vi hem och vi såg på en film tills jag somnade i soffan.
Idag hos mamma hade vi oväntad besök:) Det var nämligen tomten som satt sig ute på altan. Michelle tyckte att det var super läskigt! Hon turs inte gå nära han så hon behövde sällskap för att titta på han. Jag skrattade och tog några bilder för att hon var så roligt.


Mamma

Jag var jätte skrämd av Stella igår natt. Hon såg någonting hemsk och skrämde mig med. Men sen så blev det bättre så vi somnade tills slut. På morgonen åkte jag och jobbade för några timmar och sen så blev det sängen igen. Jag somnade för en eller två timmar men sen så skulle jag upp och göra frukost.
Det blekt total disaster! Ingenting av det jag gjorde blev gott:(
Det är då första gången.
Jag och Stella hade jätte trevligt framför tv i soffan. Vi såg Harry Potter igen och sen andra filmer och mat program. På eftermiddagen kom vi hos mamma och lagade middag. Det blev en av mina favoriter. Nu ligger jag i soffan och försöker att hålla ögonen öppet.


Sweet dreams world!

Nu ska jag sova<3
Sov så gott alla ni där!
Have a pleasant dreams:)))
Mmmmmmm


Luleå

Jag, mamma, Juliet och Richard är på väg till Luleå idag. Vi ska åka för att börja förbereda oss för Jul med Julklappar:) man måste börja nu för att det aka inte vara sent om någon dag. Man tänker alltid; ah, jag har tid, behöver inte stressa.
Men i själva verket så är man lång efter. Jag är alltid i sista minuten och letar efter det sista julklappen. Jag vill så gärna ge Stella allt det hon behöver men jag måste välja för att det är ganska tungt att vara student 6 år på raken! Jag kan knappt vänta på att börja jobba och flyga bort från här! Jag längtar så att mitt hjärta dunkar så att det känns i hela kroppen.


Hahaha

Idag efter att Stella for till skolan så hörde jag att något knakade på huset, det kändes som Haagspädd! Jag vet inte om man stavar det så men ni förstår vad jag vill säga. Efter det så hörde jag tidliga knackningar på dörren och då jag tittade ut såg jag att det var från vattenverket. Dom skulle bita vattenmätaren. Killen var så jätte försiktigt med att vecka mig att han nästan viskade. Det var jätte gulligt:)
Nu har jag en kille som ska ta hand om min fjärrvärme för att det krånglar sen dom kopplade in det. Med andra ord så fixade jag nästan allt på huset utan att jag rörde mig. Jag glömde att jag var på arbetsförmedlingen på morgonen:)) Det var jobbigt efter så många år att återgå där:(
Nu ska jag ta och åka till stan och sedan ska jag laga super middag. Mums säger jag redan bara jag tänker på det <3

Kan ni se norrskenen på bilderna?


Lördag 26/11

Den dagen startade jag med smile på läpparna. Det var dagen man kände sig flygvärdinna och man hade firat som det:)
Hur konstigt låter det !
Ja, på kvällen gick man ut till det riktiga Italiensk restaurang. Vi började med fantastisk Amarone och sen med lufttorkade oxe, sen så åt jag pasta som dom hade gjort. Det var det godaste pasta någonsin! Sen så var det dags för den tredje maträtt men jag åt jätte lite för att jag orkade inte, jag var jätte mät. Jag tror att personalen blev ledsen då jag lämnade nästan allt på tallriken. Men kvällen bar helt magisk:)
Jag är mera än nöjd:)
Lite bilder:


Skolavslutning

Skolavslutning igen:)
Jag tänkte säga hur underbart jag hade det veckan före på fredag. Jag avslutade skolan och då jag for hemma efter ett tag så kom min överraskning: Två flaskor Champagne:)
Då vi drack dom så for vi ut på en fantastisk restaurang som gör fantastisk oxfilé. Vi startade med tonfisk( väldigt gott) sen en flaska Champagne (igen) och sen så kom det oxfilén. Jag älskade maten och jag blev förälskad i potatisen som serverades. Lite bilder på det


RSS 2.0