28 jan 2013

Fortfarande känner jag att det är lite konstigt att skriva 13 istället för 2012. Är det bara jag som känner så eller?
Idag flyger jag hem till Stockholm och det känns lite så där. Jag hade ångests idag när jag bäddade min säng, jag trivs i mitt rena och otroligt trevligt doftande hus. Att vakna med min dotter och att lägga sig bredvid henne är trevligaste jag kan någonsin göra. Jag saknar de långa dagarna med henne, jag saknar henne. Nu sitter jag i flyget och ska snart lyfta så ska jag skynda mig för att önska er en trevligt fortsatt tisdag och jag ska se om jag hinner med en till inlägg.
Puss alla underbara läsare <3


Phuket

Efter den långa dagen så blev det dags för lite träning och gott mat. Det var väldigt intensiva dagar och det fanns inte mycket tid att villa. Jag hade fantastisk resa fast att det fanns inte tid för villa och jag möte fantastiska människor som lärde mig ett och en annan. Vi åt kanske hittills det bästa maten i Thailand och vi njut ut av det största regn och åska hittills i Thailand som sagt.


Thailand

Nu är vi här på väg från Saigon och på väg mot Bankok. Det var fantastisk upplevelse och jag måste säga att Bankoks flygplats var jätte fint som arkitektur. Jag flög sen Bankok Phuket. så det var upptagen dag med flygning. det var intressant måste jag säga.
Här kommer lite mera bilder.


Mera

Nu kan jag posta bilderna. Jag ber om ursäkt men jag hade problem och blogg.se fungerade inte så jag kunde inte blogga på några dagar.

Puss


Lite mera Saigon<3


Saigon

Nu kan jag ladda lite bilder från underbara Saigon. Jag hade fantastisk tid här. Det är varm otroligt gott mat. Människorna är inte så som Thailandare men dem är jätte snälla och trevliga också. Jag var på en fantastisk vietnamesisk restaurang och åt super gott. Sen var jag med otroligt sällskap och satt länge uppe. Nu ska vi flyga Thai till Bangkok:


Och lite till

Se mitt hår frös från kylan. Det är helt sanslös!!! Vackra bilder, eller hur?


23 jan 2013

Tänkte skicka ut bilderna från då jag var hos Kremi och hade kul ute:


Va?

Jag har försökt att skicka ut den lilla inlägget nu i tre dagar men min blogg är konstigt och fungerar inte. Det har ni hänt då och då och jag vet inte varför. Jag har funderat på att köpa mig ett domen. Här kommer resten av bilderna :
Om jag kan skicka ut de:


Mera bilder


19 jan 2013

Ahh vilken fantastisk dag det var idag. Det var min sista Standby från 5 dagar och tyvärr så blev jag inte utkallat. Jag kompenserade min längtan till solen och värmen med att ta en 2,45 min lång promenad i det kalaste dagen av alla dagar hittills i Stockholm. Min kropp känner av kylan än. Mina fingrar funkar bara inte och det tar evigheter att skriva på min telefon just nu.

Ikväll blir det jätte många trävligheter hos Kremi så jag kan knappt vänta att börja med det. Det känns verkligen väll förtjänad kvällens festligheter efter en så lång promis.
Lite bilder av vårt långa promenad:


16 jan 2013

Idag är det en fantastisk dag och jag försöker att föra det bästa ut av det. Jag hoppas verkligen att mina ansträngningar ger effekt och att tiden jag spenderar för att göra saker p rätt set blir inte bortkastad. Jag försöker verkligen och vet att en dag jag ska bli en segrare. Det är tufft och det kräver mycket tid men jag är helt säkert att det ska löna sig till slut. Nu sitter jag på en kaffe funderar över livet och väntar på att dem ska ringa och säga: är du bered ???
Väntat på jobb.

Älskar mitt jobb och önskar att alla kände som jag för sina jobb.
Grattis till världens bästa Wazy på din födelsedag:-)
Älskar dig min dotter och är så stolt över dig<3

Vi hörs lite senare nu ska jag filosofera lite till här förre jag drar mot söt kusinen.
Puss och ha en fantastiks dag mina underbara läsare


12 jan 2013

Jag tänkte att jag ville vissa er då jag var i Krabi ock skulle åka därifrån hotellet hade organiserat en 007 kväll för nyår. Det skulle vara en jätte fint nyårs fest. Allt var noga genomtänkt och väll organiserat. Det var bara synd att vi behövde åka. Jag skulle verkligen vilja vara någon gång på en sådant firande och bara slappa. Det är lång lista som jag har över saker jag vill göra före jag dör.

Har ni lång lista eller?

När jag kom hem trodde jag att jag hade missat allt roligt men jag hade fel. Då jag kom hem så hade min älskade mammis dukat ett litet nyårs bord, bara åt mig. Jag måste säga att en sådant mammis även om ni söker kan ni inte hitta någon annan stans. Det är bara en i världen och jag har den. Jag var väldigt glad och jag åt så gott. Man mådde jätte bra efter en sånt bemötande som jag fick. Ni kan få se bilderna så för ni se hur sött och underbart mammis jag har.

Bilderna från hotellet kommer också:Och som sagt några till

Well ni få dem sista som jag hade och den lite nakna bilden är för att jag älskar min färg just nu och det tog många timmar framför bassängen i 39 grader värme. Jag måste bara vissa det men jag var alldeles för blyg att ta bild på mig ute i solen själv!


Ja ja ni för döma själva ;-)Lite till

Några bilder som jag skrattade åt. Jag skulle ta bild då jag upptäckte en fantastisk stort fjäril och helt glömde om bilden så ni måste se serien av bilder som min kompis tog.


10 jan 2013

Nu har man kommit hem och då är det snöstorm. Inte det roligaste men jag älskar just de kontrasterna, det är därför jag misser då jag passerar en spegeln när jag ser mig och vädret utanför min fönster. Jag har haft dem tre fantastiska dagarna med dem mest fantastiska kollegorna. Hur ska jag säga, jag älskar mitt jobb, mitt liv, mina kollegor och att jag gav inte upp och avslutade det yrke som jag jobbar just nu.

Jag vill tacka alla som gör det så fantastisk när jag jobbar, för att jobba och mellan jobbet. Jag är omringat med bara underbara människor och nu känns det äntligen att jag är på väg åt rätt håll. Nu har jag nästan rensat de dåliga för mig människor som trycker ner mig och jag är jätte stolt över det för att nu äntligen så kan jag strecka lite på mig och andas lugn.

Jag har några till fantastiska bilder att vissa er från den underbaraste solnedgången som vi hade samt lite andra bilder.

Nu är det 2.30 och jag måste villa hur tråkigt än det låter. Jag ser fram emot då jag ska jobba och jag kan knappt vänta för att den månaden ska jag upptäcka bara nya platser som jag vet redan att dem kommer att betyda jätte mycket för mig. Puss på er alla underbara läsare (som står ut med mig):The sunset <3

Som sagt hade vi det mest fantastiska solnedgången idag och jag var verkligen jätte lyckligt att närvara en sådant underbart sak. Efter det var det bara att stanna på balkongen och njuta av det underbara vädret samt fantastiska utsikten. Lite senare for jag och åt på min lilla älskade VIP platsen:Water for elephants.

Här finns det ett kanal som dem visar en och samma film tre dagar i rad. Just nu hände det att de visar "Water for Elephants". Personligen tycker jag att det är en fantastisk film men nu har jag set den 5-6 gånger.

Vi satt länge vid poolen idag och det var bara jag och min kompis, medan vi njöt av det sista solen så såg jag lång ifrån en elefant. Först tyckte jag att solen hade slagit lite hårdare en vanligt men sen så samlades alla som var runt bassängen runt elefanten. Det var fantastisk men jag var lite skraisen!
Jag tordes inte gå närmare än så som på bilden.


9 jan 2013

Det behövdes fem gånger för att jag skulle lära mig lyssna på vad jag vill och vad jag behöver. Den här gången har jag verkligen gjort det jag behövde utan att någon sa till mig: med du kan alltid göra det imorgon!

Jag är med mest fantastiska kollegor och jag trivs så bra att det är nästan omöjligt. Vi åt på bästa platsen var på alla möjliga masage som man kunde ta och var och villade tills det var trevligt. Med andra ord så jag tror att jag är i himlen. Här har jag set bara bra filmer och det var nästan omöjligt att gå ifrån tven. Just nu går det lite trög för att jag ser på en bra film som jag har inte set tidigare.

Ikväll var jag och min kompis på vårt favorit restaurang här i Krabi. Vi har våra favoriter och vi beställer bara dem. Nu har det blivit så att när jag kommer så säger hon som sitter i kassan min beställning utan ens att titta på mig. Jag smilar och fortsätter nöjd till min bord. Vad ska man säga är man kändis så är man det, hihihi.

Ikväll var det något speciellt kväll för att det kom gäster med helikopter och vi förstod ingenting men jag är säkert att det kostade dem ( hotellet) mycket pengar för dem 12-14 personer som kom på deras middag.
Solnedgången var fantastisk och jag var så glad att jag stannade nära vattnet för att invänta det. Här kan ni se lite bilder

Vi hörs imorgon mina kära läsare<3


Väntar

Jag har nu varit här i tretimmar snart så jag vet inte om ni förstår men jag har verkligen ingen ork!!!

Här för ni resten av bilderna:


Lite till<3

<3Lite bilder

Medan jag väntar så tänkte jag bjuda på lite bilder :På sjukhuset:(

Just då jag vaknade så kände jag att jag hade samma problem i ögat som då jag var i Thailand. Jag tittade i spegeln och där var det en stort blåsa i själva ögon. Jag fixade det som behövdes och skyndade mig till ögonsjukhuset för att jag ska åka till Thailand ikväll. Känns läskigt att lämna det ovetande vad det är för att nu har jag fått det för andra gången.

Hur mår ni mina underbara läsare? Hur har ni haft det jul och nytt år?
Jag har jobbat men min jobb och mina kollegor gör det värd allt. Jag var hemma en dag efteråt både jul och nytt år men jag har haft jätte mycket på hjärnan så jag kunde verkligen inte slappna av och skriva. Det var en riktigt maraton de här högtiderna.
Det var många känslor och massor med upplevelser. Jag var splittrat i 100 bitar.
Har ni haft tråkigt utan mig? :-)

Nu är jag tillbaka så jag kan dela ut av mina tankar till er. Just ny ska jag säga hej då för att snart är det min tur att besöka sköterskan. Puss och vi hörs lite senare.


https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1833617/images/2013/pic_50e98b34ddf2b3419100167a.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1833617/images/2013/pic_50e98b37e087c30a4490692e.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1833617/images/2013/pic_50e98b449606ee4c0e5a5161.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/1833617/images/2013/pic_50e98b649606ee4c118ae500.jpg" class="image">


RSS 2.0