Vet ni ,idag fick jag veta att mina älskade sämlor är helt slut och sista var på söndag:(
Jag åt min sista sänka på lördag tror jag! Jag är helt förkrossad för att jag tog inte en stor och tog en liten en! Hur kunde jag!!!!

Ja ja nu till det som är mindre intressant. Jag var i Helsinki och sov i min älskade säng och badade i min älskade badkar. Idag åt jag deras underbara laktosfria mat och njut! Imorgon kommer jobbet att erbjuda oss nytt mat och jag hoppas verkligen att den här gången ska det finnas något som jag kan också äta! Siktar på laktosfri mat och pescetarian mat! 
Idag var jag på yoga och jag kan säga att jag längtade så mycket att jag började värma upp redan på vägen. Älskar yoga!!! 

Imorgon blir det tidigt så nu ska jag lägga mig ner och sova. Sov så gott mina älskade läsare, vi hörs imorgon<3

Bjuder på bilder som jag hittade i ipaden 






Janna!!!


Hahaha vad hade jag för färg? 






Himlen från hemma<3



Mamma<3<3<3

Godmorgon alla underbara ❤️❤️❤️

Idag har vi alla eller alla ska sova en time mindre. Jag kunde inte alls sova. Jag var så oroligt att min klocka ska inte vända sig själv och att jag ska försova mig så jag har bara tittat på klockan. Jag kommer att vara så trött att jag kommer att längta mig som aldrig förr för sängen!!! 

Jag ska då inte babbla skallarna på er med det att jag är super trött eller hur?
Jag hade en så där konstigt skönt dag igår. Efter jobbet behövde jag göra en datatest på jobbet så jag missade mina morgon träning så jag behövde ta drn sista passet kl 16:00!
Jag satt och var lite trött av att sita på datan så jag la mig i massage stolen på jobbet och blev kvar där över två timmar. Sen lämnade jag väska. Åt en sämla för frukost/lunch och sen på träningen. Efter det så åt jag själv på Vapiano och tittade på Gossip Girl förre jag somnade. Med andra ord så blev det en Katias dag!!! Ni skulle se mig hur jag lättade efter plats för att få sätta mig och äta min sämla ifred (blyg att sätta mig och äta en enorm sämla själv!!!) 
Fattar då inte varför men det kan jag skylla på gymnastiken alla dessa mat regler som vi hade!

Nu är jag på tåget mot jobbat och kommer att stanna i Helsinki ikväll. Kan ni gissa hur mycket jag längtar efter det älskling säng på Hilton som bredar bena och väntar på mig??? Hahahaha min älskling: sängen^^

Ha en fantastisk söndag alla underbara läsare!!


Vapiano 


Längsta tunnelbana väg!

Jobb stolen 


Man vet aldrig vad man ska hitta på sin telefon då man har lämnat det ifrån sig för en endaste minut!!!
Då lägger jag ut de !!! 
Ska jag lägga andra också?


Okej en till ^^

Min sämla (drn är då den lilla, jag åt en stoooor igår)





Det är våffeldagen idag och Nixans Födelsedag

Goddagens alla underbara människor!
Hur mår ni idag?

Just nu sitter jag på flyget till jobbet och ska snart landa. Idag är det våffeldagen och jag kan inte äta det för att jag jobbar bara. Min älskade Nicole filer år idag och då blir hon hela 17år gammal!!! Som att det var igår de föddes och var små och gulliga små barn. Nu är de 17 år!!! Var tar tiden vägen?
Jag ska åka hem imorgon och då hoppas jag att det ska finnas tårta kvar!!!
Hur som helst så ska jag nu stanna på favorit kaffet och ta min macka och juice för att göra dagen bra. Jag är så lyckligt att alla mår bra och att jag kan vara glad genom dagen utan att oroa mig får nåt. Då njuter jag av dagen och tycker att det finns ingenting bättre än så här! 
Ta en macka, juice och kaffe kan vara bästa starten för dagen❤️ då kan man jobba i lung och ro och brottas med allt i världen. 

Nu ska vi landa så jag vill bara gratta min hjärt söta Nicole och önska henne allt det bästa av livet❤️

Vi hörs senare 


Vackert från the Office 








Så gott att Stockholms fisk är att rekommenderas !!!



Så mysigt

Just nu siter vi på Joe & the juice med hella jobbar gänget och njuter av goda mackor, juice och musik. Vi tar bara emot det goda och njuter, mmmmm^^

God dag mina underbara läsare, hur har ni det?
Jag sov som ett bebis och sov hela 11 timmar. Idag känner jag mig som nyfödd ^^
Det är många som tittar in här men skriver inte:( jag skulle vara jätte glad om ni kunde lämna ett litet kommentar så att jag ska få lite feedback om hur ni finner min blogg, är det intressant eller tråkigt, tycker ni att jag skulle uppdatera om andra saker och vad skulle ni föredra att jag skulle skriva om. Vad vill ni veta?

Så igår var jag på Yoga och då kom det 4 GUDAR!!! Det är bokstavligen sagt 4 Gudar. Jag hade på mig min minsta bixor och då vi skulle böja oss så kändes det som jag satte arslet på de nya ansikte. Hahaha de måste ha uppskatat det och tyckt att det var sexy men jag kämmdes som bara det. Denna tid brukar det vara tumt och jag förväntade mig aldrig New blood on the floor. Ja ja de hade kull så man måste bara smilla åt det. Jag måste säga för min försvar så att jag kan må lite bättre att jag är i fantastisk form och gjorde allt perfekt och är smalast med alla 6pack fram på maggen!!! Kanske det var det de tappade hakan efter:-)

Nu ska jag ta och ringa mammis och höra hur de mår så vi hörs lite senare min älsklingar ❤️





Min älskade Mood❤️


Se ya!

Halloi

Hej mina söta läsare. Det var ett tag och jag ber om ursäkt för det. Jag har lite för  mycket att göra så jag hinner inte blogga. Jag har haft bra och lite sämre dagar. Då jag trodde att vintern var slut så kom det hittills största snö över min stan. Jag var jätte glad över det vackra utsikten men lite ledsen för att jag vill att det ska vara torr så att jag kan köra lite snabare. 

Jag ville bara hälsa lite här förre jag drar vidare. Nu sitter jag här på jobbet och allt var jätte stressigt för att ta mig hitt. Jag funderar också om jag ska åka hem ikväll eller stanna i Hotel i Luleå. 
Vi få se hur det blir^^


Min älskling i händerna på tandläkarna 



Hmmm


Marakech 



Snö ?

Man trodde verkligen att våren var här!!! Eller åtmindstånde så sågs det så ut!

Hej alla fantastiska läsare❤️

Nu är det mycket snö här i Stockholm och på morgonen var det varmt hemma i Piteå. I skrivandet stund så öser det snö som det bara kan. Jag siter och väntar på min flyg(igen) 
Jag är som vanligt jätte, jätte trött
Jag tror mig vet vad som problemet kan vara!  Allergi! Jag känner mig helt slut och kan inte sluta vara trött så att jag kan vila. Förstår ni vad jag säger eller? Man blir riktigt trött av att vara trött och man kan inte vila eller slappna av!

Jag är på väg hem och ska göra nå gott mat för mig och min älskling som är fortfarande sjuk. Mammas lilla älskling mår inte alls bra! 
Jag måste ringa henne och fråga henne vad hon vill äta så att jag kan laga det. 

Puss alla fantastiska läsare, vi hörs lite senare. 
Nu har jag fastnat framför Gossip Girl och man kan knappt vänta att komma fram så att man kan sätta sig framför teven och se den!
Vad ser ni på för nå?


Så väntar på det!!


Hahaha alltså jag håler på att pinka på mig! Det är ju så sant!!!


Här vill jag åka: Bolivia❤️




Hahaha

Jag måste della det med er! 
Jag kunde inte sluta skratta så jag tänkte på att vissa er det 






16.03.2013

Halloi alla fantastiska läsare! Hur mår ni vad gör ni? 
Jag har bara jobbat och tränad så min vardag har blivit tråkigt att prata om på bloggen. Just nu sitter jag och väntar på att åka till jobbet så att jag kan börja min dag. Nej korrekt sagt så har jag börjat min dag för länge sen för att jag blev väckt och stack till på träningen för att slippa stressa nu. Jag var redan igång och sen hann jag sova en liten bit till före jag nu är på väg. Jag har en tufft månad framför mig och är redan lite för tröt för att vara början/mitten på månaden. Jag ska nu läsa lite mail så vi hörs lite senare. Ha en skönt söndag alla fantastiska läsare❤️

Lite bilder från dagen^*


Man måste lyxa sig efter träningen, eller hur?^^


Sen så blev det nyttigt: gröt 


Troll ?




Men nu är jag vaken, jag lovar !!!



Happy Birthday Mammy❤️

Halloi alla underbara läsare!
Igår hade jag fantastisk dag och kväll med min älskade familje. Min älskade, underbaraste och mest fantastiska mamma på jorden filde år. Vi åt gott och vi hade jätte trevligt och roligt ❤️
Jag önskar henne allt hälsa, lycka och glädje i världen❤️

Gick hem tidigt för att sova för att jag jobbar idag och jag har jätte lång dag! 
Just nu sitter jag och äter frukost/ lunch och behöver bege mig mot jobbet så att jag inte kommer försent. Ville bara snabbt önska er en fantastisk lördag och njut av dagen med de ni älskar!



Dagen började med liten besök hos Sanna😃










Min mammys❤️



Snart hemma

Halloi. Ny har jag gott runt som en jag vet inte vad!
Haha men nu eller snart ska jag pussa och kramma min älskling som är sjuk. Jag försökte att sova men det gick inte och nu kan jag knappt vänta tills klockan blir mycket så att jag kan börja åka hemmåt. Jag åt som fyra men och drack kaffe som om jag ska behöva vara vaken en månad. Det blir så med mig då jag har lite att göra, jag gör inte så duktiga saker ^^
Skämt åt sida men snart ska jag Hem!!!

Lite bilder på början av nya stilen och lite vad jag äter då jag har tränad!!! Inte är det så nyttigt, men ikväll kommer jag att sätta mig framför teven men en skål med Humus, säleri och andra nyttigheter! 
Ha en underbart fortsatt Onsdag alla fantastiska läsare❤️


Nya stilen 


Gud vad gott!!!




Super dag💋

Hej alla fantastiska läsare!
Vad har ni för er?
Jag hade STB men hann göra några ärande i stan samtidigt med det så det hela resultaterades med att jag drug min enorma väska genom hela staden förstås. Jag var och tränade efter att jag blev uppringd från jobbet och efteråt så satt jag mig på min älsklings kaffet och har bara njutit av musiken och ginger shotsen! 
Jag har köpt en massa vitaminer och mineraler och blev jätte inspirerad från en av mina favorit bloggerska Itsmeyourdani och köpte mig Flour free tandkräm och andra produkter. Jag ska fortsätta att sprida och inspirera folk att följa och vara nyttigare än de är idag. 
Jag ska fortsätta att njuta av dagen och önskar er en fantastisk onsdag eftermiddag. Vi hörs lite senare. Jag jobbar ikväll ^^







Borttagen

Halloi alla fantastiska läsare❤️
Hur mår ni, vad gör ni? Igår spenderade jag kvällen på Hilton och det var det bästa hittills kan jag säga. Då jag kom ditt jag tog en lång bad i den ljuvliga badkaret och sen somnade jag gott. Jag sov från 00:35 till 13:00!!! Det var så underbart att jag önskar mig att man kunde känna sig så här varje dag! 
Efter det så blev jag borttagen från jobbet eftersom jag hade tjock med tider. 
När jag är här så vill jag jobba, ju mera desto bättre för mig!.  Men det var inte så fallet! 
Jag tog möjligheten i handen och for på yoga som jag njut till 1000!!! Efter det sprang jag nästan till favorit platsen för att hållde på att stänga och köpte mig en stort och gött semla! Om jag blir 100 kilo så ver ni varför!!!!:-)
Efter det värmde jag maten som skulle vara min frukost/lunch och åt den för middag. 
Nu är det sängen så jag hoppas att ni har haft en fantastisk dag och önskar er en fantastisk fortsatt kväll samt till er som ska sova, sov så gott. 
Kram på er små hjärtor<3



Ständigt med väskan!!!


Äskar den bilden! Vill köra ditt med den bilen!!!


Oh vad jag är sugen på rosa!!!


Favorit platsen❤️^^


Middag och firande hos min älskade mammis❤️

Vi firade min födelsedag hos mamma och vi passade på att fira 8de mars samtidigt. Det blev många goda saker samtidigt^^ 
Älskar att vara med min familje, det finns ingenting bättre i denna livet än att vara med de man älskar❤️














Stellàs middag^^

❤️❤️❤️

10 Mars

God morgon alla fantastiska läsare! 
Jag tog en blogg paus medans jag var och hälsade hemma. Det var jätte trevligt och jag firade med familje och kompisar samt satt jag uppe tills solen kom upp och mådde jätte bra! 

Nu är jag uppe och väntar på att börja jobba. 
Jag hade jätte trevligt på min födelsedag fast jag hann inte fira det ordentligt. Min kompis tog med mig ut.
Det var kort för att jag var upptagen dagen efter. Här kommer det middagen från sen 6mars.


Jag började dagen med semla och espresso:-))))


Det slår aldrig fell det där!!!

Lyx middag ^^

Mina små Humer tacos 

Havs paththaj!


Blodapelsin sorbe!!



 

Kvällen fortsatt tills på morgonen^^



Har födelsedag!!!!

Ja snart eller rätt sagt den 6mars, världens bästa dag^^ ( efter den 15sep)

Jag har bara jobbat och jobbat. Vet ni vad jag gjorde igår? Jag har nu prattat i två månader om att jag ville äta semla men jag lyckades aldrig fullborda det så igår (semlans dag) for jag på favorit fickan och köpte mig 4enorma semlor^^
Jag hade en för middag, 1,5 för frukost idag och 1,5 för middag ikväll också. Jag har aldrig haft såna dagar så jag njöt till 1000! Det var så himmelsk gott att jag ångrar ingenting och har de kvar semlor imorgon så bjuder jag mig på en härligt semla imorgon för frukost (lunch och middag) förstås. 
Jag har standby imorgon men när det är slut ska jag skåla  med lite rosa för mig med mig. Lite bilder från de senaste dagar. Sov så gott alla fantastiska läsare❤️




Mums!!!



Var på besök på nya Dreamliner! 
Fantastiska måste jag säga!

Enorm!!


Ni måste titta in då ni har chansen. Det är bara att fråga och gå in om ni råkar stå nära den. ❤️





Hemma

Halloi alla underbara läsare som har varit otroligt snälla och läst min blogg fast min frånvaro! 
Hur mår ni har ni haft en bra start på månaden och veckan?
Jag mår bra och har varit hemma(ensamt). Stella har sportlov så ni kan förstå hur mycket tid hon har spenderat hemma! Non! 
Jag har haft lite att göra där för min del. 
Jag fyller år snart och som vanligt så finns det chans att inte spendera min mest älskade dag med min mest älskade människor. Det är min glamorösa livstil som jag kan tacka till. 
Jag försöker att kombinera det bäst jag kan och göra det bästa förstås. 
Jag bakade och hade en liten försnack tårta för mina älskade hemma. 


Det var min ensamt middag på fredag och kort efteråt så somnade jag framför teven :(


Så trött kan man vara och än så har jag inte vilat. Jag har sovit 4-5 timmar varje kväll och vaknat efteråt som om jag skulle ha sovit 10-15timmar. Vad är för fel på mig????


Fixade en mysigt frukost tidigt på morgonen så jag kompenserade mig för min sovande framför teven.


Här kommer det lilla hjärtans tårta som var bara försmak för det som kommer!


Och mina favoriter: kardemummabulle med fräsh kardemumma från Dubai som jag själv har skalat varje en frön! Dem smakar bättre än de ser ut, det kan jag garantera<3



 

RSS 2.0