Lördag<3

Hej alla söta läsare. Idag har jag haft en sådant dag då man verkligen bara är. Jag var på Yoga( någonting som jag måste, för min existens) och sen jag tvättade mina kläder från träningen och stack ut. Då var det frulle på Grand Hotel men inte istället för räkmacka som jag alltid tar så blev det deras hemgjorda hamburgare och det mina vänner var det godaste hamburgare jag ätit på länge.
Det var otroligt gött atmosfär där alla var super glada och med jätte fina kläder. Efter att jag var på toa så såg jag varför alla var så finna. Det var Sveriges Franchise. Har ingen aning om vad de van eller inte van men alla var där och det var jätte trevligt atmosfär som sagt.
Jag avslutade Grand ned Lite hjortron och glass och sen så blev det kaffe ute på stan. Nu kan man vila en eller två timmar så att man kan orka gå ut ikväll.
Det är det man äter till afternoon tea. Jag ska vissa er mera bider lite senare från min telefon<3

Gallerian!

Min favorit plats nu är Gallerian mitt emot NK för att där finns det allt jag behöver och lite till. Jag läser ostört och jag äter mina favoriter och sen så är jag fasionkritik förstås. Haha jag har jätte roligt. Det största problem är att de har jätte goda muffins och de bakar de just framför näsan på mig så jag sitter där i flera timmar och dör sekund efter sekund och funderar när det ska vara det bästa möjligheten för mig att köpa mig en chocklad muffins som alla runt omkring mig sitter och äter.

Mums säger jag bara.


Hallooooi

God morgon mina kära läsare<3
Har nu känd ibland då ni vaknar att kroppen dras ner mot sängen?
Idag var det en sådant dag för mig och jag kunde inte gå upp. Jag visste före jag öppnade mina ögon att det regnade ute och att det var just därför jag var så tröt. Men man ska gå upp och fixa det man ska göra under dagen. Min dag börjar med Yoga och jag kan inte hitta ett bättre set att börja med.
Jag ska nu och köpa mig älskade Croissant så att jag kan fullborda min morgon.
Ha en underbar dag <3
Lite bilder jag tog igår:

De måste komma och tvätta min bil med:))


Sängen...

Hej alla söta läsare. Nu är klockan jätte mycket och jag ska i sängen för att jag vill vakna tidigt imorgon och träna och sen så ska jag sitta och plugga. Jag vet att det är fredag men när man har roligt så spelar det ingen roll vad det är för dag för att man har faktisk roligt. Jag har haft en jätte bra dag idag och tänker ha en imorgon också, så för alla er som är fortfarande vakna vill jag önska en fortsatt trevligt kväll och till er andra som ska i sängen sov så gott och dröm sött.

I want to be a Billionaire!

Yes I do!
Känns riktigt bra i munnen när man uttalar det, eller hur. Jag har läst och efter det tog jag en väl förtjänad promenad till det nyaste Gallerian som de har öppnad bak i NK. Det är jätte fint och har jätte mysiga restauranger samt små kaféer. Priserna var lika vackra som platsen. Jag tänkte ta mig ett glas vin men det känns lite ensamt att sitta och dricka själv:(
Vart än jag vände mig luktade det jätte gott och fräsch mat som fyllde min sinne med lukter och önskningar att äta där och där och där och där och äta upp allt.
Jag längtar tills jag ska jobba! Nää verkligen!

Båda bilderna är från entréerna från den nya Gallerian. Den skärmen är på taket på ena sidan Gallerian:)) Tycker om kvinnan:)


Regn?

Jag måsta gå med vädret tror jag. Så fort jag gick ut och såg att vädret var mulet så blev jag ledsen. Jag längtar efter sommaren mer än någonsin.
Det första är för att jag ska flyga och för det andra så är det soligt och varmt. En fantastisk sak med min framtida jobb är att över molnen är det alltid soligt, så med andra ord jag kan knappt vänta att jag ska börja flyga. Nu ska jag bita om och dra ner till en söt liten kaffe så att jag kan sätta mig med min första bok. Ju snabbare jag har läst och gjort det jag ska göra ju snabbare ska jag hem.
Så kommer det att se ut på de nya flygplanerna♥

Torsdag

Go morgon alla underbara! Idag startar jag min dag med Yoga. Det är så underbart att verkligen göra det. Förra gånger jag försökte göra det var jag sjuk så jag behövde vända vid dörren men nu tror jag jag klarar det hela vägen. Efter mun Yoga kommer jag att sätta mig i en mysigt kaffe och plugga för att jag ska läsa två böcker och sen så har jag mycket på data som ska vara klart. Ha en underbar dag alla ni där:


Äntligen

Äntligen så fungerar det igen min internet på telefonen. Jag var lite surt på .../..... jag vet inte kanske på mig. Jag ville äta sallad så då åkte jag till Hemköp men de hade stängt charken vid kl 20.00 då blev jag sur och åker hem igen. Blir ingen mat för min del ikväll! Jag blir alltid så då jag är över hungrig, jag blir snorig i huvud. Nu ska jag gå och se Harry Potter på min data och somna gott sen. Ja ja inga tårar här inte!


Goda ord!

Hej bloggen, jag sitter och skriver nu för att min internet uppkoppling var nere hela förmiddagen. Jag var redan till skolan och haft min utvärderings samtal. Jag fick otroligt finna ord som värmde otroligt mycket och man kände sig verkligen bra över det. Jag tog första tåget och kom hem. Har bara tittat runt i annonser om lägenheter och andra sidor som jag skulle ha gjord för länge sen. Nu ska jag klä på mig och ska ner till Yogan för att nu har jag missad hela två dagar och det känns inte bra alls! Jag ska försöka att uppdatera oftare än vad jag har gjort hittills jag lovar nu är det alvar.
lite ego bilder;)

Det som hände!

Jag kan inte förstå hur kunde min text försvinna från igår så därför tänkte jag skriva en en gång det.
Igår for jag för att träna men de tyckte att jag ska åka hem och villa. Sen så for jag till skolan och provade uniformerna och det var hittills en av de bästa dagarna på skolan. Åkte sen till Högtorgets hall och åt soppa. Jag ringde Kremi och for hos de. Min väg ditt var då roligt. Jag tog röd linjen och läste bloggar på vägen ditt. När jag lyfte huvud för att se vart kag var såg jag en station som jag kände inte och då jag kollade riktigt ordentligt insåg jag att det fans två röda linjer, jag var förstås på den fela linjen. Jag steg av och tog tåget tillbaka där de delas. Jag hoppade över och gick över till den rätta sidan men tåget kom direkt så jag han inte riktigt att dubbelkolla om det var rätt så jag gick in och de stängde dörren efter mig. Redan in frågade jag en kvinna om det var mot min destination och hon sa nej. Vart tror ni att jag var på väg då?..... samma plats jag vite första gången tåget. Tillbaka där och sen tillbaka där jag gjorde felet. Där frågade jag tre olika människor för att vara säkert så till slut så var jag äntligen på väg mot Kremi. Väg som skulle ta 15-20 min högst tog mig 1- 1,5 timme tror jag. Redan i sista tåget ringde Kremi och undrade om jag var på väg, hon måste ha funderar vad som tog mig så lång tid..... HHahahahaha. Vi hade en så fantastisk tid men henne att jag ville inte att kvällen skulle ta slut. Jag stannade och sov där. Vi lyssnade på låtar som vi hade inte hört på över 17 år och vi pratade som två själar som hade inte set eller hört varandra på flera år. Det kanske var så också. Vi har set och hört varandra men vi har inte riktigt haft tid att vara oss med varandra. Det blir svårt när det finns andra människor runt omkring oss. När det är bara jag och hon vi är oss själva och alla masker faller bort och alla känslor kommer fram. Jag älskar Kremi och det är personen jag verkligen känner lika dan med eller som. Jag hoppas att ni förstår vad jag menar.
Jag vaknade kring 14.30 och måste jätte bra. De var otroligt snälla och låt mig sova och var så tysta så att jag har inte ens hört ett endaste ljud från då de hade vaknat. Jag åkte till stan åt min frukost och drack min kaffe i gallerian. Det var så underbart, jag och mig i lugn och ro utan stress och njut för första gången på länge. Sen så kollade jag på skor för jobbet och sen kom jag hem. Tvättade kläder och åkte till Aqui för att äta. Imorgon har jag utveckling samtal om mig så det blir spännande.
Nu ska jag sova så att jag blir utvilad imorgon.


Va hände?

Jag skrev så mycket och min text försvann!!!!! Jag vet inte vad som hände och jag hoppas att texten kommer att sinas imorgon. Jag skrev så mycket och jag vet att jag kan aldrig skriva samma sak igen! Varför händer detta just nu. Det har aldrig hänt mig förr!


Hos Kremi<3


Uniformen!

Idag var set dags för det roligaste: uniformerna. Vi provade och de kommer att skicka ett stort packet till oss om nå vecka. Mina saker mest över delen satt lite för stort så jag undrar hur jag ska se ut. Jag skulle önska mig kortare i armarna kavaj för att min hängde vid fingrarna. Jag är super sjuk så efter att vi var klara så åkte jag och nu är jag nästan hemma . Jag ska stanna och äta soppa som ska vara jätte bra mot min förkylning. Jag är helt slut just nu. Här komet det lite bilder från igår:))


Jag kan bara lada upp till två bilder åt gången:(


Kan inte slutta titta på henne!


Måndag

Måndag idag och jag har sov morgon. Det passade perfekt för att jag är jätte sjuk. Jag vaknade tidigt och for till träningen men de tillåt mig inte att träna för att de sa att det kan påverka mitt hjärta. Jag funderade ett tag och sen åkte jag hem. Jag är jätte besviken på mig.
Igår jag och Stella hade det super bra igen. Jag väckte henne och vi drog till stan. Vi for till Gallerian och åt Croissant och sen åt vi lite fika efteråt. Vi stannade där för att Stella ville se lite runt affärerna. Hon köpte sig en jätte fint skinnjacka och några små saker. Vi åt Italiensk glass som jag och hon älskar och sen så tog vi en promenad bredvid vattnet i solen. Sen åt vi antipasti i Nobis och hon älskade det, precis som jag trodde och hopades. Vi samlade bagaget och åkte till Arlanda med Expressen för tåget gick inte först om en timma, jag vet inte varför. Då jag kom hem och la mig kände jag mig jätte sjuk och jag kunde gissa att jag skulle känna mig så här idag.
Nu ska jag göra mig klart för att vi ska prova uniformer idag. Det blir det roligaste dagen i skolan någonsin! Jag är så förväntansfull att jag saknar ord.
Nu mot Arlanda!

Bilder på min vackra dotter:


Då Stella tog kameran:)


Mat


Me and my lovely one<3

Good morning world. Gårdagen var fantastisk och jag och Stella hade det underbart. Vi började dagen inte riktigt som jag hade tänkt mig men det fixade sig ändå. Stella fick inte träna Yoga för att hon är alldeles för ung. Jag tränade och det gick inte så bra för mig för att jag var jätte yr hela träningen för att jag är lite förkyld. Vi fixade oss och drog till stan. Vi åkte till Sture gallerian och åt Croissant med choklad och drack goda drinkar. Sen vi tittade i affärerna tills den blev dags för middag. Kremi kom och vi hade en underbart och roligt middag på East. Det var min överraskning till Stella för att jag vet att hon älskar sushi och jag tycker att där har de det bästa sushi. Efter det tog vi Stella till Aqui jag tror det hette, de har det bästa Cataliana: Spansk dessert som var ännu godare inatt. Vi stannade där för att de glömde om Stella och de kastade inte oss ut efter att det blev bar. Vi hade det jätte roligt och skrattade hela kvällen.
Nu känner jag mig riktigt dåligt i halsen och i näsan så jag hoppar över Yogan idag och ska vara med Stella istället. Jag ska väcka henne snart så att vi kan starta våran dag. Solen lyser för fullt och det känns som om idag kommer det att var ännu bättre dag. Puss på er alla där:
Lite bilder från igår:


Och lite till

 

Hehehe<3

 


Lite till bilder


Cargo!

Mat:)

 

 


Just lovely!

Halloi! Igår var jag riktigt duktigt. Jag beställde en biljet åt min älskade dotter så att hon kan komma idag hör till Stockholm och vara med mig. Det ska bli fantastisk och jag har planerad hur vi ska ha det. Inte så special men jag har mina planer. Jag har startat min Yoga maraton så igår var det min tredje gång i rad. Efter träningen träffade jag Kremi och vi satt oss i en Tappas restaurang som var jätte gott och vi hade jätte trevligt. Maten var gott men deras Catalina var superb! Jag hade aldrig ätit en sånt så jag tyckte verkligen om det. Det ska man inte göra på glass men de har gjort det och jag tycker om glass så för mig vart det det bästa förstås. Idag dagen började hur bra som helst. När jag gick ut från dörren kände jag våren i luften så det laddade mig med enorm energi. Jag köpte min Croissant och Late så dagen kan inte börja bättre. Jag träffade mina klass kompisar på vägen så vi sitter just nu på tåget mot Arlanda. Jag ska vara social nu så vi hörs senare när jag sitter och är pirrigt inför min älsklings kommande. Kan knapp vänta nu!

Bilder från igår;


Det måste fungera nu!

Nej.


Försöker!

480" height="360">http://player.videofy.me/player.swf?videoId=441702">http://player.videofy.me/player.swf?videoId=441702" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="480" height="360">


Vovven:-)

:)


Morning<3

God morning alla underbara. Jag ska vara tidigare på skolan så jag är redan i farten. Igår var det en sådant spontant dag, eller så blev det en sånt. I början var det super stressigt för att jag hade jätte brotom på väg till Bikram så då jag hade kommit fram var jag nästan överstrött och hade nästan förlorad min gnista med då jag började så kom min glädje tillbaka. Det är bara att konstatera; Jag älskar Bikram Yoga. Jag tror att det är min lugn punkt som jag kopplar bort allt och alla från mina tankar och känner mig relaxad fast det tar på ens krafter.
När jag var klart åkte jag super sakta hem och ville bara att sova så blev jag överraskat med att bli övertalad att ta en bit mat ute. Jag var varken sminkat eller fixad men jag sa ja. Jag åt på Majtias Dahlgren. Jag åt ångat sej och det var det godaste sej som jag har ätit. Allt var så fantastisk gott att man vill återvända varje kväll för mera. Han biter menyn varje gång jag har varit så det är lina spännande att se vad han erbjuder. Man avslutar middagen där med att de bakar små goda kakor med mandelmjöl som jag avgudar och andra otroligt goda kakor av choklad och nöter. Jag åt vit inbakad choklad kaka men Karamel glass som bara de gör. Det är någonting att dö för! På grund min hals som gör fortfarande ont kunde inte riktigt känna smaken av vinet så jag drack nästan bara vatten. Det smakade ännu godare den här gången!
Idag ska vi ha kortare dag så det ska vara spännande att rören gångskull att ta mig sakta hem och inte nästan dö på väg hem för att jag måste hinna just sista sekunden.
Jag är ganska nyfiken vad exakt blir av den här dagen!
Ha en fantastisk dag mina kära läsare <3


Underbart

På skolan var det super roligt idag. Vi träffade Tullens hund och de låt en av oss att ha narkotika på sig för att vi skulle se om hunden reagerade. Vi var 20 personer och hunden kom mot oss. Han nosade på alla och då han kom till tjejen så satt han sig när och tittade mot henne. Det var fantastisk att se det. Sen så medan vi var där så nosade han på andra som kom med flyget. Medan vi var sär så kom en band och små tjejerna skrek som galna. Jag tog några kort men jag känner ingen sådant band.
Jag ska försöka att lada videon jag tog idag på hunden om det går inte så kan ni se bilderna på banden som kom:)))


07.39

Igår var en ganska lyckat dag också. Jag blir så motiverad av finna dagar. Det känns som om man är övervinneligt. Jag köpte mig en månad kort på duCalme! Yes! Jag kommer att använda det tills jag åker och sen ska min älskade Kremi ta över det för resten av månaden. Nu kan jag med gott samvete träna utan att behöva stressa ytterligare för att vara en timme i förväg för att garantera plats. Jag måste säga att redan från igår det känns letade att andas och det bara av det lila som jag behöver inte springa som en galning.
Lokalen och tränarna är fantastiska så jag vet att jag kommer att älska varje gång jag bara tänker att jag ska och träna. Jag ska göra 15 dagars maraton. Det finns 30 dagars men jag kommer inte att vara i Stockholm så länge.


What a wonderful day<3

Good morning everyone<3
Idag är en sånt dag då allt känns fantastisk. Jag vaknade och gjorde mig klart med glädje av att jag mår bra och har vaknat. Jag ska köpa min fantastiska frukost och sen så blir det skolan. Igår var det det långa promenaden på skolan men den här gången så fallet vi VIP där kungar och dem som kan betala 5000 per timme fins mellan deras flyg. Det var jätte fint och vackert det var verkligen att man kunde relaxa mellan flyget. Det fanns allt som du kan behöva och kanske lite till för att de skulle se till att ordna det även om de hade det inte. Jag kände mig sjuk igår men idag är det bara halsen( fortfarande). Jag tror att med en frukost och kaffe så blir allting perfekt. Nu ska jag stiga av så vi hörs senare.
Bilden från igår:))


Tisdag


Då jag vaknade tyckte jag att det var måndag och veckan sågs ut att vara längre men nu när jag vet att det är tisdag så blev det genast mycket trevligare. Idag ska vi börja tidigare än vanligt så jag steg upp tidigare. Jag hann med att köpa kaffe och croissant med choklad från min absolut favorit plats: Gateau<3
Varför, för att deras croissant är med riktigt mörkt choklad och ingen Nutella. Jag sim hasselnöts allergiker kan inte äta Nutella så nu njuter jag av min favorit med största glädje. Croissant har varit min favorit sen jag var liten och jag har aldrig missat möjligheten att äta croissant dånar har haft framför mig. Jag menar bara de som är riktigt fina och inte de som man gör för 7 eleven. Jag tycker att de massproducerande saker saknar smak, ska jag äta då ska jag se till att de har bakat de nu och själva. Hahaha okej nugg med min croissant inlägg. Jag ska till skolan och jag känner mig glad att jag har möjligheten att fara på skolan jag har alltid velat. Vi ska ha en spännande dag idag så jag hoppas att alla ni har en fantastisk dag också.
Vi hörs och glöm inte att smila <3


Middag.....

Till slut så kom jag till Stockholm kl11.20 och hade missat 1 timme från lektionen jag ville vara mest på! Vi hade jätte intressant dag på skolan idag men det var super kalt med min tunn jacka och mina (konstigt) trogna skor. Vad hände med mina skor förstår jag inte, de var helt ok och nu är de för små efter att jag har gått så mycket i de! Ja ja ingenting man ska gråta över. Jag var på väg att äta gött middag så jag var me kläder och allt men jag skulle bara ta en" buhta"( bulgarisk mat) så det blev en till och en till och en till tills hela påsen försvann. Den påsen skulle klaras tills imorgon så att jag skulle äta både frukost och lunch med, men sed blev inte.
Man få ett sådant effekt då man längtar efter mammas goda mat!!!
Nu ska jag invänta kl 20.30 och sen ska jag i sängen och sova för att jag har sovit bara 2 timmar inatt. Jag ska läsa i min bok lite före jag slocknar.
Sov så gott och ha det gött<3

Min söta dotter på söndag då vi var och lyxade oss, och buhti förstås:


Va??????

Kl 04.50 vaknade jag som jag skulle för att ta min bestämda taxi ner till Kalax Flygplats. Jag skyndade mig och sprang hela vägen upp för att sen sitta och vänta i 20 minuter i den kalla buss hållplatsen. Efter att jag började frysa rejält ringde jag taxin för att kolla vad som händer. Hon säger att jag har ingen bokad resa idag men att hos skickar en bil på en gång. Då taxin kom kolade jag upp det väldigt störande info och inser att hon som bokade resan från AF har bokad fel dag. Istället för måndag kl 05.55 hade hon bokad onsdag 05.55 och resten av resan var också bokad för onsdag. Gissa om jag är jätte arg just nu!!!!
Jag är på Kalax och väntar att AF resor ska öppna så att de kan fixa det de orsak mig. Jag är skäms så mycket att jag måste komma sent till skolan att jag vet inte exakt hur jag ska hantera det.


Hemma

Hej alla ni där. Jag är hemma och mår bättre än någonsin. Jag hat haft en fantastisk kväll med mina nära och kära och mår hur bra som helst. Vi samlades hos mamma och firade henne ikväll så vi åt och spenderade tid med varandra där. Jag hade saknad alla de och jag fick mycket kärlek tillbaka. Jag sov ut och jag kände mig som ett nytt människa idag. Just nu är jag i sängen och kan knappt vänta för att krama min redan sovande prinsessa bredvid mig. Nu önskar jag är en fantastisk dag imorgon och vi hörs:)))

Den lagade min älskade mamma åt mig igår för att jag var rädd att äta någonting annat:


Ursäkta mig

Jag faktiskt måste be er om ursäkt för min välldetaljerade spy meddelande. Det var inte mening att beskriva det så noggrant. Jag mår fortfarande jätte dåligt och jag tors inte äta någonting för att jag är redd att det kommer att komma tillbaka. Jag drack en Jus med det var det på hela dagen och nu känner jag att det startas krig i min mage. Jag har enorm ont bak i höger sidan av huvud och jag blir bara oroligare med varje timme dom går. Jag vet att det är super tråkigt att läsa sådant så jag ska sluta att beklaga mig jag lovar. Jag vill bara vara själv och i min säng och att kunna krama min älskade och jätte saknad dotter.


Arlanda!

Just nu så sitter jag på Arlanda terminal 4;))
Jag har inte sagt eller ens visat några täcken men jag ska resa! Nu måste gissa vart är jag på väg;)
tyvärr så kan jag inte vissa er hur jag ser ut idag för att det ser hemskt nu!


Sämsta kvällen!

God morgon alla vakna. Igår hann jag efter skolan att träna min Yoga men lite senare än vanligt. Efter det var det mat och då tog jag ett mat rätt med habanjero. Jag vet inte om man stavar det så. Sen på natten kring 01.30 jag vaknade av brinnande ont i maggen och for för att spy. Efter att allt från maggen åkte ut började jag spy blod. Jag blev jätte oroligt och skrämd. Jag mår jätte dåligt idag och har fortfarande ont i maggen. Jag har ett brinnande hals från allt detta som kom tillbaka från maggen. Jag mår jätte dåligt och enormt oroligt för vad jag har orsakat min mage. Jag ja till skolan nu och jag hoppas att hoppas spyr där så att alla tror att jag har druckit eller nåt. Jag har en liten överraskning, men det säger jag senare idag:)
Ha en bra dag alla ni där:
Jag larvades lite på Arlanda;


Trött

God morgon alla vakna själar:)
Jag är vaken sen igår och är på skolan.
Jag sov på Sky City och sov bara eller högst en time. Det är extremt svårt att vakna efter en time sömn, fixa sig och att se pigg och fräsch ut. Det var svårt och är fortfarande det. Jag tog en uppiggande dricka och en extremt stark espresso som hållet än men jag känner att de är på väg ut ur kroppen. Nu ska vi ta lunch och sen ska vi fortsätta. Jag är inte nervös eller oroligt för att jag är inte själv som känner mig så idag. Jag ska försöka att träna idag också men bara om jag hinner före kl16.00 annars ska jag låta det vara för att jag är döds trött.
Igår fyllde min älskade mamma år och jag var inte ned henne. Det kändes inte så bra. Jag försökte tänka att jag ska göra någonting annorlunda och kan koppla det till hennes födelsedag som jag kommer att vara stolt över och kunna säga: det hände då mammsen fyllde år:))
Jag älskar dig mammsen av hela mitt hjärta ;)) Grattis en än gång till din födelsedag <3<3<3


Tata- ta da

Dagen började med doktor besök och inte nog med att jag har lite blod men jag lämnade tre flaskor hos de. Hahaha det var jätte små flaskor förstås men man måste tycka lite synd om mig;)
Efter doktorn var det tidigt frukost på min älskling plats : Arlanda Sky City.
Kaffet var suveränt och jag tog en macka till det.
Igår var det ganska brotom till Yogan. Det blir jätte stressigt varje gång att komma en eller två minuter förre start, men då man är väll där och är i värmen på mattan då inser man värdet i det hela och då kopplar man det stora smilen och relaxen inom sig. Jag älskar just den känslan. För middag åt jag mozzarella och tomater med valnötsbröd med fikonmarmelad och mycket spenat pga min låga järn i blodet. Sen så tvättade jag mina kläder och duschade och då jag var klart kunde jag knapp håla mina ögon öppna.
Nu måste jag koncentrera mig för att vi har Krishantering och det tycker jag är intressant.

Stakars jag( bilden med stort plåster på armen)


Yoga

Just slutat skolan och på väg till min älskade sport: Bokram Yoga! Idag hade vi super intressant i skolan, vi lärde oss (igen för mig) hur man flyger. Jag klagar inte för att jag älskar att lyssna allt om flygplaner. Jag har mera än gärna flera repetitioner om det. Jag hoppas att jag kan hinna med Yogan för att jag ser nu att tiden har redan blivit jätte mycket.
Här har ni lite bilder från igår då vi var på tornet. Jag behövde göra säkert att jag kan vissa de i min blogg. Man ska tänka sig sån här saker om det går att bara vissa de nu när man är anställt åt flygbolag. Men det var ok så här är dem nu;
På första bilden är det Thai som lyfter:)))


Reklamfilm

Hallo alla där. Igår på eftermiddag var vi uppe i flygtornet. Det var fantastisk. Medan vi var uppe och tittade Thai flyget lyfte från Arlanda som en liten fågel fast den är en av de tyngsta och största plan just nu på Arlanda. Det var mäktigt att se detta. Vi slutade tidigt igår så jag skyndade mi till träningen och jag nästan missade det. Det tar jätte lång att ta sig från Arlanda till centrum, men jag klarade det. Idag dagen började med att jag sprang igen till tåget. Hahaha jag gör av mina spring turer tidigt på morgonen känns det som. Igår ville jag äta en sopa på stan men jag han inte efter träningen för att de stänger kl 18.00 och jag var framför dörren kl 17.59:(((
Så mig att jag måste skratta. Imorgon blir det jätte lång dag. Vi ska vara med i en reklamfilm från Norwegian. Vi ska vara hela natten och sen ska vi till skolan. Vi ska vara flera så det kommer att vara jätte roligt tycker jag. Att vara med något sådant tror jag är värd och man ska passa på att göra det då och om man kan. Jag vet att jag kommer att vara jätte trött men det ska vara värd, lita på mig.
Jag är nu på väg till skolan så jag ska önska er en bra dag idag.

Lite bilder: min vackra dotter och kusinerna <3<3<3
Jag älskar och saknar de:


Måndag 12-03

God morgon alla glada. Idag är det en soligt dag och bara det ger en en fantastisk, varmt och underbart känsla i kroppen. Inte länge nu och då är det vår. På skolan kommer vi att besöka tornet på Arlanda och det är ytterst glad över. Min originella dröm var att bli pilot så att se flygplatsen från där känns lite närmare pilot sidan. Jag vet inte om jag kommer att fortsätta med min karies som pilot eller stanna som Flygvärdinna. Hittills så älskar jag allt som har att föra med flygvärdinna. De pratar med folk, har kontakt med den som piloterna inte gör. Dem rör på sig och sitter knappast på en plats som piloterna gör, så jag vet inte jag personligen tycker om att röra på mig och håla mig igång. Man är i vackert uniform och kan allmänt vara fint på jobbet, det har jag alltid vilja, att vara fint på jobbet. Jag älskar allt som har med flygvärdinna att göra. Tanker att jag går skolan tillåter mig inte att vara ledsen över det att jag måste vakna 4 timmar före start för att resa två av dem. Jag vaknar med glädje i mitt hjärta. Jag hopas bara att allt blir som jag vill och att drömmen blir sann.

Nu vill jag önska er en fantastisk start på veckan och håll drömmarna vid liv<3


Yoga

Idag började jag med att ta tunnelbanan till Yogan. Jag var så jätte trött att jag behövde nypa mig för att tjäna om jag lever. Jag trodde att det skulle gå jätte dåligt med yogan men det gick jätte bra faktiskt.
Igår efter maten blev det utgång och då träffade jag mina underbara kusiner. Vi hade en otroligt lyckad kväll. Det var rosa Champagne och massor med kramar och pussar. Det var en efterlängtad kväll med just bege de. Det händer inte ofta och därför så är jag otroligt glad att det hände nu. Alla spontana saker blir det bästa.
Stockholm är varmt idag och solen lyser så jag ska ta en lång promenad i det härliga väder.
Ha en fantastisk dag mina kära läsare och försök att spendera lite extra tid med era kära och nära ute i solen.

 


Lördag

Idag är det lördag och jag mår jätte bra. Jag hade öronpropparna så jag kunde sova åtminstone till kl 09.20 eller nåt. Jag var trött hela veckan så jag behövde sova utan att jag blev väckt. Jag vaknade och tvättade kläder sen så åkte jag på en gång till Bikram Yoga. Det känns så underbart att kunna göra det att jag blir så harmonisk och avslappnad efter det. Lokalen är fantastisk mysigt och det hela gör det hela till en speciellt plats. Efter det var det lunch eller sen lunch på en fantastisk plats som jag åt sopa eller fisk sopa. Det var extremt gott. Jag köpte mig torkat frukt och sen så tog jag kaffe i handen för att komma hem och dricka det medan jag gör min prov dör skolan. Det tog ett ganska bra tid att göra och läsa det. Nu är jag klart och nu ska jag ut och äta middag. Det blir hotellet med det goda Antti- Pasti som jag åt för min födelsedag. Men än så länge ska jag vissa er en bild av den goda maten igår.

Ha det gött:


Doktor igen

Ja,vår doktor kom inte så det betyder att han förväntas att komma idag. Jag är lika nervös idag så det underlättar inte saken. Igår hade jag en underbart dag faktiskt. Efter att doktorn kom inte åkte vi hem tidigt och då ringde jag min kusin för att se av hon gör om vi kan ses eller nåt och medan vi pratade så kommer vi på banan träning. 10 min senare hittar hon min älskling Yoga 5 min från mig. Vad gör jag?: Jag packade väskan och gick när. Det var en fantastisk lokal, helt nytt och väldigt mysig. Det var som min födelsedag. Jag var så lyckligt att jag ville bara skratta hela tiden. Läran var också bra, men det som jag tyckte inte om var att det var inte så varmt som jag är van vid. Jag tror att i USA så hade dem 45-47 grader. Antigen det eller att det var mera fuktigt i luften så att det upplevdes som extra varmt. Vi kan säga så här: då jag var klar med Yogan där var hela min klädsel genomblöt och det rann svett rakt igenom, handdukarna(2) var så blötta att man kunde fylla en hink med svetten. Då jag var klart här var min shorts fuktiga och handdukarna torra:(
Hmmmm hur ska man säga det till de? Jag vill säga det för att gör det extra hot och bättre för alla men jag tror inte att de kommer att förstå det för att nu är dem redan vanns vid det torra och kyliga. Ja, kanske inte så kyligt men ni förstår nu. Sen så blev det en sallad och i sängen kl 21.30. Jag hade mardrömmar hela natten och jag är enormt uppsvullen runt ögonen idag så att jag knappt ha dem öppet.


Doktor

Godmorgon. Idag är det stor dag, jag ska träffa doktorn! Jag är nervös. Jag vaknade extra tidigt och är extrem tidigt på skolan. Jag ville bara vara där i tid om någonting skulle hända på vägen. Jag stressade så mycket att jag glömde köpa mig kaffe på vägen så nu sitter jag här och önskar mig en kopp kaffe:( Alla andra hålet i handen en, typisk. Jag kan knapp vänta att få legitimationen så att jag kan köpa mig Arlanda Expressens månadskort. Då ska jag åka bara 30 min alltihop, nu åker jag 1,5-2 timmar beroende på om någonting kommer försenad eller inte. Jag är så lyckligt just nu att jag tors inte ens se mig om så att det ska inte försvinna!
Ha en fantastisk dag allihopa<3<3<3


Man mår som man förtjänar!

Hej bloggen. Jag hade en fantastisk dag och kväll igår. Alla ringde och grattade mig och alla mina kompisar grattade genom Facebook. Det känns fantastisk att vara på Arlanda varje dag och ha skolan där. Jag sa inte till mina kompisar från skolan att jag hade min födelsedag så ingen visste men det är så underbar med alla de och platsen så jag var nöjd så. Jag kom hem och Åke tog mig ut för att fira min födelsedag. Först startade vi med Champagne på NK( hel flaska Moet). Saknar rätta e för att skriva rätt namnet på Champagnen. Sen så åkte vi till en italiensk restaurang och då åt vi Antipastti ( vet inte hur man stavar det) som var otroligt gott. Mmmmm jag känner av det än. Sen så åkte vi till Riche och åt röding som var super gott och drack vi en till flaska Champagne. Jo, jag ska bara säga att jag trodde att jag skulle dö idag i klass rummet. Jag vet inte om det är så mycket av Champagnen eller så fick jag något konstigt från den brödet jag köpte för lunch. Jag var bara trött tills jag köpte brödet och sen så mådde jag jätte konstigt. När jag kom hem ikväll gjorde jag liten sallad med mozzarella och åt samma bröd från lunch och nu mår jag exakt som jag mådde på skolan. Hmm!
Jag är redan i sängen för att jag ska försöka att igen min sömn. Vi ska ha våran läkarundersökning imorgon så det är extra viktigt att vara utvilad imorgon. Jag är lite nervös för det för att dem sa att det är många som faller av där. Doktorn kan hitta problem som tex hjärtfel eller nåt. Jag är mest oroligt för något sådant: gömt fel!

Sov så gott och vi hörs imorgon <3



Min dag<3

Hej alla underbara<3
Idag fyller jag år! Yah:)))
Min första dag på skolan gick bra men jag var ganska nervös som sagt. Jag kunde knappt presentera mig. Vi fick läxa så jag behövde plugga igår. Det blev en tidigt kväll för mig för att när jag kom hem kände jag mig som om jag hade sprungit maraton! Jag tror det blev alldeles för mycket info och förväntan bubblade i min kropp så all detta resulterades som enorm trötthet. Nu sitter jag i tåget och är på väg till skolan men det känns som att jag kommer att komma ganska sent och nu blev jag otroligt stressad!!!!
Jag förstår mig inte riktigt på trafiken här. Det stämmer ingenting med tiderna som är angivna!
Hoppas att jag kommer i rid ändå!
Vi ska ha våra första test idag på morgonen;)))
Ha en underbart dag, glöm inte att vara glad och sprida glädje:-)))



Arlanda

Hej bloggen! Idag startar jag mindag med ett kaffe-latte från Gatou och mår mera än bra. Idag blir det min första steg mot livet som jag har gjort många steg i mitt luv för att nå just denna första steg. Jag är så stolt och glad att jag saknar ord. Jag är lite nervös men jag är mest glad. Just nu är jag framme och ska gå upp. Jag älskar det här! Jag önskar er en fantastisk start på det nya veckan.
Ha det gött<3

 


Instagram

Jag vet inte hur det fungerar men bilder som jag vill inte posta, postas och dem andra som jag vill posta för jag problem med. Fattar ingenting. Jag ville ta och leka lite med ljuset i rummet så helt plötsligt var det på instagram. Ja, ja jag få visst lära mig så småningom:-)

Ha den bilden som jag visar är inte ens det jag tog idag. Bilden jag tog idag och publicerade, försvann bara!
Hahaha


Every day!

Vad är det för fel på mig, jag vaknar varje morgon vid 06.40 och är jätte pigg. Jag vill sova och vila men klockan i kroppen tillåter inte det. Jag ska behöva sova ordentligt de här dagarna för att från måndag så börjar det mitt nya liv och jag kommer inte att ha en endaste lugn moment.

Man kan inte tvinga sig till att sova så jag ska gå upp och göra Stella sällskap tills hon har åkt till skolan. Igår bakade jag tårta som vi ska ha ikväll. Jag ska nämligen fira min födelsedag ikväll för att jag kommer inte att vara här på den. Jag ska laga mat och spendera Quality time with my family. Jag kommer att sakna de enorm så jag vill vara med de så mycket det går. Jag kommer att uppdatera mera under dagen för att ni måste få se min tårta som jag bakade:-)

Lite bilder från min resa:


RSS 2.0