Happy New Year !!!

Halloi alla fantastiska läsare! Hoppas ni har haft en bra fortsättning och att ni kommer att ha en oförglömligt nytt år. Jag har redan påbörjat min nya året med fantastisk sällskap, hård Yoga och en ysters trevligt middag på en av mina absolut favorit ställena. Nu är klockan super tidigt och det är jag och en SAS flygvärdinna som väntar på bussen som ska ta oss mitt jobbet. Det var lite brotom just nu för att det skulle vara bara två Express per timme idag och det visste jag inte men jag var på väg för den rätta timmens tåg! 
Jag är lagat med klänning och skor men jag tror inte att vi kommer att fyra nytt åren för att vi måste sova. Jag kunde inte sova inatt inte ens en timma har jag  sovit så jag behöver extra mycke idag sömn än någonsin. 
Jag är igång och snart framme så nu kan jag andas att jag har inte försovit mig och stänga ögonen för 20 min. 

Här kommer lite bilder: 
Första är från Mammas Nyårs bord som jag kommer att missa och sen är det från min tidiga nyårs middag 


Alltså min mamma är det mest fantastiska kvinnan i hela världen. Om jag skulle äga 20% av hennes kreativitet skulle jag vara otroligt lyckligt!!!


Kalix löjrom mmmmmm


Grillad Flundra med tillbehör 


Och kaffet som hållde mig vaken förstås 
Björnbergssorbeten var extra krämigt och god.  

On My way

Hur mår mina underbara läsare? Vad gör ni, hur hade ni Jul? 
Jag hade fantastisk with the familia!!! 
Mitt hjärta går i bitar nu när jag behövde lämna min älskade familj och återgå till Stickholm för att få vara främling igen. Jag gissar att det är med känslorna att göra, ibland är jag glad ibland inte och ibland så ser jag faktiskt fram emot att komma till Stockholm. Jag hade jätte mycket att berätta men just nu klarar jag inte av att skriva ner allt på den lilla tiden som jag har före jag lyfter så jag ska bara fatta mig kort. 
Jag har haft fantastisk och det kommer att hålla mig uppe ett ganska bra tag. Vi har dansat, ätit gott prattat och har haft och gjort det bästa av det bästa. 
Här kommer lite bilder:


Mammas bort är det vackraste jag sett. Många försöker att återskapa det men jag måste bara säga: in your dreams!!Maten: OMG!! 
Jag kan äta hela året mammas Julmat och aldrig bli les!! 

La familia!!!


Två söta systrar 


Dans uppvisning ^^I Stellàs bil❤️Driving home for Christmas.......

Jag sjunger den låten sen igår och kan inte sluta att lyssna på den. Nu är jag klart med jobbet och snart ska jag ta en sista Yoga förre jul så att man ska få mindre ångest då man fyller på maggen.  Jag har varit jätte snäll i år och förväntade mig fina julklappar i år men tomten överaskade mig och gav mig största och bästa julklapp redan idag. Jag fick spendera jul med min dotter familje!!! Fins det något bättre än det!!! Det gör inte det. 

Jag ska absolut lyxa till det och göra det till det bästa julen någonsin. Jag har en massa julfilmer på listan som vi måste se framför väddbrasan och massor ned pepparkakor och glögg!!! Men orka vänta tills dess!!!! 

Till er andra önskar jag er en fantastisk dag och förlura inte hoppet, man vet aldrig vad tomten har förbered för er det är ju efter allt jul och allas drömmar ska bli uppfyllda. Pussar och kramar er alla med mycket kärlek!!!❤️❤️❤️

Lite gammalt kärlek till er: 
Marrakesh

Halloi! 
Hur mår mina älskade läsare? 
Jag hoppas verkligen att ni mår bra och att ni njuter av lördagen före Jul! Själv sitter jag på Expressen på väg till Marrakesh. Som alltid så jobbar jag även denna helg och fick krama och pussa min familje för Jul! Jag ska jobba som vanligt!!! 
Jag hoppas att jag kan fixa det och kan åka hem så att jag få kramas och pussas med de jag älskar! 
Saknar de redan och önskar att jag var hemma de vackraste dagarna på jorden. Älskar julen och allt med julen att göra. Älskar att vara hemma och njuta av allt underbart under dessa dagar. Om jag inte lyckas kommer det att vara mitt andra Jul som jag är borta från hemma!! 
Jag vill inte tänka på det längre så jag önskar er en fantastisk fortsatt lördag och sprid glädje och kärlek. Det är allt människan behöver. 
That's so true Johnny !!!

Christmas🎁

Halloi alla fantastiska människor. Jag har funderat och valde att komma hem. Varför:
Jag älskar Julen och det har varit min favorit punk i året och efter det kommer det min födelsedag. Jag kan inte tänka mig och förstå hur folk kan lämna familjer och nära för att fara och vara någonannan stans med andra än de man äkskar! Jag kan inte! Jag vill vara då jag kan med mina älskade människor och att älska de och att bli älskad. 
Jag kommer att nu när jag ska jobba och inte della julen med mina älskade. 
Jag ska försöka att ge så mycket jag kan av mig till de nu för att det ska täcka min saknad till Julen!
Jag har startat min dag med fantastisk Yoga och ett glas rosa Champagne så nu kan jag njuta av resten av dagen med massor av överraskningar. Jag vet att det kommer att komma men jag vet inte bara när. 

Nu ska jag lutta mig bakåt och ta hand om min välmående 💝

PS. Ett stort grattis till min älskade Ebba som briljerade på SAS och klarade alla prov pch har fått sina fantastiska SAS vingar❤️

Underbart

Halloi alla fantastiska läsare. Vakna i en annan stad i en annan land efter en fantastisk sömn är underbar. Thanks  god for King-size bed! 
Det var det bästa ide jag hade att ta nå dag före Jul och vila lite. Faktist från början var det vila lite men nu har det format sig som fest dagar. Mina kompisar har fått veta var jag är och de är på väg till mig och kl15:30 skulle de landa så de är nästan här. Nu blir det handla och sen ha det bra. Jag vill äta gott (musslor) och dricka gott. Men vad spenande och underbart!!!!
Jag ska göra det varje månad från och med nu. Jag har bokat redan nästa resan och det blir Barcelona men några nya kompisar som äger hus näre vid stranden. Den året formas som det roligaste året någonsin. Nu har jag hittat setet att vara lyckligt och jag tänker fortsätta med det. Älskar livet och livet älskar mig. 

Nu ska jag njuta av livet!!! 
Ha det gött och hoppas att ni får en underbart tisdag❤️Yey!

Idag ska jag ha super kul! Jag har massor med planer och jag är så glad och pigg. Just nu är jag på väg till yogan sen så ska jag äta lunch med en ny kompis till mig och där har jag enorma förväntningar på någonting fantastisk ska hända. Sen ska jag bara låta livet ta mig med i sina mjuka och kärleksfulla famn. Jag ska åka en sväng efter det, ni vet till mina eskape platser. Vi ska se var det blir idag vi låter ödet bestämma då man sitter på 5an. Det är faktiskt nästan bestämd  men jag måste bara se en liten detalj. Jag vill skippa frysa. Villen dag jag har idag. 
Puss på er och ta hand om er så vi hörs lite senare. 

PS: jag vill önska mina läsare en fantastisk start på veckan och älska era närmsta för att de behöver det❤️
Rome❤️❤️❤️❤️

OMG!!!

Igår var jag med om någonting som jag har aldrigt upplevt tidigare! Vi fick en så kraftigt turbulens att jag flög till taket och landade på golvet med kraft. Efter det vi skakade som små bokar i en burk riktigt kraftigt i nästan 30-35min!  Det var så konstigt att jag trode inte det var sant. Där ett tag då det låt väldigt konstigt och skakade okontrollerade kraftigt trode jag att om det var nära före så är det dags nu!!! Absolut sim man säger nästan allt gick snabbt framför ögonen på mig och jag tog farväl med många! 
Jag är så lyckligt att man öppnade ögonen hemma idag och kunde smila åt dagens dag! Jag är lyckligt över att jag är frisk och glad och att jag kan och gör saker som gör mig glad. 
Kram på er och ta hand om er.   

"Al night long"

Halloi alla fantastiska människor! Nu hat vi dansat hela natten lång och just nu känner jag hur min träningsvärk börjar. Det är underbart. Jag drack en redbull igår och jag måste se hur jag mår idag för att en gång i tiden orsakade det mycket problem åt mitt hjärta! Benna värkar så att det knackar. Så mycket dans har jag inte haft på länge. Nu ska jag jobba jätte lång dag men jag tänkte önska er en fantastisk lördag. Kram och ta hand om er. Sprid kärlek❤️


Vilka pinglor!Dör! Så underbar vi har!

Så roligt har man. Fantastisk gäng!!

Älskar utelivet i Stockholm! Det var så många intressanta människor att man behövde fara hem för att andas ut! Tro mig man kunde inte vara ifred! Det var exakt det jag behövde att känna mig attraktiv, sexy, cool, och önskad !!!! Hell yea!

Nu är vi igång!!! Var ska det sluta? Hahaha älskar sånt!Så börjar vi!Hahaha lite lulu!!!Party!!!!!

Yey!!! 
On the mood to party tonight! 
Nu är jag äntligen klart och på väg till party människorna. Är så tagat! Det är fredag och den är inte vilken fredag som helst men den 13de!
Det är min favorit dag för att jag har alltid haft tur med denna dagen. För många många år sen träffade jag en väldigt intressant människa som jag håler nära mitt hjärta. Vem vet, det kan vara dagen då jag börja med någonting helt nytt och åt helt andra hålet. Med andra ort någonting som kan ändra många saker! 
Jag är så tagat att det finns inte. 
Hoppas bara allt går som jag hoppas på, men skulle det inte vara så så det skulle inte vara hela världen jag har hela mitt liv framför mig så jag har tid att ta det lung nu. Hahahah man ska vara optimist! 

Jag är en fint människa och jag hoppas att det händer bara finna saker från och med nu! Det har redan börjat hända små bra saker så det är det som driver mig framåt! 
Nu ska jag önska er en fantastisk fortsatt trevligt fredag den 13 och ta hand om er. Älska de omkring er för att de behöver det❤️Snygging!

Ja ja men! Vilken otroligt säljare jag fick igår. Han spenderade minst 50 min med mig och bara skämtade med mig och med alla andra som passerade! Det blev för mycket där ett tag. Roligaste var hans kommentar: du ser att gilla ringar, medans han tittar på min ring på tummen. Aa säger jag! Men varför har du då inte en sådant, så visar han sin förlovningsring. Du är ursnygg de måste krypa på knä för din kärlek! Hahaha i wish sa jag! Tyvärr så är jag omkringat  med människor som vet inte ens vad respekt betyder!!! 
Han var trevligt och ville inte tro det och lite senare förklarade han att man känner sig som i fängelse när han satte på ringen. Stackarn från att han var stolt till att säga att det är som fängelse att vara gift!!! Hahaha jag ska inte prata med gifta människor!!!Hemma

Gud  vad jag lekte hemma!!! 

Solnedgång från bilen!
Fantastisk 


Hur som helst så är det Lycia och fredag den 13 så jag älskar det! Jag ska fyra den med lucekatter och yoga! Bästa sättet säger jag! Det blir utgång idag också så man få känna sig lite levande. Gud vad det var länge sen man hade kull. 
Nu ska jag jobba lite men vi hörs senare! 
Happy lucia och ha en fantastisk fortsatt  favorit fredag! På dina knä för min kärlek

Absolut!!! 
Jag har förlorad alla mina bilder så jag kan inte blogga nu. Jag ska lägga mig för att jag ska jobba tidigt imorgon. Jag var och tränade och nu ska jag sova. Jag hoppas jag få tillbaka mina bilder för att jag ville vissa någonting fantastisk som jag hade tagit bilder på!!

I see you!

Faktisk så har jag längtat att åka hem ha det mysigt med öppenspisen och se på filmen Avatar förstås!!! 
Jag längtar för myss. Jag ska baka mina jul kakor! Nu är det dags och man måste planera noga när man ska baka de för att det är allas favorit och de tar slut omedelbart! De är såååååå goda!
Idag känner jag mig extra trött och ser fram emot att sova då jag kommer hem.  Att jobba så mycket som jag gör har sina konsekvenser så just nu är det produkten av det som jag känner!
Jag ska träna och det är just där som jag lastar av. Å tro mig jag verkligen lastar av! 

Man kan få det man önskar sig med massor av önskningar och man måste be på sina knä!!! 

Hoppas tomten hoppar inte över mig i år! Nu har jag skrivit många brev till honom ^ ^ 

Har ni varit snälla eller?

Hemma!!!

I hade a dream!!

Hej alla fantastiska människor! Vilka dagar jag haft, of! 
Jag har haft det mest skrämande och anorlunda dagar någonsin. Jag trodde några gånger att det var slutet för mig! 
Men allt har gått bra och då kände jag mig som stor svamlare och kändes att jag ens tänkte så! 
Hur som helst så lever jag och mår bra och trots ally som hände så hade jag fantastiska stunder också. Triler på dagen och glamor på kvällen! Imorgon för jag då göra som jag vill. Jag hann inte med yogan idag pga Triler men imorgon är det ingenting som stoppar mig! 
Utöver det stora stoppet (jobbet) är det ingenting annat. 

Har mina läsare köpt alla julklappar eller? Jag har inte köpt ett endaste än och jag vet inte hur det kommer att bli men i år känns det som om jag ska köpa bara en och det ska vara den största hittills! 
Lite tufft men det är väll jul snart! Man måste ha jul känslorna och tro på magi! Jag gör det och jag hoppas jag förlurar det aldrig, tron alltså! 
Okej jag ska sluta med mina tråkigheter och önska er god natt. 
Vi hörs imorgon och jag hoppas att ni har en fortsatt mysigt söndag kväll❤️
Bilder på mina roligheter :


Gött var det!!!


Godaste sjötunga jag ätit!


Mmmmm bakad choklad med körsbärs glass^^ 

Nice pic❤️Safari

Jag skulle på safari men jag lämnade det för Piteå!!! Hahaha 
Godmorgon alla underbara läsare. Det är härligt väder och vägen var bra så jag hade en riktigt bra start på dagen. 
Snart ska jag få äta min favorit frukost så bättre kan man inte starta. Jag pussade min älskling förre avgång och det var helt underbart. Jag är lyckligt låtad som har en så fantastisk dotter. 

Idag blir det Paris och sen hem. 

Snart är det Jul och jag har inte fixad det jag skulle och jag vet inte hur jag kommer att fixa det. Nämligen så pratar jag om min firande hos familjen. Det går bara inte och jag har problem att fixa det. Hellt omöjligt ens att närvara dagen efter så jag lever med panik tills Jul med förhoppningar att fixa allt så småningom. Nu sitter jag på min favorit plats och ska äta frulle så vi hörs lite senare idag. 
Puss puss och ha en underbart dag idag alla fantastiska läsare❤️Det är det jag missade 😔

 

Yoga

God morgon alla underbara. 
Glad första advent. Hoppas ni har haft en fantastisk dag med kära och nära med massor av pepparkakor och glögg^^

Jag fick jobba så min älskade dotter och familje fick mysa utan mig. 
Jag hade lång dag och sent natt. Det stoppade inte mig för att gå upp och träna och nu är jag på väg till Arlanda för att flyga hem!!! Äntligen! Nu har jag längtad igäll mig! 
Jag har saknat hem och Stella mera än någonsin. Jag missade första flyget hem så nu ska jag vänta i tre timmar på Arlanda för att ta nästa. Det är så irriterande att Norwegian har bara en flygning från morgonen till eftermiddagen och SAS har flera-/-
Jag ska träffa en hjärtligt söt vän till mig så vi hörs på ett tag. Saknar Paris❤️

So early!

Ska man ha det bra måste man offra lite av sig själv. Japp då gick jag upp bara efter 4,5 timme för att gå på min älskade yoga. Det krävdes disciplin för att göra det! Svårt men inte ouppnåeligt. 

Det var jätte sent igår som vanligt och jag hade enorm huvudvärk på flyget att jag nästan grät. Jag vet inte hur och vad men först effter 4,5 timmar släppte det. I luften kändes det att min huvud ska spricka och jag hade blod smack i min mun. 

Nu ska jag och träna för att få ändra lite på tankar och humor. Jag mår bra men jag behöver en kick just nu. Vi hörs lite senare om ingenting annat ändras. Ha en underbar söndag mina fantastiska läsare❤️ 
❤️


RSS 2.0