ÄntligenSäg hej till landet som jag älskar livet i!
Så underbart att vara här nu. Vi pendlade länge mellan att fara och inte fara. Vi bestämde oss att spendera Valborg i Sverige men kl24:00 så ändrade vi oss. Kl 04:00 vaknade jag, duschade och väckte Stella, packade sista och vi drug till Luleå. Efter det så funderade vi och vi kom på att vi har tagit det bästa beslutet och lyckliga fortsatt vi mot våra måll! 

Nu är vi här och är lite trötta men lite ouzo satte värmen i mig och jag spred det vidare. Jag älskar att bli omhändertagen och just nu behöver jag det eftersom jag är furtfarande halv handikappad. Imorgon är det stor firande här så det blir jätte trevligt. 
Skål och ha en fortsatt  trevligt Valborg alla underbara läsare. Jag och min älskling har det jätte bra❤️


Mmmmmmmmmmmm
Älskar hur mat bara lämnar en bricka med nygrillat bröd med olja och origano❤️
Saknar

Hello!
Jag hade skrivit en lång inlägg men det raderades allt så nu ska jag försöka att återskapa det!
Jag tror inte att det kommer att vata lika bra som den andra men jag ska försöka!
Hur mår ni mina älskade läsare?
Jag är hemma och jag har inga förbättringar. Jag har ont och går vikt i två, kan inte sova, lyfta, håla i ett glas vatten, duscha, skratta, klä på mig, kan inte äta för mycket, kan inte tvätta håret. Allt är bara lång från mig just nu. Jag tar jätte starka medicin och de få mig att bara sova så jag har parkerad mig i mammas soffa och har stannat där! 
Eftersom jag kan inte göra någonting så bestämde jag mig att åka på en mini semester. Jag köpte redan biljetterna och ska nu packa väskan. Jag kan inte ens göra det men Stella ska hjälpa mig. Jag tycker att denna beslut var bäst! Vad säger ni?

Jag saknar verkligen mina älskningar på GG:


Jag såg sista avsnittet och sen dess har jag känd saknaden efter de!

Nu ska jag vissa er en snabbt filmat dag då man kan inte göra nåt och bara vara åskådare, så ser det ut för mig:


Frukost i sängen för min älskling som är med feber: :39,9!!!!


Tvingat att äta lite yoghurt efter att febern har gått ner!


Andra sidan av rummet är det städning av frön!


Lugn och fröjd för en sekund.


Nu ringer det i telefonen!


Nu har Stellàs flyttats ner!

Nu ska åka hem för att packa❤️Operation
Det är just där som de ska ta bort en boll som just nu syns det inte. 


Halloi alla underbara läsare. 
Den 24 var det dags att ta bort min bråck så jag kom hem för att opereras. De sa att man måste ta bort det för att annars så måste jag kanske akut opereras. Jag måste säga att det var roligt tills jag vaknade då började allvarliga onden. Vilken tur jag har att jag har min mammys som togg hand om mig och har tagit mig under sin tak. Hon lagar mat, serverar, hjälper med allt för att jag ska inte ens lyfta en glas! Annars så måste jag sy den igen. Jag bara ligger på soffan och väntar på att det ska bli bättre. Den lilla tabletten gjorde världen. Jätte lätt!!

Man ska bara vila


Men det är bara jag för att alla andra runt omkring mig jobbar


Nästan alla!
Påsk hos världens bästa mammy❤️

När jag kom hem efter att jag har haft test hade min familje väntat på mig så att vi kunde fira påsk tillsammans. Samtidigt med det så fyllde Richard år så vi hade en gemensamt firande men mina älskade. 
Min mamma har bästa smaken gällande   allt från kläder till decoration och mat. Jag älskar allt hon gör och det är inte bara jag som tycker det för att hon är min mamma men alla som låter avundsjukan vara på sidan säger och håller med mig!


Mammas red valvet! Det var super gott!!!


Det vaskas i munen. Jag åt sista biten jag. Jag åt två gånger!


Så hittar man mera kärleks bilder i sin telefon av min älskade dotter!Svårt att lämna och gå för att sova!
Påsk

Halloi alla fantastiska läsare!
Vart ska jag börja?
Spenderade Påsk med bästa Crew i Las  Palmas. Det var jätte trevligt så jag är inte så ledsen över att jag jobbade på Påsk. 


Det börjades med malanladning på Teneriffa. Där togg vi en lite flyg till Las Palmas. 


Middagen blev förstås på min favorit restaurang men maten var inte som jag kommer ihåg det. Det var inga hemma gjorda pommfrits.Utsikten från restaurangen. Och sand skulpturen för Påsk!

Vi avslutade kvällen med godaste Gelato som jag bara älskar!


Mot solen

Godmorgon alla fantastiska läsare och Glad Påsk! Hur mår ni, vad gör ni en morgon som detta? 
Jag är på väg mot solen och jag saknar min familj. Jag önskar jag var där och färgade äggen med mamma och barnen samt lagat mat med mammis. Detta är första Påsk på 16 år som jag är inte med min familj. Jag behövde Lomma jätte tidigt igår och lämna de på en lång fredag! Alla var borta från Stockholm och stan var tumt. Jag var då inte helt ensam för att det var flera vilsna själar som hade dragit på gatorna. 
Nu ska jag önska er en fantastisk Påsk, hoppas ni för äta många ägg och massor med fisk med era älskade familjer. 
Jag ska jobba idag och imorgon och några till dagar. Jag älskar er alla där hemma, saknar er❤️ 
Förre jag åkte iväg från mammis!


Dansig med Michelle ❤️Så söta vi er!!!Litet men gott!


Den kunde ens komma i närheten av mammas mat men det fick dugga.

Det var min påsk firande för iår!
Nu mot solen!


Hos mammis

Halloi alla fantastiska läsare. Snart är det Påsk och jag är så ledsen att jag kan inte vara hemma med mammis och laga påskfavoriterna så att vi kan sen samlas och njuta av middagarna!!! Ja ni läste rätt: middagarna. Vi brukar äta mat många dagar där. 
Jag kan inte vänta för att skriva att just nu i den skrivande stunder så sitter vi i den nya utbyggnaden hos mamma. Vi åt både igår och idag och det känns fantastisk fast vid slutet blev jag tårögd. Jag kommer inte att närvara hos mamma för påsk och jag kommer att jobba som vanligt. 
Vad ska ni göra för påsk? 
Jag ska sova hemma ikväll och imorgon tidigt ska jag till S för att jobba på lördag. Saknar ord för att berätta hur ledsen jag är över att jag måste åka på fredag morgon!!!!


Här kommer lite bilder:


Hos mammis 

På bilderna uppe så var jag tvungen igen att ta selfie för att kunna vissa vad jag ser eller vad jag njuter till!
Jag är alltid själv om ni har förstod det!!!Kvällen blev det GG!!!

Tro mig, jag älskar det och mitt liv kommer aldrig att vara sig likt!!!
 

Chock!

Halloi alla underbara läsare. Igår var det en mindre alergisk chock men idag var mina ögon helt stängda. Jag vet inte vad mina kollegor skulle säga nu när de få se mig om jag skulle ens få jobba idag så där! Jag sminkade mig så mycket det gick men det syns jätte mycket. Jag vet inte varför jag reagerar så här och mot vad!!! Jag ska försöka att ta en bild men jag är ASS full!!! 
Nu är jag på väg till jobbet så för vi se om de tillåter mig att få jobba så här. 

Idag ska jag åka iväg och se på en lägenhet. Det är just på sådant plats som jag vill och behöver. Om jag skulle bo där så skulle jag ta bort tunnelbanans kort! Ska se om kvinnan har den lägenheten som hon pratade om. 

Nu ska jag önska er en fantastisk fortsatt dag och vi hörs kanske lite senare idag. 

Har ni sett min Office !!! Den har den bästa view!! Hur ska man inte älska sin jobb! Alperna ser fantastiska ovanifrån. 


Frukost nummer 4 i rad! 


Frukost nummer 5i rad!


Sminkat av proffs!Jag idag, kan ni se??? Detta är redan 1timme efter att jag har sminkat, tagit ögondroppar och lagt kallt på de! 
Jag ser nästan normalt faktiskt här!!!

 Påsen under ögat och drn tjocka lagret ovanpå gör det svårt att titta på sidan. 

Visste ni att .....

Halloi!
Visste ni att jag älskar såna duma saker om allt onödigt? 
Jag samlar tonviss i min telefon och sen så bara har de


Viken är ni? Jag är numer 3 och för er som förstår inte vad det står är : 1 dominant, 2arbetsams 3 unik, 4 best, 5 knäppis eller som man kan säga att gör som den vill och lyssnar inte på någon!


Så jag är Unik!
Oh Bahamas!!! Vill planera semester här!!!

Den vill jag bygga på min bakgård!^^The best ever!

Good morning folks! 
Hur mår mina underbara läsare? Jag mår bra trots alla omständigheter. Just nu ät det en jätte tufft period för mig som för mig att vilja mig bara sitta för mig själv och titta i mörket. Såna stunder känner jag mig ensam och brottandes med hela världen. Det är tufft för att i vanliga fal man har någon bredvid sig vid denna läge, jag menar vid denna ålder så har man en pojkvän, man, eller minst sambo att prata och breina lite lägget. Jag är själv och alla mina problem hittills har gott förbi Stella men just nu så gör de inte det. Hon behöver inte ta allt på sig, hon är ett barn bara! Tro mig när jag säger att hon är den ända vuxen runt omkring mig också! Varje gång hon hjälper mig så tänker hon inte för sin eget bästa men hur det skulle det vara bäst för mig! 
Hon ät ärligt och tänker mycket. Det var verkligen lätt med henne att lösa mina problem. Alla andra som jag prattar med så tänker de från deras sida av problemet och inte av det jag frågar efter: min sida och hut det ska vara bäst för mig! 
Varför är det så svårt att vara optimistisk och oegoistisk! 
Jag funderar på så många saker just de där dagarna att jag tapar fokus på livet. Igår fredag satt jag hemma och ville inte röra en fena. På en fredag! Kan ni förstå det?

Nu tycker jag att jag ska sluta med mina tråkiga skrivandet och låta er ha en underbart lördag<3 
Jag ska ta och gå upp och göra mig klart för yogan. 
Puss och ha en fantastisk dag alla underbara läsare❤️

 

Då man hittar sådana bilder gjorda av min älskling Stella i min telefon då vet man att man är verkligen älskat och har lyckats här i livet.


Vilken bild!


Första Arhens för i år! Jag var med:-)


Att sita ensamt på Vapiano är inte som många säger: Stockholm bryr dig inte om du är ensam eller inte!!!! 
Det är inte sant: var i telefon med mamma då jag kom in på Vapiano och tre olika människor frågade mig obeskrivligt många gånger :men verkligen är du ensamt?
De kan inte förstå hur i dagens läge kan man gå och äta ensamt!


Mat hos mammis min!


Någonting jag har blivit beroende av!


Väntar

Halloi! Jag sitter och väntar på att jobba!

Jag hade fantastisk dag!! Fixade naglarna, åt Croissant med choklad och drack espresso, tränade och nu väntar jag med bästa Crew på en roligt dag! Köpte jätte många onödiga saker och nu är jag faktiskt på väg!!!Ser inga människor!!!


Godast!!!


Fixar naglar!!! 


Fina❤️


Söta❤️❤️❤️

Varför?

Hahaha jag såg nu att min förra inlägg hade bara försvunnit. Varför bara sä? 
Det skulle ju vara sämla. A-ja nu vet ni så jag ska inte gnälla mera. 
Hur mår ni mina underbara läsare?
Jag mår bra och är på väg till jobbet. Det är kallt idag och jag känner mig frusen. Vet ni vart jag ska idag? Till Grekland! Bara snabbt fram och tillbaka sen ska jag kramas och pussas med mina älsklingar hemma. På Hötorgets hall hittade jag Grekisk och Bulgatisk mat som jag älskar och så köpte jag det som frukost och lunch. Det kommer att vara bra mat på jobbet. Eftersom jag har börjat jätte tidigt alla dagar idag känns det att jag är sent för någonstans för att alla är vakna och igång. 

Vet ni vad jag förstår inte: hur kan tjejer ha träningsskor med finna outfits. Man ska våga men inte vara osmakligt! 
Bara nå jag reagerar på!

Hur som helst vill jag nu önska er en fantastisk dag❤️Mat hos min älskade mammis föra veckan. 
Hur går det var? Fantastisk!!!RSS 2.0