Sjuk

Har ni hört det, jag är sjuk!!!! JAg har inte varit sjuk på mera än 16-19 år och nu är jag sjuk!!! 
Jag har faktiskt orsakat det helt själv!!  Jag gick ut ur yogan svettigt,varmt och med kort armar troja för att jag svettades.  Då jag gick ut fick jag en iskallt blås över huvud och bröstet så direkt som jag kände kylan svepa över mig min undermedvetna reagerade med: fan nu blev jag förkyld.  Jag har haft många gånger samma erfarenhet men aldrig att min undermedvetna varna mig från att vara förkyld!!! 
Jag har lärt mig nu att lyssna på min söta undermedvetna så jag var beredd. 
Jag hade 41grader feber och igår hade jag bara 39 så det går åt rätt hål! 
Gud vad lång tråkigt inlägg om min förkylnin!!! 

Nu ska jag kliva av❤️❤️❤️


Så vackert utsikt från kontoret 
På väg till jobbet med 41 graders feber!!! Men det var vackert!!!

Again!

On the way!! 
Avklarade jätte många saker idag. Kändes som om allt flyttade på och det var härligt. Sen förstås stod det på menyn att glömma som vanligt det sista man ska göra och visst gjorde jag det. Jag glömde ta mat med mig så nu ska jag skynda mig och stressa för att hinna med. Jag planerar att ta en Yoga före jag ska sova och det måste jag bara hinna med. Det var ett tag sen jag var hos min kusin så jag ska hinna med det också. Stor på otroligt mycket på schemat och förstås allt är med så litet marginal som möjligt. Nu ska jag handla. 
Puss alla fantastiska läsare ❤️


Min lördag! Sen blev det ett krabsmörgås som var fantastisk❤️Hemma

Yes äntligen!!! Det är så dåligt med flyg till Luleå att det är skandalös! Hela dagen är borta och jag har inte tid att vara med Stella!!! Dags att lätta annat jobb. Jag vill vara nära min älskling nu när jag kan sen när hon tar sin pick och pack och flytar från mig kan jag absolut inte vara nära henne hur mycket än jag vill. Jag kommet att vara gammalt tant som kommer alltid att be om att få sällskap och då kommer mina dagar att vara jätte ensamma om inte jag hälsar hella tiden hos mamma! 
Jag är lyckligt lottad att jag har min älskade mamma och att vi blir bara bättre och bättre med varandra. 
Jag ska göra det jag sa i förra inlägget. Titta på teve med Stella ( om hon inte har för mycket att plugga) elda, och myssa. Väntar på hämtning men ute är det -28 grader så jag kommer att frissa arslet av mig!!!! Hemma, hemma!!! 
Och kan inte jag vara redan framför elden och Stella i min hamn!


Jul bilder!


Jag sjunger, tror jag! ^^


^^Lördag 18JAN14

Hmm vad ska jag säga! Jag är jätte ledsen för att igår efter jobbet kunde jag inte ta mig hem för att jag skulle vara kl06:00 på jobbet idag och då är det ingen som flyger så tidigt. Idag effter jobbet kunde jag inte heller ta mig hem för att det finns bara en flyg på lördag och då lyfter det kl 09:15 då var jag i Helsingborg!!!! 
Så nu är jag här ledsen och det är lördag!!!! Jag vill gråta att jag kan inte få krama min älskling. :( 

Jag var och tränade men det är kvar jätte mycket av dagen så jag få hitta på nå. 

Juste jag första flyget hem är så sent att jag var pis arg hela dagen pga det!!! 

Nu ska jag försöka att göra nått så att jag ska lite bättre! 

Puss på er och ha en fantastisk fortsatt trevligt lördag kväll ❤️

Här vill jag semestra och då ska jag boka mina och mitt hjärtas biljeter så fort jag vet när min semester börjar!!! 


Hahaha 
Nu kommer lite bilder från min tid i Helsinki 
Jag hade svamp som jag rengörde badkaret och tog varje kväll en dopp med härligt luktande skum ❤️ 

Har man kull så har man kull !!! Nothing to do

So I play!!'
Har försöka att vissa lite bilder från Jul och nytt år men nu ska jag lägg allt fram ^^
Inte dåligt att bli mött hemma av mamma med hemma backad bröd, får ost, vin och trevligt sällskap ^^Mötte med min älskade vän ❤️

Mitt ensamma Nytt År!'

Skålade ensam!!' 

Middagen på hotellet 
Hmmm!!!


Trio 

Fly my soul, fly faraway from here!

Just nu sitter på flyget till jobbet och mår helt okej. Jag är inte så tröt som jag trodde jag skulle. Jag sov hemma och even om det var bara några timmar mår man super bra och utvilat. Det kan bero på att jag sov just hemma. Rent, fixat, tända värmeljus samt öppetspisen igång. Satt och njut framför teven och lysnade på elden sen somnade jag i min renbäddade sängen med Stella bredvid. Ja hur ska man säga, jag har hemlängta och Stella längta. Jag har en jätte trevligt schema som jag ska försöka att njuta av. Nu börjar det gå nästan som det måste så jag få inte klaga. När vi landar ska jag äta frukost på Joe & the Juice! Älskar ginger shotsen och deras mackor. Jag ska sen vila min lilla arsle på Hilton och den här gången ska jag försöka att lägga mig i badkaret och njuta av min vistelse på Hilton till 100! 
Ja, jag har tagit rengörings medel och svamp som jag ska rengöra badkaret med!! 
Gör ni så eller litar ni på städet ?


Himmelska sängen på Hilton
Min älskade dotter som snappar med mig ^ ^


Snö!

och alla är jätte glada över det. 
Hej alla underbara läsare! 
Det har snöat i Stockholm och nu är alla i extas. Ja jag dömer genom alla inlägg på FB. Jag personligen älskar snö och speciellt då jag är hemma och det är tyst pga snön, har ni tänkt hur tyst och lugn allt blir då det är täckt med vitt underbart snö? Så tillbaka till varför jag älskar det: tyst vitt, rent, jag och Stella hemma framför öppen spisen i värmen man en miljard  tända värmeljus hemma, kramande i soffan framför nå nytt film och den fantastiska sprattlande   från elden mmmmm det är vad jag kopplar snö med. 

Nu är jag hemma och funderar vad jag ska lagga får gott ikväll! Jag vill att det aka vara super gott och att vi ska myssa framför den sprattlande  elden och avsluta kvällen med en nytt film. 

Jag måste planera lite så att jag ska göra det ultimata av kvällen. Till alla er önskar jag er en fantastisk lördag och ta hand om er❤️
Och då var det Fredag❤️

Hej alla fantastiska människor! Hur mår ni? 
Jag mår bra. Jag har bara roligare och roligare med mina kollegor och jag trivs bara bättre och bättre. Jag vet att situationen är inte det bästa men jag försöker att göra det bästa av det. Mycket spening och oroliga människor men snart ska det vara borta! 
Jag var på Yoga och nu är jag på väg att äta på 4an för att sen ska jag till jobbet. Jag hade verkligen ser fram emot att ta mig hem idag efter jobbet men jag kommer mycket efter sista flyget hem har lyft!! Det tycker jag är jobbigt att jag måste spendera av min lediga tid i Stockholm utan att jag har något att göra här. Jag ska ha lite kull idag men det är så inte varje gång inte. 
Nu ska jag avsluta för att jag måste fixa till mig före jag kommer fram till jobbet, kag är dock fortfarande blött och ofixat och jag är halva vägen där!!!


Hihihi vilken trio!!!!RSS 2.0