18 timmar!

Hej till alla mina älskade läsare. Idag är det söndag och jag är fortfarande trött. Igår hade jag jätte fint dag, jag jobbade på morgonen och sen så duschade jag och gick ut ett tag på stan och fikade. Sen handlade vi mat men det blev sen så vi åt ute för att vi ville gå på bio. Vi såg "This means war" det var så roligt att jag känner av det idag också. Jag kom hem och skulle se en film men jag slocknade kring kl 21.30 och vaknade vid 00.30 och sa att jag ska i sängen. Jag vaknade kl 15.57. Det är 18,5 timmar! Jag har aldrig hört att nån kan sova det på en och saga gång! Vad har händ med mig? Jag är fortfarande trött och väntar på att gå och sova. Jag lagade mat och det blev super gott. Nu ska jag se på Big brother och sen sova för att jag ska jobba tidigt imorgon. Jag hoppas att jag kan vakna imorgon.
Sov så gott alla ni:-)

Lite bilder från då jag var och reste


Jobba

Hej bloggen. Det är så tidigt att det måste vara brott att vakna så här tidigt. Jag har jobbat sen jag kom hem från min resa och har varit enormt trött. Jag kunde inte riktigt vända mina dagar så det är fortfarande kämpigt för mig. Just nu är jag på väg till jobbet och sen så för jag helg. Det ska vara underbart att vakna då jag vaknar på söndag morgon utan något klocka som väcker mig. Jag ska försöka att göra något kul också då man är ledigt. Det är min enda lediga dag före jag åker också så jag vill verkligen göra något bra för mig och Stella.

Vi hörs hör ni:-)


Hem

Hej bloggen. Nu har det varit jätte lång från min sista inlägg. Jag ber om ursäkt för det men jag hade inte möjlighet till att vara nära en dator. Jag var med otroliga saker på min resa och jag vill mera än gärna dela det med er. Jag ska försöka att beskriva mina dagar dag efter dag och visa er massor med bilder. Jag hade möjligheten att ha med mig ett super bra kamera så jag tog jätte bra bilder hela vägen hit.

 

 


Bikram Yoga

Idag blev jag presenterad till Bikram Yoga och jag blev foralskat i det. Om ni marker sa har jag inte mojlighet att skriva pa Svenska sa jag ska gora mitt basta. Det sort av Yoga ar Yogan som Madonna gjorde. Det ar 37-38 grader och vi yogar. Det blir sa enormt varmt att man svatas floder med svet! Jag har gott nar i vikt fron den Yoga. Jag har det super bra och kan inte onska mig batre for mig just nu. Jag vet att ni har det kalt och jag har det varmt och njuter i det sista. Jag alskar livet just nu och har knappt tid att blogga. Hoppas ni har det bra och forlurar inte talamodet att vanta pa mig. Jag ska besoka en suverent plats imorgon sa jag ska forsoka att lagga upp massor med bilder om vi har internet dar!
Nu maste jag dra till min lektion pa Yoga. Jag maste utnyttja nu nar jag har det mojligheten att ta sa manga lektioner som mojligt. <3
Vi hors snart<3

Kärlek

Idag min inlägg handlar om kärlek. Jag lämnade min ängel hemma varmt söt och sovande. Jag kramade och pussade henne så många gånger som det gick att pussa och krama henne. Det är underbart att krama en så sann, oskyldig och rent kärlen som mitt barns kärlek. Jag älskar henne av hela mitt hjärta och jag kan inte tänka mig leva en endaste delsekund. Jag tror inte för en sekund att jag skulle vara jag om jag var inte mamma till just denna smart, intelligenta och kärleksfulla ängel till dotter.

Jag älskar dig min fantastiska dotter<3


Inspirationskälla

Hej alla glada! Idag är det en fantastisk dag för att först är det fredag och sen så fick jag ett enorm kick ut av att läsa Fokis blogg. Jag kan inte förstå hur kan en så ung tjej har så mycket god energi och kan både ge och ta och vara positiv hela tiden. Jag är så inspirerad av henne att jag saknar ord.
Jag ska försöka att följa den glada lilla tjejens ande och ha en harmonisk glad och full med kärlek dag. Jag önskar er en fantastisk glad och full med kärlek dag.Kram på er mina glada och underbara läsare♥


Det där med att stå still är inte riktigt min grej ror jag, varför ska det vara så svårt det?
Försöker............
och misslyckades……. hahahaha

Inte lång nu!

Hej bloggen. Idag vaknade jag för att tjutsa Stella för att det är -22,5 här. Sedan det kunde jag inte somna om igen så jag har varit duktigt med att städa och fixa hemma.
Igår kväll blev vi bjudna på världens godaste semlor. Jag sparade min "mitten" tills idag för att det är det godaste och jag ville njuta av den på morgonen med ett kopp te och framför elden.
Det är jätte konstigt att det är jätte kalt men för min största överraskning är solen ut och värmer min skin då jag sitter och skriver. Jag ska nu göra mig klart för att sen åka och hämta mamma för att vi ska och köpa lite vård produkter. Jag har ganska mycket att göra så nu ska jag upp och hoppa.
Jag lovar att skriva mera idag, men nu säger jag Ha en underbart dag idag:)
Puss på er!

What?

Hej, jag har inte nå bra dag idag:( Jag var arg på allt och på alla och jag vet inte varför. Jag vaknade bra och hade en super trevligt morgon men sen så hände det något och jag blev ledsen att ingenting fungerar fast man gör sitt bästa.
Jag trodde att Grekland hade enormt byråkrati men Sverige är inte lång ifrån det! Jag har skickat papper efter papper som säger exakt samma sak och jag behöver skicka mera papper som kommer att säga exakt samma sak igen! Igår så fick jag en svar som jag har väntat nu i många år! Äntligen kan jag andas lugn för ett tag förstås till det det kommer det nya problemet.
Jag ska bara säga det och nu ska jag till mamma och äta middag. Min otroligt älskade snälla mamma:)
Lite ego bilder:)

RSS 2.0