Jag har äntligen ledigt;)))

Äntligen så har jag ledig tid för mig. Just nu så ligger jag i sängen och ska sova! Konstigt va? Ja, jag vet men det är vad jag känner just nu för och det känns jätte konstigt. Mina ögon stängs själva och jag vet inte varför! Har ni känt så här eller? Jag var hos mammsen och åt och det började så där med mina ögon! Jag satt och läste före det och det känndes likadant men jag trodde att jag bara var trött men det fortsätte även när jag inte läste så nu tror att det händer nåt:( Jag ska nu läsa lite till och så sen ska jag sova. Jag är avundsjuk på alla er som har ledigt från skolan. Jag är då inte ledig och det gör mig galen!!!! Jag önskar att jag var ledigt för en vecka, då skulle jag bada, sporta, gå på spa och promenader och ha allmänt kul. Jag bloggar från min mobil så jag kan aldrig lägga upp bilder nu för tiden:( Det är tråkig men jag måste lära mig hur man gör det från mobil, från min mobil, hahahaha! Hur dum kan man vara!?Ja, ja nu ska jag säga sov så gott och vad söta ni alla där!

Party!

Hej nu testar jag bara. Jag hade en så underbart kväll med mina klasskompisar! Hur ska man säga....  ja, jag tror att man lär känna bättre en människa när man träffar den personligen och jag tror att alla vi var det ikväll. Jag kommet att sakna mina kompisar när vi är klart med skolan:(

Skola igen:(

Nu är jag igen på skolan och har jätte tråkig, vad ska man göra, jag hörde det föra gången. Det sugger att vara här och att ha så pass tråkig . Jag vill fara hem och lägga mig framför öppedspisen och läsa;) Jag har tenta snart så jag har jätte micket att plugga. Just nu är vi flera som har I-4 så alla som har det just nu sitter och bldrar i den, hahahahahaha . Vad har händ med värden ?

Skola

Jag är nu på skolan o förre det så var jag på jobbet. Varför jag säger det är för att mina da gar är lik varandra :(. Det är så sårlig att jag har inga ord. I helgen så hade jag super kul, jag handlade kläder och städade hemma och åt gott och allmän super. Det var också premier på 10 km i helgen också, så därför käns det som den super super helgen;)) pöss nu ska jag tillbaka till mina lektioner;))

BOOO!!!


'Webcamkvalla'. Vi är spöööken!:O

'Systemkamera utan blixt'. Här är jag eeen...ZOMBIEE!
 Förstår ni vilken skillnad det är då man ska redigera?


Knight&day

 Hej, vi såg just knight & day och det var superbra. Jag fick lusten att vara en spiiiioon, OOH OLALAAH! Jag med en pistol i handen, ohh watch out!
Jag har lust till att göra galna saker, och att vara super.super.super galen.
Sånna filmer ger mig lusten att få andas vidare genom livet.
Jag tappar modet lite, men när jag ser sånna filmer är det som att ladda ett batteri, och modet är på topp.
Jag hoppas också att ni har en sån uppladningsbar stund, plats elr sak.
För att här i livet måste man ha den stunden/sak för att kunna gå igenom dom svåra stunderna här i livet.
Vill inte låta negativ, men har ni inte hittat det. Hitta det, nu. Annars har ni det jävligt tufft här i livet.
Puss å kram! Lycka till!

Äntligen söndagkväll!

Nu är det äntligen dags att åka hem och laga mat så att vi kan sen ta och krama varandra och se en film med min äskling. Det blöser och känns riktigt höst kväll så det skka vara super med att tända öppetspisen hemma och sen softa framför tv n. Vad gör ni en sånt höstigt söndag kväll?

Just nu:)))

Just nu är jag i Kalix. det är en till jobbardag, så man måste göra det: Jobba!
Alla ni som är lediga på en söndaag: Jag är så jätte avundsjuk på er!
Ja, ja hur en  det stavas. Jag ska nu göra mitt dutti så vi hör snart,. Jag har så jätte micket att göra idag att jag vet inte varifrån jag ska börja. Det blir ett lång eftermidag. Hörs snart;)))))

Nu ska jag äntligen få sova;))))

Nu har jag jobbat och jobbat, så nu önskar jag att det fans ingen ringsignal eller klocka som kan väcka mig imorgon. Alla klockor dö snälla ;)))) Kan det hända bara föf en dag? Snälla !!!! Jag önskar mig det av hela mitt hjärta , ni skulle bara veta hur micke jag önskar mig att få sova klart :( nu ska jag ta och somna för att om 6 timmar så ska jag vakna för att jobba. Pöss mina älskade väner;)))

RSS 2.0